Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 19:20:05
|
|
|
|
bambi75
|
Šopka želim ti čimmanj boleco punkcijo in najprej uspešno delno potem pa še tapravo. Pa hvala vsem za čestitke, sam zdaj je šele taglavno, čeprav sem do zdaj najdlje prišla, da smo lahko izbirali. POnavadi smo vstavili kar je še ostalo.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 19:32:32
|
|
|
|
bbpikica
|
Goldy tole vaše dete sploh ne ve kaj je dobr Mismis skor vse pokupla , vsak let nekaj, snežinke in zvončke pa sama nardila . Ne glede kaj sem nisem tko pogumna kot ti , tko da jaz grem k dr. tko bolj elegantna .
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 19:35:26
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Punce ne me kregat, to je sigurno zarad vašega navijanja. Hvala vam. V četrtek je res slabo kazalo. Izvedela sem da so samo 4 celice zrele, ostale pa so dali zorit. Vse 4 zrele so se bile sicer oplodile, ostale pa niso kazale še ničesar. Sicer je rekel biolog, da je še malo prehitro za te, ki so dozorele, ampak še nikoli se mi te niso oplodile. Tako sem pričakovala danes kvečjemu 1 ali 2 zarodka. Pa še test imam 15.12. Evo, zdej mam pa še jst solzice v očeh. Bambi, ful sem vesela zate lubika.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 19:54:04
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Letim u kuhno Uf smo se široko opredelili . A mate shrambo v kuhnji pa greš tokrat tja, ne v hladilnik Sem koj vedla, da sem te pozabla ...draga moja, moja kuhinja ima veliko shrambo, hladilnik, šporget, vse na dveh kvadratih ...sem kuhala mineštrco, pa zraven kos kruha pa kislo smetano (jogurtovo, sam ta ni tolko dobra kot una mastna ) Sem tko sita, da moram kar nehat pisat
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:04:48
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Keko ste? Kruce a se meni samo zdi, al je tole malo prezgodaj za novi test? A je to kopija prejšnjega? BB teli tvoji okraski pa ful hudi zgledajo . Vidim, da si uspešno odkidala pot v dolino Podganca, jaz sem to tudi tukaj zvedela. Pija pridna oba z možekom Miška kaj se to tebi dogaja???? Najprej sladica, zdaj venček...Meni to zgleda, da se te gnezdenje prijema . Stiskam pestke za N. Kdaj naj bi jo pa NEdobila?? Sem bila v res dobri družbi danes . Ko sem se zjutraj zbudila sem kar malo cvikala zarad snega, no pol se je pa vse lepo izšlo Larica je pa lepa...Larica je pa lepa...njen je pa siten Dej ga k men v šolo mal pošlji Zvezdica pa kaj je s tem balkonom? Pismu sem še jaz jezna na te majstre Lučka kako si? Se* pa ti? Počivaš? Bumo isto vprašanje Šukica uživaš v mama hotelu Zarjica sploh ne dvomim, da je žurka uspela. Čestitke tvojemu lubiju za RD Mlinčkota, Dejzi kje ste? Za vse, ki mislite na Dajamajo... Boljše je. Misli na vas in sprašuje po vas. Verjetno se bo kmalu lahko oglasila iz službe. Blanči sem prebrala tvojo CB temo. Bemti pa kaj se vse glih nam dogaja Neveljaven CB . Ma, naj se grejo srat! A nam na čelu piše, da smo IVFovke, da nam jo še mal zagodejo? Lubica jaz močno navijam, da bo naslednji veljaven in da bo ++++++++++++++++++!!!!!!
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.11.2008 20:06:09 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:10:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
Za vse, ki mislite na Dajamajo... Boljše je. Misli na vas in sprašuje po vas. Verjetno se bo kmalu lahko oglasila iz službe. O žiži moja. Kako si mi ti? Najprej FULLLLLL velik objemček dajimaji. Zdaj pa k vprašanju. A bova mi2 kdaj popile ta kofi al bom šla jast prej rodit?!?!? Itak me nekam čudn pika zadnjih 14 dni, sem pa zadnjič imela prav popadke, sicer lažne ampak me je kar malo stisnl, nisem pa hotla delat panike tu na RR, pol ko je pa nehalo sem pa itaq pozabila. Delavci.... zdaj lohka gradis krivim Škoda živcev, sem jih že vse skurla.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.11.2008 20:11:32 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:14:23
|
|
|
|
ledenka
|
zvezdica, name ne pozabi če bo šlo tko naprej, se dobiva junija z vozički v Tivoliju
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:16:10
|
|
|
|
gigi1
|
Zvezdi moja . Veš, da bova . Me je ta teden prehlad moril. Upam, da bom drug teden dobra, pa te rufnem. A se je že začelo z lažnimi? Verjamem, da si se ustrašila. HB, da so bili lažni. Medo naj kar še malo počaka.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:16:45
|
|
|
|
gigi1
|
Oj Ajsi končno sem te narajmala . Kako si mi ti mamika?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:26:11
|
|
|
|
ledenka
|
pravzaprav sem kar fino imam precej energije. pa mislim, da se je mali začel oglašat... včasih se mi mehurčki sprehajajo po trebuhu. malo sem prehlajena, pa fejst mam nosečniško zadelan nos. kako si ti, kdaj greš naprej? ne morem razumet, da te glede na tvojo biološko uro ne dajo naprej čez 2 M... v tujini imajo tudi samo 1 ciklus premora... eh.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:31:09
|
|
|
|
gigi1
|
Končno, da zvem kako si. Včasih kakšno prigodo na Borbi napišeš. Sem pa prideš samo navijat... Veš, da mislimo nate in nas zanima kako si . Upam, da te prehlad hitro mine. A nosečnice imate pa zamašene noske? To pa nisem vedla. Saj veš kakšni so naši na GK. Ne odstopajo niti za mm od utečenih postopkov. Saj sem se že potolažla. Če to ne rata in Reš ne dela, bom šla pa v Graz. Moram imet v glavi vsaj še kakšno opcijo, drugače bom v postopku preveč živčna in ne bo dobro. Sem tolk hitela poslat, da mi ne uideš... za mehurčke
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:33:52
|
|
|
|
mismis
|
Žižek moj, kakšno gnezdenje neki, zdaj je šele bila ovulacija. Sedaj sem v fazi, ko nekako preiskušam umetniško žilico v sebi, če jo sploh kaj imam. Se mi zdi, da je bolj kot gnezdenje, starost v igri Naš je končno zrihtal wireless, BRAVO za našega
< Sporočilo je popravil mismis -- 29.11.2008 20:34:06 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:35:27
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, najljubši mišmiš! kako kužon? mojega mačkona moj pelje zraven na sneg, ko gre na cigaret pred bajto, pa mu ni preveč všeč žiži, sej vem, da berete borbo ta teden se bo šiht umitil, pa bo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:36:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, najljubši mišmiš! kako kužon? mojega mačkona moj pelje zraven na sneg, ko gre na cigaret pred bajto, pa mu ni preveč všeč žiži, sej vem, da berete borbo ta teden se bo šiht umitil, pa bo ojla, ma kužon je super, zdaj se je začela njegova snežena uživancija, sva se danes spet valala po snegu Ti si v redu, mislim razen prehlada?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:39:46
|
|
|
|
gigi1
|
Miška ne vem, ne vem...men tole zelo tako... ženstveno deluje. Mogoče se je pa gnezdenje pri tebi začelo 8 mesecev prej Bravo tvoj , da nam je našo Mišmiš dal nazaj Ajsi saj jaz jo berem, samo druge ne. In vem, da jih zanima kako si
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:42:11
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, mogoče se mi je pa od vseh teh hormonov zmešalo ti ki veliko shopingiraš spomnike pa okraske, a mogoče veš kje bi se dalo dobiti čisto bele šalice za čaj? Lahko tudi katera druga pove, če slučajno ve
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:46:37
|
|
|
|
gigi1
|
Miš a ti misliš, da jaz šopingiram? Ni ne volje, ne catja... Je pa za probat v BTCju v tisti štacuni, kjer prodajajo vse tiste stvari za nadarjene dušce, ki same izdelujejo marsikaj. Sem bila 1x tam. Mislim, da je v hali A. Bom vprašala prijateljico pa ti javim. Drugače imajo pa čisto bele šalice tudi v Šparu ali Bauhausu. Vsaj imeli so jih (pred enim letom )
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:48:17
|
|
|
|
mismis
|
Ja sem že sister naročila, ker pravi, da gre jutri v Spar, upam da jih bo dobila. Drugače moram pa ta teden itak iti v Citypark v trgovino Art, ker rabim še barve za keramiko.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:52:09
|
|
|
|
gigi1
|
No, to trgovino Art sem mislila. Sam men se zdi, da imajo tam čist preveč zasoljene cene. Jaz sem šla pol v Jarše pri Dml v Astro (mislim, da je zdej Merkur) in tam dobila te zadeve po bistveno nižjih cenah.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:53:54
|
|
|
|
mismis
|
Se strinjam, to je itak ena od dražjih trgovin. Sicer pa potrebujem samo še par barv, ker osnovnih 5 že imam. Drugače, kako si ti meni, predvidevam da je obisk že šel
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:58:49
|
|
|
|
gigi1
|
Jaz sem v Jaršah kupila zlato barvo v tubi. Tako fejst veliko, pa mislim, da je bila pol cenejša kot tiste tamale v Artu. Pa še ene špreje so imeli, da se lepo sveti..Zapelji se 1x tja, pa še do mene pridi na pirček Hvala sem dobro. Danes me prvič po dolgem času ni prehlad matral...mogoče zato, ker sem že navsezgodaj letela avto pucat, pa bila v alufu do zdej. saj veš ta obisk je deloven . Ja je že šel. Drugo pa...mah kar redim se Sploh ne vem kaj je to. Jem isto kot prej ali še manj...kile mi pa sam gor bežijo Kako si mi ti?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 20:58:49
|
|
|
|
bbpikica
|
Gigi seveda mi je ratal se odkidat saj jemoral , sem mogla obvezno v dolino.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 21:00:29
|
|
|
|
gigi1
|
BB jaz sem avto kar s smetišno odkidala . Sploh ne vem kam mi je moj lopato skril Je pa na poti.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 21:02:28
|
|
|
|
mismis
|
Žiži, jaz sem super. Nimam za kaj jamrati. Ti se mi pa le pocajataj, zdaj kmalu bomo morale spet kakšno srečanje organizirati, da se vidimo pred božičem in se poljubčkamo za naprej in za nazaj. Kile so pa mogoče še zaradi hormonov od postopka bbpikica, lepo da se ti je uspelo odkidati, pri nas je to kar naš naredil, je bil priden
< Sporočilo je popravil mismis -- 29.11.2008 21:03:10 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 21:11:17
|
|
|
|
gigi1
|
Mišek moj pa ti si super tko in tko Jap bo kar nujna žurka bred božičem. To takrat moram pa zarad naših nosečk bit zdrava Upam, da so to res še ostanki hormonov. Saj...danes mam O. Mogoče sem tud zato mal okrogla. Grem tazmahanga od Dejzi gledat na TV1000. Sem že pol filma zamudila. Lepo bodite. Lupčke vsem
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?