|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
29.11.2008 12:02:52   
želvica99
Zarja a spet boš pridna, ma jest bi se kr k tebi preselila, pa še mojga bi zbasala zraven, da bi oba dobro papcalauser posted image . No pri nas pa še ne vem kaj bo s hrano, če se ne bova kje pošlepala, tašča alpa mamiuser posted image .

Evo Blanč zdj si pa v riti, ti bomo vsak dan težile za lulanjeuser posted image , še dobro da maš SAMO še dva dni. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Bumo hvala, jest pa seveda navijam zate, da dobiš pikico. Kako se kaj počutiš, a te zlo boli?

Lara a bo kakšna velika sprememba pri frizerju?

Reby bravo za pikico in Stijan za nuhalnouser posted image user posted image user posted image .

Goldy a tebi pa samo na preglede dovoljo, kaj pa firzer pa pediker pa take zadeve, a mislijo da kar na dom hodjouser posted image , kar paše je terapija pa konc, pa magari če se greš po snegu valjatuser posted image

Miška kako si kaj?

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
29.11.2008 12:22:08   
pikovit
Želvica,jupi,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
29.11.2008 12:29:30   
zarja1
Bambi bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
29.11.2008 12:31:03   
Goldy
želvica - boš že videla dekle, ko boš v bolniški, doma!!!user posted image  Pa ne me spominjat na frizerja. Bom morala neki izvest, postajam sivka, pa postrižit.....pa masaža. Ja, še moja žlahta me je najdla (za pravne nasvete, eh), tak da bom morala še neki preštudirat danes - pa to ni bil glih moj namen.user posted image
Ti se kar hecaj, mene je pa res zoprno zaradi te komisije. A ker se gre za našega user posted image , je ok. Za njega vse.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
29.11.2008 12:56:09   
bbpikica
Dan vsem evo sm skidala bla v dolini vse opravla zdaj pa hitro kosilo, pol pa s pesotom mal pohajat pol bom pa vidla če še kaj al se bom lenobi prepustilauser posted image

Pija jaz sem lopate v Bauhausu kupla plastične mal manjše ker so mi kovinske čist pretežke

Mismis hvala za kavico

Zarja tudi tebi eno uspešno družabno soboto

Bambi držim pesti in navijam da si danes doživela pozitivno presenečenjeuser posted image

Blanč ker dan po punkciji si danes?

Reby bravo za pikico in naj ostale postanejo pingvinčki in te počakajo mal več kot letouser posted image user posted image

Miska bom rekla tkole kadar so temperature čez 20 po moje pomanjkljivo oblečenauser posted image user posted image , ko pa padejo pod 10 pa kaj naj rečem kot medvedekuser posted image user posted image . Sem pa za štikle stoposto in tud nogavičke so moj fetiš samostoječe al pa vzorčate sam da so specialne.

Goldy evo samo zate za Božični filing
user posted image

Stijan sej prav da si je čas vzela in orng pregledala, čestitke za lepo rast tvojih pikicuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
29.11.2008 13:04:32   
Shuka
user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sobota, 29.11.
Reby - ET

Bambi75 - preverjanje stanja zarodkov

Nedelja, 30.11.
Bumo - ET

Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Sreda, 03.12.
Kajatina - UZ

Petek, 05.12.

Obayifo - 4. IUI
   user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ponedeljek, 08.12.
Goldy - NS
sabsa - NS

Četrtek, 09.12.
Lučka25 - UZ
stijan - pregled

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12
Hedvika - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled

Torek, 30.12.
mandreja - AC
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU 2009  

Petek, 09.01.
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.
Lučka 25 - NS

OBJEMČKI
          user posted image Miška73, mami26, womanpolice, zivalica, Zofka7, n74, daisy23, mateja_goljev, pika.po, Darja*, citrončica, anna1, bozza, gigiuser posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

želvica grejeuser posted image user posted image   test 01.12.2008
Tina1 grejeuser posted image user posted image    test 04.12.2008
blanči greje  user posted image user posted image user posted image
test 04.12.2008
sapi grejeuser posted image user posted image
  test 09.12.2008
Shadow grejeuser posted image user posted image
test 11.12.2008
Reby greje
user posted image test 13.12.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • Obayifo (IUI, Graz)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2.IVF/ICSI, 03.12. po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • Netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • anja31 (2. IVF, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec
    user posted image user posted image Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image   Lana08 (LJ)    
    user posted image    Kalina (PO)
      user posted image anci banci (PO)  
    user posted image   Mlinčkovi (LJ)  
     user posted image Lučka25 (PO)
    user posted image   želvica99 (LJ)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Reby)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1206
    29.11.2008 14:05:35   
    bambi75
    No Kot je že Blanči povedala, sem bila danes pozitivno presenečena.

Po posvetu z DR, Reljičen sem danes dobila v varstvo user posted image  user posted image  user posted image . Bilo je 8 oplojenih, ampak smo izbrali 3 najboljše. Ostalo verjetno ne bo za zamrznit.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1207
    29.11.2008 14:11:00   
    Goldy
    bbpikica - iiiii, a to si ti imela doma!!!! Lepo!! Sej ne vem, al sem jaz mal zmešana, al pri nas skrivamo zadeve.user posted image  V glavi imam kje imava spravljen venček. Ja, ziher... Cel kup stvari oz. škatel enostavno ni. Sam imam dost iskanja in bom mojem pustila. Sem že čist zmatrana.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1208
    29.11.2008 14:12:12   
    Shuka
    Bambi - super za user posted image user posted image user posted image pikice ki jih greješ in naj gredo ostali na hladno za enkrat čez 2 leti.user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1209
    29.11.2008 14:14:05   
    Reby
    Želvica - user posted image  user posted image  user posted image , čestitke!!!
    Bambi - pa ti si spet razturala, super!!!!
    Hvala vsem ostalim puncam za navijanje, priden ste ble!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1210
    29.11.2008 14:14:38   
    Goldy
    Čestitke bambi!!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj jih pa lepo čuvaj!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1211
    29.11.2008 14:25:06   
    bbpikica
    Bambi zdaj pa pričakuj pozitivna presenečenja še naprejuser posted image user posted image

Goldy jaz sem ko malo dete ful uživam v teh okrasitvah vsako leto je to cel projekt. Evo še ene da te mal vzpodbudim k okraševanju
    user posted image

pa še tole
    user posted image

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1212
    29.11.2008 14:32:19   
    Serendipity
    IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Po posvetu z DR, Reljičen sem danes dobila v varstvo user posted image  user posted image  user posted image . Bilo je 8 oplojenih, ampak smo izbrali 3 najboljše. Ostalo verjetno ne bo za zamrznit.

Baaaaambiiiiii! user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem kar solzice v očke dobila! Lepo čuvaj svoje pikepoke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1213
    29.11.2008 14:44:22   
    Bumo
    A vidiš, Bambi, a vidišuser posted image user posted image user posted image . Tri male pikice, ti pa tako negativna.
    Želim ti vse naj,naj, naj...3x sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 1214
    29.11.2008 15:13:09   
    bambi75
    Punce ne me kregat, to je sigurno zarad vašega navijanja. Hvala vam. user posted image  V četrtek je res slabo kazalo. Izvedela sem da so samo 4 celice zrele, ostale pa so dali zorit.
    Vse 4 zrele so se bile sicer oplodile, ostale pa niso kazale še ničesar. Sicer je rekel biolog, da je še malo prehitro za te, ki so dozorele, ampak še nikoli se mi te niso oplodile. Tako sem pričakovala danes kvečjemu 1 ali 2 zarodka.
    Pa še test imam 15.12.
    Reby user posted image  za user posted image .

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 1215
    29.11.2008 15:21:54   
    Goldy
    bbpikica - krasno!!!! Jaz sem tudi čisto navdušena. Sam imava bolj malo prostora za jaslice (majhno stanovanje), a že razmišljam kako bi jih razširila.user posted image  Sem pa že mal utrujena danes, zdajle grem narest kosilo (špinača in pire krompir), pol pa mal okraševanja. Jupii!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1216
    29.11.2008 15:25:55   
    bbpikica
    Goldy to je pa moj najljubši kosilo bi se kar povabla. Z okraševanjem se pa sama ne matraj naj ti možek pomaga, ti pazi nase.

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1217
    29.11.2008 16:03:47   
    šopka
    pozdravček vsem! danes sem bila na odvzemu krvi in Uz. zdravnica je kr zmajala z glavo ker imam toliko foliklčkov(nekaj jih je 20,22,19,18...)jih je pa res ogromno. tako da jutri morem na delno punkcijo v ponedeljek pa ta "pravo".a je bla že katera na delni punkciji, mi kej svetujete prosim.aha pa danes dobim stopko.
    lepa sobota še naprej

(odgovor članu želvica99)
    Neposredna povezava do sporočila: 1218
    29.11.2008 16:08:30   
    Goldy
    bbpikica - ti kar pri di na kosilo, user posted image  ja, jaz bom svečnike, pa figurice razpostavila, ostalo ima pa user posted image . Nič, zdaj greva pa jest.

Tudi ostalim, ki še niste jedli, ali pa boste za večerjo - dober tek!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu šopka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1219
    29.11.2008 16:10:51   
    bbpikica
    Šopka to pa je pridelek. Jaz nimam izkušenj z delno punkcijo bi ti pa svetovala da veliko počivaj ne se naprezat ne dviguj težkih stvari in pij veliko tekočine.

(odgovor članu šopka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1220
    29.11.2008 16:17:35   
    Bumo
    Ojej ,Šopka, pa so tudi tebe uspeli tile naši dohtarji malo prestrašit. No saj dobro to veš, boš vsaj pazila nase. Je pa zanimivo, da se nekateri dr. odločajo za 2x punkcijo, nekateri pa neuser posted image Ogromno vode pij, jaz spijem 3-4 litre, pa nič si ne delaj gužve z delom, lepo počivaj.
    Očitno tudi tebi niso rekli, koliko imaš folikelčkov, tud meni ne, dokler nisem pred sabo zagledala tistega lista,kjer piše koliko celic so ti vzeli. Jaz se zaenkrat držim. Se pa ful hitro utrudim, smejat pa kihat mam kar fajn problem, k me zaboli, hodim bolj po jajcih, ker čutim napetost. Malo mi je trebušček zrasel ,sam nič hudega, minimalno. Pa občutek napetosti mam. Lepo pridna bodi. Poslušaj svoje telo in, če ne boš ziher, kaj se dogaja, kar lepo do zdarvnika.

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1221
    29.11.2008 16:23:39   
    bbpikica
    Goldy ti sam naslov pošlji in evo mene na kosilouser posted image user posted image user posted image , sam upam da si velik skuhala ker jaz sem en požeruščekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1222
    29.11.2008 16:29:33   
    Shadow
    Dober dan vsem skupaj!

Končno smo tudi mi dočakali nekaj snega, ki pa ga temperature nad 0 že nesramno pobirajo.

Bumo, jaz sem v redu. Nič me ne boli, nič ne špika, edino cicike me boljo, še posebej bradavice imam občutljive ko hudič. Se spomnim, da je bilo v prejšnjem postopku enako, ko so me pa nehale boleti, pa je prišla teta s Krvavca. Torej, dokler me bolijo, je vse OK! user posted image  Ti imaš pa jutri dan D, ne? Že držim pesti!!!

Bambi, jooooooooj, kak fajn da imaš sedaj tri železa v ognju. Morebiti bi tudi ti za vsak slučaj začela varčevati za voziček za trojčke... you never know! user posted image

In seveda ahoj vsem ostalim! Ne bit jezne, če vas poimensko ne 'obdelam'.

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 1223
    29.11.2008 16:31:00   
    Shadow
    Reby, čestitam tudi tebi in mirno čakanje na user posted image !

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1224
    29.11.2008 16:31:42   
    gigi1
    IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

user posted image  user posted image  user posted image  super lubica moja user posted image . Sem kar vedla, da bo dobra berauser posted image . Pa še pohvala za korajžo za user posted image  user posted image  user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?