simvir
|
Živjo! Vidim da je Krista že mal poročala, hvala ti za vse. Midva z Nejcem sva že z enodnevnega prisilnega dopusta na ORL. Imel je pa laringo-pa še nekaj?, ne vem ker nisva dobila nobenega papirja, odpustnico pošljejo kar domov. Me je tole zadelo kot strela z jasnega, ker je bil v petek še čist ok (saj ste ga videle, predvidevam da je tudi tam kaj staknil in sem tudi jaz bolj za zunanja srečanja), tudi nos je imel do sedaj čist . Ponoči je pa imel napade težkega dihanja, smo šli hitro v kopalnico in se je za nekaj časa izboljšalo. Dopoldne sem še oklevala ali se iti pokazati dežurnemu ker je bil kar ok, no še dobro da sva šla, ker naju je napotil naprej (mu je samo v grlo pogledal in poslušal mene kako je ponoči dihal), da ga bolj pregledajo. Tam so mu tudi pogledali v grlo, pa ušesa (eden je bil malo vnet) in je dr kar odločil da ostane notri (ker je jokal je tudi on slišal tisto dihanje). Ko sva prišla v svojo sobo sem pa kmalu k sebi prišla, ker sem vidala da nama bo kar ok, je res lepo urejeno, vse novo, jaz sem imela svojo posteljo, zastonj hrano, tako da vse pohvale. Z MM jem sva se odločila da bom kar jaz ostala notri, on je imel kot nalašč ravno včeraj službo, tako da je kar trajalo preden je prišel k nama in nama prinesel nekaj potrebščin, knjigic, topija (še dobro da smo ga zadnjič kupili, se pa nisem uspela konektat ). Tevž se ja ta čas čuval pri mojih, proti večeru ga je vzel MM in sta se super rihtala do zjutraj, ko sem že sporočila da prideva domov. Zdaj samo upam da se še mali česa ne naleze, ker nejc zdaj kar naprej kašlja in smrka. Ja dojenje je pa počakalo kar do zdajle zvečer, se itak dojiva samo še vsak večer na eni in drug na drugi strani, tako da ni bilo panike. Zdaj grem pa počasi tudi jaz v posteljo, se je Nejc celo noč premetaval in nisem imela čisto nič od noči. Bo pa MM vsaj jutri doma na bolniški, da vidimo kako bo. Tudi ostalim bolančkom želim da se čemprej pozdravite. Aja za seznam tudi mi imamo že nekaj dni 8. zobek (hvala Nataša) Joan upam, da sta se imela lepo danes. Vidu pa čestitke za prvo svečko . Posadka spet lepe fotke , hvala.
|