|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
28.3.2009 18:03:18   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Ja js tud ne razumem tistih ki pravjo da sploh ne boli tko hudouser posted image user posted image pomoje se le mal močne delajouser posted image

user posted image user posted image itaq,...je pa res da sem bila v drugo pripravljena na bolečino (v prvo sem si res predstavljala, da manj boli), in mi je bilo lažje, čeprav je bil mali še večji (55 cm, 4520g, 38 cm obseg glave)....se vprašam, kakšen slonček bo tokratuser posted image

V prvo sem jaz mojemu tudi v porodni rekla, da nikoli večuser posted image , ja in sem rabila 2 leti da sem si premislila...no potem je bila pa želja po mulčku spet takooo velika.....
V drugo sem jo še bolje odnesla,...ma bi takoj imela še enegauser posted image

Porod, prvi hitro, v porodni manj kot 2 uri, ojej ob 19 sem še mandarine kupovala pri najboljšem soseduuser posted image , nekaj čez 21h je bila pa rojena,...v drugo ekspresno, manj kot uro....ejoj smo komaj prišli do porodnišnice,....če gre v tretje še hitreje...hmmm bo pa krizauser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 501
28.3.2009 18:20:32   
simonae
Pozdravljene!

Tira hvala, uspelo ti je.

Še moje razmišljanje o vozičku.

Za prva dva sva imela enega, ki je sicer še vedno uporaben, vodljiv, lahek pd. A ena velika težava se je pokazala že pri drugem otroku. Zatakne se, ko hočem dati dol košaro in zato zame neuporaben za v avto user posted image - mož se potrudi in uspe, a jaz ne mislim biti spet odvisna od dobre volje nekoga, ki je dovolj močan, da mi pomaga. Tako je odločitev padla, za zadnega otročička kupimo novega. user posted image

Sedaj se še odločava. Seveda se je moj zagrel za modernega STOKKE. Saj mi je všeč, da ima precej visoko košaro in se ni potrebno kaj dosti sklanjati, ko otroka daš not, a je drag, pa še meni preveč modern, predvsem pa je le za po mestu. Mi pa živimo ob lepi sprehajalni poti, kjer pač ni asfalta. Torej to odpade. Našla sem enega, ki ga dobiš le pri BUŠI-ju Bugaboo, ki ima vse, kar želim: enostaven za razstavit, lahek, lahko vodljiv, primeren za makedamske poti, lahko kombiniraš z lupinico. Je pa nižje košara oz. lupina in seveda le malo cenejši kot Stokke. Zato me zanima, če je katera že kupila, ali si ogledala kak voziček, ki je tudi lahek, dovolj majhen za v avto, ne preveč kompliciran za razstavljati, pa je primeren za sprehajalne poti in vsebuje tudi lupinico, pa ne bi bil ravno okoli 1000 evrov? Kakšen je tale Jane Slalom Pro?

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 502
28.3.2009 18:52:05   
simonae
Pa še glede porodne bolečine.

Meni se zdi, da je zelo pomembno, kaj pričakuješ in kako porod poteka - če je vse v redu. Pa seveda kakšna je babica, ali ti sledi, ali pa te pokroviteljsko odpravi, če jo kaj vprašaš. Pa predvsem, kako uporaben je tvoj partner.

Jaz sem bila prvič presenečena, ko so mi rekli, sedaj bomo pa rodili - pričakovala sem, da bo veliko huje. Meni je bilo težje prenašati bolečino ob zelo močnih menstruacijah, ko sem ob tem skupaj lezla ipd. Seveda je k temu občutku pripomoglo to, da sem se ob vsaki menstruaciji, ko se mi je to dogajalo, spraševala, kaj mi je tega treba, ko pa sem bila v porordni sobi, pa sem vedela zakaj sem tam. Pa da ne bi katera narobe razumela - saj me je bolelo tudi pri porodu, a z masažo hrbta, mi je mož olajšal vsak hud popadek in s pomočjo dihanja, kjer mi je svetovala super babica, sem zdržala skoraj do konca brez sredstev proti bolečinam - do takrat nisem čutila potrebe po tem. Pa sem sicer med tistimi, ki ne prenašajo bolečino najbolje (da ne govorim o depilaciji). A na koncu, ko sem rekla, da sedaj pa bi nekaj proti bolečini, mi je rekla, da sedaj je pa prepozno, ker bomo vsak čas rodili - te besede, so zmanjšale občutek bolečine na pol. Vseeno pa so mi dali "smejalni plin" za zadnjih nekaj popadkov.

Drugič pa sem bila deležna "babice", ki zna najbolje. Me ni informirala o tem, kaj dela, zakaj, ko sem kaj vprašala, nisem dobila odg., ker sva omenila, da mož ob tem, ko vidi kri lahko skupaj zleze, se je več časa ukvarjala z njim, ga skušala mentalno zaposliti, kot pa z mano (prvič ni padel skupaj!). Pa nje nisem pogrešala. A s tem sem izgubila partnerja pri porodu, ki sem ga imela prvič. Bila sem jezna in ko bi me naj masiral sem komaj pozornost vzbudila. Tako sem težje prenašala popadke - pa ne bolečine same, ampak vse skupaj mi je šlo na živce. Na koncu (pri svoji G) pa izvem, da mi je kljub močnim, pogostim popadkom dala sredstvo za pospešitev in nekaj proti bolečinam (sem imela infuzijo, ko sem bila izčrpana - cel dan sem čakala na pregled v P, medtem pa se je porod začel).

Toliko za enkrat.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 503
28.3.2009 19:32:18   
BarbyD
Simonae midva sva prvo stvar ko sva začela iskat je bil voziček, kupila sva pa zadnjegauser posted image ..predvsem zato ker sem se jaz pri hčerki totalno z.... z vozičkom, ker sem vzela enga "poceni" pa lep mi je bil...pol je pa lih za lih pasal v avto, vozil se je obupno, v ovinku si ga mogel kar malo dvignit da si sploh lahko zavil, tist nastavek za hrbtišče je začel nagajat še ko je bil čist nov, tako da sem ga mogoče uporabljala 5 mescov še ne potem sem ga pa prodala....bil ja Hauck Alaska... Zdej sva pa vzela tega jane slalom pro, probala sva že v trgovini če v peuegota 206, in gre noter če daš eno kolo stran...razatavi se enostavno, lahek je, vodljiv, ima ročno bremzo...kombinira se pa z košaro, avtosedežom in športnim delom...midva sva vzela samo športni del, lupinco sva potem kupla rabljeno (staro 6 mesecov) košare pa nisva vzela, ker bo mali itak čez poletje...naslojnjalo sicer ne gre popolnoma v ležeči položaj (zelo malo manjka ), samo je rekel en pediter da to sploh ni potrebno, da naj dam noter samo eno malo bolj debelo podlogo da bo ravno, naklon pa je lahko malo dvignjen... sprobal smo ga pri eni prijateljici, po travi, pesku, luknjah, vodi, asvaltu, povsod je še brez problema V pikapolonici ga imajo za 760€ ( celoten komplet - košara, športni del in lupinica ) Samo športni del je 449 € in midva sva dala pol še za lupinico 90€ (rabljeno ) Zgleda pa takole ( najin je še celo take barve user posted image )

user posted image user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 504
28.3.2009 19:47:17   
BarbyD
Kar se pa tiče poroda se pa strinjam da je veliko odvisno od osebja, in tvojega psihičnega počutja tisti trenutek...jaz sem bila zelo sproščena, babico sem imela super, samo so bili popadki res groozno boleči...vedno sem mislila da je iztis user posted image tisto najbolj boleče, pa se ta bolečina niti slučajno ne more primerjati z bolečino med popadki...

Proti bolečinam nisem imela nič, tudi smejalnega plina ne ( kje pa to še delajo? sem mislila da že dolgo ne več) imela sem pa svoje in umetne popadke ki so se med seboj "križali" se pravi je zgledalo tako da se je nekje na sredini mojega začel umetni, in proti koncu umetnega spet moj...tako da sem v bistvu 3 ure skupaj imela popadke brez pavze vmes, ginkolog je sicer kregal babico da je preveč samo se potem niso odločli da mi umetne prekinejo, tako da še zdej ne vem zakj sem umetne popadke sploh dobila, saj sem imela svoje redno na 2 minuti ko sem prišla v porodnišnico, in tudi odpirala sem se lepo....bila sem pa tako izmučena od bolečin da sem vmes 2x bruhala in enkrat za kratek čas izgubila zavest... in po pravici me je res grozno strah popadkov...sej se da preživeti, samo je bila pa to do sedaj najhujša bolečina kar sem jih doživela...pa drugače nisem tako občutljiva...

vidiš prav zanimivo, mene pa recimo pri menstruaciji še nikoli ni bolelo...če nebi imela zapisano in mi nebi prsi malo zatekle nebi nikoli vedla kdaj jo imam...ne pred porodm in ne po porodu...prav zanimivo kako smo si različne...vedno sem mislila boge ženske ki imajo že mestruacijo tako bolečo...pa poznam še eno ki kadar je "bolana" tud iz postle ne more ustat tolk jo boli, porod je pa tud njej bil "mala malca"user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.3.2009 8:58:01   
anny1
user posted image zdravo,
ja še sem tu sam sem tko izučena da se mi nič ne dauser posted image  me boli že vse križ,noge,trebuh,glava....user posted image  samo upam da še mal počakajo pa da bo pol kej bolš...user posted image
barbyD-nimam pojma zakaj je tveganje večje... kot sem jaz razumela zadari krvavitveuser posted image  ker obstaja večja verjetnost da izkrvavišuser posted image  sploh če porodničar ne ve kaj dela....user posted image  sej pravim da si lohka podrobnosti pr pušenjaku prebereš...
nove so se pridružle user posted image  a boste tud kej zgovorne????user posted image
glede bolečin pa glih nebi komentirala pri poroduuser posted image user posted image user posted image
no lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.3.2009 9:24:57   
*kinnie*
Dobro jutrouser posted image

pri nas dežuje.....edino kar je dobro je, da ni prav mrazuser posted image

Kako ste kaj?
jaz sem kar vredu....

Nič skuham eno kavico
user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.3.2009 12:57:30   
Tira
O Kinnie hvala za kavico user posted image

Mi smo ravno po kosilu in sem se tolk najedla, da komaj sedim user posted image  Zdele se bom pa itak zavalila nekam pred TV, da mal počijem.

Glede vozička: midva sva ful dolgo izbirala in na koncu sva omahovala med Maxi Cosi Muro in Quinny Freestyle - predusem zato, ker sta to skoraj edina, k se jima košara oz sedeči del obrne v obe smeri. Meni se je zdelo zelo pomembno, da user posted image  vsaj na začetku vidim. No na koncu me je moj prepričal za Quinnyja, ker ima še ročno zavoro, k je pa Maxi Cosi nima. Tudi košare sploh nisva kupila, ker bouser posted image  itak junijska, sedeči del se pa da čist vodoravno spustit. Tudi sva govorila z drugimi in so rekli, da glede na današnje čase, ko imajo otroci veliko problemov s hrbtenicami, je ravno Freestyle vozek, ki ga priporočajo  fizioterapevti, ker se mu da sedeči del čisto v pravi kot - tako, da lahko user posted image  sedi res pokonci. Glede velikosti je pa tko, jaz imam Puntota in če dam dol gume (kar je čisto lahko) mi gre z lahkoto v prtljažnik.
Evo moje mnenje za vse, ki še nimate vozka.

Joj punce nehajte me strašit, da tko hudo boli. Mene je že sedaj strah, sploh glede na to, da sem jaz tko kot ti Barby komaj vedela, kdaj imam menstro. No sploh sem pa že sedaj odločena, da brez protibolečinske ne grem rodit user posted image  Sam bomo pa vidl, kuko se bo izteklo (da ne bom zdaj prov pametna). Sem pa pomoje ena tistih z nizkim pragom bolečine, ker tud mene že depilacija boli user posted image

Uživejte še preostanek tele deževne nedeljeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.3.2009 13:20:02   
BarbyD
Dan punce user posted image

Anny1 morm priznat da si ustrajna user posted image Pušenjaku sem pa kar sama pisala pa mi je rekel da on na za tako zgodnje obračanje, saj se v primeru sprožitve poroda rodi nedonošenček, kar se tiče pa CR je pa reklel da bi moral videti vse podatke iz materinske in mojo konstrukcijo maternice in telesa....tako d anič ne vem...user posted image

Govorila sem z sosedo ki je lani imela obrat, je bla noter 10 dni user posted image pa jim ni uspelo obrnit, na koncu se je 8 ur matrala vaginalno rodit, potem je pa nastala cela panika in urgentno na CR...hvala bogu je z obema vse ok...je pa rekla da v Kranju ne prakticirajo CR ampak vedno pustijo da se prvo "matraš" vaginalnouser posted image če pa reees ne gre pa na CR...

Za enkrat vem da se mali še ni obrnil ker čutim glavico direkt pod rebri ( tako kot skoz), v ponedeljek bom šla gor da vidim kako kaže in se malo bolj podrobno pogovorila z ginekologom...pol bom pa vidla...

Tira ja to da se pri slaom pro športni del ne da obrnit proti meni je edina stvar ki me moti, in mi je bil fresstyle tudi zarad tega bolj všeč, samo nama pa ni šel v avto, mava peuegota 206 amapk s 3 vrati, in je zelo malo manjkalo, če bi vzela še prvo kolo stran potem mogoče da bi šel, samo tisto je pa potem že zoprno zarad bremze...

Kinnie hvala za kavico user posted image

Kje pa ste kakšne nove nosečke?? nič se ne javlate

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.3.2009 14:34:55   
*kinnie*
Tira: hjoj, zdaj mi je pa kar malo žal, da sem pisala od bolečine.....ma sicer se sliši že 100x povedano, ampak je res,...čisto vsaka porodno izkušnjo doživi drugače, itak se pa splača porpeti, nagrada je res enkratna user posted image ...ti kar pogumno...

Joj, jaz sem se danes tudi pri kosilu takooo napokala,....sem spekla pico,...zdaj bi lahko trdila da sem v 6. mesecuuser posted image

Pri nas pa še vedno dežuje user posted image ...
Lepo se imejte

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 510
29.3.2009 15:16:59   
dodi
Dan!

Še od mene en lep deževen nedeljski pozdrav...

Tak lenoben dan je danes...v takem vremenu se nam prav nikamor ne da in bivakiramo doma pred TV....

Moje počutje je vredu...do poroda je še kar nekaj tednov,tako da niti ne razmišljam kako un kaj...
Tudi kam bom šla rodit še ne vem...če bo sila  in bo treba hitet v Kranj,če ne pa najbrž v Ljubljano....ma ne vem še...obe porodnišnici sem poskusla ,tako da se res prav težko odločim...vsaka ima nekaj prednosti in nekaj slabosti...

Lepo popoldne vam želim...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.3.2009 17:21:01   
anny1
halo se še enkrat oglasim ksem glih rač.v roke doblauser posted image user posted image user posted image user posted image
barbyD-uztrajnauser posted image user posted image  no jaz sem mnenja da mora vsak posameznik točen vedet kaj se dogaja-glede na to da ti pa nisem prej mogla odpisat sem ti pa zdejuser posted image  mimo grede sem pa slišala da baje v lj P Cerar kar rad za take stvari poprimeuser posted image  nevem a so govorice al je resuser posted image  
za vse k ste pa 1user posted image  ne se bat sej ni tko hudouser posted image user posted image user posted image
sam mal vas hočjo prestrašet, je pa fina una stvar k ti jo dajo proti bolečinam direkt v nožnico, no punce pomoč... epidualna al kva je žeuser posted image , pol pa še mal plinčka pa si v user posted image  inuser posted image  inuser posted image ...user posted image user posted image user posted image
saj pri men je blo tko v drugouser posted image  k sem tuila da hočem CR tamala je bla pa že skor zuniuser posted image user posted image  prvo so mi pa itak CR delal tko da ja no popadke so mi res šopal pa še svoje sem imela tko da se čist strinjam da pol boli k user posted image  sam k sem bla premal odprta komi 5cm, je po 9h od odteka plodovnice cr naredi user posted image  Puško kdo pa drug neuser posted image  
tko da ne se pustit prestrašit user posted image  nič ne boliuser posted image
punce mal se hecam da me nebi kera ful resen uzela k sem se mal v dobro volo spravla po 1t jokana tko da kar sem napisala o tisti stvati za v nožnico drži in da sem Puškotu tula da hočem CR tud in da je bil prvi CR tud in da vem da so umetni popadki+ svoji popadki=user posted image  tud vse ostalo je pa user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo diževno vreme vam želim
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.3.2009 18:52:55   
Tira
Vidim Anny, da si res dobre voljeuser posted image  še dobr glede na to kaj prestajaš. Jaz bom vzela pomoje kr ultivo in upam da bom user posted image  in bo potem user posted image  kar padu ven user posted image  Ja, ja ...

Barby velik sreče jutri, bom mislila nate. Upam, da jim ga bo uspelo obrnit, pa da ne bo preveč user posted image  Oglasi se potem in poročaj user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.3.2009 22:11:07   
anny1
Hallo
no moj je šu delatuser posted image  jaz pa mal pogledat kaj dogaja tu pa ni nič novegauser posted image  
kolk ste zgovorneuser posted image
a vas tud kr ven vrže pol se morš pa nazaj logiratuser posted image  men je to že 2* naredu prvo mi je napisel da sem logirana k sem pa hotla dat odgovori mi je pa napisal prijavauser posted image  pa uno stran odpruuser posted image
Tira ja poskušam bit čim bol user posted image  k sem tko al tko celo sredo,četrzek in petek user posted image  prej pa najmen 30*na dan po ene 10 min v sredo so me pa not obdržal je bla pa tamal user posted image  tok šokirana da mi je šlo user posted image  in se sploh nisem mogla ustavt, pol je pa še reku da nemorjo nič nardituser posted image  pol pa še en šok in sem šla domov z krči in bolečinami v upanju da se kaj spremeni pa nič in še en šokuser posted image , tko da kaj mi preostane k pa da sama sebe v user posted image  in poskušam čim bol pozitivno gledat na vse, ja kar se pa tiče une stvari k ti jo dajo v nožnico je pa ful dobra in rez kr samuser posted image  ven padeuser posted image  saj men je k je z vakumom pomaguuser posted image  sam bolečin pa res nisem čutla več od takrat k so mi tistga user posted image  not dal, sam pa res ne vem kva, vem sam da je vse nehal bolet in da nisem nič več čutla tud da so mi mal prerezal in da so me šival nč, do nasljednjega jutra k je popustiluser posted image
tisto je zakon in jo priporolačam sam kva je pa nevem al je ultiva al epidualna al kva jez vem keruser posted image  važno je da je funkcionalno a ne? k cr je pa user posted image  po porodu k mene je pol še več k pa 3t vse bolel, tko da če je mus ja sem za če pa ne pa raj videm da mal trpim še te bolečine pa pol k je vzun ni več user posted image  ma sej človk včaih ne ve kaj je bol pa kva ne a ne?
jaz sem tud že čist....user posted image
no punce grem spat če mi rata user posted image
lp

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 514
30.3.2009 7:57:13   
BarbyD
Jutro punce user posted image

No da vas na hitro pozdravim preden grem....vam bom sporočila takoj ko bom lahko kako je šlouser posted image

Lepo se imejte pa velik načvekajte tačas ( tud če me sam dons ne bo user posted image )

Držte pestke da bo vse okuser posted image

Papa

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
30.3.2009 8:03:44   
mojgal
BarbyD drži se in upam da ti ga bojo bez težav obnili držimo pesti in mislmo nateuser posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 516
30.3.2009 10:05:15   
anny1
hallo
barbyD-držim pesti da bo vse ok, upam da si dober opravla- no kamlu upam da se beremouser posted image user posted image  
kako ste ostale? ura je že 10h vas pa ni? a ste vse po kotih skriteuser posted image user posted image
lp

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 517
30.3.2009 10:21:33   
baby blue
dobro jutro

vreme je tako turobno da sem čisto brez energije... samo spala bi danes... user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
30.3.2009 11:29:58   
simonae
Baby blue se strinjam!

Sam poležavam.

barbyD upam, da je vse ok in da uspe. Anny tebi tudi srečno. Zdrži še malo.

V upanju na konec neprestanega dežja - pozdravčekuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 519
30.3.2009 11:32:17   
baby blue
dež je napovedan za ves teden... user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 520
30.3.2009 16:13:25   
anny1
Hallo
ja dež,dež,dež, do sobote dež user posted image
no punce pa vseen malo energijeuser posted image  jaz sem jo mal dobla k berem okrog pa videm da nisem sama k sem izmučene do koncauser posted image  na ja sej bo v petek bo 32t in končna kriza bo za namauser posted image  še malo pa bo...user posted image  
simonae hvala za spodbudne besede
upam da si barbyD dober opravla,....
baby blue ja vreme ima upliv na na spanje ...
lp 

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 521
30.3.2009 17:07:29   
Tira
Ojla punce!

Vidim, da ste vse bolj user posted image  na takle dan. No jaz sem pa šele dobr prišla iz službe in bom tud zdej mal poležavala in se probala učit zraven user posted image  ja valda... se že vidim, kuko bom mrknla zraven user posted image  
Danes je blo na šihtu kr naporno, so bli vsi otroci tko živahni, se vidi, da je bil vikend turoben in imajo preveč energije... jaz pa skoz manjuser posted image  Upam, da vsaj jutri ne bo tolk dežja, da bomo šli lohk kej ven.
Anny zdrži še malo... sej sama najbolj veš... se splačauser posted image  Jaz sem danes tko slabo spala, sploh se ne morem več dobr namestit v postelji... pol pa še lulat skoz, pa pit vmes...user posted image  Se mi je pa danes ponoč prvič zgodil, da me je ful zabolel trebuh in je trajal kakšno minuto, pa pol popustil, pa čez ene par minut spet. A je možno, da so to uni lažni popadki? user posted image  Sam mi je blo pa ful čudn, k je bil user posted image  vmes ful nemiren. A mar med pravimi popadki čutiš user posted image  kako se premika??

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
30.3.2009 21:16:28   
Janci F
barbyD so danes zadržali v porodnišnici, kjer bo do petka dobivala obliže in zdravila.
Predvidoma v petek pa bodo skušali obrniti user posted image .
Tako, da je sedaj v porodnišnici, kjer mora pridno počivati.

Vas pa seveda vse lepo pozdravlja.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 523
30.3.2009 22:13:22   
anny1
zdravo
Janci F-hvala da si sporočila, zakaj obliže je kaj narobe a ima popadke al se bojijo da jih dobi?
jo upam da se ji dobro končauser posted image ... lepo jo pozdravi
Tira- ja je možno da so popadki in tudi ni rečeno da se otrok pomiri moji obedve prvi nosečnosti sta bili taki da sta user posted image  do zadnjega rogovilili v trebuhu ta pa je med zaspanimi in samo če je previsok ton ali pa če ga žoknem pol malo brcne drugač pa nič včasih tud v 24h ni 10gibov ma kje ene 5 mrbit pa sem bila na uz k je bil tko miren pa je blo vse ok sam da naj bi bil bol miren user posted image  so mi rekli
no dons pa že cel dan kar naprej neko pozo išče in se odriva od reber navzdol k da hoče sam ven skočituser posted image  to sta mi tmaledve delale manj k 2t in več k 1t pred porodom in mi je blo ful čudno k je še vse tko zgodiuser posted image  joj joj joj....
no skratka gorenjske čveke kje ste????
lp

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 524
31.3.2009 8:13:26   
baby blue
jutro ladies

zakaj pa obliže?... upam da bo vse v redu in da bo vse OK

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?