teodora75
|
Dobro jutro ali ze dober dan! Oh, jaz sem pa danes prav 'kakovostno' zanic, pa je bilo se pol ure nazaj vse v redu... Vceraj sem bila na rednem pregledu (ravno zacela 14 teden), kjer so mi prvic tam vzeli kri. Iiiiiiii kako mi je bilo cudno, ko so me po xx letih piknili v prst. No pa sem to nekako prezivela, potem pa sem kar hitro izvedela, da imamo premalo zeleza. Ja mega. Pa me je sestra vprasala, ce jem govedino, radic, pomarance.... Jaaaaaaa, vse to jem, pa zraven 'nase' vitamine (do vceraj Centramed mami, sedaj pa NeoVin), no zdaj sem pa za zraven dobila se tabletke zeleza. Juhu. In sem ga po navodilih vzela pred zajtrkom in sedaj se pocutim 'malo gnilo'. No, saj po pravici ne vem, ali me zdaj daje prav to, ali tole vreme ali pa je danes dan za tecnobo; Drugace pa me zanima, kako ste ve s temi 'vitaminskimi dodatki'. No, kot sem ze rekla, sem jaz zdaj 2 meseca jedla Centramed zaradi folne, ko pa sem jo nazadnje kupovala v lekarni pa je farmacevtka rekla, da je potem fino zamenjat oz dodat se kaj kar ima Omega3 zaradi razvoja mozganov in tako sem sedaj poskusila z NeoVinom. Pa sem vprasala vceraj ginekologinjo, kako je sploh s tem, ker berem res razlicne stvari in me dejansko zanima, ali res vse to rabimo, ali smo pac samo hudo radodarni do farmacevtske industrije. Pa je rekla, da je ta doktrina veljala vcasih, da se je folno jedlo samo 3 mesece, sedaj pa naj bi se jo do konca. ah, mega... Aha, zdaj sem se spomnila, da vas vprasam se nekaj: jaz sem sicer zelo navajena spati na trebuhu. Pa me zanima, ali so glede tega kaksne omejitve? Mislim, ali je ze kdo 'pogruntal', da se tega pri xx mesecu npr ne sme vec? Saj mi je jasno, da potem ko si ze precej okrogel itak ne mores vec, ampak sedaj, v teh zacetnih mesecih pa si jaz se vedno ne predstavljam spati drugace. Toliko za zacetek sobote, mogoce se pa se kasneje kaj javim ko me mine tale 'zblojen' obcutek nekje med glavo in trebuhom. Pozdrav, T. aja, pa jaz bi vas tudi z veseljem kje srecala v zivo. Naceloma lahko zaenkrat kadarkoli kjerkoli, dokler ne pride kaj vmes...
|