scorpiogirl
|
khm ... samo previli smo se, spat dali pa kup posode sem zmanjšala ... pa je zunaj že čist belo. sicer je padalo že prej, ko sva z malim se vozačkala okol, zdej je pa že vse pobeljeno sicer ne maram snega, letos sem si ga pa prov želela. upam, da bo mali užival Tasyo, če imaš prenosno posteljico, sploh ne rabiš stajice. jst imam Nala pri moji mami kar v tej posteljici (jo ima tam tudi za spat), pa se prov lepo zaigra Joan, naš se tudi zvira v stolčku, da komaj lovim usta v tistem antilop, ki ga ima pri mami, pa poskakuje pa sem tudi že iskala kakšno fajno podlago ... oziroma se moram spravit za šivalni stroj zašit podlogo za na trip trap aja, ven greva pa midva tud v takem vremenu. namesto vozička zalaufava kengurujčka ali štorkljo, pa pod dežnikom raziskovat čuden svet čestitke obmesečnikom pa za zobke tudi Aprilska, super, da je Eva ok verjemi, da se bo tudi plazit začela. jst sem Nala včasih kar pustila malo tečkat, kakšno igračko sem mu dala blizu, pa je kmalu ugotovil, da ni tko slabo bit na tleh Ketrin, kake luštne slikce Jabolko, upam, da vas tale zobek kmalu razveseli, pa da bo Jure spet veseljak NiLe, če boš hodila, bom full vesela, če pogledaš škorenjčki so zunaj usnjeni (al pa imitacija) pa znotraj kosmati. ful luštni, cena je pa 14,60€ (mi je pa tud ful všeč ). za barvo mi je vseen, samo rozastih nekak ne bi številko pa naš pobalin rabi 19/20 (lahko tudi 18/19). mi je tko smotan kupovat tele številke za malega, k pojma nimam, kolk mora bit ... zdej ma ene čeveljčke (podedovane) 19. številko, pa so mu kar prevelike, samo pojma nimam, če ima celo nogo noter al mal napol, ker tko lepo mehke noge naredi, ko mu jih noter tlačim ti pošljem moj GSM na ZS, če jih boš dobila pa vidim, da se je Jabolko tud prijazno ponudila bom še teb GSM na ZS za vsak slučaj ... Srečka, v Turbo limaču sem jst ene fullllllll fajne videla (tud so ble ful poceni), pa so ble čist premajhne sem se zgleda prepozno spravila v tele nakupe, pa so (ste ) mi že vse pobrali A se dobimo v Tušu????? pa bo Ketrin še bundice lohk prešpegala, pa ostale tud lohk naredimo eno vizito še po trgovinah ... kakšen kakav se bo pa tud našel čveke, mi je pa le uspelo tole pokomentirat dobro, da mali spi in mi je dal frej za čvekanje ... je bil revež že čist zmatran, tko da je blo uspavanje prov hitro. čez vikend smo skoz nekaj praznovali (zgleda, da se navajamo na veseli december ). v soboto od sestrične mož 30-letnico, včeraj sva pa skupaj z njim še mal narezka pa tortice za žlahto pripravila, tko da smo to zrihtali smo se načvekali, naigrali, zabavali ... moja mami je bla v soboto spet za varuško, da smo lahko čvekali dolgo v noč ... zdej mi pa spanca manjka, se je v nedeljo mali odločil, da ima ob 6h že dovolj (jst pa ob 3h spat ), pa sva potem še eno urico zadremala, pa danes ponoči je bil tud priden, tko da bo počasi že glede GH pa odvajanja od dojenja vam ne morem nič svetovat. naš poje že cel obrok, tko da se dojiva samo še zjutraj (ponoči je na AM, ker imam premalo). glede na to, da me ugrizne zmer, ko mu ne teče dovolj, bova pomoje tud tole jutranje kmalu skenslala ... pa nč ne pomaga, če sem resna pa huda zdej pa pojest ... se mi je vmes kosilo skuhalo