|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
11.12.2008 21:39:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pač ji bom pa pika.user posted image nc pika,zakaj,kako,pa vsi pravijo....pa ne no...a sparas...pa zakaj...kaj pa drugi pravijo...pa saj ti ne ves...od kod ti to...pa vse bodo dajale kasnej,al pa sploh ne...bla bla blauser posted image

Samsa, reakcija se pokaže največ v 12 urah. Torej, bučke ali oljčno olje.Razen, če si ti kaj ekstra jedla, da je prešlo preko tvojega mleka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Taliti dajala od 2meseca naprej.Nobenih problemov,zdrava,rastla,nic alergij....zdaj se res tako pretirava,jaz sem vcasih ze cist zmesana,kot da je to moj prvi otrok.

Pa hvala no,samo nisem cist stekala...bodo drugi ziheruser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
11.12.2008 21:39:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jst si ne upam še dajat nobenega olja, nisem toliko pogumna- Ker se še vedno dojiva, upam da dobi dovolj maščobe preko mleka.

Jaz sem imela močno mleko, ko sem dojila. Sem vidla tiste dni, ko sem si pumpala mleko. Je blo ful mastno videt.
Nya, ti polno dojiš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
11.12.2008 21:42:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Pač ji bom pa pika.user posted image nc pika,zakaj,kako,pa vsi pravijo....pa ne no...a sparas...pa zakaj...kaj pa drugi pravijo...pa saj ti ne ves...od kod ti to...pa vse bodo dajale kasnej,al pa sploh ne...bla bla blauser posted image

Samsa, reakcija se pokaže največ v 12 urah. Torej, bučke ali oljčno olje.Razen, če si ti kaj ekstra jedla, da je prešlo preko tvojega mleka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Taliti dajala od 2meseca naprej.Nobenih problemov,zdrava,rastla,nic alergij....zdaj se res tako pretirava,jaz sem vcasih ze cist zmesana,kot da je to moj prvi otrok.

E, to je to. Bingo!user posted image Mi smo vsi zrasli samo od tega. Sama sem bila dojena do 3 meseca, potam pa kravje domače mleko. Včasih se ni tolk kompliciralo. Ampak jaz ravno tako spoštujem in cenim "nove trende", prav tako ne oporekam drugim, če mislijo pač drugače. Delaš po svoji lastni presoji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
11.12.2008 21:43:27   
Anonimen

Kaj to???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
11.12.2008 21:46:50   
Anonimen
Tocno tako.Mene samo moti,ker je vsako leto drugace,sestra pravi tko,svakinja drugac,druga sestra spet tretje...in ce ne ravnas po trenutnih "trendih"si ze nesposoben,nimas pojma...
Jaz ji bom sicer se kar en cas dajala AM,ker niti ne vem kaksno je tu mleko,mislim,v Slo.bi imela domacega,zlahta,bi sigurno prej startala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
11.12.2008 21:47:16   
slovenka

Kleo, pri meni je prvi otrok, pa sem verjetno zato bolj zmešana user posted image - pač nekaj berem, kaj naj bi, pa ne bi in ker je hrane ful vrst, pač dam prednost tistim, kjer je bolj soglasje, da je primerna... ker izkušenj nimam nobenih, potem pa če pravijo, da ni vredu, ne upam tvegati. user posted image Pa ne bi rekla, da sem sicer panična mamica, poznam veliko bolj panične od mene user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
11.12.2008 21:47:33   
Samsa
Punce, jaz grem user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam čimbolj mirno in dolgo noč.

Pa še enkrat hvala za odgovore... user posted image user posted image za vas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
11.12.2008 21:49:13   
Anonimen

Kaj to???user posted image

Tisto ko si napisala,da zakaj me ni bilo v Slo.

Samsa,ja bogica tamalauser posted image a jo to kaj srbi?Pa ne se prevec sekirat,dobro da postopoma uvajas,vsaj ves zaradi cesa je prislo do reakcije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
11.12.2008 21:49:22   
Anonimen
Samsa lahko noč

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
11.12.2008 21:49:25   
slovenka
No, saj - to sem ravno jaz napisala - da smo mi imeli še drugačno kravje mleko, kot je danes v trgovinah. Jaz nimam ravno dostopa do domačega... Pa nisem nič huda, da ne bote mislile, ko tako izpade, kot da kaj kritiziram. Samo sprašujem, da vidim, koliko zmešana sem v resnici - ker da malo sem, tako vem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
11.12.2008 21:50:14   
sasa.vracko

Mi smo nazaj. Smeha veliko, joka pa tud malo. Dobili 2 pikici, voda je šla mimo, tak da bom sama nastavla in odnesla.user posted image

Je pokazala, kako zna bit trmasta, ni šmirglala ne volne, niti tistih črnih rozin...ropotulja je bla zakon. Sliši super, odziva se še bolj, sedimo enkratno...skratka, razvoj je nadpovprečen, saj mu je pokazala Sara svoj besedni zaklad.user posted image Zredili smo se dovolj, zrasli tud...in imamo zeleno luč za kravje mleko.user posted image Sprva 14 dni redčenega 1/3 vode, potem pa polno, z malo sladkorja.  In jesti lahko začnemo kar vse po spisku, ni treba nič po shemi patronažne po mesecih. Sicer sprva počasi prehajat na polni obrok, vendar nič komplicirat. Edino špinače ne preveč, ker vsebuje preveč histaminov.

Tako, zdej grem pa dat Sari svečko, ker ima mal bolečin zaradi cepljenja.user posted image

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa naprej v nove zmage! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
11.12.2008 21:50:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Punce, jaz grem user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam čimbolj mirno in dolgo noč.

Pa še enkrat hvala za odgovore... user posted image user posted image za vas

Tudi tebi in tvojemu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
11.12.2008 21:51:38   
slovenka
Ja, Samsa, sporoči, kako bo pikica zjutraj. Jaz sem ji danes že 2. dan dala bučko in olivno olje, pa je ok - tako da nisi nič narobe naredila, so pač otročki različni. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
11.12.2008 21:52:08   
Anonimen
...ne bom, bo kakšna užaljena.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
11.12.2008 21:57:39   
Anonimen

kaj ne boš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
11.12.2008 21:57:59   
Anonimen

Aja,stekamuser posted image ,koncnouser posted image ....bolje pozno kot nikoliuser posted image user posted image user posted image

Slovenka,saj ne leti nate,nasplosno.Pa itak,valjda da sprasujemo,jaz sem vesela,ce dobim pomoc-nasvet,samo ce se nekaj odlocim(po premisleku),mi gre pa na zivce,da mi nekdo se kar kontra vsiljuje.
Ce si ti zmesana...pol sem jaz cist sfuzlanauser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 11.12.2008 22:00:29 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
11.12.2008 21:58:43   
Anonimen

Nya, ti polno dojiš?

ja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
11.12.2008 22:03:24   
sasa.vracko
Samsa - user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo čmrliko, kot jo ti kličeš, res zgleda uboga in držim pesti, da ji to zgine!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
11.12.2008 22:03:28   
polly80
grem spat,samo to,za samso user posted image user posted image user posted image ,da alegija čimprej zgine

sem pa tudi jaz panik glede hrane,ampak počasi pa probvam.nisem vedla za te alergije na kravje mlekouser posted image ,pa sem ji dala kake trikrat fruchtzwegeuser posted image user posted image user posted image ,pa je blo hvalabogu vse okuser posted image ..ampak na splošno sem pa previdna,nikol ne veš.tud sama imam alergije,na orehe recimo.mi jezik zatečeuser posted image

in hvala mojca,da si povedala,da je v  polenti vse to-lešniki..,ker sploh ne bi brala,še pomislila ne bi na druge sestavineuser posted image .sem kupila polento od bebe in ta je ok,sem ji danes malo dala..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
11.12.2008 22:04:43   
sasa.vracko
Alo, gorenjke a vam je kaj snega nametal? user posted image  Pri nas namreč samo dežuje in me spravlja ob živce!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
11.12.2008 22:07:00   
slovenka

Nič nisem užaljena, no. Samo zadnje čase sem bolj pozorna na to, kako imajo otroci danes neke težave, ki jih mi sploh nismo imeli, nikoli nisem slišala za alergije in nič, sedaj je pa tega menda dosti. Od tod ta previdnost in zadržanost do argumentov moje mame, da meni so pa to in to dajali, pa je bilo vse ok...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
11.12.2008 22:08:22   
slovenka
Kleo, kaj je pa huje - zmešana ali sfuzlana? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
11.12.2008 22:09:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Alo, gorenjke a vam je kaj snega nametal? user posted image  Pri nas namreč samo dežuje in me spravlja ob živce!

Ja je ja,se kar pada.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
11.12.2008 22:11:21   
Anonimen
Slovenka,zmesanosfuzlanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
11.12.2008 22:12:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Nič nisem užaljena, no. Samo zadnje čase sem bolj pozorna na to, kako imajo otroci danes neke težave, ki jih mi sploh nismo imeli, nikoli nisem slišala za alergije in nič, sedaj je pa tega menda dosti. Od tod ta previdnost in zadržanost do argumentov moje mame, da meni so pa to in to dajali, pa je bilo vse ok...

Ja, meni so tud vse to dajali - in danes sem alergična na fuulll stvari - sej ne rečem, da je to nujno zarad tega, sem pač bolj podvržena, toda ali ni možno??

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?