trnuljčica
|
HB za ctrl c. Da se na hitro javim, preden me odpišete Že vnaprej se opravičujem za manjkajoče komentarje. Ko si takole na dopustu od RR, je treba vse prebrati. BTW to domačo nalogo sem opravila. Celo listek sem napisala kaj moram komentirati, sedaj se je pa p listek zgubil.. Tko, da bodo komentarji iz glave. Verjetno kateri tudi nehote izpuščen. Panco dobrodošla tudi od mene. Lara je res lepo ime za punčko. Minica lepo, da si se zopet vključila v debato. Vidim, da si ti tudi pevsko nadarjena. Same vsestranske mame ste tukaj gor na aprilčicah. Bravo. Vidim, da si zaposlena v enaki dejavnosti kot jaz... Vsem, ki se uvajajo v varstvo- čimmanj stresov- zlasti mamicam (Tasyo, Joan-itak gre super, Miša...). Sasy a tako je delal ponoči??? No, ja mogoče je pa noč kriva. Tudi moj je se zbudil po dobri urci, potem pa histerično dretje dve uri... Ob tem da sem bila tam ga tolažila, mu pela,... ga 100x dala v posteljo, on pa uaaaaa ob tem da si je skoraj učke skopal od utrujenosti. Mogoče bosta sta naša vremensko občutljiva Saj ne vem, a si ti pisala, da ste na atb- vendar da je že prijel... Upam da se pozdravite. Pa da nespečnost ni bila v vezi s tem... Nile upam, da se Nik čimprej pozdravi. Joan, a vi tudi virusni bronhitis? Pri nas je postopno v 5 ih dneh prešel v bakterijskega in smo takrat pristali prvič na atb. Tretji dan zdravljenja smo šli v toplice, kar moram priznati, mu je izjemno pomagalo k ozdravitvi. Očitno vlažnost zraka... Skratka upam v hitro ozdravitev, brez zapetov. Malinca, takole virtualno teško al pa lahko pametujem... A buba ga ne glede na to kaj poje doma? Tašča mu da za jest po njegovem izboru al tisto kar je določila? Včasih so mali tudi prefrigani...Sicer pa je res, da se skoraj cel bolečinski spekter pri otrocih pokaže tako, da ti reče, da ga buba bušek. Čeprav je čisto nekaj tretjega... A P je kaj našel( kila, refluks, ...). Danes sem šla podpisat novo pogodbo o zaposlitvi. Bruto plačo bom imela kar manjšo. Zahvaljujoč staremu delodajalcu, ki ni hotel dati listov o napredovanju in ocen in sem kot bi imela nič delovne dobe za to mesto... Ma, škoda besed... Edino vem, da sedaj definitivno ne bom več 200% angažirana v službi kot do sedaj. Saj, hvala pacienta ti polepša dan, sam od tega pa potem nič ni boljše mojemu otroku. Razen, da si zgaran, ker delaš več kot bi moral in odsoten, ter na koncu še zagrenjen po takih izkušnjah... Sicer sem danes uradno tretji dan na dopustu. Porodniška se je iztekla v petek... In tako kot je Majček napisala, tudi jaz ugotavljam, da sem šele sedaj (oz mogoče dva meseca nazaj) začela res uživati to porodniško... Ostalo je bilo... Prve tri meseca bom brisala... Zlasti pa peti mesec... Eh, ne bom več o tem razmišljala, ker sicer se ne bom nikoli odločila za reprizo Sicer sem malemu zadnjič kupila škorenjčke v Hoferju in mu kar te obula ko sva šla ven(še nima čevljev), da je lahko malo vandral. Me je skrbelo da ne bo znal hoditi v njih, pa je bila skrb odveč. Danes je že sprobal teniske zunaj... A veste kolk je zanimivega zunaj na asfaltu?Pa grmi, pa rožce, ...sploh ni vedel kam bi prej šel...Joj sedaj, ko hodi kot velik se mi zdi res starejši... Tomažek srečen rojstni dan ti želim. Pa čeprav že pančaš. PS: 1 aprilski ste pravi navihanci. Vem imam enega doma(MM). Pa vsem ki jim nisem čestitala RD med odsotnostjo od RR želim vse naj , naj. Joj sem se spomnila kako sem danes S. razlagala, da ima samo še malo časa, da bo taka cmera ponoči, ker potem ne bo več dojenček... Ampak velik fant...
|