|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
17.2.2009 19:04:26   
jernejav
Pri nas v šoli za starše nam je svetovala da naj na začetku uporabljamo le:
  • jekoderm
  • hladilno mazlo za ritko
  • bepanthen
  • milo z ph 5.5
  • in pa lanolin za bradavičke

Jaz bom na začetku nabavla to, potem ko bo pa že malo večji pa vertjetno kozmetiko bubchen.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
17.2.2009 19:04:38   
*Junona*
Eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak js bom prvič mamica in raje kaj preveč vprašam kot premal. A mandljevo olje je za mazanje bebija po telesu po kopanju? Ali ste rekle olivno?

Pa še nekaj, kako boste oblekle bebije za iz porodnišnice?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.2.2009 19:07:27   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

A je BC tud v Sparu, to pa nisem vedelauser posted image

ja posteljo sem kupila 140*70 ,ki se da potem še v mladinsko jo preuredit.Komaj čakam da zbelimo sobico in da sestavimo posteljo pa vse kar paše v sobicouser posted image user posted image user posted image

Jajčka je že pleg vozičkauser posted image ,taka je k ta rdeča samo da bo modrauser posted image imašZS
user posted image

Soncek zelo lep vozicek user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.2.2009 19:54:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, super za nakupe. Sedaj si pa sigurno utrujena od potepanja in zapravljanja.
Kako pa to, da sedaj nisi izbrala Jane?
ja malo sem utrujena a bo že ,sem tko vesela za vse kar sem kupila da me nič ne gane,sedaj počivam in jem večerjo
Ja za Jasne se pa nisem odločila zato ,ker sem itak bila med Jane in Brevi,pa brevi gre šp.del se obrnat na obe strani  Jane pa ne in še lepši mi je no,K sem še 1x videla Jane mi je res tko velik in obavtn da sem se kr v Brevi zaljubila,

kompletek za iz P:MI imamo že kompletek opran(ga je kupila moja mami) ,danes sem kupila še jaknico,kapico,zoknčke in vam slikam pa dam v album en dan.So pa hlačke,mikica,bodi v kompletu in brezrokavnik za povrhu,samo jaz bom dala jaknico
Jernejav: hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.2.2009 20:08:22   
april09

Eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak js bom prvič mamica in raje kaj preveč vprašam kot premal. A mandljevo olje je za mazanje bebija po telesu po kopanju? Ali ste rekle olivno?

Z mand. oljem mazes po pregibih telesa, nikoli celega telesa (zapira pore in se bolj izsusuje kozo). Lahko das namesto tega par kapljic v vodo za kopanje.

Obleka za iz P - bodi, dokolenke, cez plisat pajac, copatki, bombazne rokavicke in kapica + za ven v lupinici pokrit z dekico.

Za vneto rito priporcam pa Bebival mazilo za rito. Je za moje pojme najboljsa. Roza bepanten je tud super.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.2.2009 20:33:27   
brigita23
sonček-lepe nalepke, pa vseen so mal drugačne kot moje. Mi je končno uspelo dat slikce v album, da vidite tudi mojga bušija kok je velikuser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
17.2.2009 20:36:06   
brigita23

Se vidi kire smo prvič noseče, mene tudi to zanima user posted image user posted image user posted image user posted image  plus še sto drugih stvari. Pa sej tiste katere ste pa že mamice nas pa razumete, se je verjetno tudi vam to dogajalo v prvi nosečnostiuser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
17.2.2009 20:37:34   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Z mand. oljem mazes po pregibih telesa, nikoli celega telesa (zapira pore in se bolj izsusuje kozo). Lahko das namesto tega par kapljic v vodo za kopanje.

Obleka za iz P - bodi, dokolenke, cez plisat pajac, copatki, bombazne rokavicke in kapica + za ven v lupinici pokrit z dekico.

Za vneto rito priporcam pa Bebival mazilo za rito. Je za moje pojme najboljsa. Roza bepanten je tud super.

april- a tele rokavičke so nujene, mislim a je to zarad nohtkov da se ne popraska? Kje se jih pa kupiuser posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
17.2.2009 20:39:43   
sonček85
ja sem šla gledat so podobne
jaz sem take hotela a jih niso imeli,potem sem pa te vzela ,ki so bile zadnjeuser posted image

Sem dodala nekaj komentarjevuser posted image

buši je pa tko lep user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.2.2009 20:45:32 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
17.2.2009 20:44:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

april- a tele rokavičke so nujene, mislim a je to zarad nohtkov da se ne popraska? Kje se jih pa kupiuser posted image
ja zato so kolikor sem jaz zvedela
Jaz sem jih kupila v pikipoki in so bili 1,50e,v BC  sem jih pa danes kupila po 0,99e  evo slikico mojih,ki sem jih danes kupilauser posted image (mam pa še take,rumene,modre in mix vzorce)
user posted image
jaz pa bolje da ne dam vseh stvari,ki sem jih danes kupila v albumuser posted image user posted image user posted image je preveč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4035
17.2.2009 20:45:42   
brigita23

ja sem šla gledat so podobne
jaz sem take hotela a jih niso imeli,potem sem pa te vzela ,ki so bile zadnjeuser posted image

Sem dodala nekaj komentarjevuser posted image

Ja pa so tvoje ful lepe, tam pa takih v pasu niso imeliuser posted image , ti jih bom dala nekaj če jih kaj ostane. Bomo vidli ko zrihtamo sobico.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
17.2.2009 20:46:53   
sonček85
oooooooooo kako si prijazna.Ej sem ti pozabla povedat da te moja super kolegica,ki je vredna vsega zlata pozdravlja-Ana

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4037
17.2.2009 20:55:07   
brigita23

oooooooooo kako si prijazna.Ej sem ti pozabla povedat da te moja super kolegica,ki je vredna vsega zlata pozdravlja-Ana

no ne vem če je to men namenjen??? Ana, katera pa ? Sem ti odkomentirala na ZS.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
17.2.2009 21:02:31   
april09
Nujnost rokavick je relativna user posted image  Nasa jih je imela ze v P, ker je imela ful hladne rokice in dolge nohte, s katerimi se je krempala po obrazu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
17.2.2009 21:04:36   
brigita23
Kdaj pa postrižeš nohtke prvič dojenčku? Joj kaj nas čaka vseuser posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
17.2.2009 21:08:28   
sonček85

no ne vem če je to men namenjen??? Ana, katera pa ? Sem ti odkomentirala na ZS.user posted image

Ja tebi je namenjen.

Več o njej ,da boš vedela katero mislim lahko na ZS če želiš al pa v četrtek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4041
17.2.2009 21:09:14   
april09

Kdaj pa postrižeš nohtke prvič dojenčku? Joj kaj nas čaka vseuser posted image

hmm kolikor se spomnim pravijo, da naj bi prvi se sami odlomili. jaz sem imela dost cakanja pri ene 3 tuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4042
17.2.2009 21:15:22   
frutolina

Ja, sedaj se bomo pogosteje javljale.user posted image user posted image user posted image user posted image
A boš še kej v Mb?user posted image user posted image user posted image

Ja , jutri user posted image  pa naslednji teden v sredo ko mam pregled. in v petek , ko mam predavanja...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
17.2.2009 21:16:13   
brigita23
Aja pa še nekaj kaj pa raspirator za nosek ste že kupile? Kateri je najboljši, ker jih je ful vrst.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
17.2.2009 21:18:32   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

No so user posted image jaz grem pa zdele v eleclerc nabavit za našega bebija, imajo full ugodnih stvari od prsne črpalke do rjuhic za posteljo... skratka poglejte si v katalogu.

midva sva tam prejšnji teden nabavila ono podlogo za previjanje za nekih 10 € in en komplet od aventa za novorojenčke user posted image  drugače pa sem že pred časom vzela pri njih nepremoščljivo podlogo za v pojstlico in eno rjuhico 70×140

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
17.2.2009 21:19:11   
sonček85

Aja pa še nekaj kaj pa raspirator za nosek ste že kupile? Kateri je najboljši, ker jih je ful vrst.
ne jaz ga še nisem,bom počakala da rodim in bom potem dragega poslalauser posted image upam ,da bo kupil okuser posted image

evo sedaj sem pa obesila perilo,malo Akademijo policijsko pogledam potem pa grem spat ,se vam jutri kaj javim

lep večer vsem user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4046
17.2.2009 21:25:47   
april09

babyvac, babyvac, babyvac.. user posted image  z veliko fizioloske...

Neposredna povezava do sporočila: 4047
17.2.2009 21:34:01   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Pri nas v šoli za starše nam je svetovala da naj na začetku uporabljamo le:
  • jekoderm  - kaj je to user posted image
  • hladilno mazlo za ritko - ok ,vse jasno
  • bepanthen - jasno
  • milo z ph 5.5 - jasno
  • in pa lanolin za bradavičke - to pa za naše ne? user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
17.2.2009 21:36:31   
brigita23
thx April, no dans sem pa kr dost stvari izvedelauser posted image . Bom pa tudi jst šla počas počivat, čeprav ne vem kok bo danes moje spanjeuser posted image  Se zna zgodit, da vam ponoči kaj napišemuser posted image .

Lepe sanje vsem, drage moje.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
17.2.2009 21:37:50   
frutolina
 rea  itak da nas je veliko pozitivk tu gor!user posted image vse navijamo za to da bomo zdržale čimdlje in da bodo bebiji zdravi...user posted image

sonček85, lep voziček! kolko sta pa dala?

cotike: tudi jaz še ne vem kaj nabavit za iz porodnišnice..pa še vprašanje kakšno vreme bo user posted image  kakšno kapico boste tudi dale na glavo ne?

vreme: pri nas sneži že od pol petih!! user posted image  grrr... jutri pa v MB v takem vremenu. Upam da bodo ceste čiste...

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?