|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
11.12.2008 22:13:26   
sasa.vracko
Kleo, vas na severu je itak vse zasul user posted image , a mi lahko poveš, zakaj si skenslala slike tvojih punc, ko si jih mela v profilu??? Packa! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
11.12.2008 22:14:40   
sasa.vracko
oooooouuuuuuuuujjjeeeee

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
11.12.2008 22:15:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleo, vas na severu je itak vse zasul user posted image , a mi lahko poveš, zakaj si skenslala slike tvojih punc, ko si jih mela v profilu??? Packa! user posted image

Ker sem tajni agentuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2628
11.12.2008 22:15:22   
slovenka

Saša, po moje zato, ker ima pikica sedaj že 4 zobke, pa je čist spremenjena user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 2629
11.12.2008 22:15:56   
sasa.vracko
Ninny, dej mi prosim povej, kakšna se ti zdi revija Iskrice, ko si rekla, da jih v vrtcu dobi Maša, če se ne motim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2630
11.12.2008 22:16:19   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Saša, po moje zato, ker ima pikica sedaj že 4 zobke, pa je čist spremenjena user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
11.12.2008 22:16:42   
slovenka
Samo naša pikica pa še sploh snega ni prav vidla - nekaj malo je bilo po avtu, sicer pa nič... Da bi bilo vsaj za praznike, bi te lučke čist drugače izpadle.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
11.12.2008 22:18:29   
sasa.vracko
slovenka - a veš, da se moj Luka tud po hrbtu plazi, ful rit v luft vzdiguje in je pol sam presenečen, se pa zmeraj iz centra na tleh uspe zritat na parket in pol kar cvili od veselja, ko pol pa hitreje gre, ker je bolj gladko user posted image  je pa danes tudi poskušal delat nekakšen most in sem se takoj nate in na tvojo Sofijo spomnila, ker ona to obvlada user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2633
11.12.2008 22:19:52   
slovenka
Grem spat - pa vam pripopam še dve slikici od danes:

user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
11.12.2008 22:21:21   
sasa.vracko

Grem spat - pa vam pripopam še dve slikici od danes:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  izrezana mamica je tale tvoja Sofija

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
11.12.2008 22:21:51   
slovenka

slovenka - a veš, da se moj Luka tud po hrbtu plazi, ful rit v luft vzdiguje in je pol sam presenečen, se pa zmeraj iz centra na tleh uspe zritat na parket in pol kar cvili od veselja, ko pol pa hitreje gre, ker je bolj gladko user posted image  je pa danes tudi poskušal delat nekakšen most in sem se takoj nate in na tvojo Sofijo spomnila, ker ona to obvlada user posted image

Iiiii, so se vsi tako čudili naši, da sem že mislila, da je kaj narobe z njo... Samo Saša, naša pa ne mara parketa, se dere, ko pride nanj, ker je trdo user posted image user posted image user posted image user posted image Pa drugače zadnje dni več ne nabira toliko kilometrine, ker je takoj na trebuščku, potem pa ne more naprej in cvili kot user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2636
11.12.2008 22:23:51   
slovenka
Saša, res se ti zdi? Ne vem, ali je to dobro ali slabo user posted image user posted image user posted image Uhe že ima take, pa lasje se mi vedno bolj zdi, da bodo kodrasti - jaz sem bila tam do srede faksa ful kodrasta, sedaj pa skoraj nič več. Tako se to spreminja.

Neposredna povezava do sporočila: 2637
11.12.2008 22:24:51   
Anonimen
Slovenka,kako zvedavo gledauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moja tudi puza nazaj,pa tko rito dviguje,sploh ko se zbudi in me zagledauser posted image .Pa predvcerajsnim je zacela delat trebusnjake.Sem stolcek cist v leze dala,da jo vzamem ven,se je tko zacela dvigovat...moz je bil ful navdusen,kao,ze zdaj dela trebusnjakeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
11.12.2008 22:26:13   
sasa.vracko

Iiiii, so se vsi tako čudili naši, da sem že mislila, da je kaj narobe z njo... Samo Saša, naša pa ne mara parketa, se dere, ko pride nanj, ker je trdo user posted image user posted image user posted image user posted image Pa drugače zadnje dni več ne nabira toliko kilometrine, ker je takoj na trebuščku, potem pa ne more naprej in cvili kot user posted image .

ja, trebuh je pa itak zakon, že kar nekaj časa, tudi v postelji, če še ni preveč zaspan, se takoj obrne in pol zruka cel kinderbet in populi dol obrobo in ko pridem v spalnico pogledat kaj počne, seveda cvili od veselja, da vidim kaj vse zna user posted image  mislim pa tudi, da se bo vsak čas začel s trebuha nazaj na hrbet obračat, ker se s trebuha na bok obrača in samo mal še manjka, da pristane na hrbtu...user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
11.12.2008 22:28:10   
sasa.vracko

Saša, res se ti zdi? Ne vem, ali je to dobro ali slabo user posted image user posted image user posted image Uhe že ima take, pa lasje se mi vedno bolj zdi, da bodo kodrasti - jaz sem bila tam do srede faksa ful kodrasta, sedaj pa skoraj nič več. Tako se to spreminja.

pa zakaj bi blo slabo??? luštna bo kot mamica in sigurno pridna v šoli, kar pa je res super user posted image  no, atija pa ne poznam, zato lahko samo enostransko komentiram user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
11.12.2008 22:30:19   
sasa.vracko
slovenka, a ma tvoja pupa na sredini čela rdeče znamenje, malo se vidi, no naš Luka ima rdečkasto znamenje na sredini, pa so mi že v P rekli, da bo to sčasoma izginilo, pa ga še zmeraj ima...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2641
11.12.2008 22:30:55   
slovenka
joj, ati je šele luškan - povej ji Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2642
11.12.2008 22:32:14   
slovenka

slovenka, a ma tvoja pupa na sredini čela rdeče znamenje, malo se vidi, no naš Luka ima rdečkasto znamenje na sredini, pa so mi že v P rekli, da bo to sčasoma izginilo, pa ga še zmeraj ima...user posted image user posted image

Saša, nima, verjetno se samo tako vidi. Se ji pa vse bolj kaže znamenje na nogici, zgoraj blizu boka.

Neposredna povezava do sporočila: 2643
11.12.2008 22:32:43   
polly80
sofija user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
11.12.2008 22:36:18   
sasa.vracko
Slovenka, ja jaz bi tud rada vidla atija! user posted image  Kleopatra, ti maš pa tud zmeraj srečo! user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.12.2008 22:36:54   
Anonimen

joj, ati je šele luškan - povej ji Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem hotla,pa se bojim,da bos spet ljubosumnauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.12.2008 22:38:38   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Saj sem hotla,pa se bojim,da bos spet ljubosumnauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.12.2008 22:38:50   
Anonimen

Slovenka, ja jaz bi tud rada vidla atija! user posted image  Kleopatra, ti maš pa tud zmeraj srečo! user posted image

Kaj pa nisi z nami proslavljala Tinin R.D.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.12.2008 22:40:46   
sasa.vracko

Kaj pa nisi z nami proslavljala Tinin R.D.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ti hudič, kaj naj zdaj?! user posted image  user posted image  Ajde, Kleo hitro nove slike gor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.12.2008 22:41:42   
Anonimen

Ja ti hudič, kaj naj zdaj?! user posted image  user posted image  Ajde, Kleo hitro nove slike gor!

A mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?