|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
27.3.2009 9:19:14   
baby blue
zdravo nosečke

evo pa mi je le uspelo pokukat še sem ker prejšnji dan sploh nisem mogla pogledat novih objav vidim da vas je imela večina te težave... pa glavno da so porihtali... včeraj sem bila v kranju v trgovini Biba in sem si kupla ene nosečniške hlače in eno majčko... user posted image

moje počutje je super... razen da se mi je že tretji dan zapored kri iz nosa ulila... sicer ni tekla dolgo ampak je pa malo neprijetno

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 476
27.3.2009 11:33:25   
anny1
zdravo
barbyD-tej k je bla z mano v lj P jo sploh niso hotel slišat za cr-kao je preveč tvegano, bolj k pa vaginalnouser posted image  nisem sicer čist senanjena s tem k jaz nisem imela nikol problemov s tem so vsi na glavco obrnenuser posted image , tko da ne vem maš pa na med.over.net v forumu ABC ginekologija od dr.Pušenjaka, ful dober razložen k je on vse napisu kake so lahko komplikacije in kaj naredijo v določenih situacijah tko da če te zanima njegovo mnenje kar tja pojdi in si mal preberuser posted image  upam pa da se ti srečno iztečeuser posted image
baby blue-od česa pa ti kri teče, to ni doberuser posted image  no upam da se ti poštima drugač pa do dr. da ti neki ukrene....
lp punce

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 477
27.3.2009 12:02:57   
baby blue
anny1 ne vem sem pa brala nekje na enem forumu da so krvavitve iz nosu pri nekaterih nosečnicah običajne...  tak da bomo videli kako bo če bojo prepogoste bomo šli pa k zdravniku... 

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
27.3.2009 12:23:01   
Tira
Ojla!

Baby blue Ja tut jaz sem brala, da so krvavitve iz nosu pri nekaterih nosečnicah lahko pogoste ... tko da mislim, da to ni panike.
Annie lepo, da si spet z nami, zdaj pa lepo počivat, da bosta oba z user posted image  vredu user posted image

Janci Veš sem klicala, v ZD za šolo za starše in ne boš verjela, na vrsti sva šele 6.5. user posted image  Je prej vse zasedeno in je kao rekla, da je to glede na moj PDP čist pravi čas... bla bla bla... velik rajš bi šla prej.

Kako ste drugač ostale?
Mene bolijo noge (še vedno in skoz boljuser posted image ) tako, da bom šla drug teden verjetno do zdravnice, pa upam, da dobim bolniško.

Neposredna povezava do sporočila: 479
27.3.2009 12:48:00   
baby blue
ja sej zato me pretirano ne skrbi... če bodo pa močne in prepogoste bom pa zdravnika obiskala... ampak mislim da je to to... ker pritisk je normalen alergij pa nimam... 

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 480
27.3.2009 13:51:59   
Februarka08
Dan!

Evo, da se še jaz javim, še ena gorenjkauser posted image sem iz okolice Kranja, 2.user posted image , trenutno v bolniški, bomo videli kako bo šlo daljeuser posted image

Bom bolj začela spremljati vaše debate, seveda če me sprejmeteuser posted image
Lep pozdravček!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 481
27.3.2009 13:56:47   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

ja sej zato me pretirano ne skrbi... če bodo pa močne in prepogoste bom pa zdravnika obiskala... ampak mislim da je to to... ker pritisk je normalen alergij pa nimam... 

baby blue jaz se skoraj vedno od kar sem noseča vsaj delno osmrkam in parkrat se mi je tudi kri ulila iz nosu.
Sem pa malo pobrskala po netu in baje je to popolnoma normalno.
Predlagam pa če se ti bo to prepogosto pojavljajo kontaktiraj ginekologinjo.

Tira, škoda da ne bomo skupaj hodili v materinsko šolo.
Glede na zasedenost lahko sklepamo, da bo na gorenjskem ogromno dojenčkov.

anny1 držim pesti, da se bo pri tebi situacija popolnoma umirila in da bo user posted image  počakal še par tednov, predenj bo hotel na svobodo.

Vsem želim prijeten začetk vikend (petek popoldne po moji terminologiji že pod vikend).

Neposredna povezava do sporočila: 482
27.3.2009 14:52:28   
BarbyD
Anny1 tega pa res ne razumem zakaj naj bi bil CR bolj tvegan kot porod z ritko naprejuser posted image user posted image za Cejsko porodnišnico vem da če je otrok na ritki ga niti ne obračajo niti ne probavajo vaginalnega poroda ampak grejo punve drirektno na CR...ker tvegano je da se matra ene 5 ur pa se mu ka zagozdi glavica in potem urgentno na CR...v odtsih primerih to potem pusti posledice...sej če je otorčiček majhen sploh ni tak problem rodit v medenični vstavi...noj ma pa že 31,6 obseg glavice in več kot 2,5 kg pa imam še mesec in teden do konca....mene pa ni lih kaj dosti skupaj...sej js res upamd a ga bojo obrnili..

babyBlue krvavitve so pri nekaterih kar pogoste, probaj z zelo mrzlimi obkladki na nos ko se ti ulije kri, in glavo nagni naprej ne nazaj...

Tira midva sva se pa odločla d ane greva v MŠ...ni obvzeno d ajo ima če je zraven pri porodu, tko da sva pol rekla da ne bova hodila

Februarka08 dobrodošla user posted image user posted image seveda te bomo sprejele user posted image lahko nam pa še malo podatkov napišeš da te dodam na seznam pa še Simonae morm dodat ( zdej normalno dela tale forum )user posted image

Janci ja koooončno je vikend...bo moj user posted image doma user posted image user posted image zdej ga skor ni nism vidla k je mel še faks popoldan..

Neposredna povezava do sporočila: 483
27.3.2009 14:54:19   
BarbyD
maaa kolk napak sm nardila user posted image toj user posted image kriva da ne znam več pisat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 484
27.3.2009 14:56:45   
baby blue
ja sej to naredim pa je takoj boljše... sej pravim k sreči krvavitve niso dolge...  in se jih da zaustavit user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 485
27.3.2009 15:01:51   
manca
evo, še ena gorenjka se javla na novouser posted image

Vas prebiram že nekaj časa, ampak ko sem pa hotela včeraj napisat mi je pa računalnik nagajal.

Torej rok imam 30.10.2009, tako da komaj že čakam na NS 15.4. da potem lahko končno vsem povem da sem noseča. Ker sedaj se skrivam za brezrokavnikom pa mi že mal preseda tole, ampak buši pa moram zaenkrat še skrivat.
Doma imam že eno navihanko, rojeno sredi novembra 2007. Tako da zdaj tudi upava, da je v trebuščku ponovno ena navihanka, glede na to, da oblačil za punčko imamo dovolj doma.
Stara sem pa 27 let, živimo pa v hiši nad tastom in taščo.

toliko za enkrat od mene.

Neposredna povezava do sporočila: 486
27.3.2009 17:04:36   
Februarka08
MAREC

* Janaja 30.03.2009, ? user posted image , 25 let, Šk.Loka user posted image

APRIL

* Cveta 10.04.2009, ? user posted image , ? let, Ljubljana user posted image
*L & L   17.04.2009, 3user posted image , 30 let, Šenčur, user posted image

MAJ

* BarbyD   09.05.2009, 2user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Mary12   12.05.2009, ?user posted image , 28 let, Jesenice ?
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image , 25 let, Šk.Loka
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image , 26 let, Predvor  user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image , 25 let, Kranj  user posted image
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image , ? let, Bled ?
*Lina        ?.05.2009, 2 user posted image , ?let, Medvode

JUNIJ

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj user posted image
* Blu      07.06.2009, 2user posted image , 29 let, Kranj user posted image
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image , 27 let, Podnart user posted image
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image ,11user posted image 34 let, Selška Dolina user posted image
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image , 32 let, Kranj ?
*Luši     30.06.2009, ? user posted image , ? let, Tržič ?

JULIJ

*Lučka25 20.07.2009. 1user posted image , ?let, Kranj ?

AVGUST

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image , ? let, ? ?

SEPTEMBER

* baby blue 13.09.2009, 1user posted image , 25 let, Jesnice  user posted image  
* Maaya    22.09.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj     user posted image
* *kinnie* 25.09.2009, 3 user posted image , 29 let, Radovljica  ?  

OKTOBER

*Februarka08
15.10.2009 2user posted image , 24 let, Kranj user posted image
*Manca 30.10.2009 2user posted image , 27 let 

SKUPAJ: 23

PRIČAKUJEMO :  
6 user posted image user posted image
1user posted image user posted image      
6
user posted image user posted image

Sem se potrudila in poiskala seznam ter dodala sebe in še eno oktobrkouser posted image
Pozdravče in hvala za sprejemuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 27.3.2009 17:08:11 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 487
27.3.2009 17:36:46   
simonae
Ferbuarka08 ali katera druga, ki se na to spozna

A lahko prosim dodaš še mene?

3.user posted image , doma iz okolice KR, 32 let, DP 30.9.09. LP

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 488
27.3.2009 19:51:33   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

MAREC

* Janaja 30.03.2009, ? user posted image , 25 let, Šk.Loka user posted image

APRIL

* Cveta 10.04.2009, ? user posted image , ? let, Ljubljana user posted image
*L & L   17.04.2009, 3user posted image , 30 let, Šenčur, user posted image

MAJ

* BarbyD   09.05.2009, 2user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Mary12   12.05.2009, ?user posted image , 28 let, Jesenice ?
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image , 25 let, Šk.Loka
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image , 26 let, Predvor  user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image , 25 let, Kranj  user posted image
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image , ? let, Bled ?
*Lina        ?.05.2009, 2 user posted image , ?let, Medvode

JUNIJ

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj user posted image
* Blu      07.06.2009, 2user posted image , 29 let, Kranj user posted image
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image , 27 let, Podnart user posted image
* Tira  11.06.2009, 1user posted image , 27 let, Cerklje user posted image
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image ,11user posted image 34 let, Selška Dolina user posted image
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image , 32 let, Kranj ?
*Luši     30.06.2009, ? user posted image , ? let, Tržič ?

JULIJ

*Lučka25 20.07.2009. 1user posted image , ?let, Kranj ?

AVGUST

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image , ? let, ? ?

SEPTEMBER

* baby blue 13.09.2009, 1user posted image , 25 let, Jesnice  user posted image  
* Maaya    22.09.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj     user posted image
* *kinnie* 25.09.2009, 3 user posted image , 29 let, Radovljica  ?  
* Simonae 30.09.2009, 3user posted image , 32 let, okolica Kranja

OKTOBER

*Februarka08
15.10.2009 2user posted image , 24 let, Kranj user posted image
*Manca 30.10.2009 2user posted image , 27 let 

SKUPAJ: 23

PRIČAKUJEMO :   
7 user posted image user posted image
1user posted image user posted image      
6
user posted image user posted image

No jaz sem pa  dodala še sebe in Simonae. Upam, da mi je uspel user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 489
28.3.2009 9:50:43   
Tira
Dobro jutro punce!

Vidim, da še spančkate al pa imate opravke user posted image   Jaz sem prav dobre volje, kjub temule zamorjenemu vremenu user posted image  Sem vesela, ker je vikend in imam soboto frej (brez faxa user posted image ), čeprav se mam toolk za učit.
Aja dobrodošlica novim puncam Manciuser posted image in Februarki user posted image

Zgleda, da bo letos na Gorenjskem res en veeelik babybum user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 490
28.3.2009 10:21:52   
Tira
Vse, ki še nimate vozička- samo danes imajo v Baby centru na e-trgovini znižan voziček Quinny Freestyle iz 375 Eur na 281 Eur. To je ful ugodna cena. Samo imajo pa samo črno barvouser posted image .
Midva sva ga na žalost že kupila, samo malo več sva plačala user posted image . Se mi pa zdi, da je to zelo dober vozekuser posted image , saj ga povsod ful prehvalijo, pa tud po cesti jih velik vidim.
Sam toliko za informacijo. Uživejte.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 491
28.3.2009 14:13:38   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

No kakšen lep vreme mamouser posted image nič sprehodov danes....

Kako ste kaj?
Anny1 si uredu?user posted image

Jaz sem danes ponoči mela dvakrat take krče da sem bla že skor 100% da se je začelo...sem že hotla mojga zbudit, pa sem rekla da počakam še na en krč če se bo ponovilo, pa se hvala bogu niuser posted image sam sem se pa prov spomnila kako zgleda bolečina ko so popadki...zdej bi pa najrajš da kr not ostane user posted image user posted image user posted image groza, mej prov strah ratal kako mi bo še enkrat uspel ta podvig user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 492
28.3.2009 14:13:57   
*kinnie*
ojla

joj, kako je danes en turoben danuser posted image ....pa še dežuje in moramo biti non stop noter. Se mi že mal mešauser posted image
Najraje bi šla spat za kakšno  urco, pa ne morem,...moram mulčke pazit, smo danes zaenkrat še sami, ker možek pridno dela.....

Saj bi še kaj napisala, pa me ta večja priganja, da se grem črnega petrauser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 493
28.3.2009 14:14:50   
*kinnie*
Barby D, evo pa sva v isti minuti oddali post user posted image user posted image

kako si kej?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
28.3.2009 14:16:37   
*kinnie*
Tira, hvala za info glede vozička,...se zadnje čase komaj prepričujem, da res ne rabimo novegauser posted image ...Jaz ga imam sicer še od prve, samo se me pa loteva malo nakupovalne mrzlice......je tolk fajn, ko skakljaš okoli in kupuješ za malčkeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
28.3.2009 14:20:39   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Aja dobrodošlica novim puncam Manciuser posted image in Februarki user posted image

Tudi z moje straniuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 496
28.3.2009 14:21:52   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

sam sem se pa prov spomnila kako zgleda bolečina ko so popadki...zdej bi pa najrajš da kr not ostane user posted image user posted image user posted image

he he zdaj si me pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 497
28.3.2009 14:43:30   
BarbyD
Kinnie drugače kar uredu, mal me je strah ponedeljka pa tega zunanjega obrata...sam bo žeuser posted image pa zgaga me peče že dva dniuser posted image sem si danes kupla sodo bikarbono ker nam jo je zmanjkalo, je pa edina stvar ki pomaga...
He he lepo da si se nasmejala, sam če res boooooli user posted image user posted image

Pa ti? vse ok?

Tira voziček smo pa mi že kupli user posted image sva vzela Jane Slalom Pro, mi je res super vozek...sej sta si zelo podobna s temu Quinnijam, samo da nama Quinny ni šel v avto, ta gre pa brez problemauser posted image pa tud sem hotla črnegauser posted image no zdej mamo pa temno moregauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.3.2009 14:53:55   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Kinnie drugače kar uredu, mal me je strah ponedeljka pa tega zunanjega obrata...sam bo žeuser posted image pa zgaga me peče že dva dniuser posted image sem si danes kupla sodo bikarbono ker nam jo je zmanjkalo, je pa edina stvar ki pomaga...
He he lepo da si se nasmejala, sam če res boooooli user posted image user posted image

Pa ti? vse ok?

bomo v ponedeljek držali pesti, da bo uspelouser posted image user posted image

Meni je za zgago vedno pomagal Donat,....ga drugače niti pod razno ne bi pila,...ampak v prejšnji nosečnosti je bil pa kar pogosto na sporeduuser posted image

Jaz, zaenkrat HB vse ok,....

Porod,...ja mene je tudi booolelo, pa me ni sram povedat,...so mi ene rekle, da nič kaj dosti ne boliuser posted image ....ne vem če niso pozable povedat, da so imele epiduralnouser posted image

A si v prvo hitro rodila?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.3.2009 14:59:52   
BarbyD
Ja js tud ne razumem tistih ki pravjo da sploh ne boli tko hudouser posted image user posted image pomoje se le mal močne delajouser posted image

Js sm mislila da bom kr umrla zraven user posted image user posted image pa čeprav sem hitro rodila, na porodni mizi sem bla mal manj kot 3 ure, če pa štejem še tisto doma pa vse skupaj ene 6 ur user posted image sam mje blo čist gorzn user posted image user posted image sem pol še dve leti govorila da nobenga več user posted image user posted image no ta user posted image je pa zdej še na ritko obrnjen tko da bo še bolj bolelo če jim ga ne rata obrnit...in danes ponoči ko sem mela te krče me je kr groza ratal user posted image

Pa pri tebi kako je šlo?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?