Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 11:45:52
|
|
|
|
sobra
|
Pozdravljene so ! Sonček85: super za voziček Juona:Jst sm si kupla blazino za dojenje Theraline. Pa mi je prodajalka rekla nej kupim kako barvasto, ker se da dokupit še prevleka, vendar sam v temno modri barvi. Aja prevleka se sname in jo daš lepo v stroj oprat. Brigita23:Lep buši . Jst sm ok, sam tako kot april me zeza ta simfiza, ampak bomo preživeli, a ne. Pri nas je pa takoo lepo sonce, dans bo baje 20 stopinj. juhu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 11:52:10
|
|
|
|
sonček85
|
sobra:hvala,A potem si ti tudi tko boga k April09-no pa saj bo ,samo da bebice lepo in veselo rastejo v bušiju Ja danes pa res tko lepo sonček sije
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 12:17:09
|
|
|
|
april09
|
Ja tale simfiza je pa res nekaj orto bednega In kar ne neha bolet... Sem kot invalid, brez heca.. Hodim kot da bi imela najhujs musklfibr v celem spodnjem delu telesa.. Sem opustila zeljo po pesacenju do csd Ampak soncek je, IIINNNN zdajle sestavljam nas novi vozicek je prisel po posti..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 12:31:46
|
|
|
|
Pat74
|
April09 sem vedela, da bo možek popustil - maš bugabooja, a ne? Punce, ki imate težave z raznimi bolečinami, bo treba počivat. Pa upam, da ne bo nič hujšega in da vse cartate šele aprila. Čestitam še: Rei ker bo naša aprilka in so pretoki ok. Sončku85 za nov voziček in tvojemu za RD. Vsem ostalim za uspešne preglede in nakupe! Drugače sem pa ful bizi, pa nimam časa kej preveč čvekat, ker me je zagrabla čistilna vnema - okna so že spucana, danes sem začela s kuhinjo ... tako da tole naredim še februarja, ker marca vprašanje, če bom še pri močeh.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 12:44:33
|
|
|
|
sonček85
|
uuu že voziček ,kako lepo ,jaz tudi komaj čakam da gremo ponj.Pokaži potem slikice In kaj si potem šla do CSD IN uredila ali greš drug dan? Hvala vsem za čestitke za rd mojega dragega ,mu bom posredovala k pride no tkole zgleda k se nosečka spravi delat kremšnite in potem ena zmanjka ,zgledajo pa tko (klikni na sliko za večjo)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 12:47:05
|
|
|
|
april09
|
Pat ... hahaha ja najprej sva prodala, kar je bilo odvecnega od obstojecih vozickov, pol pa je mozek prispeval razliko Zlat je V casu najine "odprodaje" so ceno znizali se za 50 funtov, tko da jupiiii... Je tko leeeeppp Ves, jaz imam tud cistko danes, kuhinja je kot nova Ampak rabim novo simfizoooooo V bistvu nocem, da me bolecina omejuje, po drugi strani pa me mal stiska, da bi se kaj prehitro sprozilo. Pri hceri je bilo tko, da sem zadnje tedne ful pocivala zaradi pritiska dol,... na koncu pa smo porod sprozili, ker ni hotla ven. Pa nocem, da zbubim par tednov na kavcu kot takrat, ce lahko kaj pametnega naredim, pa se pase mi delat Na csd pa sibam preden grem po ta malo, z avtom
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 12:54:14
|
|
|
|
Pat74
|
Za katero barvico sta se pa odločla? Z dodatki? Pa katero spletno stran si pol izbrala, da so bili tako hitri. No, pol si pa ti tud pridna, navkljub bolečinam, pa pucaš - najbrž mamo že sindrom gnezdenja .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:01:10
|
|
|
|
april09
|
Pramworld. Hja, glede barv sva imela usklajevanja Na koncu je ostala samo kombinacija bez osnova, temnorjav canvas - no ta je meni v najlepsa Morda ravno ni tok zivahna, ampak je pa v mojem stilu Sva imela diskusije - jaz sem kaj z rdeco hotla kombinirat, moj z roza ... tko da... sva se na koncu odlocila za klasiko in rekla, da ce bi bila pa nuja, pa dokupiva se en cavas Itak,d a ne bova, meni je tooook lepiiii Pol ko nakrasis z igrcami,... je itak bolj zivahen.. Vzelapa sem zraven samo MC adapterje.. Ostalega se mi zdi, da ne rabiva, edino buggyboard se dokupiva.. Pucanje - ja gnezedenje in izkoriscanje casa brez princeske, ker ima obdobje, da bi ona itak vse sama naredila - sesala, pomivala,.. Pol ni sanse, da se kaj naredi Grem se posesat, posodo iz pomivalca zlozit, obleke iz susilca, pripravit kosilo.. aaaaaa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:07:58
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Kako košaro za sedet je tebi reklauser posted image Ker sam voziček je predrag 569e IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jajčka košara je za ležat ta- potem šp.del je ta in vse skupaj je v kompletu 699e Sem pa dala vse to na stran v Pikapolonici CE Kako košaro za sedet je tebi rekla Ker sam voziček je predrag 569e Hvala Sonček za vse info. Očistno sem vse skupaj pomešala. Sorba je kupila COncorda in ta je res nekoliko dražji. Brevi pa očitno res toliko stane. Pa lahko pri Concordu in Breviju obreneš okvir, tako da vidiš otročka, pri športnem delu? Ful je te ponube, jaz sem že čist zmedena Pa tu kar po žepu te udari
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:10:38
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Kremšnite mi pa zgledajo super Jaz jih pa še nikoli nisem naredila
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:11:57
|
|
|
|
Pat74
|
Ja, jest sem tud razmišljala, da bi vzela še kakšno dodatno prevleko - mi je srebrna strehica kulska za poleti, no, bomo vidli, ko ga dobim v PO, če bom še za to, razmišljam pa tudi o zimski spalki, čeprav eno imam, ki gre tud na ta voz, samo če bi hotla kej popestrit - drugač bom pa kar z igračami, kot si že ti ugotovila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:17:44
|
|
|
|
brigita23
|
uuuuuuuu sonček kok dobre zgledajo tele tvoje kremšnite . Jst sem bla pri G, fasala sem virozo , gre vse iz mene. Če do jutri ne bo bolje moram nazaj. V petek sma imela z dragim rezervirano da greva na morje v Žusterno za 3 dni, zdej pa moram odpovedat . Sonček jutri me ne bo razen v primeru, da se mi stanje drastično izboljša. Sem pa čisto dihidrirala kljub temu, da ogromno pijem. Shujšala sm kr za 2 kg Zdej ko ne morem nič druga kot počivat, bom pa vsaj na forumu lahko. april-sočustvujem s tabo, upam da te bolečina mine. Dragi naj masira sobra-kje za vraga pa ti živiš da maste tko toplo , jst sem šla zdle par metrov peš od zdravnika pa sem se čist zmrzila. Ja no mogoč je to pr men zato ker sem čist izčrpana Hvala za bušija april-a res maš tudi bugaboo?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:19:43
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Ja, jest sem tud razmišljala, da bi vzela še kakšno dodatno prevleko - mi je srebrna strehica kulska za poleti, no, bomo vidli, ko ga dobim v PO, če bom še za to, razmišljam pa tudi o zimski spalki, čeprav eno imam, ki gre tud na ta voz, samo če bi hotla kej popestrit - drugač bom pa kar z igračami, kot si že ti ugotovila. Pat boljš da s spalko počakaš do jeseni. A mogoče veš če se da una torba ko je spodaj dodatno kupit? Midva mava zraven rdečo, jst bi mela pa še črno
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:24:48
|
|
|
|
april09
|
Jaz spet pocivam med domocimi opravili IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Samo, da se na hitro pohvalim kaj so mi podarili sodelavci v službi http://babyccinoblog.com/wp-content/uploads/2008/05/baby-bjorn-babysitter.jpg lepo Pat - katerega srebrnega mislis - unga breezysun conopy al prav srebrna prevleka? Jaz sem gledala te breezy - k imajo mrezico, zdaj pa ugotavljam, da je canvas ful tanek in da v bistvu ga morda lagko zadaj odhaklas in dvignes in pol naceloma sploh ni potrebe. Ampak zgleda pa dobr Ce bos narocala moras povedat, morda se prikljucim narocili (in obratno seveda ) kremsnite - ajde, Junona s krofi in Soncek s kremsnitami, hitro se prosim preselit v LJ, da se pridemo mastit Brigita - ja BB je padu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:25:07
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Maš fajn sodelavce, jst delam na Ferreru, pa še Rocherja nisem dobla Packi, jest bi tud kakšen ga rošerčka snedla, čeprav sem bolj za griotke. Po mojem se da vse dobit - najboljše, da vprašaš na kakšni spletni strani ali pa v bušiju.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:26:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Kremšnite mi pa zgledajo super Jaz jih pa še nikoli nisem naredila ja mene je moja mami jih naučila , k sama naredim maso ,je ne kupim Ja šp.del se da tko obrnat da vidiš potem malčka ali pa gleda naprej,košara in jajčka pa tko gledajo proti tebi.Zato sem se tudi raje odločila za brevi,ker jane se ne da šp.del obrnat v obe smeri Ja concord je pa res malo dražji,mu je pa res podoben,brigita23 ima concorda če se ne motim.Ne ona ima bugabooja cveta:kako super darilo.To pa res prijazno in lepo od sodelavcev brigita:ojoj,to pa ni dobro,no te pokličem prej pa boš povedala če boš lahko ali si preveč slabotna,pa pazi se.Sem rekla da veliko pij da ne boš dehidrirala. Ja kremšnite so tudi tko dobre kot zgledajo
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:28:03
|
|
|
|
sonček85
|
April: al pa ve v CE JIH NAREDIM ZA SREČANJE K SE BOMO ENKRAT DOBILE NA PIKNIKU-VSE APRILKE Z OTROČKI
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:28:07
|
|
|
|
Pat74
|
April09 sem misnla kar na srebrno prevlekco, unga breezya pa še nisem vidla v živo, pa nimam čist predstav - najbrž se ga da bolj dol povlečt, je bolj zaščita proti soncu - ne vem, ugibam?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:29:03
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Ja, jest sem tud razmišljala, da bi vzela še kakšno dodatno prevleko - mi je srebrna strehica kulska za poleti, no, bomo vidli, ko ga dobim v PO, če bom še za to, razmišljam pa tudi o zimski spalki, čeprav eno imam, ki gre tud na ta voz, samo če bi hotla kej popestrit - drugač bom pa kar z igračami, kot si že ti ugotovila. Pat boljš da s spalko počakaš do jeseni. A mogoče veš če se da una torba ko je spodaj dodatno kupit? Midva mava zraven rdečo, jst bi mela pa še črno jaz imam quinny spalko,zaenkrat ne nameravam menjat, ce bo pasala gor. Za kosaro pa poglej morda na ebay.. tam bi se lahko kaj naslo oz sem videla da je folk prodajal BB po kosih
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:31:19
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Brigita 23 upam, da se kmalu pozdraviš. Ful beden, da k G hodijo bolne ženske
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:31:45
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 April09 sem misnla kar na srebrno prevlekco, unga breezya pa še nisem vidla v živo, pa nimam čist predstav - najbrž se ga da bolj dol povlečt, je bolj zaščita proti soncu - ne vem, ugibam? to prevleko? Men je huuuda, ampak cena pa je orto huda.. skor 200€ breezy canopy pa ima tkole mrezico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:33:49
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Ja šp.del se da tko obrnat da vidiš potem malčka ali pa gleda naprej,košara in jajčka pa tko gledajo proti tebi.Zato sem se tudi raje odločila za brevi,ker jane se ne da šp.del obrnat v obe smeri To je pa super da se košara lahko obre. Mogoče bova tud midva pol zbrala brevi.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.2.2009 13:37:08
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 April09 sem misnla kar na srebrno prevlekco, unga breezya pa še nisem vidla v živo, pa nimam čist predstav - najbrž se ga da bolj dol povlečt, je bolj zaščita proti soncu - ne vem, ugibam? to prevleko? Men je huuuda, ampak cena pa je orto huda.. skor 200€ breezy canopy pa ima tkole mrezico kok pa pride ta mrežica? Je res super.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?