simonae
|
BarbyD super! Upam, daje sedaj vse ok. (Moja soseda je dala to skoz in je bilo vse ok) Anny upam, da se držiš nasvet pa imam le tak, kot ti ga je dala že ena pred mano - G povej. IZVIRNO SPOROČILO: Ploha Tiste ki so vam možje masirali križ, kaj to res tolk pomaga, da omili bolečino, ker jaz svojega nisem imela zraven, je zamudu Ja meni je res pomagalo! Vsak popadek (ko so bili močnejši), ki mi ga je premasiral, je v trenutku izgubil ostrino in postal tako "majhen" kot so bili tisti prvi, ko še nisem vedela, ali je to to. Tira glede tega, da te je strah, da ti ne bodo dali kaj proti bolečinam - pozanimaj se npr. v šoli, če še nisi mimo, sicer pa pri G ali kakšni babici (lahko kličeš kar na materinsko šolo - če drugam ne, lahko v Lubljano, preverjeno) do kdaj je smiselno, da ti kaj dajo, posebej, če imaš točno določeno sredstvo v mislih. Verjamem da, če ti to razložijo in poveš že na začetku poroda babici, da razmišljaš o tem sredstvu proti bolečinam, da ti bo tudi ona razložila, kdaj ti ga lahko da in to upoštevala. LP
|