Krista28
|
Dobro jutro, Nadja spi prvo kitico, jutranjo je do 8h, pol greva mal ven, pa k zdravniku na kontrolo ....cepljena ne bo, ker je še 1 dan na AB...za uvajanje ne vem...v službo grem po 1. aprilu - koristim star dopust, ker v novi oddelek ne grem....joj ta recesija...pa glih zdaj, ko bi jaz kaj druzga delala....potem pa po Kristjana in smuk v City park...kjer bo ob 5h Nodi...no moj pride tja, jaz pa k frizerju...nujno potrebna.... IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Dober dan! .....maš prav srečka, sploh ne vem kako naj naju oblečem v tem prehodnem obdobju...čeprav je danes svinjsko mrzlo, no vsaj zjutraj je bilo vse belo. Se strinjam z obema....jaz zaenkrat oblačim isto kot Srečka...se mi ne zdi preveče, ker kje v senčki zna bit ful bolj hladno, pa še pri miru so ti črmli in se ne pregrejejo... . Poštar je ravnokar prinesu pismo vrtca, kjer obveščajo, da je potrebno oddat neko novo vlogo, so jo priložili, zdaj me pa nekaj zanima. Glede na to, da sem šele letos oddala vlogo, ni sploh variante, da bi bila sprejeta že sep.al kako??? - kar si ne želim. Pač pa tam enkrat aprila 2010. Ma ja neki kompliciram... Ej, še vedno lahko odkloniš.... pa sto telefonov vmes, da nima mira tole napisat. Ali je res, da imaš pri 2. otroku pravico do 4urnega delavnika do 6. leta najmlajšega otroka? No, če katera ve... Točno tako. Lahko greš za 4, 5,6,7 ali 8 ur delat. Imaš polno malico in prevoz ter dopust, edino čas za malico se ti primerno skrajša, pa božičnica....regres je poln.