|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
12.4.2010 9:15:20   
Kavalirka
Dobro jutro nosečke...

Kako smo kaj danes? Jz mam dones pregled in komej čakam da spet vidm mojo bebico na ultrazvoku user posted image . Še mal pa bo privekal na svetuser posted image user posted image user posted image , komej čakam da vidim a bo punčka al fantek, zdej sem pa res že firbčna.

Fino bodite

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
12.4.2010 9:21:52   
zinchy
Kavalirka user posted image user posted image za pregled...še mal pa boš vidla kaj je user posted image Jest sm tudi firbčna kaj nosiš pod srčkamuser posted image

lep dan

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Kavalirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
12.4.2010 9:50:01   
BabyKitty
Tudi jaz imam danes pregled... in to prvi, tako da sem zelooooo nestrpna kaj bo... tako upam, da se bo videl srček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
12.4.2010 10:07:32   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Tudi jaz imam danes pregled... in to prvi, tako da sem zelooooo nestrpna kaj bo... tako upam, da se bo videl srček 

kater teden pa si?

Srecno na pregledu!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
12.4.2010 10:09:46   
BabyKitty
Sem nekje 6 teden in 3 dni... Je še zgodaj... tako da...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.4.2010 10:10:03   
zinchy
srečno tudi z moje straniuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
12.4.2010 10:10:41   
BabyKitty
Hvala user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
12.4.2010 10:41:23   
tix
ful pregledov dansuser posted image a v porodnišnici? mogoče se pa še srečamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1533
12.4.2010 10:43:46   
archie

meni se pri tej starosti ni se nic videlo. Nocem te strasit, ampak je res se zgodaj. Saj nekaterim se ze vidi, meni je pa kar napotnico za ciscenje napisal, ker naj bi tako slabo izgledalo, da je pricakoval, da bom v naslednjem tednu (ko sem imela ponoven pregled) zakrvavela in da bom imela SS. No, 1 teden kasneje se je srcek prav lepo videl!

Saj pravim, mogoce se bo tudi pri tebi ze vse lepo videlo, mogoce bos pa morala pocakat se kaksen teden.

Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.4.2010 13:27:39   
innes4
ojla user posted image

evo še moji podatki za seznamček:  PDP 4.6., Innes4, 21let, Jesenice, +9kg, pričakujemo user posted image , 1user posted image

dobrodošle vse nove user posted image user posted image

v soboto sva z mojim user posted image končno naročila voziček user posted image Peg perego pliko switch (zelene barve). Sva ga šla kr v Lj naročit v Baby center, pa ga baje ta tedn že dobiva, me pokličejo...KOMEJ ČAKAM user posted image
Sva pa v petek dobila od Recinkota previjalno mizo pa 5delni komplet posteljnine, pa jogi pa odejo. Tko da zdej že vse stoji v sobi in bi kr ure in ure gledala in sanjarla kako bo, ko bo pikc mali u postelci ajou user posted image user posted image

en lep (oblačen user posted image ) pozdravček iz Jesenic user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.4.2010 13:32:06   
innes4

Jest sem mela prvi pregled pri 6 tednih in 4 dni, pa se je srček že lepo videl, tko da je res odvisno od posameznice. Jest ti želim, da bi se user posted image videl. Če ne pa potem na naslednjem pregledu. Treba je ostat pozitiven user posted image  
Sporoči nam kako je blo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1536
12.4.2010 13:59:09   
zinchy
to ste imele pa zgodej preglede oz. jih imate..mene je dala na prvi pregled za potrditev nosečnosti v 9. tednu..pa sem še zmerej videla samo eno mjhno pikico user posted image Sedaj pa kar hitro rasteuser posted image
Innes4 dobrodošlauser posted image
Ja jest bi tut že kr šla nabavljat za dojenčka samo se še malo nazaj držim..Drgač bo hitro vsega prevečuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.4.2010 14:10:09   
archie
zase sedaj vem, da sem imela prezgodaj pregled. Vem za naslednjic, da se bom kasneje prijavila (pa se nisem takoj, ko sem zagledala +).

mene pa nakupovanje se nic ne daje. po eni strani sploh ne vem, kaj naj kupim in cesa ne in potem ne kupim nic user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.4.2010 14:31:01   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

to ste imele pa zgodej preglede oz. jih imate..mene je dala na prvi pregled za potrditev nosečnosti v 9. tednu..pa sem še zmerej videla samo eno mjhno pikico user posted image Sedaj pa kar hitro rasteuser posted image

jaz sem se kar preko interneta prijavila, pol me je pa sestra dala v 7t in nekaj dni. Sem jo vprašala če ni prezgodaj me je skoraj nadrla da bojo pa že vedeli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: archie

mene pa nakupovanje se nic ne daje. po eni strani sploh ne vem, kaj naj kupim in cesa ne in potem ne kupim nic

Uuu, mene pa. Imam že seznam narejen kaj in kje bom kaj kupila  :) čakam na maj :)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
12.4.2010 14:31:36   
zinchy
ja sej,če po pravici povem jest tut ne vem kaj nej kupimuser posted image cunc ne bom ne vem kaj kupovala ker jih veliko dobim od prijateljic..posteljico imam se svojo,jo mami špara..edino voziček pa drobnarije...previjalno bom pa kar v tistem paketu od socialne vzelauser posted image evo,tok vem user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
12.4.2010 14:50:28   
innes4
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

previjalno bom pa kar v tistem paketu od socialne vzelauser posted image evo,tok vem user posted image

jest sem tut to previjalno vzela, sam sem jo kr direktno od Recinkota naročila- je cena ista 190eur. Od socialne sm pa rajš kr denar vzela, ker če tm izbiraš paket morš čist točn izbrat za tist dnar. Mal si poglej stran od recinkota www.recinko.si ker ma tut druge stvari lepe pa ugodne...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
12.4.2010 14:52:21   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

Mal si poglej stran od recinkota www.recinko.si ker ma tut druge stvari lepe pa ugodne...

Jaz bom posteljico Boženo in jogi tam naročila

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
12.4.2010 14:52:44   
Kavalirka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

mene pa nakupovanje se nic ne daje. po eni strani sploh ne vem, kaj naj kupim in cesa ne in potem ne kupim nic user posted image

Jz sem mela tut take probleme user posted image . Nisem vedla kaj kupit in zato raj nisem nč kupla. Po sem pa mal po netu pobrskala pa prjatlce prašala in kmalu mela VELIK seznem kaj morm kupit. Pa še zdej 14 dni pred rokom ne vem če mam vse potrebno user posted image user posted image . Ampak sej ni panike, če kej manjka bomo pa še pol kupl.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
12.4.2010 14:55:21   
zinchy
no hvala za informacije,bom pogledala...ja zato k sem že sestavljala paket pol mi je pa ful denarja ostal sem pa kar nekej pol se nabirala brezveze..ja če je cena ista bom pol rajš jest tut tko nardila k si tiuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
12.4.2010 14:56:37   
Kavalirka
Aja drugač sem pa na pregledu vidla svojo bebico in njen srček ki lepo bije. G pravi da je bebica že čist pripravljena da pride vn, da je zdrava ampak mal manjša (zgleda ne bo po starših, k sva oba mela čez 3kg:).
Komej čakam da vidm mojga srčkauser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1545
12.4.2010 15:01:59   
zinchy
Kavalirkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image sam da je vse ureduuser posted image Baby prpravlen zdej pa sam se čakat na TA dan user posted image no in mi bomo čakali s tabo.

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 1546
12.4.2010 15:16:32   
soncnizarek25
ojla:)

dobrodošle nove gorenjske nosečke:)

pa vsem ki imate pregled veliko sreče:)

kavalirka user posted image res bo hitro minilo, da boš imela svojo bebico v rokah:)

mi pa sedaj čakamo da se postavimo na glavo, da potem lahko mirno čakamo do veselega dneuser posted image

držim pa sedaj pesti za mojo prijateljico, ki ima 14 dni za menoj rok, pa ji že toliko dol pritiska, da ima lahko prezgodnji porod, je bila v P da so ji dali inekcije za razvoj plučk- naj zdrži vsaj še 5 tednov so ji rekli, tako da imam strogo ležanje.

sicer pa sem zasuta z delom- pripravljamo kopalnico in kuhinjo, pa še vse imam za poštimati v spalnici za prihoduser posted image , pa cunce opratri in zlikati- sem jih toliko dobila od prijateljice da bi imela lahko za 2 user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
12.4.2010 15:24:24   
zinchy
uh uh to je pa se 3 mesce prezgodejuser posted image evo eno veliko poko user posted image da bo zdrzala še 5 tednov.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
12.4.2010 17:05:19   
BabyKitty
No da povem, kako je bilo na pregledu user posted image ni mi delala UZ je rekla, da nima smisla delati tako zgodaj, ker me lahko samo za brez veze prestraši... tako, da me je naročila v začetu maja... ko bom ubistvu dopolnila že skoraj 10 tednov... rekla je, da če nimam nobenih težav, nobenih bolečin, izcedkov ipd. da danes ni potrebe po UZ-ju, me je le pretipala in rekla, da čuti plod in da se vidimo maja user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
12.4.2010 19:28:52   
Ploha
babykitty: fajn, da sta se tako zmenili...sej maj bo pa itak kmalu tukej user posted image

innes4: dobrodošla  user posted image

jst sm imela prvi pregled v 10 tednu...

kupovanje
: nisem še čisto nič kupila, prpravla, nič nič...me ful matra, pa kr nekaj oklevam...bom že, sej mam čas user posted image če me pa prehiti mi bojo pa že prštimal, sej niso pomojem z lune user posted image pa itak kej dost ne bom kupovala...postlco bova kar od mojga vzela, sam za preštrihat je...pa nov jogi, pa eno cunjco za dušo user posted image pa v tosamo bo treba, ostalo mam pa vse doma...sam za prštimat je, pranje, likanje, zlaganje...in še če bo vse po sreči se bomo glih takrat 1x selil, tak da morm prej naštimat po škatlah in listke gor nalimat kaj je kej, da bojo vedl user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.