lepa posadka
|
Živjo ženske! Hude ste. Priznam... jaz vas težko lovim. Čestitke za vse zobke... Kaja, Hana... tudi Niku! Pa verjetno sem vmes še na katero pozabila. Sinska... samo obljubi, da ne boš potem samo na novem forumu se javljala. Me smo tvoja prva ljubezen... te se pa ne pozabi. Jabček... upam, da se tudi vaše zdravje poštima. Ja, se vsakemu kdaj takšna noč zgodi... pa se zbudiš bolj utrujen, kot si bil, ko si šel spat... NO, naj bo že današnja boljša. Grizenje pa... kot je rekla Jabček. Jaz sem moje vse dojila do 16m, pa me ni nobeden grize. Probal sicer vsak... pa je že prvo karanje zaleglo. Hranjenje in obračanje... Joan... mal ti kr prvoščim, da se tudi tvoj Jakob obrača, heheh. No, saj veš, da ne. Samo sem ti bila pa zadnjič fovš, ko je tako lepo sedel in jedel vse po vrsti :-)))) E-bay... ni nič spooky. Samo si moraš vzet čas, da preštudiraš. Jabček... jaz sem kocke jemalal second hand... smo potem vse v stroj vrgli in so super. Sem pa full študirala na katere licitacije se splača javljat. Pa pri kockah je tako,d a je zadnjih par minut odločilnih... pa potem naštudiraš za kolk se splača maksimalno ponudbo dat... Se je pa treba prej prijavit in dobit uporabniško ime in geslo. Jaz sem se prijavila že pre cca 6 leti in so poslali po pošti v roku enega tedna. Res hitro in učinkovito. Je pa tudi tako... ko gledaš prodajo fizičnih oseb, je vredno mal pogledat koliko ima uporabnik zvezdic... kar pomeni tudi zanesljivost... Jaz nisem imela še nobene slabe izkušnje. Sem pa sedaj vse z gotovino plačevala... se še nisem prijavila za Paypal... Joan ti si verjetno to že prej, k veliko prek neta kupuješ... V glavnem... E-bay je super. Včasih je samo poštnina problem. Jaz sem pa prej kupovala tako, da so mi zadeve v Nemčijo poslal h kakšnemu poslovnemu partnerju, pa so potem oni dol prinesel... no, kupovala sem ponavadi na nemških straneh... Štrudel... Majček, upam, da je uspel. Drgač pa jaz testo pustim mal dlje časa počivat in se potem res lepo vleče. Zvijem ga pa iz obeh strani testa na sredino, pa potem nič ven ne leze sokec... vse not ostane :-))) Eva... glede kruha, skorjice... brez panike. Naši otročki so že tako veliki, da znajo dovolj hitro pokazat, če jim kaj ne bi šlo dol. Sicer jim pa daš to v roke, ko si zraven... No, ne bom te nagovarjala, da ne bom potem jaz kaj kriva. Hotela sem samo povedat... da naredi po svoje, da boš mirna :-) Snega pri nas ni! Zjutraj smo imeli še povsem jasno. Sem pa šla danes v Grosuplje po avto... Simvir, sem letela domov, ker me je ata čakal že ob pol desetih... in se je potem nazaj grede vse stemnilo...pa oblaki pripeljali... samo snega pa od nikoder. Ketrin.-.Nile. Vaše punce so zelo luštne. Nile tvoj možiček pa ultra iznajdljiv. Ketrin... ti pa samo temperaturo barve poštimaj in imaš krasen plakat za na steno. Srečka... upam, da Iza postane kmalu spet stara pridna IZa... Obrazek mali... mi nič ne mažemo. Nisem nobenega, pa ni bilo nikoli težav. Počakajmo na pravi mraz, pa bomo videli. Tasyo... Lano si kar predstavljam kako leta za tabo :-))) Naj bo čim manj bušk :-) Kdaj selite kuhinjo, hihi? Idexe trgovina... mi jo tudi imamo v NM in se mi zdi prav simpatična. Za normalen denar imajo včasih prav kjut cunjice... sam kaj, ko nikoli nič ne kupim!!! Saj res... lunetka... jaz bi pa tudi. Sam, če so res OK. A ste gledale proizvajalca? Ko bom utegnila malo še pogledam na net. Kakorkoli že, preden se odločite za nakup... še mene porufajte. Najprej F5...potem pa še kaj.
|