Jo@n
|
Jutro! Ja, zame je še jutro, ne glede na uro... Sva z MM včeraj pozno v noč gledala Revnega miljonarja in šla že krepko danes spat, budnica je bila pa ob 5h. Mali princ se vsako jutro prej zbuja, danes je bila zunaj še trda noč. Pa se mu nisva dala prepričat in po ene pol ure je omagal... vstali smo malo pred sedmo, ko pa sem moja fanta spravila od doma, sem šle šemalo kovter pogret, ker itak nisem bila za nobeno rabo. MMM, je pasalo... Mali princ je s kašljem nekoliko bolje, vsakič ko je na kahlici zaparim kopalnico, pa kar pomaga. In nosek spiramo, pa gre. V varstvu je izredno zadooljen, sploh ni problema zlesti k tetici v naročje, včeraj se je kar ponujal, da je prilezel k njeni starejši hčeri (očito so mu blond dolgolaske všeč). Edino spanje je tako/tako, ampak tudi doma ni bilo dosti drugače... Če pogledam nazaj, je bila kriza v uvajanju le prva dva dni (ko se mi je skoraj trgalo srce), pa še to verjetno zato, ker sem bila zraven. Takoj, ko sta ostala sama, je bilo vse ok in sta z varuško postala taboljša prijatelja . Tako da punce, ki jihnimate še doma, nič se ne sekirat, kako bo v vartvu. Srečka, tudi naš se občasno klofta po glavi, sem imela že na sumu ušeska, pa zaspanost, pa kaj jaz vem kaj še, pa zgleda ne bo nič od tega. Najraje pa to počne leže na previjalni Vsem današnjim slavljenkam, ki pihajo svečke, želiva vse najboljše!!!!! Se pa strinjam, da bo treba ohranit naša srečanja, drugače nam bo kar manjkalo čvekanje v živo. Čez kakšen mesec, ko se toliko otopli, da bomo lahko lazili že zunaj, predlagam aprilski femili piknik, pa da se vsi skupaj načvekamo in poveselimo. No, saj ideja ni moja, jaz sem jo samo spet privlekla na plano... Simvir, a tebe so pa kar v pisarno zaprli in pozabili nate? Se bojim, da pri meni ne bo tako in da bodo pozabili kvečjemu to, da me leto ni bilo, in da bi lahko začei malo bolj na izi... Ja, pol pa svizec pride... Trnuljčica, a pri vas pa tako pestro, da potem princa še uspavat ne moreš? Grrr, pa taki sosedje... Tasyo, super za varuško in Lano! Je potem doma kar malo prazno ane? Posadka, super slikica, Tomaž pa je že tako odrasel, kot da kakšna svečka manjka... Kje se pa big mama skriva, a so jo v telovadnico zaprli? Potepinkam na morju in v toplicah pa želim obilo lepih trenutkov, crkljanja in polnjenja baterij. Toliko od mene, zihr sem kaj pozabila napisat, pa grem bit še malo pridna. Čav bav!
|