Jo@n
|
Naš mali princ je sicer že dve uri v mižalah, ampak vsake toliko pa z jokom poskrbi, da podiram rekorde v teku na 10 metrov... Zgleda da ga mora tlači, ko sva bila danes cel dan noter . Upam, da bo noč vseeno namenjena spanju. Jabolko, super si tole splanirala s kuhinjo, tudi meni se je zdelo, da bo TM izbral kao hitrejšo pot. Kar pusti ga še malo z Jurčkom... Saj ti si na porodniški samo 8 ur. Ketrin, daj ti malo pojasni to, kako vezat diplomo? Pa saj si že gospa dipl. Majček, a je še kaj ostalo???? Sinska, kje si, zdaj nas pa firbec matra, pa spat ne bomo mogle... Kaj začneš, poveš pa ne. Ti, ti!! A je plusek, al kaj novega s službo? Selitev ne more biti, ločitev tudi (bognedaj) ne, da imaš ljubimca, pa tudi dvomim... Hana še ni shodila, da si avto menjala, bi rekla.... Pa daj no, več kako nas firbec matra (govorim v množini, da se malo ven vlečem). Kje je pa srečka? Madona babnce, ste čist zapele s to lunetko, pa šalčko al karkoli že. Dajmo se tako zmenit (simvir, posadka, srečka? pa še kakšna). Če se odločite, lahko nabavim še za ostale, ampak same naštudirajte, katero bi imele, katere velikosti in barve (kjer je v barvah), pa mi potem pošljite ZS. So pa Ladycup češke (proizvodnje, ne kakovosti ) najcenejše na ebayu, so po cca 11 eur, ker je kao neka akcija in v Slo pošljejo brezplačno. Ni pa nič popusta, če jih več naročimo, tako da lahko nabavljamo vsako posebej. Vsaj po vtisih uporabnic so zelo ok. Lunetka je v DMu 30 eur, na ebayu pa 21 eur + poštnina. Nekaj čtiva: http://community.livejournal.com/menstrual_cups/tag/brand+comparisons http://menstrualcups.wordpress.com/category/comparisons/ Drugače pa nobene ne silim, ste čisto same zapele za tole... O kakšnem srečanju ste to klepetale? Scorpio pride v Lj, al kako? Jaz imam sicer enkrat ta teden še namen do kolegice v Lj na čvek skočit, ampak za jutri pa ne vem, odvisno od vremena... Veste, pri nas v hribih je že mal snega . OK, grem počasi F5 stisnit, pa pod tuš, potem pa da vidim, če bo kaj pametnega na računalniku. Čveke na RR, ali pa MM na gtalku.
|