|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
18.2.2009 11:45:52   
sobra
Pozdravljene souser posted image !

Sonček85: super za vozičekuser posted image user posted image user posted image

Juona:Jst sm si kupla blazino za dojenje Theraline. Pa mi je prodajalka rekla nej kupim kako barvasto, ker se da dokupit še prevleka, vendar sam v temno modri barvi. Aja prevleka se sname in jo daš lepo v stroj oprat.

Brigita23:Lep bušiuser posted image .

Jst sm ok, sam tako kot april me zeza ta simfiza, ampak bomo preživeli, a ne. Pri nas je pa takoo lepo sonce, dans bo baje 20 stopinj. juhuuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
18.2.2009 11:52:10   
sonček85
sobra:hvala,A potem si ti tudi tko boga k April09-no pa saj bo ,samo da bebice lepo in veselo rastejo v bušijuuser posted image user posted image user posted image
Ja danes pa res tko lepo sonček sije user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
18.2.2009 12:17:09   
april09
Ja tale simfiza je pa res nekaj orto bednega user posted image   In kar ne neha bolet... Sem kot invalid, brez heca.. Hodim kot da bi imela najhujs musklfibr v celem spodnjem delu telesa.. Sem opustila zeljo po pesacenju do csd user posted image  Ampak soncek je, IIINNNN
zdajle sestavljam nas novi vozicek user posted image  user posted image   je prisel po posti.. user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
18.2.2009 12:31:46   
Pat74
April09 sem vedela, da bo možek popustil - maš bugabooja, a ne?

Punce, ki imate težave z raznimi bolečinami, bo treba počivat. Pa upam, da ne bo nič hujšega in da vse cartate šele aprila.

Čestitam še:

Rei ker bo naša aprilka in so pretoki ok.

Sončku85 za nov voziček in tvojemu user posted image za RD.

Vsem ostalim za uspešne preglede in nakupe!user posted image

Drugače sem pa ful bizi, pa nimam časa kej preveč čvekat, ker me je zagrabla čistilna vnema - okna so že spucana, danes sem začela s kuhinjo ... tako da tole naredim še februarja, ker marca vprašanje, če bom še pri močeh.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
18.2.2009 12:44:33   
sonček85
uuu že voziček ,kako lepo ,jaz tudi komaj čakam da gremo ponj.Pokaži potem slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image In kaj si potem šla do CSD IN uredila ali greš drug dan?

Hvala vsem za čestitke za rd mojega dragega ,mu bom posredovala k prideuser posted image user posted image

no tkole zgleda k se nosečka spravi delat kremšniteuser posted image in potem ena zmanjka ,zgledajo pa tkouser posted image (klikni na sliko za večjo)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
18.2.2009 12:47:05   
april09
Pat ... hahaha ja najprej sva prodala, kar je bilo odvecnega od obstojecih vozickov, pol pa je mozek prispeval razliko user posted image Zlat je user posted image   V casu najine "odprodaje" user posted image  so ceno znizali se za 50 funtov, tko da jupiiii...  Je tko leeeeppp user posted image
Ves, jaz imam tud cistko danes, kuhinja je kot nova user posted image  Ampak rabim novo simfizoooooo user posted image  V bistvu nocem, da me bolecina omejuje, po drugi strani pa me mal stiska, da bi se kaj prehitro sprozilo. Pri hceri je bilo tko, da sem zadnje tedne ful pocivala zaradi pritiska dol,... na koncu pa smo porod sprozili, ker ni hotla ven. Pa nocem, da zbubim par tednov na kavcu kot takrat, ce lahko kaj pametnega naredim, pa se pase mi delat user posted image

Na csd pa sibam preden grem po ta malo, z avtom user posted image  

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
18.2.2009 12:54:14   
Pat74
Za katero barvico sta se pa odločla? Z dodatki? Pa katero spletno stran si pol izbrala, da so bili tako hitri.
No, pol si pa ti tud pridna, navkljub bolečinam, pa pucaš - najbrž mamo že sindrom gnezdenjauser posted image .

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
18.2.2009 13:01:10   
april09
Pramworld. Hja, glede barv sva imela usklajevanja user posted image  Na koncu je ostala samo kombinacija bez osnova, temnorjav canvas - no ta je meni v najlepsa user posted image  Morda ravno ni tok zivahna, ampak je pa v mojem stilu user posted image  Sva imela diskusije - jaz sem kaj z rdeco hotla kombinirat, moj z roza ... tko da... sva se na koncu odlocila za klasiko in rekla, da ce bi bila pa nuja, pa dokupiva se en cavas user posted image  Itak,d a ne bova, meni je tooook lepiiii user posted image  Pol ko nakrasis z igrcami,... je itak bolj zivahen.. Vzelapa sem zraven samo MC adapterje.. Ostalega se mi zdi, da ne rabiva, edino buggyboard se dokupiva..

Pucanje - ja gnezedenje in izkoriscanje casa brez princeske, ker ima obdobje, da bi ona itak vse sama naredila - sesala, pomivala,.. Pol ni sanse, da se kaj naredi user posted image  

Grem se posesat, posodo iz pomivalca zlozit, obleke iz susilca, pripravit kosilo.. aaaaaa

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
18.2.2009 13:07:58   
Tabletka dOr
Kako košaro za sedet je tebi reklauser posted image
Ker sam voziček je predrag 569e
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jajčka

user posted image

košara je za ležat ta-user posted image

potem šp.del je ta in vse skupaj je v kompletu 699e

user posted image

Sem pa dala vse to na stran v Pikapolonici CE

Kako košaro za sedet je tebi reklauser posted image
Ker sam voziček je predrag 569e

Hvala Sonček za vse info.

Očistno sem vse skupaj pomešala. Sorba je kupila COncorda in ta je res nekoliko dražji. Brevi pa očitno res toliko stane.

Pa lahko pri Concordu in Breviju obreneš okvir, tako da vidiš otročka, pri športnem delu?

Ful je te ponube, jaz sem že čist zmedena user posted image Pa tu kar po žepu te udari user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
18.2.2009 13:10:38   
Tabletka dOr
Kremšnite mi pa zgledajo super user posted image Jaz jih pa še nikoli nisem naredila user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
18.2.2009 13:11:57   
Pat74
Ja, jest sem tud razmišljala, da bi vzela še kakšno dodatno prevleko - mi je srebrna strehica kulska za poleti, no, bomo vidli, ko ga dobim v PO, če bom še za to, razmišljam pa tudi o zimski spalki, čeprav eno imam, ki gre tud na ta voz, samo če bi hotla kej popestrit - drugač bom pa kar z igračami, kot si že ti ugotovila.

Neposredna povezava do sporočila: 4086
18.2.2009 13:15:38   
Cveta28
Samo, da se na hitro pohvalim kaj so mi podarili sodelavci v službi
http://babyccinoblog.com/wp-content/uploads/2008/05/baby-bjorn-babysitter.jpg

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
18.2.2009 13:17:44   
brigita23
uuuuuuuu sonček kok dobre zgledajo tele tvoje kremšniteuser posted image user posted image user posted image .

Jst sem bla pri G, fasala sem virozouser posted image user posted image user posted image user posted image , gre vse iz mene. Če do jutri ne bo bolje moram nazaj. V petek sma imela z dragim rezervirano da greva na morje v Žusterno za 3 dni, zdej pa moram odpovedatuser posted image . Sonček jutri me ne bo razen v primeru, da se mi stanje drastično izboljša.
Sem pa čisto dihidrirala kljub temu, da ogromno pijem. Shujšala sm kr za 2 kguser posted image

Zdej ko ne morem nič druga kot počivat, bom pa vsaj na forumu lahko.user posted image

april-sočustvujem s tabo, upam da te bolečina mine. Dragi naj masirauser posted image

sobra-kje za vraga pa ti živiš da maste tko toplouser posted image , jst sem šla zdle par metrov peš od zdravnika pa sem se čist zmrzila. Ja no mogoč je to pr men zato ker sem čist izčrpanauser posted image  Hvala za bušija

april-a res maš tudi bugaboo?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 4088
18.2.2009 13:19:43   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ja, jest sem tud razmišljala, da bi vzela še kakšno dodatno prevleko - mi je srebrna strehica kulska za poleti, no, bomo vidli, ko ga dobim v PO, če bom še za to, razmišljam pa tudi o zimski spalki, čeprav eno imam, ki gre tud na ta voz, samo če bi hotla kej popestrit - drugač bom pa kar z igračami, kot si že ti ugotovila.

Pat boljš da s spalko počakaš do jeseni. A mogoče veš če se da una torba ko je spodaj dodatno kupit? Midva mava zraven rdečo, jst bi mela pa še črnouser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
18.2.2009 13:21:18   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je lep. Maš fajn sodelavce, jst delam na Ferreru, pa še Rocherja nisem doblauser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
18.2.2009 13:24:48   
april09
Jaz spet pocivam med domocimi opravili user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

lepo user posted image user posted image user posted image

Pat - katerega srebrnega mislis - unga breezysun conopy al prav srebrna prevleka? Jaz sem gledala te breezy - k imajo mrezico, zdaj pa ugotavljam, da je canvas ful tanek in da v bistvu ga morda lagko zadaj odhaklas in dvignes user posted image  in pol naceloma sploh ni potrebe. Ampak zgleda pa dobr user posted image  Ce bos narocala moras povedat, morda se prikljucim narocili (in obratno seveda user posted image )

kremsnite - ajde, Junona s krofi in Soncek s kremsnitami, hitro se prosim preselit v LJ, da se pridemo mastit user posted image

Brigita - ja BB je padu user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
18.2.2009 13:25:07   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Maš fajn sodelavce, jst delam na Ferreru, pa še Rocherja nisem doblauser posted image

Packi, jest bi tud kakšen ga rošerčka snedla, čeprav sem bolj za griotke.

Po mojem se da vse dobit - najboljše, da vprašaš na kakšni spletni strani ali pa v bušiju.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
18.2.2009 13:26:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Kremšnite mi pa zgledajo super user posted image Jaz jih pa še nikoli nisem naredila user posted image
user posted image user posted image ja mene je moja mami jih naučila , k sama naredim maso ,je ne kupim

Ja šp.del se da tko obrnat da vidiš potem malčka ali pa gleda naprej,košara in jajčka pa tko gledajo proti tebi.Zato sem se tudi raje odločila za brevi,ker jane se ne da šp.del obrnat v obe smeri

Ja concord je pa res malo dražji,mu je pa res podoben,brigita23 ima concorda če se ne motim.Ne ona ima bugabooja

cveta:kako super darilo.To pa res prijazno in lepo od sodelavcevuser posted image user posted image

brigita:ojoj,to pa ni dobro,no te pokličem prej pa boš povedala če boš lahko ali si preveč slabotna,pa pazi se.Sem rekla da veliko pij da ne boš dehidrirala.
Ja kremšnite so tudi tko dobre kot zgledajouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4093
18.2.2009 13:28:03   
sonček85
April:user posted image user posted image user posted image user posted image al pa ve v CEuser posted image user posted image user posted image user posted image   JIH NAREDIM ZA SREČANJE K SE BOMO ENKRAT DOBILE NA PIKNIKU-VSE APRILKE Z OTROČKIuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
18.2.2009 13:28:07   
Pat74
April09 sem misnla kar na srebrno prevlekco, unga breezya pa še nisem vidla v živo, pa nimam čist predstav - najbrž se ga da bolj dol povlečt, je bolj zaščita proti soncu - ne vem, ugibam?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
18.2.2009 13:29:03   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Pat boljš da s spalko počakaš do jeseni. A mogoče veš če se da una torba ko je spodaj dodatno kupit? Midva mava zraven rdečo, jst bi mela pa še črnouser posted image

jaz imam quinny spalko,zaenkrat ne nameravam menjat, ce bo pasala gor.

Za kosaro pa poglej morda na ebay.. tam bi se lahko kaj naslo oz sem videla da je folk prodajal BB po kosih

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
18.2.2009 13:31:19   
Tabletka dOr
Brigita 23 upam, da se kmalu pozdraviš. user posted image

Ful beden, da k G hodijo bolne ženske user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
18.2.2009 13:31:45   
april09

April09 sem misnla kar na srebrno prevlekco, unga breezya pa še nisem vidla v živo, pa nimam čist predstav - najbrž se ga da bolj dol povlečt, je bolj zaščita proti soncu - ne vem, ugibam?

to prevleko?
user posted image

Men je huuuda, ampak cena pa je orto huda.. skor 200€

breezy canopy pa ima tkole mrezico
user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
18.2.2009 13:33:49   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ja šp.del se da tko obrnat da vidiš potem malčka ali pa gleda naprej,košara in jajčka pa tko gledajo proti tebi.Zato sem se tudi raje odločila za brevi,ker jane se ne da šp.del obrnat v obe smeri

To je pa superuser posted image  da se košara lahko obre. Mogoče bova tud midva pol zbrala brevi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
18.2.2009 13:37:08   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: april09

to prevleko?
user posted image

Men je huuuda, ampak cena pa je orto huda.. skor 200€

breezy canopy pa ima tkole mrezico
user posted image

kok pa pride ta mrežica? Je res super.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?