kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: barby78 Mal še pa grem delat (v ponedeljek).Mi gre kr na jok ko se spomnim sva že dve...in nisem vesela, samo realnost je takšna, žal!!! Pa da te potolažim in malo pojamram,ker zaradi redkih obiskov me itak dajo na ignor (posadka, scorpiogirl, pa še kakšna bi se našla, ki me ne prezre...) Tudi moj čmrli je po enotedenskem uvajanju zbolel-vnetje ušes, tako da že dva dni slabo spim, dete ne je, ne pije,... V ponedeljek pa v službo!!! Na srečo bomo bolezen sanirali, drug teden pa bo ati v staležu. Tako, da bo šel v vrtec spet zdrav...sam kaj ga pa tam čaka... Verjetno bomo v začaranem krogu...Tolažim se s tem, da bova do jeseni vpeljana, pol pa bo lažje!!! Drži se, pocartkaj Lio in vedi, da bo boljše! Še malo pa boste pihali prvo svečko!!! Vsak začete je težak, sploh pa če si doma 19 mesecev (kot sem bila jaz, pa tud ti-mislim...) In otrok, ki v vrtcu ne zboli je redkost, bi ga lahko z lupo iskali... Uživajta še zadnje, samo vajine trenutke!!! No, no, saj ni tako hudo, mene si pozabla napisat, da te ne dam na ignore, čeprav ti nič ne odpišem... ker sem enostavno prelena, da bi se zdaj ukvarjala še z RR... V ponedeljek grem tudi jaz delat in tudi pri nas je situacija podobna kot pri vas, le da ima vneta ušesa tavečji, mali pa ima kar angino (Trnuljčica, prav si imela, res se je 3 tedenski "tekoči nosek" spet končal z angino!). Oba sta na AB, s tem, da je včeraj popoldne starejši verjetno imel še reakcijo na amoksiklav (vročina, bruhanje, nadraženo grlo, kar en dan prej ni imel) in smo ga morali zamenjat. Jah... sama pa ne vem, kako bo v ponedeljek, ali bom šla delat ali bom morala ostat kar v bolniški...
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 11.3.2009 9:35:24 >