|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
20.10.2010 9:36:14   
flik
Dobro jutro,

ja, pr novembrkah sta res že 2 rodili, in to z rokom precej okoli mene user posted image . Upam, da bom še ene 14 dni v enem kosu, pol pa gremo. Mi je tašča rekla, da je 6.11. luna (ne vem al polna al prazna) in da naj si kar takrat cajt vzamem za it rodituser posted image user posted image .  To je 1 teden pred rokom...in glede na to, da sm tut prvič rodila 1 teden prej... user posted image user posted image

Zinchy: mi smo mel s podiranjem kupčkov ful težav. Ni ni ni ga hotel podret, ko si ga pa dal dol, je pa jokal na polno...In pol smo ga nosil po pol ure, da je gospodič podrl kupčka (pa še to velikrat 1 ni bil dost)...
Mislim, da če tvojega miška nič ne matra, jest sploh ne bi komplicirala - al dobi tolk mal zraka med hranjenjem, al ga pa drugje vn sparv (kot si rekla). Sicer pa vidim, da že okušaš, kako vsi več vedo o tem, kaj je dobr za tvojega otročka kot ti samauser posted image user posted image user posted image . Ne daj se jimuser posted image !

Nov2010: dej vpraši anesteziologa, ko boš šla na posvet za epi, če je res nujno, da pol, ko dobiš kateter, skos ležiš. Jest sm toi pozabla vprašat, zdej me pa mori, ker mi je prvič ful pasal pokonc bit (rodila naravno).
Ja, za kavo se lahko zmeniva, povej, kdaj maš čas. Jaz lahko v pet. ali drug teden dopoldne.

Danes pa kot rečen, CTG in pregled....

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.10.2010 9:44:22   
rea27
živijo,

ugodno prodam vozičke: Mutsy Urban Rider, peščene barve s trdo košaro in podvozjem
Concord, turkizne barve, vse tri transportne enote (jajček, trda košara, športni del, prevleka za dež...)
PegPeregovo Ario, zelene barve

Ugodno, če katera še ni kupila prevoznega sredstva za svoje prihajajoče malčke.

rea27

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.10.2010 10:20:15   
zinchy
flik ja zgleda da res zajeme tok malo zraka..ker njega nič ne zvija ko se naje ampak enostavno zaspi.Cega dam pa na ramo za kupček se pa zbudi in samo jamra nekej,ga položim nazaj pa hioče spet jest.On je dokler ne zaspi,tako da če ga umes na ramo dajem se zbudi in skos hoče jest,Tko,da sva se dojil tudi ze po 2 ure.Drugače pa nič ne joka,da bi ga kaj napenjalo.Edino zelo na glas kakauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.10.2010 11:50:11   
lija30
tud midva z Valom imava probleme s podiranjem kupčkov.Ga skorej nikoli ne podre.Včasih malo bruhne ven, ampak ni panike.Semmu kupila un blazinco, za vzdignjeno vzglavje pa je:)
Midva imava rahlo zlatenco, tko da sedaj se trudiva to s pitjem čimbolj hitro odpravituser posted image

Je pa pa res,da po carskem rezu mleko pride nekoliko kasneje, tko da si ga sedaj črpam,da dejansko vidim koliko poje mojega, pa pol razliko še dodam.Vmes se pa itak pocrklja na dojkiuser posted image

Sva imela že dva obiska patronažne, je rez zakon oseba.Vse ful lepo pove, pokaže!V petek se bomo že kopaluser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.10.2010 11:55:25   
antoninap
Lija, čestitek za sinčka Vala! user posted image user posted image

Joj, ko berem vse te vesele novičke, čist nestrpna ratam. Zadnjič me je že imelo, da bi spet voziček sestavila skupaj in ga furala po bajti user posted image

Novopečene mamice, mi zaupata, kako imate doma oblečene štručke? user posted image

Drugače pa ta teden uživam na ful. Imam večerno izmeno in jo lahko delam od doma, tako da sem praktično cel dan frej user posted image Včeraj me je muti peljala v shopping in mi kupila full lep rdeč plašček, je tak A kroj, ki bo primeren za rastoči trebušček, tisto kar imam v omarah zdaj, je vse ozko user posted image

Zvečer grem pa še dvorano Stožice pogledat in navijat, komaj čakam, sem namreč čisti šport freak, vsak kar se navijanja tiče user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.10.2010 12:04:14   
nov2010
Hej!

No pa sem dobila papirje oz. potrdilo za EA. Tako da imamo sedaj odprto tudi to možnost če bo že na začetku hudo.

Flik - ko dobiš kateter mi je anesteziologinja rekla da sedaj ko odmerek dajejo po majhnih količinah in takrat ko popadek dejansko je oz. ga dodajaš sama če želiš lahko komot hodiš. Razen potlej ko si pa že ful odprta pa res ne več.
Za kavo se pa lahko zmenimo v sredo dopoldne, se je tudi Nina nekaj javljala da bi bila zainteresirana.

Tako da načeloma Flik in Nina poveja če vama odgovarja naslednjo sredo v dopoldanskem času.

Modrčki za dojenje - mi lahko malo pomagate. Jaz sem sicer kupila enega v Mullerju ampak mi nekako ne sede me malo moti ker sem sedaj skoz nosila podložene ta pa ni in vse tko čudn štrli. Katere priporočate oz. ste zadovolnje z njimi.

No sedaj grem pa počasi kosilo prpravit, sem se odločila da bom naredila sirove štruklje z malo pehtrana zraven bom pa kar čežano iz jabolk in brskev skuhala.

No se beremo in tipkamo še kasneje.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.10.2010 13:16:06   
Mišyka
Če noče podret kupčka, ga pač noče. In če ne poliva in nima krčev se jst nebi nč sekirala. Mi smo meli 11 mesecev probleme s polivanjem in zato je bil kupček nuja, vedno pa tud ni uspelo. Kaj češ. Sčasoma se ti zdijo potem stvari že samoumevne, ampak začetek je pa tko pri vseh stvareh, da se še mal loviš, ne veš točno kaj bi, kaj je prav...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
20.10.2010 13:25:20   
zinchy
jah sej jest nism komplicirala...pol je pa patronazna pršla pa rekla da je treba kupčke podirat,pol pa se vsi okol da more podirat kupčke drgač bo ne vem kaj..no ja sej zdej ste me potolažle mi je veliko lažje.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
20.10.2010 13:54:45   
Nina33
Hoj!
Zinchy, ti si Maijeva mamica in ti ga najbolje poznaš. Seveda bodo (bomo user posted image ) vsi neki pametni, ampak je pa res - ti najbolje veš. Je fajn zvedet še kako mnenje, pameti pa si ne pusti solit. Sploh pa se ne sekiraj, prav fino vama gre user posted image .
Lija, mleko res bolj pozno pride, niti ni nujno, de po CR - meni je začelo "delat" se šele tretji dan, da bi pa res lahko rekla, da ge je "dost" (kukr lohk veš sploh) je pa kr nekaj tednov minilo. Tako da pogumno naprej. Upam, da ti tudi dobro okrevaš, za Vala že vemo, de se super rihta user posted image .
Drugače pa: Mai in Val čestitke ob enotednici user posted image user posted image user posted image .
Flik, a ti pa že na luno računaš user posted image . No, sej je user posted image prav. s podiranjem kupčkov so pa kot slišim tut skor zmeri "težave". Mah nas hitro napsihirajo, sploh po porodu user posted image .
Antoninap, ti samo uživaj user posted image .
Nov2010, men je v sredo dopoldne fajn user posted image . Super za papirje za EA. Glede modrčkov ti pa ne bom mogla svetovat (imam Müllerjeve pa so mi dobri). Sem pa enega kupila v Alisi v Žabnici, ti pripopam link  upam, da prime. Pa ne si neke zaloge delat, po porodu se vse spremeni.
Pr nas pa sonček sije user posted image .
Uživajte, souser posted image (tudi "bivše")!

P.S. Jh, sem s temle linkom zabluzla user posted image . Sej sem še mlada, se bom še naučla user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.10.2010 14:03:38 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
20.10.2010 14:03:38   
BabyKitty
nov2010 imam isti problem z modrčkom... sem tudi kopila nepodloženega in je katastrofa... imam malo gršo obliko prsi in se tako ogabno počutim v tisti krpi nepodloženi user posted image sem našla eno spletno stran iz anglije, ki pošilja v slovenijo za 1 funt user posted image ampak mi je kar malo težko takole preko interneta naročiti...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
20.10.2010 14:33:29   
Mišyka
zinchy tele patronažne te včasih pomirijo, v nekaterih primerih pa spravijo še v večje skrbi. Jst sem recimo ful hvaležna, ko mi je svetovala kako ukrepat ker sem mela mastitis (sicer že na dan pred odhodom iz porodnišnice), je pa ful zakomplicirala, ker se mali ni dost redil (pač je veliko spal in ga je blo težko zbudit in ohranit tolk časa budnega, da bi se vsaj orng najedu), pol smo ga pa posiljevali s flašo... Še zdej se mi smili in v drugo tega ne mislim več počet. Potem je pa kmalu prišel na pravo težo in vse je blo ok in vem da bi blo tud brez flaše.

Me smo polne nasvetov, tko da se rajš obrni na nas user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
20.10.2010 18:22:20   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
je pa ful zakomplicirala, ker se mali ni dost redil (pač je veliko spal in ga je blo težko zbudit in ohranit tolk časa budnega, da bi se vsaj orng najedu), pol smo ga pa posiljevali s flašo...

Tudi našega sem morala ohranjat budnega, da je vsaj kaj spil (že v porodnišnici). Nikoli ga pa nismo silili s flašo. Če mi je spraznil jošk, sem vedela, da je dobil svoje. Res pa je, da to lahko trajalo tudi pol ure in več. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
20.10.2010 18:43:11   
nov2010
hej!

Ja sem se odločila da bom z modrčkom kar počakala, saj enga tako mam zdej tega k mi ni všeč iz Mullerja. pa bom vidla kako se bo odnesel itak bom pa še potlej skočila po kakšenga. Ker sem jih danes pronala tudi v neži od Lisce pa se mi zdijo vsi enako štrleči. Saj mogče se mi pa po porodu prsi malo povečajo in bo potlej to mal boljš zgledalo.

Nina - ja sreda meni čisto ustreza tako da mi je OK. Tako da sekomot tam okol 10 ure kje zmeniva, v kakšnem centru (Qulandija, Tuš, Merkator). Povej kaj ti ustreza. Flik upam da se nama lahko pridružiš tudi i, več nas bo bolj bo luštno user posted image

Ravnokar pa sem naročila posteljnino pri Galebu za zibko. Ali ima mogoče katera izkušnje z njimi?
Upam da je ne bodo dostavljali en mesec.

Sedajle bom dala pa malo kostanja kuhat, se mi je malo zaluštal. tako da bo današnji večer minil ob lupljenju kostanja

Pridne bodite še naprej in uživajte!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
20.10.2010 19:53:31   
Patty81
Uf, zdaj sem pa toliko prebrala, da sploh več ne vem, kaj sem vse hotela odpisat :).
Kako oblečem novorjenčka doma - moj ima ponavadi body (kratek rokav), čez benkico (majčko, ki se obstrani zaveže, da ne vlačim dvojnega čez glavo) in hlačke (najraje imam kar tiste, ki imajo še 'copatek' za nogico, da so v enem kosu). In nato dam gor še volnene copatke, ki smo jih dobili v porodnišnici. Tako nekako...
Podiranje kupčka - se mi zdi, da kar veliko poliva zadnjih par dni. Včeraj je bruhnil v loku, da je vse špricnilo po tleh, me je skor kap, kakšna luža je bila. Moj je ponavadi na eni dojki 10-15minut. Če ornk zaspi ga kar pustim, drugače mu pa poksusim podret kupčka in ga nato dam še na drugo dojko. Zadnje čase ga hranim kar na povštru, oba leživa...tako da ima dvignjen zornji del trupa in se mi zdi da mu to bolj paše. Včasih podre kupčka kar sam vmes, ko je user posted image . Včasih pa kr ne gre in se čist kremži in matra zraven, pa poliva...najhuje je, ko se to kdaj zgodi čez noč in noče 2 uri zaspat...user posted image
Številka zapestnice - na Jesenicah,  1.10. - št. 526. A to dobijo po vrsti, kakor so rojeni v tem letu?
Pa še slikca, če rata, ker je padla želja user posted image

(odgovor članu nov2010)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2539
20.10.2010 20:41:37   
iskrca
hej Gorenjke,

pa smo se končno naspaliuser posted image  Joj mala že kak mesec hodi na kahlico kakat, kar je super in sem ful vesela, da je tako zgodnja, ampak niti pod razno noče več kakat v pleničko. Kar je problem, ker če smo kje zunaj in v vrtcu ne pove da jo kakat, ampak postane živčna in razdražena , očitno se zaveda da nima kahlice zraven, kot doma in potem zadržuje in sploh ne omenja. In zadržuje tud po več dni, pa ji dajem vse možne stvari, da potem s težavo enkrat rata. Jo prav vidim kako zadržuje, ampak ji nikakor ne morem dopovedat, da bo bolje ko kaka. Ma res je problem ko tako dolgo zadržuje, da jo potem boli in zdaj že misli, da kakanje vedno boliuser posted image  Zdaj je zadnje dve noči kar nekaj jokala, pa smo jo sredi noči dal na kahlico,amapak ni in ni hotla. Je uspelo šele zjutraj, kljub svečki in sladkanem pomarančnem soku. Joj se mi je res že mešal, ker nisem vedla kaj še naredit. Danes sem se šla v vtrec zmenit, naj jo prosim dajo na kahlico ko reče oz. postane razdražena, ker tko res ne gre več naprej. Mi je rekla vzgojiteljica''ja pa res še nikoli do zdaj ni kakala v vrtcu'' Joj ko bi jst to prej vedela, ampak itak da ne veš kaj se tam dogaja, niti ne pričakuješ česa takega, dokler po nekem času ne ugotoviš, da je nekaj narobeuser posted image  No in sem šla pač 2 ure prej iz službe, da sem user posted image  še dobila v njeni skupini in mi vzgojiteljica reče veselo, da danes je pa kakala v kahlicouser posted image user posted image , brez problema Hvala bogu! Upam da bo zdaj to zadrževanje čim prej pozabila in jo bodo lepo dajale na kahlico. Je v najmlajši skupinici in sem se bala, da se jima še ne bo dalo ukvarjat s kahlicami, pa, ker je edina očitno ne bo tak problem. Mogoče bodo pa zdej vsi otroci hotl na kahlco hodituser posted image
Tiste ki imate že svoje sončke, a je imela katera kake podobne težave? No res upam, da bo zdaj bolje, sem jo pa začela tud nagrajevat, kadar kaka dobi štampiljko na roko, ki jih tok obožuje(še iz bolnice user posted image ), upam da bo palilouser posted image

zinchy glede kupčka, moja user posted image  tud ni velikokrat podirala kupčkov, je pa veliko prdelauser posted image  gre pa tam venuser posted image  Ali pa če ga malo položiš na trebuščka... Ampak dokler nima kakih krčev se ne obremenjuj, mogoče pa tako lepo je, da ne poje veliko zraka zraven.

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
20.10.2010 20:46:12   
iskrca
Nina hvala za tavžentmilionuser posted image inuser posted image  so pomagaliuser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
20.10.2010 21:31:05   
iskrca
nov2010 kaj pa tale modrček http://www.da-da.si/node/20? Meni je ful všeč, ker ima oporo, tko da ga bom sigurno naročila.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
21.10.2010 0:09:33   
Nina33
Čer!
O, Iskrca, res je pridna glede pleničk - naš poba šele zdej počasi dojema "foro" user posted image . Sicer sem upala, ker ga poleti ni to še čist nič zanimalo, de bo zdržal s pleničkami do naslednjega poletja (sej vem, grozna mama sem user posted image ), ampak se bomo zgleda čez zimo tole "učili" user posted image . Pa fino, da si pogruntala v čem je catch, verjamem, da bo zdej mnogo bolje, ko bo v vrtcu tut kakala (in, ja, zna bit kahlica zimski hit v vrtcu user posted image ).
Patty, kolk fleten user posted image . Dvignjen zgornji del user posted image pa baje res zelo pomaga - al taka blazina kot je Lija pisala al pa kr posteljico privzdigni pri vzglavju. Ker tole polivanje/na pol bruhanje je zoprna zadeva, upam, da se hitro umiri. In da boš vsaj ponoči lohk mal več spala. In on seveda tudi, pikec. Ven vržene količine pa vedno izgledajo ogromne, pa to ne pomeni, da ni nič not ostalo (obujam svoje "travme", upam de ne zameriš user posted image ).
Nov2010, datum in ura poj veljata user posted image , bi pa men bolj "sedel" kakšen Randez-Vou. Majo tko dobre tortice in kremšnite in smetano na kavici pa take user posted image . Če je tebi vseeno (parkplaca je dost). Ej, pa še Zinchy nahecava, de nama pride Maija kej mimgrede pokazat user posted image , uni centri niso glih za take hece user posted image . No, sej imava/imamo še skor tedn cajta de se zmenmo user posted image .
Flik, kaj kej pravi CTG? In pregled? user posted image user posted image
Pikica, javi se nam z lepimi novičkami! Pa da te končno prestavim na drug seznam user posted image . user posted image user posted image user posted image
Se pa strinjam glede patronažnih (no, sej so v resnici samo ljudje, ane): za kej so super, drugje zakomplicirajo na vse možne viže. Mene je hotla potolažit s pogostim vaganjem, pa je samo še večja "štala" bla poj user posted image . Po drugi strani mi pa poj pri obisku o uvajanju GH (tam pr okol pol leta starmu user posted image ) reče, de me je pa poporodna otožnost kr hudo in douh držala. Ja, je, sam zdej je že mim - kje si bla prej user posted image . Ne, sej drgač je naša zlo fajn "punca", glede skrbi za mamičino psihično stanje bi imela pa tut že v P kej za povedat čez osebje.
Joj, BabyKitty, ne morš jih met grde oblike, no - une "ta lepih" (kao) oblik so umetne user posted image , samo une ne nahranijo otroka. Si pač (na srečo) ljudje nismo enaki. Je pa treba sebe rad met in se samo hvalit user posted image . Pa ne zamert tegale. Vem, de običajno ni glih tko mišljeno, samo me vedno zbode, ko kej tacga preberem. Tih pa itak ne znam bit user posted image .
Lepo noč in lepe sanje vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 21.10.2010 0:11:10 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
21.10.2010 7:35:48   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

nov2010 kaj pa tale modrček http://www.da-da.si/node/20? Meni je ful všeč, ker ima oporo, tko da ga bom sigurno naročila.

Men je tud všeč, samo ni bombažen, to me moti. Pri prvem sem imela enega ful lepega črnega, ampak ni bil bombaženi in ni dihal. Ko pa dojiš, ti je pa itak vedno vroče, sploh če je še poletje vmes, tko da jst sem ga enkrat mela na sebi in je šel lahko v pranje. Tko da jst iščem samo še bombaž pri teh modrcih.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
21.10.2010 9:26:03   
nov2010
Dobro jutro!

Iskrca - hvala za link. Bom še malo preštudirala in ga mogoče naročila. Pa upam da vam bo sedaj kahlica ful dobr zalaufala.

Patty - luštna slikica. Pravi korenjak že zgleda

Kavica - ja Nina se strinjam tudi meni je Rande-Vou ful dobr zaradi njihove hude smetane. Tako da super da si se spomnila da se lahko dobimo tam. Ja če bo Zinchy zainteresirana se nama lahko komot pridruži. ali pa katera druga tudi če ima čas. Tako da zaenkrat termin : Sreda 27.10. ob 10:00 v Rande-Vouju.

Joj danes se mi pa nič ne da. Bom samo mal posesala in to bo moj dnevni presežek. Pa malo moram it pogledat za nove skodelice za kavo in čaj. Imava sedaj ene par vrst in mi gre na živce ker potlej vsako drugačno ponudiš in mal res čudn zgleda. Saj sem jih nameravala v Ikei kupit, pa kaj k sem pozabla (sindrom spomina Ementaler).

No grem sedaj počasi sesalec zalaufat. se beremo še kasneje

Pa-Pa

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 21.10.2010 9:27:45 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
21.10.2010 9:33:04   
flik
živjo,

no, da mal poročam glede včerajšnjega pregleda in CTG-ja. Ta je zaznal dva tini mini popadka, ki nič ne pomenita. Drugače vse ok. MV še lepo zaprt, nobenega vnetja,... špikanje pa je posledica spuščanja otročka navzdol. Tko da je zaenkrat vse tako, kot mora bit. Je pa res, da me tole špikanje ful matra, na cajte me res tolk zareže, da mi kr mal sapo vzame ;). In pol seveda še kaka brca tja, kamor ni treba, pa smo tam user posted image .

Nov2010, Nina33 nasl. pregled mam ravn v sredo, tko da takrat žal ne morm na kavo. Če ma kera čas kak drug dan, pa z veseljem pridem na čvek user posted image .

Modrčki: jaz sem bila v prvo najbolj zadovoljna s tistim iz alise - najbl mi je bil udoben za nosit in zlo praktičen pri dojenju. Poleg tega sm mela pa še mullerjeve, pa so bli tut ok, sam ne lih tolk na kamot (mal drugačen način odpenjanja spredaj za dojit).

Iskrca: uau, tvoja mala je pa res pridna glede pleničk user posted image user posted image user posted image . Se vidi, da je punčka. Naš je 3 mes starejši od tvoje, pa se mu čist nič ne sliši, da bi hodil na kahlico. Vedno pove, ko lula, tut ko kaka, takoj prileti povedat, da je treba zamenjat pleničko, to je pa to. Enostavn še nima cajta/volje/..., da bi prej povedaluser posted image . Tut če ga vmes sprašujem, če ga kej lulat, je vedno odgovor neeeee. Ima pa tako kahlico, ki ima zadaj eno odprtinico, da jo lažje primeš - mali jo trenutno uporablja kot garažo za svoje avtomobilčkeuser posted image user posted image .
Bo že, ko bo čas za to. Neki cajta bomo prač previjal dva user posted image .

Patty: kako luštkan pikecuser posted image . Sicer pa kr se tiče vzdignjenega vzglavja - mi smo mel tut dvignjenega (podložila sm kr s taveliko brisačo), ampak polival je lih tko dokler nismo začel ornk uvajat goste hrane. Svašta smo probal, nč ni pomagal, tko da sm se prač sprijaznila s polivanjem in pucanjem. Količine politega res zgledajo ogromne, vendar to res sam zgleda tko, tko da se nič ne sekiraj. Če lepo napreduje, je vse ok.

tolk zaenkrat, zdej grem pa mal pospravt pa potuhtat, kaj naredit za kosilo...kaj boste kej kuhale dons, kak predlog user posted image ?

lp

< Sporočilo je popravil flik -- 21.10.2010 9:34:32 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
21.10.2010 9:40:05   
Patty81
Hvala punce.
Ja, bomo videli danes kako je kaj s polivanjem, pride patronažna...predvidevam, da ga bo stehtala.
Katere plenice ste ve kaj uporabljale od začetka oz. jih uporabljate...boste..kakorkoli že pač :). Jaz sem jih cel kup dobila. Pamperske so za en drek pr nas. Tako se polula, da mu premoči majčke in pol se zbudi in joka. Kupila sva tudi pampers newborn, ker sem v dm-u dobila kuponček s popustom ampak so mu že premajhne :). Zaenkrat so daleč najboljše Hoferjeve My Love.

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
21.10.2010 9:47:00   
flik
Patty - pri nas se najbolj obnesejo mullerjeveuser posted image . Res so zakon, imamo pa jih praktično od začetka. Pamperske nam niso ble všeč (kup dišav notr), hofreove smo tut sprobal in so ble kr ok, dokler ni začel kobacat naokoli. Z mullerjevimi pa nobenih težav, vnetih ritk, čez gre pa samo kaka driskica - tega pa gotov nobena ne zadržiuser posted image

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
21.10.2010 9:48:52   
nov2010
Flik - ja če ti v sredo ne znese imam jaz drugače načeloma naslednji teden čas katerkoli dan. tako da kar sporoči če ti kateri dan ustreza in se dogovoriva.

Patty - kaj pa tiste nove Pamperske k so zdej Sleep And Play. Pa enim so baje tud Mullerjeve všeč. jaz sem za začetek nabavila Pampers New born. Pa bomo potlej vidl kaj bo OK.

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 21.10.2010 9:49:13 >

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
21.10.2010 10:00:00   
Patty81
Hmm...na sleep and play nisem sploh bila pozorna, ker se mi je zdelo, da so to za večje...moram pogledat za koliko kg so user posted image .
Mullerjeve bom pa ziher nabavila...ampak najbližji je v KR, tako da bomo nabavili, ko bomo kaj rabili spet od tam. 2 dni nazaj je šel moj ravno iskat gugalnik (fisherprice), ker je Jakob hotel bit skoz na rokah. Zdaj sem ga pa lepo včeraj dala na mizo v gugalnik in sem končno lahko v miru pojedla zajtrk user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

izbira imena
mateja5354

izbira imena za punčko med naslednjimi imeni:

Laura (20%)

Lara (30%)

Sara (29%)

Larisa (14%)

Jasmina (7%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!