|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
26.3.2010 10:24:47   
Kavalirka
Kar se tiče porodnišnic ma vsaka svoje prednosti in slabosti. Jz sicer iz osebnih izkušenj še ne vem, ampak mi je dost kolegic rekl da nej, če bo le možno, ne grem rodi v Kranj, ker menda v Kranju spodbujajo naraven porod (kar u bistvu ni nč narobe s tem, dokler te ne matrajo 9 ali več ur po ti pa rečejo da morjo carski rez narest) in so dost proti protibolečinskim sredstvi (to pa ni glih kul. Za Jesenice sem pa slišala da majo tako logiko : zakaj bi ženska trpela, če ji ni treba. Tko da menda radi ustrežejo željam po protibolečinskimi sredstvi.
Ka pa vem, itak ni nikjer popolno...
Drugač je pa EA u Kranju res za plačat (110eur- čeprov nej bi blo v kratkem tut tuki zaston ampak samo za določene ženske, ne za vse?!) na Jesenicah je pa to zaston.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
26.3.2010 10:31:33   
archie
kar nekaj mojih kolegic je rodilo v Kr, pa so bile kar zadovoljne. razen ene, kjer so fuuul predolgo cakal s porodom (ne vem ali pred zacetkom ali ze potem, ko se je vse skupaj zacelo). No, otrok se je rodil s tezavami in so ga takoj poslali v Lj, kjer je bil kaksnih 14 dni... so se kar malo bali za njega...
ce se bere temo na RR glede KR, je precej kritik.

jaz sem doma ravno na sredini med Je in Kr. se trenutno bolj nagibam na Jesenice.

(odgovor članu Kavalirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
26.3.2010 10:42:37   
zinchy
še dobro da imam še čas za premislek user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
26.3.2010 12:19:49   
Ploha
jest sm se za kranj odločila, ker ima moj bližje za na obisk hodit, že tko je prišel samo za eno uro, ker se je vedno nekaj mudilo pa pol je bla ura 5 al do kdaj so obiski in je un varnostnik al kva je že..skos butov po vratih, da more it...pa čeprav sem bila tudi sama v sobi...kr neki...edin to mi ni blo všeč...

pa še ena prgoda iz P.: ko sem šla na wc sem mu rekla naj popazi tamalo ker je na postelji ležala, da prec pridem...in predno sem jest  s tistimi "hitrimi" koraki (sem bila šivana) prišla do wc-ja pa nazaj je ona spal zravn male...user posted image user posted image user posted image so ga s kolegi fajn žingali...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.3.2010 20:00:42   
soncnizarek25
ojla:)
dobro došle nove gorenjske user posted image

ivy@ in innes4 poznam že iz junijk:)

innes4 saj nisi prav veliko zamudila, ker smo ponovno začele pisati od strani 56, ker prejšne gorenjke so očitno že vse postale mamice in nimajo časa za pisanjeuser posted image

jaz bom šla roditi kr v kranj, poznam par oseb tam.
drugače pa sem tudi jaz slišala kritike glede kranjske porodnišnice.
ena od mojih prijteljic je šla tja roditi, drgače je imela namen na jesenic saj tam tudi dela, vendar ni bilo časa-menda. je rojevala 4 ure.potem pa je bila že toliko izmučena da ni mogla več potiskati in je bila hčerkica napol z glavico ven. ko so zares videli da ne bo mogla roditi so ji šli delati carki rez, vendar je bilo že prepozno za punčko, tako da je nažalost umrlauser posted image . naslednji dan se je prišla zdravnica opravičiti. ona pa je imela potem tudi težave zdravsvene in psihične.
zato upam da bo pri mrni vse v njlepšem reduuser posted image

no punce a bi se dobile na kakšni pijači??
predlagajte datum pa uro, kdaj bi lahko:)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
26.3.2010 21:49:37   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: soncnizarek25

dobro došle nove gorenjske user posted image

ivy@ in innes4 poznam že iz junijk:)

innes4 saj nisi prav veliko zamudila, ker smo ponovno začele pisati od strani 56, ker prejšne gorenjke so očitno že vse postale mamice in nimajo časa za pisanjeuser posted image

jaz bom šla roditi kr v kranj, poznam par oseb tam.
drugače pa sem tudi jaz slišala kritike glede kranjske porodnišnice.
ena od mojih prijteljic je šla tja roditi, drgače je imela namen na jesenic saj tam tudi dela, vendar ni bilo časa-menda. je rojevala 4 ure.potem pa je bila že toliko izmučena da ni mogla več potiskati in je bila hčerkica napol z glavico ven. ko so zares videli da ne bo mogla roditi so ji šli delati carki rez, vendar je bilo že prepozno za punčko, tako da je nažalost umrlauser posted image . naslednji dan se je prišla zdravnica opravičiti. ona pa je imela potem tudi težave zdravsvene in psihične.
zato upam da bo pri mrni vse v njlepšem reduuser posted image

no punce a bi se dobile na kakšni pijači??
predlagajte datum pa uro, kdaj bi lahko:)

oprosti, če je preveč osebno vprašanje..a je ta punca rodila lansko leto proti koncu leta?

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
26.3.2010 21:50:36   
Ploha
aja za srečanje pa kr povejte...no meni bi najbol ustrezal ponedljek, mogoče tudi sreda..zaradi varstva...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
27.3.2010 8:58:24   
zinchy
ja srečanje zelo dobra ideja user posted image jest imam čas pon.,tor.,sred. popoldne za naprej pa še ne vem kako delamuser posted image tako,da kar na plano s predlogi.

Dobro jutro
Kako ste punce? Evo moj dragi ima pa danes rojstni danuser posted image Sploh ne vem kaj naj mu kupimuser posted image malo sem gledala vikend paket v toplicah..joj,cist sm brez idej.
Včerej sva sla v BTC kupit obleko za mojga za poroko,sem mislila da bo to misija nemogoče ker je zelo športen tip in ne nosi oblek.Evo pa sva takoj našla eno hugo boss sicer je malo drazja ampak saj jo bo imel za celo življenje.Jest sem čisto zadovoljna ker muje bla tako všeč.user posted image In pa kupila sva prvo trenerkico za najino bebico user posted image Zdej pa že odštevam dneve do nuhalne...user posted image

lep dan

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
27.3.2010 9:21:00   
teodora75
Dobro jutro ali ze dober dan!

Oh, jaz sem pa danes prav 'kakovostno' zanic, pa je bilo se pol ure nazaj vse v redu...
Vceraj sem bila na rednem pregledu (ravno zacela 14 teden), kjer so mi prvic tam vzeli kri. Iiiiiiii kako mi je bilo cudno, ko so me po xx letih piknili v prst. No pa sem to nekako prezivela, potem pa sem kar hitro izvedela, da imamo premalo zeleza. Ja mega. Pa me je sestra vprasala, ce jem govedino, radic, pomarance.... Jaaaaaaa, vse to jem, pa zraven 'nase' vitamine (do vceraj Centramed mami, sedaj pa NeoVin), no zdaj sem pa za zraven dobila se tabletke zeleza. Juhu. In sem ga po navodilih vzela pred zajtrkom in sedaj se pocutim 'malo gnilo'. No, saj po pravici ne vem, ali me zdaj daje prav to, ali tole vreme ali pa je danes dan za tecnobo;
Drugace pa me zanima, kako ste ve s temi 'vitaminskimi dodatki'. No, kot sem ze rekla, sem jaz zdaj 2 meseca jedla Centramed zaradi folne, ko pa sem jo nazadnje kupovala v lekarni pa je farmacevtka rekla, da je potem fino zamenjat oz dodat se kaj kar ima Omega3 zaradi razvoja mozganov in tako sem sedaj poskusila z NeoVinom. Pa sem vprasala vceraj ginekologinjo, kako je sploh s tem, ker berem res razlicne stvari in me dejansko zanima, ali res vse to rabimo, ali smo pac samo hudo radodarni do farmacevtske industrije. Pa je rekla, da je ta doktrina veljala vcasih, da se je folno jedlo samo 3 mesece, sedaj pa naj bi se jo do konca. ah, mega...
Aha, zdaj sem se spomnila, da vas vprasam se nekaj: jaz sem sicer zelo navajena spati na trebuhu. Pa me zanima, ali so glede tega kaksne omejitve? Mislim, ali je ze kdo 'pogruntal', da se tega pri xx mesecu npr ne sme vec? Saj mi je jasno, da potem ko si ze precej okrogel itak ne mores vec, ampak sedaj, v teh zacetnih mesecih pa si jaz se vedno ne predstavljam spati drugace.
Toliko za zacetek sobote, mogoce se pa se kasneje kaj javim ko me mine tale 'zblojen' obcutek nekje med glavo in trebuhom.

Pozdrav,
T.

aja, pa jaz bi vas tudi z veseljem kje srecala v zivo. Naceloma lahko zaenkrat kadarkoli kjerkoli, dokler ne pride kaj vmes...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
27.3.2010 12:25:22   
archie
meni je pa kri jemala kar iz zile.. in to 4 epruvetke.. pa se 2x me je mogla spiknt, ker je rekla, da imam kao krhle zile?!?! Vidijo se mi pa iz 10tih metrov! verjetno je bil bolj strah kriv.

Jaz se vedno jemljem folno oz. Centra mami. Notri so vsi vitamini in folna. Jaz jo jemljem tudi zaradi tega, ker imam sedaj fuuuul bolj mocne nohte kot pred jemanjem. Kar verjet ne morem, kaksna sprememba je. Pa tudi G mi je rekel, naj jemljem kaksne vitami (da lahko pa kaksne dan tudi pozabim).

Glede tega sirupa z zelezom sem pa ze slisala, da je precej puncam slabo po njem...

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
27.3.2010 16:56:32   
soncnizarek25

ploha ja rodila je novembra lani

srečanje zame pride v poštev vsak dan, saj sem doma, pa mi je že malo dolgčas.
samo povejte kdaj, ker meni je vseeno:)

archie toliko krvi ti je pa vzela zato, da ti opravijo teste za:RH, toxoplazmo,...

jaz sem načeloma v začetku jemala elevit tablete, ki jih lahko jemlješ celo nosečnost in tudi med dojenjem. sedaj pa še jemljem magnezij proti krčem, zato ga lahko tudi ve začnete da ne boste imele kakšnih težav z krči, jaz sem jih dobila v 20.tednu(tako imenovane lažne popadke) in so mi potem rekli da nja še jemljem magnezij-lahko šumeče tablete.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
29.3.2010 11:43:16   
zinchy
zivjo punce user posted image
evo lep sončen ponedeljek,jest pa zaprta v pisarni...grrrrrrrr....
Punce a mi lahko pomagate..mene ze celo dopoldne peče v spodnjem delu trebuhauser posted image sm brala da je to lahko zato ker se maternica raztezauser posted image
Klicala sm pa 3 ginekologinje pa se nobena ne oglasiuser posted image Čeprov sedaj se bolečina manjša,upam da kmalu mine.

lep dan

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
29.3.2010 11:45:43   
archie
poiskusi z magnezijem. mogoce bo pomagal proti krcem.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
29.3.2010 13:58:15   
Pia*

IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

zivjo punce user posted image
evo lep sončen ponedeljek,jest pa zaprta v pisarni...grrrrrrrr....
Punce a mi lahko pomagate..mene ze celo dopoldne peče v spodnjem delu trebuhauser posted image sm brala da je to lahko zato ker se maternica raztezauser posted image
Klicala sm pa 3 ginekologinje pa se nobena ne oglasiuser posted image Čeprov sedaj se bolečina manjša,upam da kmalu mine.

lep dan

Jaz imam 3 telefonske iz ginekoloških ambulant v Kranju, probaj poklicati meni so se tudi izven delavnika uglasile.

04/2082813
04/2082858
04/2082810

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
29.3.2010 14:08:21   
zinchy
hvala Pia* sm že dobila eno sestro...morm it v porodnišnico na pregled, če ne bo bolš. je rekla,da je možno zato ker na šihtu skos sedim in imam maternico stisnjeno :/

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
29.3.2010 14:19:33   
Pia*

hvala Pia* sm že dobila eno sestro...morm it v porodnišnico na pregled, če ne bo bolš. je rekla,da je možno zato ker na šihtu skos sedim in imam maternico stisnjeno :/

ojoj od sedenja, jaz upam,da bo boljše. user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
2.4.2010 21:44:58   
Ploha

kaj so ti potem povedali?

Upam, da je vse OK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
3.4.2010 20:34:23   
zinchy
ploha v ponedeljek so me obdrzali v bolnici do srede zaradi krčev tko,da sm malo prelezala pa da so me pregledali in je bil vse uredu..hvalabogu..naredili so mi še nuhalno k mi jo še niso naredili pa je tudi vse ureduuser posted image user posted image Prvič sem videla kako se otroček premika v meni in brca..bil je zelo živ k sem bila na nuhalni ga je komej ujel da je naredil kakšno sliko pa da smo prešteli prstke pa vse user posted image

lp in vesele velikonočne praznike

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
6.4.2010 9:36:49   
zinchy
Kje ste se zgubile gorenjske nosečke? user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
8.4.2010 23:45:44   
soncnizarek25

jaz imam bolj malo časa za forum, k imam doma dosti dela zvečer pa padem v posteljo in se mi ne da še pisati, samo na hitro pogledam,

še 2 meseca pa bom imela svojega sončka:)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
9.4.2010 8:04:55   
tix
Živjo! Kako ste? imam veliko preveč časa pa mal po forumih skačem user posted image a imamo kakšen seznam, da vidim  koloko nas je? Sem pa "ta julijska".

Se mi skor ne da za nazaj brati, bom pa sedaj bolj spremljala in upam kaj pametnega napisala user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
9.4.2010 8:52:02   
zinchy
seznamčka pa nimamo šeuser posted image jest bi ga z veseljem naredila samo ga ne znam narest.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
9.4.2010 9:22:39   
archie
jaz imam guzvo user posted image naslednjo soboto imava namrec poroko in ta teden moram 3x sibat v Lj na sestanek ali pa v kaksno trgovino... se tolazim, da bo cez 9 dni MNOGO bolje user posted image

Midva (z bebiko) sva drugace super, imela sem ta teden pregled, mi je G rekel, da je moja bebika ravno tako divja kot jst sama (user posted image user posted image ). Kri in urin sta ok, skratka, ni da ni. user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
9.4.2010 9:30:00   
zinchy
archie user posted image za poroko in user posted image zate in za bebico. Jooooj poroka kako hitrro dnevi bezijouser posted image Bom naročila lepo vreme za porokouser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
9.4.2010 13:23:24   
Ploha
        GORENJSKE NOSEČKE user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, KRAJ,( , ), +KG, SPOL, PREGLED

APRIL user posted image

MAJ user posted image

JUNIJ  user posted image

JULIJ user posted image

AVGUST user posted image

user posted image   13.8.  Ploha (
22) KR (2 user posted image , 1user posted image ) +5,  12.5. user posted image

SEPTEMBER user posted image

OKTOBER user posted image

NOVEMBER user posted image

DECEMBER user posted image

user posted image nas je:

user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.4.2010 13:37:54 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.