|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
11.5.2009 10:34:22   
Februarka08
Jutro.

Hvala za user posted image
Jaz sem že ležečki za PC-jem in se dolgočasim. No, važno da mam vsaj kaj za delat.
Uf, vidim da ste ene že pri malinovem čajuuser posted image super, še malo, pa bojo vaši user posted image zunajuser posted image jaz ga nisem pila, ker sem mela že tako probleme, sem rekla, da se ja ne bom prehitro odprlauser posted image no, rodila sem pa potem 1 teden po PDP-juuser posted image

Ne vem zakaj mi je danes spet slabouser posted image ah, pa še glava me boli...
Grem se mal zrelaksirat, lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.5.2009 10:42:15   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira
Janci glede kavice sem za user posted image . A ti si že pr malinovem čaju user posted image ? Boš povedala, če kaj deluje.

Meni je malinov čaj priporočila ena kolegica, ki je leto nazaj rodila in njej ga je priporočala babca (je imela svojo babco).
Bomo videli, če deluje - sem se pa odločila, da bom upoštevala nasvete in predloge izkušenih mamic.

Vesela sem, da ni preveč zanič. user posted image  
2x na teden moram pa še pit čaj za sečila za nosečnice, ker imam težave z mojimi z izvidi urina, HB pa niso katastrofalni.

Tira prijetno zapravljanje ti želim, pri nas še ni ne duha ne sluha o regresu, ponavadi ga izplačajo zadnje dni junija.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.5.2009 10:55:21   
stuhica
o gorenkice user posted image ,

naš regres je pršu že enkrat februarja in je že zdavnaj nekje porabljem, tako da kaj je že to....user posted image user posted image  Bo pa od našga še tako da se vsaj z tem tolažim, da bova mrbit pol šla s tistim v ikeo če ne bo šu še ta za šolo user posted image .

A pol bote mele v sredo kavico, jaz mma pa glih zobarja, sem se naročila pa ne vem ker mal kašljam in grlo imma vneto če bom sploh šla, me je čez nočneki zagrabil v grlu. Me pa dons tud glava boli k zmešana.

nč se še javm grem mal počivat pa  spet se morem mal špiknt da vidm kolk mi je cuker gor zrastu tako da fajn se imejte in smejte, božite buškote pa se še tipkamouser posted image user posted image

čav bav

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.5.2009 21:29:22   
anny1
Hallo user posted image
no jaz sem tud za kavo ampak v sredo ne morem user posted image  k smo glih zmenen da pride kolega od mojga k nama da bo pomagu s pakiranjem k je moj k sem bla v bolnci zbolu in je 1t bruhu pol pa še drisko dobu in ni nč jedu pa še don ni k seb pršu pa še nek vnetje želoca fasu....user posted image  skratka nič lepga tko da glih ne morem vse njega obremenit mu morem pomoč nudit, pol pa drugi prav pridejo user posted image  da se jih mal ponuca...user posted image
mislm sej ni viroze staknu al kej podobnga ma pa probleme z želodcem in če je preveč obremenitve, pa še tablete za hrbt je dobu k je narobe neki naredu v službi in ga je zagrabil, pa so ble za njegov želodec prehudeuser posted image   je pa vse za sabo potegnil tko da k sem domov iz bolnice pršla je komi začel jest....user posted image
bom pa vidla kdaj naj bi prišla pomoč pa če bo popoldan se vam pridružim,
ob 10h a ne?
ByrbyD kako sta?
tira-kako je z zatekanjem?je boje? MŠ zaaključena?
stuhica- a maš sladkorno?kako hudo-ker tip?
janci f-a kaj deluje, kolk hiter se pa pokaže učinek?
februarka08-vse kar ti lahko rečem je da poskusi čim bol z glavo pokonci iti skozi to hudo sitacijo, mogoče bi se pogovorila s tvojim in mu povedal kako ti je, drugače pa user posted image  nevem kaj naj ti svetujemuser posted image , skratka ne pusti se zaradi user posted image  ki je v tebi, zelo pa pomaga da se spoveš če ne drugje vsaj tu na RR, meni je pomagalo da sem prebrodila do sem kjer sem sedaj, vem pa da so me včasih že kar čez glavo imele, če me nimajo še zdejuser posted image , no ne pusti se pokopati... in srečno user posted image  ti želim
kaj pa ostale user posted image  a gre vse po načrtih??
se dobro držite???
pa spet sem mal user posted image  tuki na RR-u tko da ne mi zamert, sam je pa vse user posted image  k gre ve že narobe, prvo jaz v bolnico, pol moj zboli, pol mi najemodajal reče da se morem selt, vmes pa še in še, na konc pa za povrh še tašča k je pametna k .... da me je skor kapuser posted image
no lp user posted image  lahko noč

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.5.2009 21:44:13   
stuhica
anny1 ja živjo,

ja jaz sem pa zdej cukerašica nosečka oz. po tej nosečnosti pa verjetno kar cukerašica TIp2, tako so mi rekli da ta mi ne uide nikamor in da bo z mano cel življenje, sploh pa v starosti, mamo mal prirojenega v famijliji tako da žal ne morem velik pomagat...

Ja prav nč fajnga slišat za moja letauser posted image ampak saj veš kva pravjo "Što se mora (kao) nije težko"user posted image

Ej bejba za user posted image taščo se nič ne sekirej skoz en ušes not skoz drugega ven.... sej vem včasihj je težklo samo ej kam bi pršli če bi jih skoz poslušal jest morem sicer rečt da moja tašča je skorej ok, včasih prbije kako tako da me skor prbije je pa prednost v tem da jo i ravn v bližini, se je  na star aleta preselila na morej k majo vikend... ,mam pa zato eno tako fajn zarukano user posted image svakinjek je pa prepametna za sto hudičevuser posted image  sploh za **** ampak manj jo vidm bolj zame...res...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 780
12.5.2009 11:18:03   
BarbyD
Jutro punce user posted image

No midva sva se šele dobr zbudla user posted image  sicer ponoči čist lepo spi zaenkrat, se zbuja na tri urce tolk da poje pol pa spet spančkat naprej, sam si lah vseen mal prvoščva lenartuser posted image

Anny drugače smo kar superuser posted image  nism bla pa čist pridna doma, smo šli v nedeljo na primorsko na piknikuser posted image user posted image  pa je blo vse ok user posted image user posted image  ne morem bit doma, če bi bli sami pol sploh ni panike, tkole bi blo pa hmal kej narobe z mojo psiho če bi bla 24ur tuki z vsemi ostalimi člani....
Sam ti pa maš srečo v tej nosečnostiuser posted image  a gre še kej lahko narobeuser posted image user posted image  sej se spravljam da te pokličem pa sploh ne najdem časa...skoz mam neki za počet...

Februarka pomoje bi blo tud fino če svojmu poveš kako se počutiš...tud js sm bla taka kot ti, sploh zdej k sm pršla iz porodnišnce sem se kr nekak odveč počutla...pa sva se pol pogovorila pa je zdej vse superuser posted image user posted image  mje fejst manjkalo tisto crklanje pa stiskanje ( še prej k sm bla noseča ) in je zdej vse za mano pršlo...tko da če mu nebi povedala bi bla zdele že čist na tleh...ti mu kr pogumno reč da ti paše da se stiskata tud če misl da ne sme al karkol...vse bo ok boš vidla...sam ne se preveč sekiratuser posted image user posted image

Janci js sm tud malinov čaj pila pa zdej ne vem a je kej pomagu al ne...lah da bi šlo pa ve skupi težje če ga nebi...user posted image user posted image

Kavica za ta teden bom še vidla a bova pršla al ne...ker je moj doma pa bi rada iskoristla da smo skupi preden gre nazaj delat....za drug teden pa skor 100% pridem k moj že dela...sploh če bo sonček..itak se že skoz nek potepavauser posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 781
12.5.2009 11:18:41   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

janci f-a kaj deluje, kolk hiter se pa pokaže učinek?

Jaz še ne morem reči, da deluje ker se to baje opazi šele pri porodu. Itak pa ne bom vedela kako bi bilo, če ne bi pila čaja.

Meni ga je svetovalo več ljudi in zato sem se odločila, da ga bom pila.
Baje pa tudi na splošno dobro vpliva na počutje, pa še kar dober je.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
12.5.2009 12:10:39   
Tira
Ojla!

Jz sem pa dons mal potegnila spanec. No sej itak zaspim šele okol 5h zjutrej. Zdej sem ravno pozajtrkovala user posted image .

Včeraj sem se potepala in dobila torbo za na vozek, pa seveda nisem mogla, da nebi še zase kupila nove torbice user posted image  K mi je blo pa pol kuj žal, da sem jo... itak je ne bom kmal več rabila.
Sva pa potem še zvečer z mojim nabavila vso kozmetiko in pleničke ... sem vzela en paket Pampersk 1, joj kok so majckene user posted image  Jih sploh nisem navajena, k v vrtcu smo mel že res velikanke user posted image

V MŠ je ful dobr, sploh user posted image  me tko preseneča... smo mel včeraj temo o odnosih. Raje si sploh ne predstavljam kuko ti je Februarka, k moj je trenutno ful pozoren in sem jz tista, k me vse boli in nočem, da me stiska, sploh v postelji. Verjamem pa da je hudo in upam, da se bosta pogovorila in uštimala stvari.

Uživejte, jutri se pa vidmo na user posted image  ane?! user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 783
12.5.2009 12:40:44   
Janci F

Jutri ob 10 h v Tušu?

Zmenjeno, pridem.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.5.2009 22:06:22   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jutri ob 10 h v Tušu?

Zmenjeno, pridem.

Upam, da še kakšna pride. Gorenjke ste postale zadnje čase nekam zelo sramežljive in tihe.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 785
13.5.2009 8:27:46   
mojgal
ojla vse gorenke, nekaj časa se že nisem oglasla vendar vas redno berem, danes tudi jaz ne bom mogla pridet na kavo drugo sredo pa ziher. Komaj čakam jutri k imam ultra zvok, mf komaj čakam da spet vidim user posted image

Uživejte danes na kavi čeprav ni sončka pa se pišemo

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 786
13.5.2009 9:17:21   
anny1
Zdravo user posted image
no se spet mal javim, user posted image
na žalost ne bo šlo da pridem na kavo, je mojga včeri spet pankreas zvil in je ful bogiuser posted image  ,
barby me veseli da ste ok user posted image
janci, no upam da bo delovalo user posted image
tira, me veseli da ti je v mš všečuser posted image
mojgal, no sporoči kako je blo na uz,boš?
drugače pa punce, bi blo ful fino če bi se dal zmenit za kako drugo uro, k meni je ta ura čit neprimerna in se nikakor ne morem uskladit k vstajamo ob 6.30 pol pa je treba ob 10h že ponovno spat dat do 12h tko da glih tista ura k jo mate ve za kavicouser posted image  zame bi blo bol al po 12h al pa pred 9h tko da sem lohka vsaj neki minut z vami, a bi blo to možno???
no lpuser posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 787
13.5.2009 18:42:55   
Februarka08
Ojla, punce.

Hvala vsem za lepe besede, jutri grem v P, v petek naj bi imela cerklažo. Ne vem zakaj morm že jutri ob 8h bit tamuser posted image user posted image user posted image
Se beremo, ko pridem domov, vsa vesela da sem končno domauser posted image

Pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 788
14.5.2009 11:42:10   
Tira
OJla!

Danes sem še vedno ful utrujena, pomoje še od včeraj... so nas mučil v MŠ kar 4 ure skup user posted image  Čist preveč, vsaj zame. K sem domov prišla, mi je blo kr slabo.

Sem se pa vsaj zjasnila, da bom vzela EA user posted image  Samo moram it še en dan na posvet.

Ma tko me roke bolijo, da sploh ne morem tipkat.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.5.2009 13:41:40   
mojgal
ojla, toliko da vam povem da je bilo danes na UZ vse v redu se je lepo vse videlo sem bila pa ker dolgo cajta notri je moral vse prečekirati roke noge glavo nosek pa usta je odpiral pa gin reče a je lačen joj še zmeraj govorim o dojenčku ko pa je rekel da bo verjetnouser posted image ker nič štrlečega ne vidi vidi pa češplico user posted image ha ha

Sem ful vesela ker od prej imamo že user posted image pa če bi bila sedaj user posted image bi bilo super.

Kako je bilo danes na user posted image , naslednič pa pridem .
Fajn boditeuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.5.2009 14:03:13   
baby blue
mojgal čestitke za user posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 791
14.5.2009 15:17:00   
Meliitak
mojgal: no sam da je blo na UZ vse v redu pa naj bo punčka al pa fant sam da je dete zdravo...je pa fino ja če si želiš punčico in jo potem tudi dobiš...juhuuu zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 792
14.5.2009 18:03:46   
maayaa
APRIL 

* Cveta 10.04.2009, ? user posted image  , ? let, Ljubljana user posted image  
* L & L   17.04.2009, 3user posted image  , 30 let, Šenčur, user posted image   

MAJ 

* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Šk.Loka 
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image  , 26 let, Predvor  user posted image  
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image  , 25 let, Kranj  user posted image  
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image  , ? let, Bled ? 
*Lina        ?.05.2009, 2 user posted image  , ?let, Medvode 

JUNIJ 

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj user posted image  
* Blu      07.06.2009, 2user posted image  , 29 let, Kranj user posted image  
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image  , 27 let, Podnart user posted image  
* Tira  11.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Cerklje user posted image  
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image  ,11user posted image  34 let, Selška Dolina user posted image  
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image  , 32 let, Kranj ? 
* Luši      30.06.2009, ? user posted image  , ? let, Tržič ? 

JULIJ 

*Lučka25 20.07.2009. 1user posted image  , ?let, Kranj ? 

AVGUST 

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image  , ? let, ? ? 

SEPTEMBER 

* baby blue 13.09.2009, 1user posted image  , 25 let, Jesnice  user posted image     
* Mojgal      13.9.2009, 2user posted image , 31let , Šk. Loka   user posted image
* Maaya      24.09.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj     user posted image  
* *kinnie*   25.09.2009, 3 user posted image  , 29 let, Radovljica    
* Simonae   30.09.2009, 3user posted image  , 32 let, okolica Kranja 
* Katka        26.09.2009, 2user posted image , 33 let, ?, ?

OKTOBER 

* Februarka08 
15.10.2009, 2user posted image  , 24 let, Kranj user posted image  
* Manca   30.10.2009,  2user posted image  , 27 let  
* Stuhica 30.10.2009,  4user posted image 2x IMN, 30let, Radovljica, user posted image

Manjkajoči podatki:
* Mojsonček ?.?.2009, ?user posted image , ?let ,? ,?

SKUPAJ: 26 

PRIČAKUJEMO    
user posted image  user posted image    5 
user posted image  user posted image    2
user posted image  user posted image  112113

user posted image user posted image  ŽE PESTUJEjo   user posted image user posted image

NICK/Starost     PDP      RODILA        IME        VEL./cm  TEŽA/g    Kraj   
* Ploha     (21)        ?              ?              Meta           ?              ?           Cerklje
* Mary12  (28)     12.05.      31.3          Kristjan       50          2960       Jesenice 
* BarbyD  (25)     09.05.      30.4            Eros          53          3830         Kranj   

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 793
14.5.2009 18:19:31   
maayaa
Pozdravljene vse stare in nove nosečke in seveda vse vesele mlade mamice.
Vsem čestitke še iz moje strani   user posted image  user posted image  user posted image

Že kar dolgo se nisem nič oglasila (v službi cel dan računalnik, potem se pa sploh ne morem spravit za računalnik še doma),. . . sej veste lenoritis user posted image  

Malo sem vas na hitro prebrala in vidim, da se vsem čisto dogaja.
Nekje sem izbrsala seznamček in ga premaknila malo bolj naprej - upam, da ni kaj narobe user posted image ,
ne bit hude ker se po tako dolgem času kar takoj vmešam med vas, samo je fino videt koliko nas je,...
Ne bit hude, če sem slučajno katero pozabila (no Cveta pa L&L sta ziher že rodili ) user posted image , popravte seznamček ali pa obarvajte podatke v sporočilu in bom popravila sama
Na koncu je prišel s tistimi ki so že rodile ven en zmazek, prostorska stiska, haha 

Vidm, da ste čisto aktivne, da samo po kavicah hodite,... z veseljem se vam kdaj pridružim, če bom le doma dopoldne, če se boste kdaj zmenile popoldne sem pa takoj za.

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 794
14.5.2009 18:27:16   
maayaa

APRIL 

* Cveta 10.04.2009, ? user posted image  , ? let, Ljubljana user posted image  
* L & L   17.04.2009, 3user posted image  , 30 let, Šenčur, user posted image   

MAJ 

* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Šk.Loka 
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image  , 26 let, Predvor  user posted image  
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image  , 25 let, Kranj  user posted image  
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image  , ? let, Bled ? 
*Lina        ?.05.2009, 2 user posted image  , ?let, Medvode 

JUNIJ 

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj user posted image  
* Blu      07.06.2009, 2user posted image  , 29 let, Kranj user posted image  
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image  , 27 let, Podnart user posted image  
* Tira  11.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Cerklje user posted image  
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image  ,11user posted image  34 let, Selška Dolina user posted image  
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image  , 32 let, Kranj ? 
* Luši      30.06.2009, ? user posted image  , ? let, Tržič ? 

JULIJ 

*Lučka25 20.07.2009. 1user posted image  , ?let, Kranj ? 

AVGUST 

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image  , ? let, ? ? 

SEPTEMBER 

* baby blue 13.09.2009, 1user posted image  , 25 let, Jesnice  user posted image     
* Mojgal      13.9.2009, 2user posted image , 31let , Šk. Loka   user posted image
* Maaya      24.09.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj     user posted image  
* *kinnie*   25.09.2009, 3 user posted image  , 29 let, Radovljica    
* Simonae   30.09.2009, 3user posted image  , 32 let, okolica Kranja 
* Katka        26.09.2009, 2user posted image , 33 let, ?, ?

OKTOBER 

* Februarka08 
15.10.2009, 2user posted image  , 24 let, Kranj user posted image  
* Manca   30.10.2009,  2user posted image  , 27 let  
* Stuhica 30.10.2009,  4user posted image 2x IMN, 30let, Radovljica, user posted image

Manjkajoči podatki:
* Mojsonček ?.?.2009, ?user posted image , ?let ,? ,?

SKUPAJ: 26 

PRIČAKUJEMO    
user posted image  user posted image    5 
user posted image  user posted image    2
user posted image  user posted image   112113

user posted image user posted image  ŽE PESTUJEjo   user posted image user posted image

Nick PDP DP  Ime VEL/cm TEŽA/g  Kraj   
* Ploha     (21)     ?         ?        Meta       ?      ?     Cerklje
* Mary12  (28)  12.05.  31.3   Kristjan  50  2960  Jesenice 
* BarbyD  (25)  09.05.  30.4     Eros     53  3830    Kranj   

. . . upam, da je sedaj kaj boljše

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 795
15.5.2009 10:13:16   
anny1
hallouser posted image ,
kako smo?
vidim da ste ble kar pridne, morem rečt da sem spet 2dni v postli preležalauser posted image ,
ma je tauser posted image  čist drgač od vseh mojih prejšnih, sej že ne vem več kje se me kaj drži in kaj sploh še skup stojiuser posted image
tira upam da si se spočila, kdaj maš pa konc MŠ?
janci kako gre tebi?
februarka držim pesti da se kmalu beremo in da dobro opraviš,
maayaa kar se mene tiče je lepo da je spet nekdo po dolgem času mal pokazu kolk nas je na seznamčkuuser posted image  sam drugače pa je to moja 5user posted image  ker sem imela 2ss med prvo in drugo user posted image  tko da poroda sta za mano 2 nosečnosti pa so že 4 ta ki se izteka je 5user posted image  .
no barbyD kako se kaj držite pri vas?
kje so ostale user posted image  seznam mamo kakr dolg a ne? user posted image
no lp user posted image  pa se beremo

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 796
15.5.2009 10:52:31   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

janci kako gre tebi?

Jaz sem kar dobro, nekaj malega se trudim s pospravljem in učenjem.
Drugače pa je naš Srečko ful živahen, tako da mi trebuh na momente prav divja sem in tja.

Imam pa pogosto čist trd trebuh in tudi špika me na vseh možnih koncih.

Še 21 dni do PDP, me prav zanima kdaj bom šibala in kako bo.

Anny1 ali si ti že v nizkem štartu?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 797
15.5.2009 10:59:51   
baby blue
evo se vam po dolgem času spet malo oglasim

jst sem super počutje super... spola ne vemo brcike a čutimo ja... so že kar intenzivne... sam sem ugotovila da mi vročina ne paše najbolje user posted image

tolk za zdej lepo se mejte

Janci F... user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 798
15.5.2009 11:54:17   
BarbyD
zdravo punceuser posted image

No evo še mene malo...sem bla bolj slaba zadnjih par dni in se nism spravla za računalnik...so se mi vnele prsi pa vročina....zdej je pa že mal boljšuser posted image

Drugače smo pa super (če odštejem taščo in tasta k skoz visita nad nami )...res bi šla rada v najem pa moj prav da bi samo stran denar metala k šparava da bova kupla en stnovanje...

Dost jamranjauser posted image

Vidm da ste vse ureduuser posted image user posted image user posted image

maya lepo da si se javla po dolgem časuuser posted image pa hvala za seznamček...se ga spravljam sama obnovit že odkar sem iz porodnišnce pršla pa mi kr ne ratauser posted image user posted image

No naš Eros se je danes prvič kopal in zdej spi kot da bi bil že 3 dni pokonciuser posted image user posted image

Janci ja zdej se bo počasi začelo tisto mal manj prijetno obdobje..k te skoz neki štoka pa špika pa boli....user posted image user posted image sam je pa fino k veš da se ti vse pripravlja na porod in da boš hmalu spoznala svojega user posted image user posted image user posted image

Februarka upam da ni prehudo ležat v porodnišnici...in držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

Tira kako pa je kaj tvoje zatekanje?? je kaj boljše?

Drugi teden pa js tud pridem na kavicouser posted image user posted image komi čakam da vidm kolk so vam trebuščki zrastluser posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 799
15.5.2009 12:52:02   
Janci F
BarbyD me veseli, da si bolje in verjamem, da ful uživate z malim Erosom.

Predlagam, da si z user posted image  določita datum, do kdaj gresta na svoje in potem bo malenkost lažje, ker boš lahko začela odštevati.

Pri meni to ponavadi pomaga, da lažje dočakam stvari.

Ti kar malo zavidam, ker imaš Erosa že ob sebi, pri meni se pa še vedno v trebuhu gužva.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?