|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
9.3.2009 9:51:14   
Isabellabina
Dobro jutro drage moje

Vikend minil z svetlobno hitrostjo

Tanja---ja je bolje ,da si včasih siten in s tem tudi nekaj dosežeš---user posted image super ,da sta bolje in naj tako tudi ostane

Nahrbtniki--o kakšnih nahrbtnikih je to govora,jaz imam enega že ful starega ,kateri me že pošteno žuli in ni praktičen za anošnjo našega težkokategornika,ko pa v njem zaspi se mi prav smili..ker ima glavo tako postrani...

DD-jevke--ma super ste ...mene za noben denar nebi spravu tja gor...res ste superuser posted image user posted image

danes imam Jakoba doma ,ker se je zbudil s čisto zapacanimi učki.Ja očitno bom morala res na teste za alergijo na cvetni prah,ker smo imeli lansko leto stalno probleme celo poletje in pomlad,kar naprej smo bili na At .zima je bla pa čist vredu enkrat ni imel zapacanih učk...

Zdej pa ena stvar ,ki me malce najeda...

zjutraj sem se zbudila vsa razcvetena v usta---herpes ogromenuser posted image ...nekaj časa nazaj sem brala da je mamica svojo novorojenko poljubila ,ko jo je rodila in ta je potem čez 11 dni umrla ker je imela virus herpesa po vseh organih..mamica ga je imala na ustnicah.Pa sem šla zdajle mal brat o tem zloglasnem herpesu in berem ,kako je lahko nevaren za te naše majhne otroke.Zdej pa KOLK časa in Kako si kužen, a takrat ,ko se še mozoljček ne pojavi  verjetno nisi ali pač..kaj pa ko je samo mozoljček in še ni počil,ali imaš telo kužno,saj si roke stalno umivam od zdajle naprej si jih še razkužujem,ničesar ne dajem jaz u usta in potem Jerneju....Ma sej verjetno mal kompliciram,ampak vseeno ZDRAVNICI ali znata na to kakorkoli odgovorit.....HVALA!

Grem zdajle pogledat kje tiči Jakob,Jernej pa tako spi svoj spanec....

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
9.3.2009 9:53:12   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Srečka in Ait, lepo praznovanje obletnice vama želim, še na mnoga leta in ostanita user posted image .

Se pridružujem čestitki.......
Tudi jaz vama želim še veliko skupnih let!

Pa da probam še jaz en filmček prpopat....

user posted image

Zakaj si jaz ne morem ogledat film,niti od skorpio ne..nekaj ga nalaga in to je vse!

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
9.3.2009 9:56:05   
Isabellabina
Majček---za otroški dodatek vpišeš podatke iz dohodnine za leto 2007 in ne od leta 2008!!!!!(če je katera že odgovorila pa sorry)

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
9.3.2009 10:51:56   
Isabellabina
Uh ,medtem ,ko čakam ,da se likalnik segreje vam moram zaupat eno strašno ...hm sej nevem kaj
minutko nazaj sem govorila z MM po telefonu in on mi reče ,da je sanjal ,da sem mu razlagala ,da je herpes ,ki ga imam rakavega izvora in potem jaz njemu povem ,da sem se zjutraj zbudila vsa v herpesu...a ni to nekaj user posted image user posted image user posted image !!!!

Pa še nekaj imela sem strašno moro in sicer noseča sem bila z "dvojčki"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se zbudila čisto mokra,no me je Jernej zbudu in potem razlagam sanje MM in pravi sej jih ne morva met ,če pa nisva od dvojčkov!!!!in še ,da potem bi bila pa blizu njegovih otroških želja ,ko je vedno govoril ,da on ko bo velik bo imel pet punčk in pet fantkovuser posted image user posted image ...
no zdaj sem se še vam malo izpovedalauser posted image user posted image user posted image zdej pa šibam likalnik je vroč....

čaw

Neposredna povezava do sporočila: 3904
9.3.2009 11:18:08   
Ketrin
Dober dan...

Kako ste mamice na tale spet obupn dan? Joj, a bo že šla ta zima al kaj...user posted image

Najprej vsem čestitke ob včerajšnjem dnevu žena... No, kakorkoli že, lepo je, da imamo kao svoj danuser posted image Pa še čestitke za prvo obletnico poroke AIT in SREČKA!!! A je že 1 leto, al kaj??user posted image

Pa še sporočilo: MAJČEK sporoča da je spet odklopljena od sveta... Ja, tale Zgornja Kungota je res hudič... tko da nič skrbet zanjo in za Brino... Vse ok, sam najbrž se kar nekaj časa ne bo javla....

No, pa še hitr povzetek vikenda, ki je minil brez očka.... Skratka čist hitr je minilo, cel dan v soboto in nedeljo sva se potepali... in uživali v pomladnem sončku...

Drugače smo OK, Kaja zdaj spi... in moram rečt da je zadnje dni prov pridna...no, preveč hvalila je itak ne bom, ker se to lahko že čez pol ure spremeni...user posted image

Lep dan vsem skupaj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3905
9.3.2009 11:21:30   
simvir
Ja pa je spet nov delovni teden, no me še malo uživamo doma, kmalu bomo pa res tako pisaleuser posted image . Mi smo prejšnji teden prav uživali ko smo bili vsi doma, tudi oči in Tevž sta se še bolj navezala in zdaj včasih tudi za njim šiba, če gre iz sobe.

Včeraj smo sprobali nahrbtnik in je bilo res super, smo šli eno krožno turo v bližini, dobro urico in mislim da bo postala kar naša stalnica, kadar bomo uparabljali nahrbtnik, pa še potem seveda.

Tanja a tak bošček je bila Neli? Samo da je zdaj bolje, pa da čimprej prigobi izgubljene dkg.

Jabolko ti pa si pridnauser posted image , no saj če je MM poskrbel za ostalo, si lahko risala v miru. Jaz sem še prej doma tudi risala/barvala po stenah, je bilo vse v Disneyevih motivihuser posted image .

BM za herpes sem tudi jaz slišala da je nevaren, a pomoje bolj za novorojenčke, ne vem no. Če imaš kapljice 31, ga namaži, ko se bo sušil pa z kremo Tea tree. Meni se po tem veliko hitreje zaceli.
Vidva pa precej sanjatauser posted image , verjamem pa da se ne bodo uresničile, vsaj njegove ne. Tvoje pa, menda tudi neuser posted image .
Nahbtniki so pa Deuterjevi, noročale smo jih pa preko enega gospoda, ki jih zrihta ceneje kot so v trgovini.

Danes pop imamo kontrolo pri P, drugače bomo pa kar notri, saj že dežujeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3906
9.3.2009 11:39:05   
NaTaŠa*
Ojla

Kako ste kaj? No pri nas je tak čudn vreme najprej dež pol pa sneg. Nataša spi mamica pa mal na RR.

Srečki in Aitu čestitke za 1 obletnico poroke.

Sem pa danes prav vesela, namreč v soboto sem dobila priporočeno pismo, ker pa ga nisem podpisala (nism bila doma) me je cel vikend matral kaj je. Danes zjutraj sem šla koj gor na pošto, in nemorem verjeti dobila sem za razgovor, ki pa je že jutri zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem tko vesela da je noro, bi kar vriskala od veselja.

Zdaj pa F5

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
9.3.2009 13:27:06   
simvir
Kje pa ste vse???

Pri nas je tudi začelo snežiti, je trava že pobeljena. Kakšno vreme je pa drugje?

Jaz sem pomila hladilnik, ga že celo večnost nisem, imam namen pred službo narediti še generalko po hiši.

Mali je šel pa malo kasneje spat in še vedno šlafa. Ga bom probala navaditi na spanje 1x na dan. Saj včasih je že sam tako naredil. Drugače so ga pa ponoči ful zobki matrali, samo nič ne vidim da bi kje kakšen ven lezel, očitno se notri dogaja.

Nataša user posted image  za razgovor, pa srečno jutri.

Še eno vprašanjeuser posted image  
A uporabljate oz jemljete kakšna prehranska dopolnila, pravijo da so ob današnji hrani že kar potrebna. Kaj pa st. otroci, tiste ki jih že imate? Jaz Nejcu občasno dam Čebelico Majo. 

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
9.3.2009 14:22:47   
Krista28
O big mamma, pri vas pa dogajauser posted image user posted image ...mislim na tisto z otroci, ne tiso o morahuser posted image . Upam da temu ni tako....No, jaz sem imela herpes in je Kristjan pri tem fasal slinavko...sej sem se ful čuvala, sam vseeno ne moreš čist izolirat...revež je bil čist bogi po ustih...bil je pa še ne leto in pol star takrat...

Včeraj smo preživeli en lepo dan na morju in se nadihali...je pa Kristjan imel nesrečo...ko je tekal po plaži, se spotaknil in z zobmi in ustnico poču direkt v skalu...se mi zdi, da en zobek ma nazaj stoji. Bomo šli kar lepo pokazat...sicer pravi da ga ne boli.

Moje kosilo je lepo pomljackano...Nadja dremucka drugo rundo, jst pa mal lenarim...še kavico si zrihtam..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 3909
9.3.2009 15:34:32   
trnuljčica
Bm se opravičujem, da odg pozno... Sem sama, mali pa bolan...
Najpogostejša sta HSV 1 IN 2. V prvem mesecu življenja je  okužba z HSV 2 (ob porodu ali po njem- velika smrtnost), kasneje pogosteje s HSV 1. HSV 1 se prenaša pretežno s slino, 2 pa s izločki spolnih organov.
Virus prenašajo tako bolniki z bolezenskimi znaki kot zdravi izločevalci virusa. 90% populacije je prekuženo že do pupertete (HSV 1). Večina prvih okužb poteka brez simptomov (ni težav, ne vedo)-70-90%. Ostali razvijejo bolezen, ki je odvisna od vstopa virusa v telo(najpogosteje se pokaže kot herpes na ustnici)Za prenos virusa je pomemben neposreden stikstik kože  ali sluznice s telesno tekočino ali izločkom ki vsebuje virus. Inkubacijska doba je 2- 20 dni. Navadno 1 teden.
Torej najbolj si kužna, ko ti mehurček (ustni herpes)poči, saj je takrat možen stik preko tvojih rok oz kože, sluznice, sline na drugega... Kot pa si sama ugotovila tudi prej(slina) le da ti ne veš.Pri drugem se torej pojavi čez povprečno 1 teden. Vendar kot zgoraj piše ni nujno da ima kakšne znake okužbe. Pri otrocih po 10 mesecu se ponavadi okužba pokaže s slabim počutjem, vročino. zavrača hrano in tekočino, po sluznici v ustih se kmalu pojavijo mehurčki. Ti počijo in nastanejo razjede. Traja nekje 4-5 dni. Nato se sluznica normalizira v tednu do dveh.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
9.3.2009 15:53:42   
trnuljčica
Jaz sem bila po porodu zelo občutljiva, če je kdo lubčkal malega... Vse razumem, ampak po rokicah? Ko jih nosi v usta?
Še tašča jih je 2x slušala- hranila ga je po flaški, pa je mali kot vsak dojenček stegoval rokice, ona pa njegove prstke v svoja usta... Mislim- njena slina(>90% da je odrasla oseba  prekužena), ki potem preko njegovih rok pride do sluznice njegovih ust...user posted image Take stvari me pa res razkurijo. Če ga jaz mama, ki ga imam neizmerno rada ne poljubljam po prstkih in nosim prstke v usta, kot znak ljubezni, ga tudi drugi ne rabijo izpostavljati... Sploh ne v prvem oz prvih treh mesecih, ko imunski sistem še ni izdelan... Potem, ko pa pride do katastrofe(sicer izjemno redko) pa nobenemu nič...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
9.3.2009 17:25:52   
Krista28
Tanja, a vi ste imeli pa tako smolouser posted image . Joj, prej se sploh ne zavedaš kako je fajn ko so zdravi....user posted image evo za čimhitrejše okrevanje.

Prehranska dopolnila: Jaz jemljem double x - od Nutrelite odkar sem začela s hujšanjem....vse skupaj mi ful pomaga, saj se dost bolj počutim...prej sem bla skoz neki prehlajena in bolana...., pa zadnje čase spet sok iz power juicerja pijemo...ostalih dodatkov za male nimam....enkrat sem sodibla te čebelice maje...dam glih 1/mesec...čist pozabim..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
9.3.2009 19:51:44   
trnuljčica
Neli user posted image user posted image user posted image za hitro ozdravitev

Naš tudi že tretji dan kašlja kot... Če ga ne bi poslušala s stetoskopom , bi ga zjutraj, ko je bil čistouser posted image direkt peljala dr. Pa ni nič na pljučih, iz nosa le vodeno. Plus kiha. Virusno. Zaenkrat. Sliši se pa zjutraj in ponočiuser posted image ... No, danes je bilo verjetno najhujše, sedaj bo šlo na boljšeuser posted image .

Nataša bravo za razgovor. In veliko sreče jutri.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
9.3.2009 19:55:31   
trnuljčica
Prehranska dopolnila: ne uporabljam. Izjema je bila folna kislina pred in na začetku user posted image , ter Ca in Mg meduser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3914
10.3.2009 8:55:35   
Ketrin
Dobro jutro...

A sem ta prva, al kaj? No, potem pa pride najprej user posted image na vrsto...

Prehranska dopolnila... jaz jem Centramed Mami že od prve nesrečne nosečnosti in še vedno.. Se mi zdi da pomaga... Bolana nisem bila...hmmmm sploh  ne vem kdaj... No, ja pomaga...psihično al pa fizično...saj je vseeno...važno da sem zdrava... Kaji pa dajem od 9. meseca dalje vsako jutro 2 žlički unga sirupa od Bimbi kolekcije (v roza škatli) in se mi zdi da tudi pomaga...tudi ona ni nič bolna... Se mi zdi da škodit ne more, tudi P mi je rekla, da glede na to da ni bila nič bolna naj ji kar dajem...tko da zjutraj pri zajtrku dobi tole in 5 kapljic Bio Gaia...

Bolančki, upam da res čimprej vse skupaj mine... Sej zdej smo pa res že na konju in se zima prav zares poslavlja...

Lep dan mamice in otročički....

Neposredna povezava do sporočila: 3915
10.3.2009 9:18:04   
resnično srečna
eto naju...

no Iza soi...jaz pa upam, da se vmes dvigne tale megla in da bo kaj sončka...

nama še vedno teče iz noska, pa kašljava...učki so hvala bogu ok...tako da se stvar očitno umirja...je bilo pa kar grozno...je pa naša madam taka kot mlad kuža...razposajena in nasmejana in samo gleda kaj bo ušpičila in za katero stvar mi vpijemo ne...je kar mal žlehtnobna postala...pa grize ko hudič...kar mimogrede...tako da je sedaj na odvajalnem tečaju od grizenja...upam, da jo do vrtca že naučimo, da se to ne dela...

dodatki...joj jest sem taka pozabljivost...sedaj ji sicer redno dajem AD3 kapljice...to je pa tudi vse...samo Iza poje res veliko sadja in zelenjave...dnevno sedaj banano in hruško, jabolka iz kompota, brokoli, korenje, ohrovt...pa še kak sok iz korenčka...pomarančnega soka ne mara...se mrda prda...pa ji ga potem kar med skutko malo zamešam al pa v navadni jogurt podtaknem...jaz pa tud ne jemljem nič...pa sem zdrava pri vseh telih mojih smrkljajočih in kašljajočih...ma en v bajti mora bit a ne?

nahrbtnik...smo ga stestirali in je kul zadeva...otroka v njem skoraj ne čutiš in Iza v njem uživa...smo v nedeljo šli en krog...pa včeraj pozno popoldan, ko se je v Ljubljani pokazalo sonce sva z Izo naredili en obhod z Nerotom...

oblačenje...jaz spet nisem dovolj pametna...v nahrbtnik jo najraje dam kar v kombinezonu, ker vem, da ima tako nogice tople...pod kombinezon pa samo majčko pa žabice...če je pa v vozičku pa malo tanjšo jaknico pa kavbojke in žabe...bodi in majčko...je to preveč???...mah tole vreme...sploh ne vem več...

jedilnik danes bo...krompir in leča za Izo...s puranom pečenim v pečici...pa solata...Iza sicer prav ne mara kislih okusov...in jo skušam s solato malo odvadit tega he he...pa priznam da kako pero pa kar poje...

Neli in Tanja 555...verjamem, da je kriza, ko gledaš otroka kako izgublja kilograme...in vama držim pesti, da spet nadoknadita...pa da ugotovijo, kje ima mala problem...a odgovora za podaljšanje pa še nisi dobila???...še vedno držim pesti, da ti uspe...

trnuljčica...ja ker se teli naši čmrlji še ne znajo dobro useknit niti odkašljat se ta sluz kar pretaka in na momente res prav gozljivo hropejo...držim pesti, da mali "ritonja" to čim prej da skozi in bo spet na spidu za traparije uganjat in matrat mamo...imam tudi jaz raje, da sem nanjo huda, ker je na spidu, kot da me skrbi za njeno zdravje...

no dajmo bit malo pridne no...drugače NiLe ne bo imela nobenega dela, ko se vrne nazaj he he...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3916
10.3.2009 9:27:57   
tasyo
Sej sploh nimam nič časa - sam v vednost. Midve bova danes okol 11.30 na Rudniku. Če je katera za kavico, naj se nariše v supernovi, a prav?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
10.3.2009 9:46:53   
sinskaT
Dober dan!user posted image

Od kar Hana prespi noč (naj traja in traja....in naš novi otroček naj bo podoben, pa bom super truper hepi. Sam kako že pravijo, če ti prvi spi, ga drugi sračka...ma ne nouser posted image .), sem zjutraj že ob 7h auf in na spidu, tako da sem že pospravila, popedenala malo in sebe, jo dala nazaj spat...zdaj pa čakam,d a se zbudi in odrineva v to sončno jutro. Malo obe šmrcava ampak pomoje bolj zaradi neskladja vremena/oblačila..maš prav srečka, sploh ne vem kako naj naju oblečem v tem prehodnem obdobju...čeprav je danes svinjsko mrzlo, no vsaj zjutraj je bilo vse belo.

...

Poštar je ravnokar prinesu pismo vrtca, kjer obveščajo, da je potrebno oddat neko novo vlogo, so jo priložili, zdaj me pa nekaj zanima. Glede na to, da sem šele letos oddala vlogo, ni sploh variante, da bi bila sprejeta že sep.al kako??? - kar si ne želim. Pač pa tam enkrat aprila 2010. Ma ja neki kompliciram...

pa sto telefonov vmes, da nima mira tole napisat.

OK, vidim da ste počasi začele z odvajanjem od RR-ja, pa saj je prav, izkoristite trenutke s svojimi aprilskimi sončki..si spoh ne predstavljam, da bi šla Hana že v varstvo zato občudujem tiste, ki to vzamejo kot nekaj popolnoma naravnega. Ker pri takih otrok začuti, da ni pene in tudi sam uživa v spremembi.

Ali je res, da imaš pri 2. otroku pravico do 4urnega delavnika do 6. leta najmlajšega otroka? No, če katera ve...

Da ne pozabim: DD-jevke : strašno pogumne ste in čestitke za nastop! Sem držala pesti, pa saj ste neuradno itak zmagale, tako da...user posted image user posted image user posted image

Jutri pa Kolosej srečanje user posted image - prideva.

Čaw!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
10.3.2009 9:49:31   
sinskaT
Tasyo, če bova hitro opravile pri kolegici, prideva še na "naš teritorij". Praviš okrog pol12...kje se boš pa zadrževala, da se ne zgrešimo.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
10.3.2009 10:47:41   
misa79
Ojla.

Dans je pa en res lep dan. Samo še malo toplej bi mogl bit, pa bi bil že pravi luksuz.

Naša noč je bla kr neki. Malemu še vedno rinejo ven štirke in se je non stop prebujal, malo zajokcal in zaspal nazaj. ob 7-ih pa tako in tako auf.

Hana za prespane nočke in lepo da skrbiš za mamico...

Kolosej jutri - midva bi tudi prišla, ampak ne vem, če sva že 100% brez virusa..... Zadnja kozica se je spustila prejšnji torek oz. se je takrat že posušila, zdaj pa postopno odpadajo. Nekaj jih še je, ampak zelo malo v primerjavi s tednom nazaj. A mislite, da lahko prideva? Ne bi rada, da jih dobi kateri od aprilčkov.

Zadnji teden v marcu si je MF vzel dopust, tako da bomo še tik pred odhodom v službo malo skupaj uživali. Sem rezervirala tri dni v hotelu Lucija v portorožu. Komaj čakam....... Upam, da bo v redu. Če se ne motim je ena priporočala (se oproščam, ker mi je zletelo z glave katera). Ma sploh ni važno, samo da bomo skupaj in ne bo treba kuhat in pospravlat..... Pa mal morskega zraka bo tud pasal....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
10.3.2009 10:53:36   
barby78
Ojla!

No,mi smo prejšnji ponedeljek začeli z vrtcem,pa je v sredo že zbolela in je do danes še doma.je bruhala,driskala vročino imela,nič jedla-sva bili 2x pri zdravniku,pa pravi,da je to nekšna virozica in da niti ni videti pretirano dehidrirana user posted image .No,saj drugače je bruhala le 1.dan ko je zbolela,pa pol še 2x,pa jé tud in pije,sam po mleku ji je kr gor vrglo (ja,logično)Zdaj je že boljš,ampak se ji vidi da ni čist OK.saj ne vem al bi jo kr peljala v bolnico,da bi jo tam mal bolj pogledali al kaj naj.sem že čist blesava.

Ali mislite da je možno,da jo zobki tak matrajo.zdaj ji je ravno na plano pokukal 1.zobek (Nataša-za seznam) in se mi zdi da jo to pol vse skupi matra,pa da ji je odpornost tud zaradi tega padla

Mal še pa grem delat (v ponedeljek).Mi gre kr na jok ko se spomnim user posted image

No,lepo se imejte
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
10.3.2009 11:09:59   
simvir
Čav!

Danes je Tevž prespal noč in bil posledično že pred pol sedmo pripravljen za akcijo. Tako da sva že vsesorte počela. Nejca ni in moram rečt da mi je prav dolgčas, ja saj vem, mi ni nikoli pravuser posted image . No mali se sedaj pripravlja na spanje, včeraj je potegnil skoraj 3 ure, pa še to sem ga šla zbudit da smo šli k P.

Mali še vedno (oziroma spet) hrope v pljučkih, tudi iz nosa je spet teklo zeleno, pa je bil že boljšiuser posted image  - ne vem a si že med sabo prenašamo. Je dobil še ene atb kapljice za nos, upam da bo šlo zdaj na bolje, no saj drugače mu nič ne manjka, samo nisva še ravno za v družbo. Pa mazilo za lišajčke na roki je dobil, Nejc pa celoletno napotnico za ORL, če bi se še kdaj ponovilo, da ne bo treba prej k dežurnemu v Ivančno (baje se laringitis rad ponavljauser posted image , upam da ne).

Drugega čtiva ni prav veliko.

Sinska za vrtec kar malo pokliči, pa ti bodo kaj več povedali oziroma če je tvoja varianta možna.
Pa naj nočno spanje traja in se ga še drugi nalezeuser posted image .

Srečka naš tudi grize, zgleda da je tako obdobje, pa še zobki jih matrajo.

Tudi jaz imam probleme z oblačenjem, sploh zdaj ko so kar precejšnje temperaturne razlike čez dan. V nedeljo sta oba imala že brezrokavnik, bunda bo počasi že za v omaro.

Miša po moje lahko gresta v družbo. Pri nas je bil pred enim mesecem tudi en aprilček, ki je prebolel norice in je bil še v hrasticah. Te niso več nalezljive.
Pa super za dopust, takrat bo že prav lepo na morju. Mene tudi mika da bi kam šli pred službo, mogoče pa mojega prepričamuser posted image .

Barby čisto možno da je Lii padla odpornost zaradi zobkov. Upam, da se čimprej pozdravi. A ti pa že v pon. začneš?

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
10.3.2009 11:10:34   
Krista28
Dobro jutro,

Nadja spi prvo kitico, jutranjo je do 8h, pol greva mal ven, pa k zdravniku na kontrolo ....cepljena ne bo, ker je še 1 dan na AB...za uvajanje ne vem...v službo grem po 1. aprilu - koristim star dopust, ker v novi oddelek ne grem....joj ta recesija...pa glih zdaj, ko bi jaz kaj druzga delala....potem pa po Kristjana in smuk v City park...kjer bo ob 5h Nodi...no moj pride tja, jaz pa k frizerju...nujno potrebna....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Dober dan!user posted image

.....maš prav srečka, sploh ne vem kako naj naju oblečem v tem prehodnem obdobju...čeprav je danes svinjsko mrzlo, no vsaj zjutraj je bilo vse belo.

Se strinjam z obema....jaz zaenkrat oblačim isto kot Srečka...se mi ne zdi preveče, ker kje v senčki zna bit ful bolj hladno, pa še pri miru so ti črmli in se ne pregrejejo...
.

Poštar je ravnokar prinesu pismo vrtca, kjer obveščajo, da je potrebno oddat neko novo vlogo, so jo priložili, zdaj me pa nekaj zanima. Glede na to, da sem šele letos oddala vlogo, ni sploh variante, da bi bila sprejeta že sep.al kako??? - kar si ne želim. Pač pa tam enkrat aprila 2010. Ma ja neki kompliciram...

Ej, še vedno lahko odkloniš....

pa sto telefonov vmes, da nima mira tole napisat.

Ali je res, da imaš pri 2. otroku pravico do 4urnega delavnika do 6. leta najmlajšega otroka? No, če katera ve...

Točno tako. Lahko greš za 4, 5,6,7 ali 8 ur delat. Imaš polno malico in prevoz ter dopust, edino čas za malico se ti primerno skrajša, pa božičnica....regres je poln.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
10.3.2009 11:26:21   
barby78
Simvir- naša Lia je tud čez Novo leto imela laringitis.To je res hudo,a ne user posted image  Men se je že včasih zdelo,da se že duši zraven,tako je kašljala user posted image .
Pa tud se to rado ponovi..Vito ga je imel že nekajkrat.
Ja,js pa že kar v službo.pa še ravno v popoldansko izmeno pridem user posted image user posted image user posted image .Ko mi tak ni!!!!

Si bom pa poskusla kaj drugega najdit,čeprav sem tu za nedoločen čas,pa zdaj to itak ne igra več vloge.Je ful kriza na firmi in jih kar odpuščajo,tak da mogoče pa sploh ne bo treba it delat user posted image user posted image user posted image  (no,saj vem,da se to ni za hecat!)

Čakam,da se Lia zbudi,pol pa šibama na sončka user posted image

LP,Barby

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
10.3.2009 12:09:02   
Isabellabina
En lep sončen dober dan

Mi2 z Jernejem sva že opravila nakup v trgovini in naredila en sprehodek po vasi,sedaj pa spančka.Jaz moram hitro pripravit kosilo in potem šibamo spet ven na sončka.

Trnjulčica---hvala za izčrpen odgovor.

Nahrbtnik---me lahko tista ,katera je zrihtala nahrbtnike kontaktira prek Zs-ja in mi malo več pove o tem gospodu!Hvala!

Vrnitev v službe----ja vam nič ne zavidam!user posted image

Sej ne vem al naj vam povem al ne...eh ne bom,mogoče ,če bom imela srečo,po vsej verjetnosti bom pa v cajtngih..(no ne sam jaz, še dve drugi zraven).upam ,da me sreča obiščeuser posted image

Nič šibam finiširat kosilo!

Aja sem pozabla povedat ,da je zadnjič rojstnodnevno darilo super uspelo in je bila tavelka ful hepiuser posted image ,danes pa praznuje moj drugorojeni otrok 12 let in ga čaka na mizi --glasbeni stolp--mislim ,da bo tud on vesel darila....ja kaj čmo takle mamo ,še mal pa se bom tud jaz postaralauser posted image

nč zdej pa res grem...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?