|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
24.3.2009 15:17:32   
simonae
Pozdravljene gorenjke!

Da se še jaz predstavim: sem 3. user posted image , DP naj bi bil 21.9.09. Trenutno sem na bolniški, ker sem krvavela (hematom) a sedaj sem ok. Jutri imam kontrolo.

Doma imam že dva sončka, sem pa iz okolice Kranja in imam 32 let. 

Do sedaj sem rodila 2-krat v LJ. Prvič zato, ker sem tam živela, drugič pa zato, ker me je G (iz LJ) poslala v LJ P na pregled pa sem vmes rodila. Sedaj še ne vem, a glede na to, da tam vse poznam, bi raje kar v LJ. Čeprav imamo v KR P menda eno super babico Marjeto.

Vidim, da se kar dobivate.  Super! Če bom lahko (bolniška zna biti problem), bi se vam pridružila - če smem.

Kinnie čestitke glede NS še z moje strani.

Janci - držim pesti za izpit.

Maayaa - hura za takšne delodajalce!

Tira - glede tvojega dopusta pa mislim, da se je res prej potrebno pozanimati, ali ga boš lahko po porodu koristila, saj imam jaz tudi izkušnjo, kot ti je že ena rekla, da sem imela težave, saj sem bila kar nekaj na bolniškah zaradi otrok in mi tako niso odobrili takrat, ko sem želela, potem pa bi skoraj propadlo.

Me pa zanima, če kaj hodite na telovadbo za nosečnice? in kam?

Lep dan vsem - saj se je ravno sonček pokazal - vam ga vsem pošiljam

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.3.2009 15:20:05   
*kinnie*
BarbyD user posted image user posted image user posted image

joj ti hormončki...mene v nosečnosti niso nikoli dajali, sem pa imela podobne težave po prvem poroduuser posted image ....sem videla česar sploh ni bilouser posted image ...pa ne samo v sanjahuser posted image ....še sreča, da sem se kmalu spravila k sebi.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.3.2009 15:22:11   
*kinnie*
simonae dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Telovadba: sem bolj pri lenih vešuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.3.2009 15:47:39   
BarbyD
baby blue upam da naju hmalu mine user posted image

Simonae dobrodošlauser posted image te bom dodala na seznam...kar se tiče porodnišnic...malo si preberi od Kranja mnenja tuki na forumu, pa se kasneje odloči...jaz bom poskusila srečo v Kranju ker mislim da nebi smelo bit vse tako grdo kot piše, samo pa priznam da me je kar pošteno strah po vsemu kar sem prebrala...ker prvič sem rodila na Jesenicah (sem imela bližje kot Kranj ) in so bli vsi po vrsti res super...zdej bomo pa vidli kako bo...

Telovadba: jaz sem mislila v mega center hodit samo mi ginekolog ni pustil zaradi nizko ležeče posteljice...zdej sem pa itak že skor na koncu tako da bolj kot ne ležim domauser posted image

Kavica ti se nam kar pridruži...ta četrtek ob 17. v Planetu Tuš

Kinnie hvala za objemčkeuser posted image tud js upam da me bo hmalu minilo...čeprov mam občutek da bo trajalo dokler ne bom rodilauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
24.3.2009 18:00:17   
Tira
Ojla!

Najprej dobrodošla Simonae user posted image .
BarbyD jaz se čist strinjam s tabo - mislim, da bom tud sama preizkusila svojo srečo v Kr P , ker mislim, da vsega na tistem forumu tud ni za verjet. Mislim, ko sem šla brat tist me je tko groza, da sem rabila en teden, da sem k seb prišla in si rekla, da mogoče pa le nekatere pretiravajouser posted image  No upam, da je tako.

Glede hormončkov - mene daje bolj take sanje, da ga potem, ko bom rodila, sploh ne bo, da se ne bo javil niti na telefon... pa da ne bo pomote - tud slučajno ni take vrste moški. Ampak v sanjah, ga pa potem sploh ni ob meni user posted image  Pomoje mamo vse ene vrste paranojo, k je sploh nebi bilo treba. Hormoni delujejo na polno. Ampak, saj bo kmalu minilo in me bomo imele najlepše user posted image  user posted image
Glede mojega dopusta - imam srečo ker imam tako službo, da mi dopust zagotovo pripada, tudi drugo leto - pri nas ni omejitev glede drugih bolnišk in tega. Če bi šla pa na bolniško, mi pa potem začne porodniška teči 42 dni pred PDP - kakor sem jaz seznanjena, tko da bi blo to še veliko slabše. Moram še mal razmislit - mogoče sem danes samo tko utrujena, pa bo jutri boljš

Telovadba - se pridružujem Kinnie user posted image , drugač mam pa za izgovor, da mi še to pa res ne znese user posted image

Veste kaj me pa zanima: A mogoče že katera obiskuje Šolo za starše? Kje? Kdaj?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.3.2009 20:42:51   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Veste kaj me pa zanima: A mogoče že katera obiskuje Šolo za starše? Kje? Kdaj?

Midva začneva hodit v Kranj 1.4.2009.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.3.2009 20:49:39   
*kinnie*

Če bi šla pa na bolniško, mi pa potem začne porodniška teči 42 dni pred PDP -

To pa mislim, da ne velja več, vsi jo nastopimo enakouser posted image ....vsaj leta 2007 je bilo tako.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 457
25.3.2009 9:08:23   
simonae
Dobro jutro!

Vidim, da nekatere dajejo hormončki tudi za zapravljanje - jaz se skušam zadrževati. Zaenkrat bolj potrebujem kakšne hlače zame, sam mi ni nič več prav, a nič pametnega ne najdem. Kje pa ste ve kaj kupovale?

Moj sanjarjenje pa je bolj povezano s tem, da bi izgubila dete - kar je verjetno povezano s tem, da sem krvavela. Enkrat sem sanjala, da je kolegica, ki je imela rok konec marca rodila - takrat ko sem ob krvavitvah imela tudi krče. No, sedaj je vse ok, a sanje so ostale.

Lep, pa ne premrzel dan

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 458
25.3.2009 10:16:02   
anny1
Hallo
barbyD-ja še sem tu sam sem imela user posted image  in nisem mogla nič na računalnik vse se je zgrnilo te dni nadme, ko da bi me en zaklel user posted image , moj je dobu 50% plače no sej so pol čez čas dal še 50% sam sem jaz tud dobla sam neki malga bolniške k sem bla prej sp pa sem še neki na svoje stroške ostalo pa na zzzs tko da.... pol pa še ti popadki trapasti k se ne morjo odločit a bi bli da grem rodit a ne...user posted image  glede hormonov in sanj pa sanjam jaz ful čudne sanje sam nič v zvezi z mojim ampak z tamalimdvema da se mi otaplata v banji in jih komi ven vlečem, ali pa da sem začela krvavet in da je šlo poj naprej in sem rodila mrtvega otroka-more skratka nič lepgauser posted image
simonae-jaz sem kupila v sparu pa v clarku, ali pa v kiku v avstriji, k so imel glih ene akcije pa to tko da,... v nosečniške trgovine pa ne hodim več ker k sem bla z tastari noseča sem neki cun kupla v kepci-v lj hala A btc- pa sem pol v sparu čist iste hlače vidla za več k 50% cnej in sem si razijala glavo zakaj nisem šla tja kupit pa bi za ta dnar 3 hlače doblauser posted image  tko da če malo pogledaš po štacunah dobiš lohka isto robo k pa v nosečniških trgovnah pa še cnej jeuser posted image  sem pač gorenkauser posted image
tira- kinnie ima prav ni več možnosti da greš na porodniško 42 dni pred PDP samo 28dni je in za vse je enako so ukinili 42dni-nažalostuser posted image  je pa tako da jaz bom na bolniški skor 4 mesece pol pa na porodniško pa sem tud mislila da se da it prej pa negreuser posted image  pa še en plus-ti več ostane za pol doma ostat user posted image
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 459
25.3.2009 10:57:24   
Tira
Dan!

Simonae jaz sem pa nosečniške hlače kupila v Leny jeans v Dolnov centru, imajo vse sorte od kavbojk do hlač. Pa so mi ful vredu, cene so pa tm od 40Eur dalje. Nisem vedela, da imajo tud v Sparu take hlače, drugač bi ziher tud tam pogledala. Zdaj pa ne kupujem več, k se mi ne splača. Sem kupovala majčke v C&A, pa sem potem ugotovila, da so veliko lepše v H&M (nenosečniške), sam mal večjo številko vzamem, pa še čist pocen so. No jaz itak v službi že letam v kratkih, ker me moja user posted image  že pošteno greje user posted image  Niti slučajn pa ne grem več kupovat prav v nosečniške trgovine, sem dala v eni v Lj za eno tuniko 50 Eur - nikol več! Zato, da sem jo pol imela 2x gor user posted image  Res se ne splača.

Veste punce sem vseen premislila in bom še mal delala, potem bom pa izkoristila 3/4 dopusta in šla potem na porodniško - res se ne morem več tolk obremenjevat na šihtu.
Hvala za odgovor - nisem vedla, da to ne drži več (glede bolniške in porodniške), sam men itak tale bolniška ne diši, k potem je tko mizerna plača, da sm kr žalostna k vidim spisek user posted image
JanciF: Kje pa je šola za starše, pa ob keri uri, pa koliko časa to traja? Midva bi tud začela. Sm gledala na internetni strani Kr P pa nimajo nč napisan.

Anny1: Kaj ti imaš še vedno popadke? Pa si šla še kaj nazaj se pokazat? Mislim noro, nisem vedla, da to lahko kr tko trajajo.
Upam, da se jutri vidimo na kavici user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 460
25.3.2009 13:05:13   
*kinnie*
Meni pa RR pri Gorenjkah nagajauser posted image ...ne morem pogledat kaj ste napisale.....user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 461
25.3.2009 13:40:23   
anny1
Zdravo punce
zgleda se poslavljam od vas,
če se vam jutri ne oglasim sem v P in verjetno pestjem-če bom lahko- svojega sinčka- user posted image  popadki so se pojačali in gredo uni ta hudi na manj k 5 min
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 462
25.3.2009 17:13:55   
BarbyD
Dan punceuser posted image

Ja tudi meni nekaj nagaja...ne vem kaj je narobeuser posted image včasih mi vse pokaže včasih pa noče...

KAVICA jutri ob 17 še vedno velja user posted image user posted image

Anny1 veliko sreče user posted image user posted image user posted image pa obvezno nam sporoči kako si in kako je šlouser posted image

Vejetno sem kaj izputila, ampak ne morem vsega prebrat user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.3.2009 17:21:28   
Janci F
Jutri smo dogovorjene za kavico ob 17 uri, a ne?

Kje pa v Tušu?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
25.3.2009 20:23:19   
Tira
Tut men nagaja tole danes user posted image

Anny1: držim pesti zate in tvojega sinkota, upam, da se nam čim prej javiš user posted image

Ej punce kje v Tušu se pa dobimo?

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 465
26.3.2009 9:51:11   
simonae
Pozdravljene!

Spet imam težave prebrati kar ste napisale od včeraj sredi dneva naprej. Upam, da se to popravi.

Hvala Tira za informacije.

Anny upam, da je vse ok.

Danes ne uspem priti, ker ima sin predstavo v šoli. Sporočite, kako bo in kje in kdaj se naslednjič dobimo. 

Nekatere ste spraševale, kje naj bi se dobile - če se prav spomnim v Tušu pri vodi.

Sicer pa sem bila včeraj na pregledu - vse ok, le G je ušlo, da naj bi bil spet fantek, čeprav sva se odločila, da tega tokrat ne vprašava. No, takoj je rekla, da ne vidi dobro in da ni ziher, itak je še malo zgodaj.  Aja, glede datuma poroda pa pravi, da njej po vseh meritvah kaže vseeno 30.9. in ne 21.9. kot so določili na NS. Saj je vseeno, dete se bo po svoje odločilo. 

Lep dan

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 466
26.3.2009 10:19:32   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

No jaz sem iz UZ-ja...drugače vse uredu, res je fajn zrasel od zadnjič ko sem bla...ma že 2,5 kg...bo velik tako kot ati user posted image

edino kar je narobe je da ima še vedno ritko spodajuser posted image  in moram v ponedeljek še enkrat na UZ, in če se do takrat ne obrne bom morala v porodnišnico ležat za 3 dni da mi ga probajo oni obrnit....me kr skrbi da jim ne rata...me je res strah če bo ostal z ritko spodaj da ne bo kaj narobeuser posted image

kavica je pa danes ob 17 tam pri vodi ja

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 467
26.3.2009 11:35:48   
simonae
Pozdravček še enkrat!

Sem bila tako firbčna, kaj ste zapisale, da sem sporočila na ringaraja in sedaj samo preverjam, ali deluje.

LP

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 468
26.3.2009 11:36:58   
simonae
Deluje!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 469
26.3.2009 14:32:03   
Janci F

JanciF: Kje pa je šola za starše, pa ob keri uri, pa koliko časa to traja? Midva bi tud začela. Sm gledala na internetni strani Kr P pa nimajo nč napisan.

Na tečaj se prijaviš osebno v ginekološki ambulanti - osebno ali po telefonu 04 2082 218:
ponedeljek, četrtek in petek - dopoldne in v torek - popoldne.

Tečaj se v mesecu aprilu izvaja 2x in sicer začetek je 1.4. in 15.4., traja pa cca. 1 teden.
1.4.2009 se zberemo ob 18.15 pred ginekološko ambulanto v porodnišnici ali pa zdravstvenem domu (moram preverit, ker sem pozabila).

Predlagam, da pokličeš na zgornjo številko in se pozanimaš kdaj lahko prideta z dragim na tečaj.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 470
26.3.2009 17:52:46   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: simonae

Sem bila tako firbčna, kaj ste zapisale, da sem sporočila na ringaraja in sedaj samo preverjam, ali deluje.

supercauser posted image user posted image

jaz sem dvakrat še probala, pa ni šlo, pa obupala, no potem sem ugotovila, da pa le lahko berem, če dan drevesni pogled....sem izvirna aneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 471
26.3.2009 17:54:09   
*kinnie*
naša anny1 se ni nič javila.....

Tako da anny1 upam, da si/sta vredu.....pa malo pikapokic za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.3.2009 6:30:41   
anny1
evo me punce
nisem še rodilauser posted image  sam mal sem šla v P počivatuser posted image  niso nič naredluser posted image  še je dovol visoko tako da bom morala še mal trpetuser posted image
če se ponovi takoj nazaj drugače pa strogo mirivanje 1t pol pa na kontrolo k svoji G in pol naprejuser posted image  ker če ne bo drugače me čaka cr po 32t oz 36t če bo prehuda, ker so krči tok močni da so bolečine na stopnji pravih popadkovuser posted image
lp

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
27.3.2009 6:53:37   
anny1
BarbyD-ko sem bla not je ena imela zunanji obrat pa se jim ni posrečil ker je bil že prenizko tko da če je dovol visoko pol bo šlouser posted image  drugač ti pa med porodom obrnejo okrog, če se pa kaj zakomplicira pa cruser posted image  držim pesti....
punce nisem vas vseh komentirala k nisem tolk pri močeh da bi kaj veliko lohka pisala, me je vse ful izmučlo.... ne mi zamerit kuj k se bom malo bolje počutila bom vse prebrala...
lp

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.3.2009 9:04:39   
BarbyD
anny1user posted image user posted image nas je že kr skrbelo kako je s tabo...vrjamem da si izmučena jauser posted image res upam da bo čimprej minilo vse skupi pa da bosta z user posted image ok...

Za obrat bom pa vidla v ponedeljek kaj bo...samo sem se pa odločila da če jim ne rata da ne bom tvegala bom direkt CR zahtevala....pa ne zaradi težkega poroda, ker se velik bolj bojim narkoze kot tisith bolečin...samo me je strah za otročkauser posted image ker poznam precej primerov ko so ble komplikacije ko so kar ustrajal pa ustrajal z vaginalnemu porodu in se prepozno za CR odločili....tko dače ne bojo hotli v Kranju narest bom šla pa drugam kjer bojo...upam da bo vse ok user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?