|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
12.3.2009 10:15:47   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Obema otrokoma sem zašila kavbojke, vendar to blago tako barva, da to ne more biti res. Že peti, kaj peti, cel teden jih namakam, pa barva še kar gre in gre vstran. Kaj naj naredim?

namoči v vodi, ki ji dodaš kis...kis fiksira barvo in blago ne bo več toliko izgubljalo barve...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
12.3.2009 10:18:44   
Ketrin
Dober dan...

Kaja spi...se je spet zbudila tečna in zaspanauser posted image Kr neki... No, HB zdej spi že uro in pol...čakam da se zbudi, pojeva malico in šibava ven... Kakšni lepi dnevi souser posted image user posted image user posted image Končno...tuki mi kaže da je zunaj 16 stopinjuser posted image Luksuz!!!

Hribi: naša famili je za vse piz... ampak hribovci pa nismouser posted image Ruzag sicer imamo, en podedvan in je kr en...sem enkrat probala po sengu in dežju s Kajo ven pa ni blo fino... Čist preveč jo vse zateguje in veže, ne more brcat z nogicami in mahat z rokicami naokoli, tko da pri nas to no go... Sicer pa imamo ta vikend itak druge plane, gremo na Roglo na obisk k mojima dvema v nedeljo pa se dobimo z eno aprilčico da oddamo cunje in lupinico.. tko da vi se kr lepo imejte in fino dihejteuser posted image

Bolančki: pismu res vam želim da se čimprej pozdravite in enkrat že neha nosek puščat vsem aprilčkom....

K&M: za razbarvanje probaj K2 sol...mislim, da bi moralo it dol.... kupi eno vrečkico in naredi kot piše v navodilih... Za kavbojke pa nimam pojma... Čuden matarial! Mogoče šivilije bolj vedo kako bi to zadevo rešila... Srečno!

Scorpio, nisem pametna glede hranjenja... Mogoče večkrat po malo? Ne vem... Sicer bo pa v vrtcu sigurno začel jesti in se bo vzpostavil en red...

Roberta, upam, da bo s user posted image vse OK.

Sky, upam da vas tile bacili res enkrat zapustijo no... Pismu se vam pa res vlečejo tele zdravstvene zadeve.... Eno user posted image za lepši dan...

NiLe, velkom bekuser posted image user posted image user posted image

Nč, grem pripravit malico in oblačilca za ven...

See ya!

Neposredna povezava do sporočila: 3977
12.3.2009 10:41:44   
tasyo
Grrrruser posted image  pa je šel cel roman v franže - pa sem vse pridno pokomentirala. Še enkrat se mi pa ne da. Tut copy paste ne dela. Porkaš!

Evo, se javljam, čestitam princu za korakce, pošiljam koš pikapolonic vsem bolančkom, sporočam hribolazcem, da uživajte (mi smo kot Ketrin, za vse živo, hribi pa so no go...).

Zdej pa mi dajte še kako idejo za kosilo.

Pismo, naša Lana že drugi dan dopoldan morto zaspana pa ne more zaspat. Kar joka in stoka, pa ne na tleh, pa ne igrat, pa ne v naročju, sem jo morala zdej kar stiskat in držat, da je omagala. Pol bo pa tko kot včeraj - 3 ure v komadu!!!! Ne vem no, menda niso spet kakšni zobki. Ah, nisem več dost pametna.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
12.3.2009 11:10:15   
malamalinca
Oj oj, odvisniceuser posted image

Najprej: kva hudica je HB???

Danes sem imela ob devetih razvojno ambulanto s tamalo in nic uredila-zakaj? zato, ker delajo popoldne in je moj na koledar narobe zapisal uro. Pregled je sele ob 12. Dobr, da ga ni doma, ker bi mu zavila vrat.

Povejte, drage moje, ce meni slucajno uspe podaljsat porodnisko do junija, ali bom potem se vedno imela v sluzbi pravico do koriscenja lanskega dopusta, ki ga je 31 dni?
Potem bi se vrnila na delo sele okoli 10.8.

Trnuljcica: bravo za hodkanje. Pri nas za1x samo sedimo in se prevalimo ponavadi naprej na trebuh, potem pa jooook

Ne vem, ali je Kaja se edina aprilcica brez zobk? No, mi jih se nimamo, si pa vseeno ze redno krtacimo zobke.
beri:grizemo krtacko in se pri tem spakujemo.

Jutri greva s Kajo nazaj na pediatricno na pregled, saj opazam zadnji mesec vec smrdecih driskic, predvsem po tem, ko papa kruh. ****tis, pa to je edina hrana, ki jo z uzitkom je.
Se nam pa res manjka slucajno se kaksna celiakija. No, kot slisim je mozna tudi samo preobcutljivost na gluten, ki izgine, ce se mu dovolj dolgo izogibamo. Bomo videli, kaj bodo porekli nasi vrli zdravniki.

Sicer je tamala kar OK, no razen tega da je vsa miniaturna, je pa zato toliko bolj zabcna in se razburja k en tavelik.
Za Gala cakamo ponovne izvide ze tri tedne. Po pravici povedano se zelo bojim dne, ko bo posta iz kardioloske v nasem nabiralniku. Ze zdaj me samo ob misli na to zasraufa v zelodcu.

Hvala bogu je tavelik zdrav in je prava korenina.Ne pridejo mu do zivega ne prehladi in ne viroze in nic podobnega.Seveda ob tem trkam na les.

Gal je bil 3 mesece doma z mano, potem pa smo ga pred dvemi tedni dali v vrtec in cetrti dan je prisla vrocina 40 in ni sla 7 dni. Shujsal je 2 kg, ampak nic hudega, ker itak ni v Kaja kategoriji, ampak je kar mocan fant, ne debel, ampak kompakten. Sedaj se mu se vedno ni apetit popolnoma vrnil, ampak bo ze...

Toliko za zdaj, ko pridem z razvijne pa se se kaj oglasim.

Misa-a si ti vceraj tut kksno slikco z mojo fraco nardila? Ce si jo, bi te prosila zanjo.

Da pohvalim se vcerajsnja junaka in junakinji - to ze vse neki leze in siba naokrog, bravo bravo, mamice.Kar tako naprej.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
12.3.2009 12:06:29   
tosja
user posted image user posted image user posted image En lep, sončen pozdrav iz našega konca!
Vsi, ki boste danes pohajali po sončku...malo še za naju...user posted image
Kljub AB se mi zdi, da ni bojše user posted image Jutri imava kontrolo. Kaj se lahko bronhitis razvije kasneje user posted image V torek je parkrat zakašljal...včeraj in danes pa user posted image user posted image user posted image kot da se bo zadavil, ubožček. Ker je P rekla, da ni bronhitis, me zanima,če je možno, da je pa sedaj brnhitis user posted image Sem pa tudi jaz začela kašljat... Slezov sirup ne pomaga.
Eh, saj bo!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

... skor že hodim za njim s hrano 

napaka....za mano mora Iza hodit pa ama ama delat...potem je hranjenje učinkovito in dovolj poje...ne bom jaz nje prosila...se bo že naučila vraga

Tukaj se popolnoma strinjam s srečko. Naš je tud drobižek, pa mu hrane ne ponujam med igro. Ko jemo smo pri mizi-in to od začetka. Izvzete so malice na sprehodu, ko pojužnama v vozičku, naročju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Svenu in Mihcu za prve korake!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trnuljčica-ja, počasi se bom starala med malimi človečki... user posted image user posted image user posted image

K&M: user posted image user posted image user posted image za prve izdelke! user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malemu in velikemu kekcu

...ostalo pa so mške pojedle... user posted image user posted image user posted image

Aja, za ideje...kaj naši mali človečki papajo v vrtcu...

Z: BIO pirin
zdrob na mleku, čokoladni posip
K: Mesne kroglice v paradižnikovi omaki s papriko,pire krompir scvetačo, grozdje
M: Sadje, mlečni rogljiček

Z: BIO musliji z riževimi hrustki, mleko, tekoči navaden jogurt, mlečni ruh
K: piščančja obara z ajdovimi žličniki, domač čokoladni puding s smetano
M:sadje, mlečni kruh

...zdaj pase grem cartkat

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
12.3.2009 12:29:58   
misa79
Evo nekaj slikic od včeraj:

Naši razgrajači.
user posted image

Iza
user posted image

Miha in Kaja - Miha se oprošča še enkrat, ker je malo lepotičko malo preveč pocukal....
user posted image

Jakob
user posted image

Kaja
user posted image

Miha
user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
12.3.2009 12:39:56   
misa79
Malamalinca lepo vaju je bilo spoznati in upam, da vse uredita in bosta lahko uživali še poletje skupaj.....

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
12.3.2009 13:30:10   
Krista28
Ja Jabček, saj Sveto goro sva imela tud midva v mislih, pa sem potem opustila idejo, ker lažje vse proti Lj. pridejouser posted image . Je pa tud tisoto čist fajn, pa gostilna je na vrhuuser posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
12.3.2009 14:34:42   
kekec in mojca

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

... skor že hodim za njim s hrano

napaka....za mano mora Iza hodit pa ama ama delat...potem je hranjenje učinkovito in dovolj poje...ne bom jaz nje prosila...se bo že naučila vraga

Tukaj se popolnoma strinjam s srečko. Naš je tud drobižek, pa mu hrane ne ponujam med igro. Ko jemo smo pri mizi-in to od začetka. Izvzete so malice na sprehodu, ko pojužnama v vozičku, naročju.

No, jaz se pa ne strinjam z vama. Vem namreč, kako je biti v scorpionini koži. Mene tudi ne bo nihče prepričal v rek, da otrok ob polni mizi ne bo lačen... Ja pa seveda. Pri mojem Kekcu sem sprobala vsega in svašta, od tega, da sem ignorirala, da ni lačen, da sem hodila za njim, da mu pač nisem dala za jest, dokler ni rekel, da bi jedel... Ta je bila še najhujša. Osem ur ni jedel, pa še kar ni bil lačen. Osem ur, si predstavljate???

In še danes je tak. O njemu in njegovi prehrani rajši sploh ne govorim. Pri enem letu ni imel niti osem kg.

Pa na koncu bom rekla, da če ne bi imela Kekca, bi najbrž sama govorila enako kot Tosja in Srečka... ker dokler ne doživiš te kalvarije, ki smo jo mi dajali skozi, ne razumeš staršev neješčega otroka.

K sreči je naš drugi otrok zelo ješč. Upam, da bom vsaj pri njemu lahko izvajala ukrepe o zdravi prehrani, kot sem si zamislila. user posted image user posted image user posted image

Scorpio... tukaj pa je debata o nejščih otrocih. Preberi si, kaj vse mamice pripovedujejo o svojih otrocih. Da boš vedela, da nisi sama v tem.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
12.3.2009 15:08:18   
kekec in mojca

K&M: za razbarvanje probaj K2 sol...mislim, da bi moralo it dol.... kupi eno vrečkico in naredi kot piše v navodilih... Za kavbojke pa nimam pojma... Čuden matarial! Mogoče šivilije bolj vedo kako bi to zadevo rešila... Srečno!

Ketrin, hvala! Bom kar danes šla kupit sol. A to se da dobit v Interšparu ali kakšni specialni trgovini?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
12.3.2009 15:52:58   
trnuljčica
Danes mi je dokončno odleglo. Potrdili so da bom lahko koristila stari dopust(-10 dni).user posted image user posted image user posted image

K&M ne bom delala na lokaciji, kot sva se zadnjič pogovarjali, so me dodelili drugam... Oz tvoja dr. me je predodelila...user posted image A ja pa dopust potrdila...

Neposredna povezava do sporočila: 3986
12.3.2009 15:57:24   
Ketrin

Ketrin, hvala! Bom kar danes šla kupit sol. A to se da dobit v Interšparu ali kakšni specialni trgovini?

Ja, mislim da bi morali imeti tudi v Šparu! V Mullerju pa ziher...

Neposredna povezava do sporočila: 3987
12.3.2009 16:00:20   
trnuljčica

Pa na koncu bom rekla, da če ne bi imela Kekca, bi najbrž sama govorila enako kot Tosja in Srečka... ker dokler ne doživiš te kalvarije, ki smo jo mi dajali skozi, ne razumeš staršev neješčega otroka.

Tole velja za vse težave , ne samo za neješčost. Če ne doživiš je lahko biti pameten. Kaj sem jaz vse poslušala o dnevnem, nočnem spanju in "samouspavanju" ( a se hecate, moj je zaspal po 1 urnem nošenju ves skrčen in v joku pa tako 3-5 x na nočuser posted image )... Probala pa ziher vse metode na tem svetu...
Tako da jaz nič ne svetujem nobenemu, ki ima kakšne težave, ker sem se nasitila tega od drugih in vem, da ti nič ne koristi. Itak sam narediš čisto vse da bi zadevo rešil...

Neposredna povezava do sporočila: 3988
12.3.2009 16:08:23   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Danes mi je dokončno odleglo. Potrdili so da bom lahko koristila stari dopust(-10 dni).user posted image user posted image user posted image

K&M ne bom delala na lokaciji, kot sva se zadnjič pogovarjali, so me dodelili drugam... Oz tvoja dr. me je predodelila...user posted image A ja pa dopust potrdila...

Super, da ti je odobrila dopust... A greš na kakšno boljšo lokacijo?

Jaz sem se ravno včeraj dokončno odločila, da bom svojo dr. menjala. Meni ne pomaga zdravnik, ki ga nikoli ni. Sestra je rekla, da bo takšno stanje tam, dokler bo naša zdravnica na tem položaju, ko je in dokler bo mentorca. Da jo ona razume, da zgasne, ko se ji prikaže možnost, ker ima res ogroooooomno dela... Ja, za paciente je pa poskrbljeno, ker je ona mentorca in jih imajo njeni varovanci preko... user posted image user posted image user posted image Vsakič drugi.

Trnuljčica, poznaš katerega dobrega? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
12.3.2009 16:13:20   
kekec in mojca
Joj, še to moram povedat... kupila sem si Baby weltovo marelo - saj veste, tisto kiss. In je super. Res super!!! Ni mi žal, lahka je, okretna (saj je tudi večji voziček bil, ampak ta je še bolj), super !

Neposredna povezava do sporočila: 3990
12.3.2009 16:34:54   
scorpiogirl
Helow user posted image

midva sva prišla s sončka ... malo smo vozičkali, pa na igrišču smo sprobali gugalnice in tobogane ... pa to je cel žur ... samo mami mal nagaja, ko ne pusti, da bi mali sam hodil po travi pa plezal po stopnicah od tobogana user posted image no, na koncu smo si privoščili še kavico in plezanje po sedežni v lokalčku user posted image

hvala, bejbe za nasvete user posted image ma, mi gre najbolj na živce, ker je še do nedavnega ful lepo jedel ... zdej pa tkole ... ama ama ama, pol pa ne ust odpret, al pa pojest dve žlički ... mislim user posted image za to jst kuham al kaj??? k sreči kakšno jabolko kar poje, pa zjutrej kašico tud ... popoldne smo pa bolj zaklenjenih ust user posted image res računam (kot je tud Ketrin rekla), da bo v vrtcu začel bolj jesti ... tam ga pač noben ne bo prosil ... je bla pa včer taščica pametna, da naj ga pustim lačnega, bo že jedel ... aha ... žal tega nema ... ma, ima še nekej zaloge, tko da lih kakšne panike še ni ... najbolj me moti to, da je treba ponoči mleko tankat, mulc.
aja, KM, hvala za link ... je kar fajn, ko vidiš, da ni samo tvoj tak, da poje dve žlički, pa je dost ...
Trnuljčica, super, da boš lahko koristila dopust user posted image jst ga zdejle ne bom mogla ... bom pa celo poletje doma ... to je pa tud zlata vredno user posted image

Tosja, jst sem bila pa prepričana, da v šoli delaš ... no, boš pa še v službi med pikolinkoti user posted image

spet take luštne slikce user posted image aja, bejbe, kdaj bote pa jutri v Koloseju??? Joan, pridem poračunat user posted image

Malinca ... držim pesti, da izvidi kmalu pridejo ... pa da bojo super truper user posted image pa upam, da Kaja nima kakšnih alergij user posted image
HB pomeni pa hvala bogu user posted image

tko, naša sitka spet rabi animacijo ... sej se kar zaigra, je pa treba včasih tud sodelovat user posted image pa pripravit se je treba na intervju ... dons mam nogometaše user posted image

čavči user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 3991
12.3.2009 18:30:58   
trnuljčica

Trnuljčica, poznaš katerega dobrega? user posted image user posted image user posted image

Ha, ha, ... Sedaj pa sploh ne ustrezaš kriterijem za v to ambulanto... Ker starejša ooseba nisi (po szo>65). user posted image user posted image user posted image Če bo seveda to dokončno...  Meni je bila prejšnja lokacija sicer idealna, ampak v bistvu mi je vseeno. Itak je samo začasno.

Že prejšnji teden sta me dva "bivša " pac. ustavila v Sparu... Saj veš, kdaj pridem, pol pa itak šok, da ne...

Neposredna povezava do sporočila: 3992
12.3.2009 19:47:45   
sky77
Čer

Spet en smotan dan za nami. Tamaledva rečna da je joj. Sem se roka usmilila in smo šli ven, potem je pa skozi tulil da pifa (piha veter) in sem ga kmalu popokala nazaj noter. Po opoldanskem spanju je že spet ime vnete učke. Bini revčka je imela pa čisto bogo rito zaradi driskice kot posledico jemanja hiconcila. Sem šla iskat en drug AB, pa da vidimo če bo zdaj ok. Samo še tega se nam manjka da bi bila alergična na ab.

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Šmenta, Bini že tako skoraj nič ne je, je v peresni kategoriji, a zdaj jo pa lahko kar v vrtec daš, da bo pohane šnicle glodala?

joan user posted image user posted image  ravno v torek mi je P rekla da je kar konkretna bajsika sploh glede na to da nič ne je. Klobasice tukaj in tam user posted image  Jaz bom pa res kmalu v ultra peresno lahki kategoriji. user posted image

scorpio mi imamo take probleme s hrano že vseskozi. Ko ji končno stlačim eno žličko v usta sicer naredi amam, ampak za naslednjo žličko pa ni pogojev da odpre usta. user posted image  Danes mi je celo pojedla 5 makaronov in 3 skutke. In to je poleg dojenja vsa hrana danes.

Nič, grem večerjo pojest da vsaj kakšno kalorijo zaužijem user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
12.3.2009 20:26:08   
simvir
Čer!

Pri nas je bilo danes tudi pestro. Že pred deveto dop. sem pomivala tla v jedilnici, pa brisala stole (je Tevž potegnil iz mize moje in svoje mleko). Spala sta bolj malo oz. nič, zato smo bili skoraj cel dan zunaj, še malico smo si kar na klopci pred hišo privoščili. Posledično sta bila pred pol osmo že oba v postelji.

Sky tudi naša dva sta driskala po atb, sem kupila BioGaia in je bilo takoj boljše, smo pa še vedno večkrat kakali. Tako da smo v tem tednu tudi mi pridno polnili plenice (no Tevž) in bo treba spet po nove. Joan ne vem pa, če so kapljice pomagale pri večkratnem odvajanju (si zadnjič spraševala).
Pa čimprej se pocajtajte.

Trnuljčica princu čestitke za samostojno hojouser posted image , tebi pa za odobren dopust. Se takoj pozna nekaj dodatno prostih dni. Tudi jaz začnem jutri s koriščenjem starega dopusta, danes je namreč moj zadnji dan porodniškeuser posted image .

Scorpio tudi naš je začel manj jesti oz. se zmrduje nad pripravljenim. Jaz zraven skoraj živce izgubim, ampak kar vstrajam da začen jesti, ker na koncu pa ponavadi vse pojeuser posted image . včasih pa tudi stran mečemuser posted image , sploh mlečne kašice mu spet ne grejo. On bi vse sam z roko jedel, to pa ne gre vedno. Najbolj obožuje kruh - sam ali z različnimi namazi.

Malamalinca lanski dopust je potrebno izkoristiti do konca junija, tako da je možno da ti bo del propadel. Bo mogoče še Joan več povedala.
Držimo pesti za dobre izvide.

Tosja tudi mi smo imeli atb in po enem tednu mu je še vedno hropelo v pljučih, zdaj je že zaključil z njimi, pa še nisem čisto sigurna da je vse ok. Upam, da čmrlj kmalu bolje.

Skupni izlet v hribe - moj ni ravno preveč navdušen, mogoče ga pa še prepričam, ker jaz bi ful šla. Tudi mi nismo neki pohodniki, predvsem zaradi pomanjkanja časa, ker smo do sedaj še ves čas delali okrog hiše, smo pa zato nahrbtnik kupili, da bi to malo spremenili.

Jutri grem pa v službo, predvsem me zanima kje bom zdaj delala, pa do stare šefice in  sodelavcev- sploh ne vem če že vedo, pa telefon vrnit, ker ga zdaj ne bom več imela (moram zatežit za svojo številko).

< Sporočilo je popravil simvir -- 12.3.2009 20:27:06 >

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
12.3.2009 21:38:12   
trnuljčica
Tosja najboljše, da greš na kontrolo oz user posted image naj gre. Saj veš, težko je nekaj sklepati brez originala pred seboj.user posted image Možno, da ni šlo za bakterijsko okužbo, zato mu antibiotik ni pomagal. Zlasti suh kašelj ni ravno znak bakterijske okužbe... Ampak saj pravim, lahko je pametovati na daljavo...Seveda pa se zadeva med zdravljenjem lahko spremeni.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
12.3.2009 21:40:10   
trnuljčica
Groza, sem pisala življenjepis sedaj sem pa čisto user posted image od vseh podatkov...

Neposredna povezava do sporočila: 3996
12.3.2009 22:23:05   
kekec in mojca
Eh, jaz sem pa čisto crknjena od teh Atb. Obema otrokoma jih dajem, s tem, da ima vsak svojega in seveda, en na 8 ur, drugi pa na 12. Zdaj čakam, da bo ura 11, da dobi tavečji svojo dozo, potem, ob treh pa še tamanjši... To je najbolj grozno, ko se sredi noči zbudi in z vsemi štirimi brani tega sirupa... user posted image

Ampak potem vsaj zaspi nazaj. Če bi mu dala dozo ob šestih zjutraj, bi se takrat morala vstat. user posted image Zdaj pa lahko poležavam celo do pol sedmih. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
13.3.2009 0:09:13   
scorpiogirl
Čerrrrr user posted image

se najprej pohvalim, da je ob vsem mojem današnjem jamranju na RR user posted image naš mali pravzaprav veliko pojedel ... celo kosilo je šlo v želodček, čeprav že kakšen teden ne jemo nobene zelenjave ali mesa user posted image sem že dovolj jamrala, pa je bilo treba kej pojest ... mogoče se pa vrne moj mali jedec user posted image ali pa me bo jutri spet zafrknil, ker ga zdejle preveč hvalim ... kaj jst vem ... sem se pa odločila, da nekaj časa ne bo ničesar med obroki, ne skorjice kruha, ne piškotka, ne krispija ... bomo videli, sedaj sem mu kar kdaj dala kaj v roke, da sem imela vsaj občutek, da kaj je ... pa dost o hrani user posted image
sam še tole ... Simvir, naš se z rokami bolj kot ne afna ... da bi jedel ... imam lahko po celi kuhinji pa še kje hrano, v ustih bo pa bolj malo ...

sem se zdejle prišla mal "zluftat" na RR, imam potem še nekaj za dokončat ... pa je treba vmes mal možgančke na pašo dat user posted image jutri zjutraj najprej na občino nesem vlogo za znižano plačilo vrtca, potem pa via Ljubljana ... v Leklerk nafilat hladilnik pa v Supernovo mal, DM je zraven, pa še pa še ... za marelo bova tudi pogledala, Nal bo kmalu rabil nove čeveljčke pa kakšne hlače ... plenice je treba nabavit ... dobro, da je kar velik prtljažnik user posted image pa po Marka, domov hitro kaj skuhat ... potem pa ven, pa upam na vreme user posted image je bil Nal danes čist navdušen nad igriščem in bi bilo čist prijetno jutri ponovit vajo user posted image

za mano je sicer kar naporen večer ... najprej sem imela intervju s tremi iz enega našega športnega društva ... vse ok in prav, samo eden je bil čist odveč ... bi najraje sam napisal članek pa en kup nebuloz dal notri samo zato, k se je on tko fajn spomnil ... po eni strani bi blo skor treba napisat celo zgodovino, po drugi pa dejmo napisat ime in priimek pa skoraj cel naslov od enega pijančka, ki je skoz tam ... itak, pride zarad lokalčka zraven, se mal našnopčka pa še mal navija zraven ... jao user posted image po njegovem tko al tko vsi kar povprek skoz ene šnopčke pijejo, tko da je tud zame in ostala dva naročil viljamovko ... pa dobro, da je prej šel, da se ni blo treba pregovarjat, zakaj že jst tega pač ne mislim vase zlivat ...
ja, je kar fajna tale RR terapija user posted image zdej lohk se grem pa naprej s člankom ukvarjat ... eden je že pod streho, no, v čarunalu, tile fucbalerji so pa še v delu user posted image

lepo in čimbolj mirno nočko, za nas upam, da se bo nadaljevala, kot se je začela user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 3998
13.3.2009 6:33:30   
NiLe
Dobro jutro, dober dan!

Sem vam hotela postreči z dišečo kavico, pa me na shrani.si nekaj zeza, zato bo tudi ta dobra user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem pa zgodnja, a neuser posted image ??? No, za to niso krivi otroci - ti spokojno spijo ali MM - no ja, malce je kriv tudi on, ker zaradi zabasanega nosu tako smrči, da je joj user posted image ... s5 me zeza zdravje, me tako grlo boli, da tud požirat ne morem, bezgavke so otečene za znoret, tako da se grem danes pokazat dohtarci, saj sumim na angino user posted image . Mislim, tole leto sem res slabo začela, kar se zdravja tiče, saj sem v dveh mesecih in pol bila zdrava mogoče 2 tedna ... kr nekiuser posted image user posted image . Ah, ne bom jamrala ... saj imate nekatere doma bolančke in vem, da je huje imeti doma bolanega otroka, ker mi že nekako preguramo bolezen, tamičkeni so pa res ubožčki. No, tudi s Tio sem bila včeraj pri P in HB ni ugotovila, kakšnega vnetja ušesk ali dihal, sva dobili pa tobrex kapljice za v nos in ne oči in morava polega fiziološke, dajat izmenično tobrex in operil. Upam, da se moja pikica hitro pocajta.

Pohodkanje oz. osvajanje vrhov; mi žal ruzaka nimamo, pa tudi vikendi so pri nas bolj tako-tako, ker MM velikokrat dela ... zato se imejte fino fajn, dobro grizite kolena in uživajte!!!

Sky, Tosja, K&M ... naj se vaši sončki čim hitreje pozdravijo in pridejo k sebi ... da boste lahko kmalu uživali v teh prekrasnih pomladnih dneh user posted image user posted image user posted image

Naj bo zaenkrat dovolj ... še malo bom uživala jutranji mir in lepo spila kavico ... pol pa akcija!

Naredite si kar se da lep dan, čvekice pridno čvekajte in ne pridelajte dežja ... smo ga imeli tole zimo čist preveč user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
13.3.2009 7:11:47   
Jo@n
Jutro!
Hvala vsem za kofetek, pri nas po novem vstajamo ob 6h in se kar prileže doza kofeina. No, MM bo za v službo še malo potegniluser posted image

Včeraj se nisem javljala, sem imela "ružne minute" al kako pravi Ketrin user posted image  in bi parkrat vse poslala k user posted image . Najprej mali princ celo dopoldne ni in ni hotel zaspat, seveda je potem oddrnjohal vozičkanje, tako da me je vse delo počakalo, ker sem ga doma samo lovila pa popravljala, pa hranila ali dajala spat.Še cunje s sušilca so bile, kot bi jih kravi od nekje potegnil, ker jih ni bilo časa zložit... Še popoldan je bil zaspan za umret, spat pa ne, se je raje drl, kot bi ga iz kože dajal...

Vmes me je še poštar razveselil s pismom s carinske pošte, naši copatki so že tam, seveda so vrli dacarji našteli in zbrali vseh 7 pošiljk in zanje proosijo za račune, da bodo lahko izpeljali postopek. Jim moram danes poslat, potem pa le srčno upam, da copatki ne bodo dražji, kot sem obljubilauser posted image .

No, v vmesnem času sem se lotila še inštalacije modrega zoba na računalnik in uspešno uščpičila bogve kaj. Ampak potem net kar ni delal tako, kot bi moral in MM ni preostalo drugega kot format c.... in ponovno nalaganje oken z vso ostalo navlako. Pa je minil večer... jaz malo med šporhetom in tv, MM za kišto, z nepotrebnim delom. Hja, kaj čem, takle mamo... A me potem razmete, da ni bilo volje (in tehničnih sredstev) za rr?

Danes skočiva na plavanje, sicer ima J občasno še zamašen nosek, špricanje uspešno pomaga, pa še topel zrak mu bo pomagal n sem rekla da kar greva. Tako da se lahko kaj načvekamo po 12, če boste za, na standardni lokaciji (kolosej).

Kaj je še novega? Že drugo jutro zapored je mali prnc pridelal tihožitje v kahlico, se mu je tako fajn zdelo, nama pa tudi. Sicer mi ga čez dan še ne uspe ujeti v pravem trenutku, ampak bo že...

Nile, zdravje te pa res heca letos. Upam, da dobiš prava zdravila, pa kakšne vitamine da si dvigneš odpornost.

Tudi jaz ugotavljam, da me že dober mesec popoldne in zvečer boli grlo, enkrat na eni, drugič na drugi strani. Hm.... Drugače pa sem ok. Če kmalu ne bo bolje, se bo res treba it pokazat...

Simvir, dobro opravi v službi!

Scorpio, a se kaj vidimo danes... Saj veš, long tajm, no see.

Malinca, če dopusta ne porabiš do konca 6. meseca, ti žal (lanski) propade.

Verjetno sem hotela še kaj komentirat, pa je šlo s teto Rozi...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?