Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 19:04:26
|
|
|
|
jernejav
|
Pri nas v šoli za starše nam je svetovala da naj na začetku uporabljamo le: - jekoderm
- hladilno mazlo za ritko
- bepanthen
- milo z ph 5.5
- in pa lanolin za bradavičke
Jaz bom na začetku nabavla to, potem ko bo pa že malo večji pa vertjetno kozmetiko bubchen.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 19:04:38
|
|
|
|
*Junona*
|
Eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak js bom prvič mamica in raje kaj preveč vprašam kot premal. A mandljevo olje je za mazanje bebija po telesu po kopanju? Ali ste rekle olivno? Pa še nekaj, kako boste oblekle bebije za iz porodnišnice?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 19:07:27
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A je BC tud v Sparu, to pa nisem vedela ja posteljo sem kupila 140*70 ,ki se da potem še v mladinsko jo preuredit.Komaj čakam da zbelimo sobico in da sestavimo posteljo pa vse kar paše v sobico Jajčka je že pleg vozička ,taka je k ta rdeča samo da bo modra imašZS Soncek zelo lep vozicek
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 19:54:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, super za nakupe. Sedaj si pa sigurno utrujena od potepanja in zapravljanja. Kako pa to, da sedaj nisi izbrala Jane? ja malo sem utrujena a bo že ,sem tko vesela za vse kar sem kupila da me nič ne gane,sedaj počivam in jem večerjo Ja za Jasne se pa nisem odločila zato ,ker sem itak bila med Jane in Brevi,pa brevi gre šp.del se obrnat na obe strani Jane pa ne in še lepši mi je no,K sem še 1x videla Jane mi je res tko velik in obavtn da sem se kr v Brevi zaljubila, kompletek za iz P:MI imamo že kompletek opran(ga je kupila moja mami) ,danes sem kupila še jaknico,kapico,zoknčke in vam slikam pa dam v album en dan.So pa hlačke,mikica,bodi v kompletu in brezrokavnik za povrhu,samo jaz bom dala jaknico Jernejav: hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:08:22
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak js bom prvič mamica in raje kaj preveč vprašam kot premal. A mandljevo olje je za mazanje bebija po telesu po kopanju? Ali ste rekle olivno? Pa še nekaj, kako boste oblekle bebije za iz porodnišnice? Z mand. oljem mazes po pregibih telesa, nikoli celega telesa (zapira pore in se bolj izsusuje kozo). Lahko das namesto tega par kapljic v vodo za kopanje. Obleka za iz P - bodi, dokolenke, cez plisat pajac, copatki, bombazne rokavicke in kapica + za ven v lupinici pokrit z dekico. Za vneto rito priporcam pa Bebival mazilo za rito. Je za moje pojme najboljsa. Roza bepanten je tud super.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:33:27
|
|
|
|
brigita23
|
sonček-lepe nalepke, pa vseen so mal drugačne kot moje. Mi je končno uspelo dat slikce v album, da vidite tudi mojga bušija kok je velik .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:36:06
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak js bom prvič mamica in raje kaj preveč vprašam kot premal. A mandljevo olje je za mazanje bebija po telesu po kopanju? Ali ste rekle olivno? Pa še nekaj, kako boste oblekle bebije za iz porodnišnice? Se vidi kire smo prvič noseče, mene tudi to zanima plus še sto drugih stvari. Pa sej tiste katere ste pa že mamice nas pa razumete, se je verjetno tudi vam to dogajalo v prvi nosečnosti .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:37:34
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak js bom prvič mamica in raje kaj preveč vprašam kot premal. A mandljevo olje je za mazanje bebija po telesu po kopanju? Ali ste rekle olivno? Pa še nekaj, kako boste oblekle bebije za iz porodnišnice? Z mand. oljem mazes po pregibih telesa, nikoli celega telesa (zapira pore in se bolj izsusuje kozo). Lahko das namesto tega par kapljic v vodo za kopanje. Obleka za iz P - bodi, dokolenke, cez plisat pajac, copatki, bombazne rokavicke in kapica + za ven v lupinici pokrit z dekico. Za vneto rito priporcam pa Bebival mazilo za rito. Je za moje pojme najboljsa. Roza bepanten je tud super. april- a tele rokavičke so nujene, mislim a je to zarad nohtkov da se ne popraska? Kje se jih pa kupi
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:39:43
|
|
|
|
sonček85
|
ja sem šla gledat so podobne jaz sem take hotela a jih niso imeli,potem sem pa te vzela ,ki so bile zadnje Sem dodala nekaj komentarjev buši je pa tko lep
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.2.2009 20:45:32 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:44:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 april- a tele rokavičke so nujene, mislim a je to zarad nohtkov da se ne popraska? Kje se jih pa kupi ja zato so kolikor sem jaz zvedela Jaz sem jih kupila v pikipoki in so bili 1,50e,v BC sem jih pa danes kupila po 0,99e evo slikico mojih,ki sem jih danes kupila (mam pa še take,rumene,modre in mix vzorce) jaz pa bolje da ne dam vseh stvari,ki sem jih danes kupila v album je preveč
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:45:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem šla gledat so podobne jaz sem take hotela a jih niso imeli,potem sem pa te vzela ,ki so bile zadnje Sem dodala nekaj komentarjev Ja pa so tvoje ful lepe, tam pa takih v pasu niso imeli , ti jih bom dala nekaj če jih kaj ostane. Bomo vidli ko zrihtamo sobico.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:46:53
|
|
|
|
sonček85
|
oooooooooo kako si prijazna.Ej sem ti pozabla povedat da te moja super kolegica,ki je vredna vsega zlata pozdravlja-Ana
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 20:55:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 oooooooooo kako si prijazna.Ej sem ti pozabla povedat da te moja super kolegica,ki je vredna vsega zlata pozdravlja-Ana no ne vem če je to men namenjen??? Ana, katera pa ? Sem ti odkomentirala na ZS.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:02:31
|
|
|
|
april09
|
Nujnost rokavick je relativna Nasa jih je imela ze v P, ker je imela ful hladne rokice in dolge nohte, s katerimi se je krempala po obrazu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:04:36
|
|
|
|
brigita23
|
Kdaj pa postrižeš nohtke prvič dojenčku? Joj kaj nas čaka vse
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:08:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 oooooooooo kako si prijazna.Ej sem ti pozabla povedat da te moja super kolegica,ki je vredna vsega zlata pozdravlja-Ana no ne vem če je to men namenjen??? Ana, katera pa ? Sem ti odkomentirala na ZS. Ja tebi je namenjen. Več o njej ,da boš vedela katero mislim lahko na ZS če želiš al pa v četrtek
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:09:14
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Kdaj pa postrižeš nohtke prvič dojenčku? Joj kaj nas čaka vse hmm kolikor se spomnim pravijo, da naj bi prvi se sami odlomili. jaz sem imela dost cakanja pri ene 3 t
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:15:22
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ja, sedaj se bomo pogosteje javljale. A boš še kej v Mb? Ja , jutri pa naslednji teden v sredo ko mam pregled. in v petek , ko mam predavanja...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:16:13
|
|
|
|
brigita23
|
Aja pa še nekaj kaj pa raspirator za nosek ste že kupile? Kateri je najboljši, ker jih je ful vrst.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:18:32
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: L & L No so jaz grem pa zdele v eleclerc nabavit za našega bebija, imajo full ugodnih stvari od prsne črpalke do rjuhic za posteljo... skratka poglejte si v katalogu. midva sva tam prejšnji teden nabavila ono podlogo za previjanje za nekih 10 € in en komplet od aventa za novorojenčke drugače pa sem že pred časom vzela pri njih nepremoščljivo podlogo za v pojstlico in eno rjuhico 70×140
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:19:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Aja pa še nekaj kaj pa raspirator za nosek ste že kupile? Kateri je najboljši, ker jih je ful vrst. ne jaz ga še nisem,bom počakala da rodim in bom potem dragega poslala upam ,da bo kupil ok evo sedaj sem pa obesila perilo,malo Akademijo policijsko pogledam potem pa grem spat ,se vam jutri kaj javim lep večer vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:25:47
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Aja pa še nekaj kaj pa raspirator za nosek ste že kupile? Kateri je najboljši, ker jih je ful vrst. babyvac, babyvac, babyvac.. z veliko fizioloske...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:34:01
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Pri nas v šoli za starše nam je svetovala da naj na začetku uporabljamo le: - jekoderm - kaj je to
- hladilno mazlo za ritko - ok ,vse jasno
- bepanthen - jasno
- milo z ph 5.5 - jasno
- in pa lanolin za bradavičke - to pa za naše ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:36:31
|
|
|
|
brigita23
|
thx April, no dans sem pa kr dost stvari izvedela . Bom pa tudi jst šla počas počivat, čeprav ne vem kok bo danes moje spanje Se zna zgodit, da vam ponoči kaj napišem . Lepe sanje vsem, drage moje.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 17.2.2009 21:37:50
|
|
|
|
frutolina
|
rea itak da nas je veliko pozitivk tu gor! vse navijamo za to da bomo zdržale čimdlje in da bodo bebiji zdravi... sonček85, lep voziček! kolko sta pa dala? cotike: tudi jaz še ne vem kaj nabavit za iz porodnišnice..pa še vprašanje kakšno vreme bo kakšno kapico boste tudi dale na glavo ne? vreme: pri nas sneži že od pol petih!! grrr... jutri pa v MB v takem vremenu. Upam da bodo ceste čiste...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?