scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Da ne boste rekle, da vas čist ignoriram... Mah kaj pa vem, nekak kar zmanjka energije za pisat, sej preberem pa kar, no. sem tudi jst na istem ... Mi smo zdravi, čeprav danes malce tečni. Sem se ravno včeraj pohvalila, da je dnevno uspavanje zdaj čist na izi, pa je danes Lana demonstrirala, da tko lahko pa spet ni in je pol ure tulila, preden so učki padli skupaj. Zdaj pa že 1 uro spi. Mah, sem vesela za vsako posebej, ki se pohvali, da so noči lepe, ampak sama pa ne vem, kaj bom naredila. Mala se je razvadila, da ponoči je. In iz 1x se zdaj zbuja 3x in če ne dobi hrane, tuli. Voda, čaj - ne pali. Sploh ne vem, kako naj se lotim tega odvajanja. Sem začela redčit vsebino, pa se samo večrat zbudi. ma, pri nas je tole čist isto pol pa še MM dons ugotovi, da to ni dobro za zobe, da ponoči še pije mleko in da bo treba nehat ... bi ga kar lačnega pustil Pa ne morem rečt, da se čez dan ne naje. Zajtrk ima mlečen, dopoldanska malica je sadna, za kosilo poje vedno poln krožnik, popoldne še kakšno žemljico z namazom, potem poje en krožnik polente, pred spanjem pa še celo flašo kašice... Ne vem, no. Ampak počasi bo treba ponoči mal bolj spat, služba se bliža... Sicer pa vsi bolančki - ja, tale čas je zoprn, pa še začetek vrtca sovpada, tko da to pač paše zraven. Upam da se čimprej pozdravite. se podpišem BM, mater sem zdej firbčna.... Posadka, tale punčica je pa res cukerček. Uf, kar pozabljam, da je bila tudi Lana tak mali čmrlj. Ampak je vseeno imela manj lask kot ta. Fotke so res lepe. kje pa imate toliko zvončkov? Punce, lepo čvekajte, pa prosim- brez dežja, jaz ga imam že kar dovolj. Lep dan vsem! No, pa smo se zbudili.... pa še jst, da nas ne pozabite mi smo imeli danes za kosilo kar pico ... je MM naredil testo, vmes smo izkoristili sonček, ko smo prišli nazaj, smo pa samo še sfiniširali je tudi Nal pojedel svoj košček Tosja, aprilčice zagotovo nikogar ne damo na ignor ... je pa res, da včasih kaj pozabimo komentirat ... vsaj zase vem, da imam med branjem polno glavo, kaj je "treba" napisat, potem pa kar pozabim ... tudi danes ne vem, kaj je za napisat ... no, pohvalit Posadkine fotke zagotovo ... pa luštno gospodično jutri imam spet dovolj dela, tako da se najbrž ne bom kaj prida javljala ... je treba do petka naredit in oddat še par člankov ... pa faks se začenja ... no, služba pa tudi ni več daleč če boste v petek v Koloseju, priletim toliko, da dam Joan ojre žal pa spet ne bo časa za čvekanje imamo v petek v planu mal šopinga pa po Marka je treba ... čez vikend pa itak akcija aja, sploh še nisem napisala, da sem se na koncertu imela super sem bila kot najstnica, ko jo spustijo od doma babi je pa tudi preživela žuranje z Nalom tko, me naš mali že nadleguje ... je treba animirat imejte se krasno pa upam, da ne bo dežka