|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
17.2.2009 21:40:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

sonček85, lep voziček! kolko sta pa dala?
še nisva dala ,ga morejo najšrej dostavit v CE

bO PA 699e

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
17.2.2009 22:04:45   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak js bom prvič mamica in raje kaj preveč vprašam kot premal. A mandljevo olje je za mazanje bebija po telesu po kopanju? Ali ste rekle olivno?

Pa še nekaj, kako boste oblekle bebije za iz porodnišnice?

Z mand. oljem mazes po pregibih telesa, nikoli celega telesa (zapira pore in se bolj izsusuje kozo). Lahko das namesto tega par kapljic v vodo za kopanje.

Obleka za iz P - bodi, dokolenke, cez plisat pajac, copatki, bombazne rokavicke in kapica + za ven v lupinici pokrit z dekico.

Za vneto rito priporcam pa Bebival mazilo za rito. Je za moje pojme najboljsa. Roza bepanten je tud super.

Hvala, april, bot še prošena.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
17.2.2009 22:05:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak js bom prvič mamica in raje kaj preveč vprašam kot premal. A mandljevo olje je za mazanje bebija po telesu po kopanju? Ali ste rekle olivno?

Pa še nekaj, kako boste oblekle bebije za iz porodnišnice?

Se vidi kire smo prvič noseče, mene tudi to zanima user posted image user posted image user posted image user posted image  plus še sto drugih stvari. Pa sej tiste katere ste pa že mamice nas pa razumete, se je verjetno tudi vam to dogajalo v prvi nosečnostiuser posted image .

Boljš da zdej vprašamo, ker imamo tukaj že izkušene mamice, kot pa da smo potem cele zgublene, ane?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
17.2.2009 22:07:04   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Ja, sedaj se bomo pogosteje javljale.user posted image user posted image user posted image user posted image
A boš še kej v Mb?user posted image user posted image user posted image

Ja , jutri user posted image  pa naslednji teden v sredo ko mam pregled. in v petek , ko mam predavanja...

Se bo treba še kdaj dobit.user posted image user posted image user posted image
Js jutri sicer grem v MB, ampak se mi mudi... ti imaš pa tudi verjetno opravke.
Preden rodima še pa morava v Ilicha, kajne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
17.2.2009 22:31:56   
frutolina

Preden rodima še pa morava v Ilicha, kajne?user posted image user posted image user posted image

Ja itak  user posted image user posted image  
ja. jutri mam laboratorij, pa en pregled, pa še po rože morem v študenta ( jih zadnjič nisem mela kam dat)... pa še nekaj sem prehlajena in nočem še koga okužit user posted image  je pa moj user posted image  še bolj bolan od mene user posted image  cartanje odpade, smrk

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
17.2.2009 22:44:58   
1.4.
tukaj najdeš cenejšo blazino za dojenje...user posted image

http://www.rika123.com/blazine.html 

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
17.2.2009 23:06:36   
NinaMM
Sneg? Spet sneg? Saj je lepo, ampak malo ga imam že dovolj ... Ah, ja.

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu 1.4.)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
18.2.2009 7:35:15   
Miška2006
Dobro jutro.

Tudi goriška je bela. Zima zima bela, vrh gore sedela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ne samo....

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
18.2.2009 7:51:27   
janja*
Dobro jutro punce!
Tudi pri nas je zima zima bela.ki jo imamo počasi že dosti.Pa imam rada sneg in zimo,ampak sedaj je pa že preveč.Pri nas so potem problem ceste,katere ne plužijo tako kot je treba.Oh še malo pa bo bolje.Lepo se imejte in pridno božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
18.2.2009 8:13:51   
sonček85
Jutro!!!!!!!!!!!!!!!

Evo sem se prebudila v prelepo jutro.Zunaj sneg in še sonce full sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,prav lepo je videti.

No sedaj grem pa   lepo delat kremšnite ,ker ima danes moj dragi roj.dan in sem mu že ob 5.00 pela pesmico za RD in iz papirja izrezala srček (ponoči k sem pla na wc) ter napisala gor posvetilo za RD od mene in sinekauser posted image Je bil tko vesel

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
18.2.2009 8:20:48   
L & L
Včeraj sem torej nabavla prsno črpalko od Tommy Tippe in je full fajn ima dva nastavka in v bistvu paše na vse flaške od aventa do mam in od tommy tippe cena je bila pa 22,65e v BC pa je mislim da okol 33e, no pol sm še nabavla previjalno torbo tako fletkano za 19e pa tri kasete za palčka zavijalčka za 11e v BC mislim da so 20e, pa dve rjuhici ena pisana ena bela za 5,83, aha pa dva moderčka za dojit za 10,18e.
No kar dosta a ne.
Ko se ravno pogovarjate o blazini za dojenje, jaz jo imam kupila sem jo pa pri tamalem in sicer v odeji Škofja Loka koliko je pa stala pa nimam pojma ni bila pa poceni, no v leclercu imajo pa tudi dve varjante in sicer ena za 13,27e druga pa za 30,97e.
Evo to je to nabava uspela.
Pa še linki http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,31,39&tid=46&pid=1085
http://www.e-leclerc.si/default-100.html?Katalog=256&PHPSESSID=9fe4f1f8cdd850b56239ed1818f0b6ba&StartList=40
No in celotni katalog si lahko naložite.
Fajn bodite in uživajte, jaz grem pa moja dva počitnikarja zabavat.
Čau bau.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
18.2.2009 8:28:14   
brigita23
Dobro jutro lepotičke

JAtudi pri nas je elo lepo sončno jutre, kot je že napisala sončekuser posted image user posted image user posted image . Moja zgaga se je nekoliko pomirile, ostale stvari pa ne tako da bom poklicala svojo G ali je morda bolje, da se oglasim pri njejuser posted image

sonček- super si se to spomnila za svojega dragega, čestitke tudi v mojem imenu, kremšnite pa le fajn speci. Je pravi srečko, ko ga takole lepo pedenata vidva z Aleksomuser posted image

l&l-čestitke za nakup, superca...user posted image user posted image user posted image zanima pa me tale črpalka ko si napisala je ročna ali električna?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
18.2.2009 8:55:51   
sonček85
sonček- super si se to spomnila za svojega dragega, čestitke tudi v mojem imenu, kremšnite pa le fajn speci. Je pravi srečko, ko ga takole lepo pedenata vidva z Aleksomuser posted image
hvala za čestitke ,ja sedaj midva pedenava njega potem bo pa 15 dni k bo doma un naju k rodimuser posted image user posted image ,pa še rd iam prejuser posted image user posted image No sedaj je v službi in komaj čakam da pride moje srce domovuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4063
18.2.2009 8:57:50   
Cveta28
Mi je končno uspelo dat slikce v album, da vidite tudi mojga bušija kok je velikuser posted image .

Buši je enkraten user posted image user posted image user posted image vidim pa, da si oropala ToysRus user posted image user posted image user posted image Tisto brisačko in krpico za kopanje sem hotela imeti tudi jaz (ovce - kodri so itak me favourite živalce) ampak sem se še malce zadržala. Pa hlačke sem tudi hotela že kupit user posted image user posted image user posted image gremo naslednji teden v AT pa ti povem, če nabavim kaj od tega

Neposredna povezava do sporočila: 4064
18.2.2009 9:05:53   
april09
No sem srecni dobitnik bolece simfize user posted image   in so stvari kot vstajanje, hoja postale hmm zanimiv podvig ...
Ocitno otrdevanje ni dovolj user posted image Bemu!
Da ostanemo pozitivni - vazno, da je pupa se v svojem hodecem inkubatorju user posted image

Crpalke ... pri nas je bilo crpanje eno sranje user posted image  Nisva bili glih prijateljici, ampak vecina ima dobre izkusnje z Aventovo,ki sem jo jaz tud imela. Ne bi pa hitela z nakupom - ker nikoli se ne vem, a bo dojenje steklo ali ne.

Soncek, vse naj naj tvojemu dragemu user posted image

Upam,da danes dobim papirje iz sluzbe za CSD in grem se tole uredit user posted image  Sem mislila pes, pa je v LJ vse takooo ledeno po cestah, da ... se nisem ziher.. Pa se simfiza pravi drugace.. Bomo videli, kdo bo koga user posted image

Grem probat mal pospravit, doker se lahko stojim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4065
18.2.2009 9:15:04   
sonček85
L&L:sem šla na to stran od eleclerka in je full dobrih stvari.Samo kaj k jst ne grem veliko v LJ konec.Bomo šli verjetno k se bo mali rodil ,pa še na obisk k sestrični če prej ne in potem kaj kupili kar bi jaz imela.Je pa res poceni ta blazina ,pa postelje so poceni ,no kr neka poceni stvari jeuser posted image user posted image .Jo ko bi ga zgradili v CEuser posted image

pA KOLIKOR MI JE TETA REKLA SE TI LAHKO NA KARTICO ,ČE JO IMAŠ NEKE PIKE AL DENAR NABIRAuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
18.2.2009 9:20:12   
sonček85
april:hvala in lepo uredi papirjeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
18.2.2009 9:51:19   
L & L
l&l-čestitke za nakup, superca... zanima pa me tale črpalka ko si napisala je ročna ali električna?

Ročna je.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

Neposredna povezava do sporočila: 4068
18.2.2009 9:59:11   
L & L
Ja kartico dobiš tam na licu mesta in se nabirajo pike ob vsakem nakupu, je pa res da je blo že kar velik stvari izropanih.
No ja sej meni tut tale lj ni tok bliz sam vseen se je splačal.
Aja sonček 85 full lep voziček.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
18.2.2009 10:04:22   
Tabletka dOr
Sonček, ali lahko vprašam, koliko je v kompletu stal tvoj voziček?

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
18.2.2009 10:13:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Sonček, ali lahko vprašam, koliko je v kompletu stal tvoj voziček?
cel komplet pride 699e
V kompletu z vozičkom dobite(šp.del):
- globoko košaro
- avtosedež Smart silverline (avtosedež skupine 0+ ),
- dežno pregrinjalo,
- prevleka za noge,
- torba za otrokove potrebščine s previjalno podlogo

L&L:hvalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
18.2.2009 10:21:03   
Tabletka dOr
Globoko košaro? To misiliš za sedet?

Ker meni je v Pikapolonici rekla, da je 569 samo voziček, avtosedež še dodatnih 180 in košara za sedet še doadatnih 180?

A si ti kje drugje kupila?

A ja pa hvala za odgovor.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
18.2.2009 10:31:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Mi je končno uspelo dat slikce v album, da vidite tudi mojga bušija kok je velikuser posted image .

Buši je enkraten user posted image user posted image user posted image vidim pa, da si oropala ToysRus user posted image user posted image user posted image Tisto brisačko in krpico za kopanje sem hotela imeti tudi jaz (ovce - kodri so itak me favourite živalce) ampak sem se še malce zadržala. Pa hlačke sem tudi hotela že kupit user posted image user posted image user posted image gremo naslednji teden v AT pa ti povem, če nabavim kaj od tega

sem vidla da majo tole isto brisačko z ovčko tudi v Pikapolonic, točno to bi pasal h kodrčkuuser posted image user posted image user posted image .
Hvala za bušijauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
18.2.2009 10:35:04   
sonček85
  jajčka

user posted image

košara je za ležat ta-user posted image

potem šp.del je ta in vse skupaj je v kompletu 699e

user posted image

Sem pa dala vse to na stran v Pikapolonici CE

Kako košaro za sedet je tebi reklauser posted image
Ker sam voziček je predrag 569e

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
18.2.2009 10:36:01   
sonček85
tabletka:evo tukaj imaš vse napisano kaj vsebuje in koliko je cena.Ne more bit drgač ,mogoče je ona misla kaj drugauser posted image

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/brevi/brevi-voziCek-ovo/7278011250727007

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?