Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:45:36
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija raje ne povem . Naj te še malo matra . Sam, da si dobro . Za projekt sem ti pa že rekla...če bo za OK. Če ne ...boljš, da ne. Kaj sem pa zdej povedala Dej no povej, sem se že skor polulala danes zaradi tega ! Ja bomo vidl kolk je stari star . Bistvo sem pa res komaj najdla
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:47:20
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija raje ne povem . Naj te še malo matra . Sam, da si dobro . Za projekt sem ti pa že rekla...če bo za OK. Če ne ...boljš, da ne. Kaj sem pa zdej povedala Dej no povej, sem se že skor polulala danes zaradi tega ! Ja bomo vidl kolk je stari star . Bistvo sem pa res komaj najdla He he he, imam hitre prste, pol morm pa sama sebe citirat DEJNO!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:49:01
|
|
|
|
gigi1
|
Ksiht babji . Si pa hitra NISEM!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:51:20
|
|
|
|
Pija76
|
Ja sej imam res babji ksiht ! A nisi ? To je mogl pa bit za počt od smeha . Kaj me nisi poklicala, bi prletela pomagat!
< Sporočilo je popravil Pija76 -- 28.11.2008 21:52:15 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:54:00
|
|
|
|
gigi1
|
Zgodba, ki ji ni konca . Bom jutri spet probala . Te bom res poklicala, k se bojim, da bom rabila pomoč
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:54:02
|
|
|
|
bbpikica
|
Gigi kar se snega tiče se prav ne znam opredelit. jezi me ker mam ful za skidat , ampak podrugi strani je papr men tko lepo ko je sng vse belo . Pada pa res čist zares jaz mam že ene 3 cm frišnga Kje so pa ostale bejbe danes? A že vse spijo? Pa še Kruce je ostal brez besed, mu bo treba kakšno stimulacijo napopat sam ko pa ne vem kaj mu sede? Bjonde,rdečelaske, temnolaske,mulatke,belke???????
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:55:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 mijavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Jaz bi kar una dva ob straneh Odstopim unga v sredini pa kaj ste smešne...je čist ok dedc.....jaz bi kr vse tri.....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:56:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarjica, si le prišla . Kosilo ob 19h, bom jest to bando prjavla inšpekciji! Pa kaj je to zaeno suženjstvo, če me razhudijo, dam gor ketne in pridem f toti Mb! Čuvaj se srce, kmalu greš po otročaje! ooooooooooooo ljubavi....končno te srečam...... Počivaš ti? Saj jaz bom tudi....brez skrbi.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:58:53
|
|
|
|
zarja1
|
DaisyEka draga gledam tv1000 Umri pokončno in tolk študiram na tebe......
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:59:17
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zgodba, ki ji ni konca . Bom jutri spet probala . Te bom res poklicala, k se bojim, da bom rabila pomoč Upam, da me imaš na hitrem klicanju
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:59:28
|
|
|
|
bbpikica
|
Evo Kruce sam za tebe
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 22:00:49
|
|
|
|
Pija76
|
BBpikica kupi si uno frezo al kako se reče, k jo sam gonš in odmetava . Al pa dečka zaposli. No tud pr nama je kr površina za kidanje
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 22:04:00
|
|
|
|
gigi1
|
Pija sam obljubi, da se ne boš preveč režala. Zarja a tazmahan je pa spet na tv1000? Sem ga ob 4ih zjutraj že gledala, k nisem mogla spat BB sej men ga je tud lepo čez oken gledat. Sam jutri imam kar nekaj letanja in nisem ziher, če bo pasal Pupike uživajte. Jaz grem res mal TV gledat Nočka
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 22:07:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja a tazmahan je pa spet na tv1000? Sem ga ob 4ih zjutraj že gledala, k nisem mogla spat Nočka je pa vseen dober, ne? Nočko draga................
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 22:07:45
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi obljubim ! Sam že zdele dobr da imam ušesa . Jaz grem tud še enga zadimit in pred TV. Nočko pupe!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 22:07:57
|
|
|
|
bbpikica
|
Pija se bom kar na peš pomatrala. Tista freza mi je čist predraga za parkrat na let, lopata je pa sam 5 E . Saj se mi nič ne mudi mam cel dan čas kidat bo že Gigi jaz moram tud jutri v dolino tko da bom najprej avto odkidala ko pridem nazaj pa počasi ostalo
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 22:18:56
|
|
|
|
bbpikica
|
Ja grem še jaz mal pred TV pa počas spat. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 7:19:42
|
|
|
|
Pija76
|
Oooooooooo, prva!!!!!! Pa če se mal pohvalim: skidano imamo že! Priden mož . Pa cunje prva runda že oprane, druga laufa, bravo žena . BBpikica kje pa je lopata 5 E, midva plačala 17 E . No sam je tavelika . En lep dan vam želim! Grem k babici mal kidat
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 7:42:09
|
|
|
|
mismis
|
Druga pa še to samo zato, ker je bilo treba psa prej ven peljati Uglavnom eno lepo, zasneženo dobro jutro vam želim. Zdaj grem pa še kavico za vas iskati pa še za nosečke
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 7:56:51
|
|
|
|
zarja1
|
Jej tretja , novi Zarjin rekord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 29.11.2008 8:02:11 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 7:58:01
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis a za nas nenosečke pa sam kava.... jaz sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 29.11.2008 8:02:44 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 8:01:25
|
|
|
|
zarja1
|
Babe naš je imel v ponedeljek rojstni dan in dans bo hiša polna ljudi.....jaz pa cel dan v kuhinji. Tak da želim vam lepo snežno, nagajivo, igrivo in veselo soboto. Tri lubčke za vsako
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 8:30:04
|
|
|
|
nokes
|
jutro! kaj sem zdaj jaz ? kurja rit, al kak že arneja to reče? arneja, kje se skrivaš??? pija, pa dobro ženo, što to radiš? kidaš, pereš, služba... pridna si že navsezgodaj! mišmiš, hvala za zajtrk, si že bašem na krožnik. a si ga včeraj podrla??? kegelj mislim ! zarja, ti si kar postrezi, je tak kot na morju, taprvi vse požrejo, pa žemlje jim iz torbic padajo, pa v sobah imajo ful sadja... zaspance pa ko je-be!! po moje bo kruce kaj prištimal, al se je vstrašil moje šibe? aja, kak naj ti rečem, kruce? hvala za rože! babike tole nas danes čaka: Sobota, 29.11. Reby - ET Bambi75 - preverjanje stanja zarodkov dajmo lakukarača, lakukarača !!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 8:43:01
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes Sobota, 29.11. Reby - ET Bambi75 - preverjanje stanja zarodkov dajmo lakukarača, lakukarača !!! O KAKO JE NEKDO DOBRE VOLJE.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 9:24:27
|
|
|
|
nokes
|
kdo to? pa saj ti si tudi, kdaj lulaš? povej in priznaj!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?