|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
19.3.2010 20:37:43   
nadinne
Živjo.

No pa se vam pridruži še ena Gorenjka čisto frišno srečka nosečka...pričakujem novembra, sem pa iz okolice Radovljice še zaenkrat, bom pa kmalu Radovljičanka user posted image
A je še katera komaj dobro nosečka? Ali ste že vse s trebuščki? user posted image Tako pridno klepetate, da niti ne utegnem vsega prebrati.

Archie, starina pa res nisi...jaz te kar lovim s 27 leti user posted image .

Grem spat, ker že komaj gledam...grozno me spanec daje non stop ta teden user posted image

LP

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.3.2010 20:39:18   
archie
ce se primerjam s studentkami, potem sem ze starina (drugace sebe vidim itak precej let mlajso-vsaj po obnasanju user posted image )

Dobrodosla Nadinne!!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
20.3.2010 7:42:18   
ivy@
evo še ena gorenjska nosečkauser posted image ..sem iz škofje loke,moja 1.nosečnost,PDP pa imam junija.
upam da nas bo vsak dan več tukaj gor...sončnižarek že poznam iz foruma junijčice,ostale pa še spoznamuser posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
20.3.2010 11:21:37   
teodora75
Ojoooj, kdo se pogovarja o starinah, dajte no...
Jaz sem pred vami, uf, kar nekaj let, pa se pocutim cisto neumno - beri: mladostno :)

Pa dobrodosla Nadinne! ''Skoraj'' soseda, hehe

Lep dan vsem!

T.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
20.3.2010 11:53:28   
Patty81
Pozdravljene!
Še ena nosečka na Gorenjskem. Rok imam konec septembra, sem pa tudi bodoča Radovljičanka :).
Včeraj sva bila na nuhalni, vse je ok, tako da po vseh kolobocijah od prej koooončno lažje dihamo ;).

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
20.3.2010 17:54:17   
soncnizarek25
ojla:)

vidim da nas je skoz več ter, da boste spet mal oživele temo.

letos je pa res pravi baby boom:)

dobrodošle vse nove user posted image .

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.3.2010 7:22:01   
kajča
Še ena Gorenjska nosečka, sem iz okolice Preddvora, septembra pričakujemo 3. mladička, sem pa stara 32 let, torej prava starinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
21.3.2010 7:52:50   
benika
No kajča, da se ne boš preveč sekirala, evo se ti še tu pridružim, še ena Kranjčanka, pričakujemo 3 mladiča, stara sem pa 31 let.

< Sporočilo je popravil benika -- 21.3.2010 7:53:20 >

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.3.2010 8:15:30   
archie
Patty81, potem imava pa skupaj PDP, pa se kraj bivalisca je precej blizuuser posted image

dobrodosle vse nove noseckeuser posted image user posted image

Kako ste preziveli vikend? Mi smo delali nekaj malega v gozdu (smo pripravljali drva za zimo-hudaaaaa zima bo, ker ze marca pripravljamo drva user posted image user posted image user posted image ). V soboto zvecer so me vse misice bolele (se vidi, da sem februarja vec ali manj prespala). Vceraj je bilo ze bolje!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.3.2010 10:34:38   
soncnizarek25
ojla:)

kajča jaz sem tudi iz tvojega konca- olševka (sedaj).

mi smo imeli kar miren vikend, malo smo prištimvali drva ker jih je v dervarnici že zmanjkalo;)
pa v soboto sem pospravljala eno sobo da se bo moj zet preselil tja, a midva lahko nadaljujeva z najinim stanovanjem, saj sedaj tam, ko je on bo potem dnevna soba. počasi pa bomo uredili to naše gnezdece saj bo kmalu prišel novi član družini user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
23.3.2010 12:05:14   
zinchy
zivjo punce user posted image
kako ste? prov lep dan se je narediluser posted image jest pa delat popoldne...bleh...kako se kaj počutite? Midva imava pa jutri zgodnjo materinsko šolo.Ali jo je katera ze obiskovala?
Komej čakam drug teden nuhalno da vidim svojo pikicouser posted image

Dobrodošle vse nova user posted image zelim vam lepo in mirno nosečnostuser posted image

lp

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.3.2010 12:17:39   
archie
ja, mi imamo tudi lepo pomladansko vreme!!user posted image ravno super, ker imam popoldne 2 uri pasjo solo in bo prav fajn biti malo zunaj na svezem zrakuuser posted image

uf, a ze v materinsko? midva nisva se niti priblizno razmisljala o njej. Kam pa gresta?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.3.2010 13:53:14   
zinchy
archie ja nama je rekla na prvem pregledu k sm bla,če želiva v zgodnjo materinsko šolo..sej vrjetn nava nč novga zvedlauser posted image je pa sam 1x pa mislm da 1 uro traja to je to. No ja vam sporočim jutri kako je to zgledalo.
Na tisto drugo materinsko šolo, ki je pa pol na koncu pa ne bova šla..ker v Kranju ni potrebno imeti potrdila, da je partner lahko zraven pri porodu. Samo plačaš pa je. Pa frendica je rekla,da je polom od šole, da so se take traparije učil da joj..nič uporabnega!

lp

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
24.3.2010 10:14:55   
Kavalirka
Lepo pozdravljene vse...

Da se vam še jz mal pridružim. Ubistvu spremljam ta forum že kar nekaj časa, sam nikol ni blo neki ful časa da bi pisala :). Sem pa tut iz Kranja, bolj natančno iz primskovega. Sem se pred enmu mescom dokončno spet preselila sem, prej pa sem bila v Šenčurju.
Drugač sem pa že bolj na koncu z nosečnostjo, rok mam 27.04.2010 in sem stara 24 let.
Zdej mam mal več časa za debate, tko da se že veselim klepetov z vami.

Lep sončen dan še naprej!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
24.3.2010 10:22:11   
zinchy
Kavalirka a iz šenčurja si? jest tut user posted image zdej pa že 2 leti živim v Kranj tudi na primskovemuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Kavalirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
24.3.2010 10:47:37   
Kavalirka
Zinchy ja iz Šenčurja, vsaj zadnjih 14 let sem bila tm, prej sem bila pa tut v kranju kjer sem zdej spet :).
Drugač pa mislem da se midve kr dobr poznava user posted image user posted image ...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
24.3.2010 10:52:00   
zinchy
user posted image sej se men tut zdi da se poznava..sam se kar ne vem kam nej te damuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 1442
24.3.2010 11:21:11   
zinchy
Kavalirka zdej pa vem kam pašešuser posted image Dobrodošla na ringarajauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
24.3.2010 18:45:06   
Pia*

IZVIRNO SPOROČILO: Kavalirka

Zinchy ja iz Šenčurja, vsaj zadnjih 14 let sem bila tm, prej sem bila pa tut v kranju kjer sem zdej spet :).
Drugač pa mislem da se midve kr dobr poznava user posted image user posted image ...

vse iz Šenčurja jaz pa v Šenčuruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1444
24.3.2010 23:04:12   
Ploha
kako kej bodoče mamice iz sosednje vasi user posted image user posted image

Pia: kdaj pa imaš rok?

pa dobrodošle vse nove user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
25.3.2010 7:12:55   
zinchy
Pia* hehe Šenčur je zakon user posted image
PlohaJest sem super..pa ti?user posted image Pogrešam sonček.

lep dan se naprej

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
25.3.2010 9:35:40   
Pia*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Pri nas še delamo na tem,da se nam pokaže user posted image aliuser posted image , tako da bomo videli kako bo danes pri ginekologinji in ali je res zgolj samo strah v moji glavi,da ne morem zanositi.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
25.3.2010 9:48:30   
zinchy
Pia* bolj se sekiraš slabi je..preverjeno. Upam, da je vse samo v glavi in da ti kmalu pokaže user posted image user posted image .

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
25.3.2010 9:57:09   
Ploha
zinchy: tud men nič ne fali user posted image

komaj čakam morfologijo user posted image user posted image 6.4 jo imam...

pa zdej so tko lepi in topli dnevi, prav prijetno za vozičkanje...pol ko je poletje,..je kr mal prehudo vroče...evo tko kot je dons pa je najbolš...

popoldne imamo pa v klubu študentov kranj eno prireditev pa dobimo bone baby center za naše mulčke user posted image user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
25.3.2010 10:00:18   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Pia*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Pri nas še delamo na tem,da se nam pokaže user posted image aliuser posted image , tako da bomo videli kako bo danes pri ginekologinji in ali je res zgolj samo strah v moji glavi,da ne morem zanositi.user posted image

ooooo pol sva si pa zelooo podobne...tko nekako sem jest razmišlala in pri taprvi in zdaj v drugo...pa je ratalo brez problema....nam ti zdej govorila sprosti se, ne sekiraj se...ker to itak sama veš...sam težko je pa to narest...

zdaj v drugo sem imela ful dolge menstrualne cikle in sm bla svet prepričana, da je neki z mano narobe, da nam mogla...sicer nismo na tem delal...ampak nikol ne veš...no in edini mesec ko sem vse skrbi pregnala stran pa ne z namenom da zanosim, ampak se pač nisem sekirala več...pa je ratalo...

katerega G pa imaš?

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?