mismis
|
Dan... kot vidite nam net že dela, vendar pa našemu še ni uspelo vzpostaviti wireless, tako da se sedaj javljam iz stare počasne mašine, ki reva sploh ne dohaja mojega hitrega tipkanja, tako da je malo brezveze. Ampak bo že bolje. Evo, meni je danes uspelo narediti adventni venček, namreč letos sem se odločila, da bom sama naredila venček, no potem pa je blo lažje kupiti venček in ga samo okrasiti. Kot vedno, delam vse po liniji najmanjšega odpora Bambi, čestitke za 3 . Lepo jih cartaj, da bodo ostale pri tebi. Reby, tudi tebi čestitke za tvojo pikico in pingivine. Lepo se cartajata Hedi, ne vem, če jaz res tako dobro vplivam na dr. D-ja, važno je, da je on tebe pregledal celo, vključno s podvozjem in da sta tvoji pikici v redu. Sicer sem pa jaz tebi že zdavnaj rekla, a bo pri tebi vse OK. Zarja, do sedaj si že skuhala in ga sigurno veselo praznujete Noki, včeraj sem jih podrla kar nekaj, k sreči dobesedno samo keglje . Kako si ti meni? Blanči, ma se strinjam, v ponedeljek ma da je plus. Go girl, navijam zate Larči, a je padla nova frizura, si kaj važna? Bumo, a ti kaj počivaš? Hitro počivat, ne pa mene tukaj po forumu zmerjat s pohotnico. Miška, ma kakšen vpliv na dr. D, bomo januarja videle, če sploh imam kakšen vpliv na kogarkoli, razen na mojega kužona. Ampak ni kaj, človek mora biti skromen v svojih pričakovanjih (hm zakaj se mi nekako zdi, da to ne gre ravno skupaj z mano ) bbpikica, čuj kaj si ti vse trgovine z okraski pokupila??? Sedaj pa tudi mene zanima, ali si huda ali jabozovna? Žižek, upam da se imaš danes fino in da si v dobro družbi. Zdaj pa moram iti, me naš dol meče, pravi do bo zrihtal wireless. Držite pesti, da mu bo hitro uspelo