|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
29.11.2008 19:20:05   
bambi75
Šopka želim ti čimmanj boleco punkcijo in najprej uspešno delno potem pa še tapravo.

Pa hvala vsem za čestitke, sam zdaj je šele taglavno, čeprav sem do zdaj najdlje prišla, da smo lahko izbirali. POnavadi smo vstavili kar je še ostalo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
29.11.2008 19:32:32   
bbpikica
Goldy tole vaše dete sploh ne ve kaj je dobruser posted image  

Mismis skor vse pokuplauser posted image , vsak let nekaj, snežinke in zvončke pa sama nardilauser posted image . Ne glede kaj sem nisem tko pogumna kot tiuser posted image , tko da jaz grem k dr. tko bolj elegantnauser posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
29.11.2008 19:35:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Punce ne me kregat, to je sigurno zarad vašega navijanja. Hvala vam. user posted image  V četrtek je res slabo kazalo. Izvedela sem da so samo 4 celice zrele, ostale pa so dali zorit.
Vse 4 zrele so se bile sicer oplodile, ostale pa niso kazale še ničesar. Sicer je rekel biolog, da je še malo prehitro za te, ki so dozorele, ampak še nikoli se mi te niso oplodile. Tako sem pričakovala danes kvečjemu 1 ali 2 zarodka.
Pa še test imam 15.12.

Evo, zdej mam pa še jst solzice v očeh.
Bambi, ful sem vesela zate lubika. user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
29.11.2008 19:54:04   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Letim u kuhnouser posted image

Uf smo se široko opredelili user posted image . A mate shrambo v kuhnji pa greš tokrat tja, ne v hladilnik user posted image

Sem koj vedla, da sem te pozablauser posted image ...draga moja, moja kuhinja ima veliko shrambo, hladilnik, šporget, vse na dveh kvadratihuser posted image ...sem kuhala mineštrco, pa zraven kos kruha pa kislo smetano (jogurtovo, sam ta ni tolko dobra kot una mastnauser posted image ) Sem tko sita, da moram kar nehat pisatuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
29.11.2008 20:04:48   
gigi1
Helou user posted image
Keko ste?

Kruce user posted image user posted image  a se meni samo zdi, al je tole malo prezgodaj za novi test? A je to kopija prejšnjega?

BB teli tvoji okraski pa ful hudi zgledajo user posted image . Vidim, da si uspešno odkidala pot v dolino user posted image

Podganca, jaz sem to tudi tukaj zvedela.

Pija pridna oba z možekom user posted image

Miška kaj se to tebi dogaja???? Najprej sladica, zdaj venček...Meni to zgleda, da se te gnezdenje prijema user posted image . Stiskam pestke za N. Kdaj naj bi jo pa NEdobila??
Sem bila v res dobri družbi danes user posted image . Ko sem se zjutraj zbudila sem kar malo cvikala zarad snega, no pol se je pa vse lepo izšlo user posted image

Larica je pa lepa...Larica je pa lepa...njen je pa sitenuser posted image  Dej ga k men v šolo mal pošlji user posted image user posted image

Zvezdica pa kaj je s tem balkonom? Pismu sem še jaz jezna na te majstre user posted image

Lučka kako si?

Se* pa ti? Počivaš?

Bumo isto vprašanje user posted image

Šukica uživaš v mama hoteluuser posted image

Zarjica sploh ne dvomim, da je žurka uspela. Čestitke tvojemu lubiju za RD user posted image

Mlinčkota, Dejzi kje ste?

Za vse, ki mislite na Dajamajo... Boljše je. Misli na vas in sprašuje po vas. Verjetno se bo kmalu lahko oglasila iz službe.

Blanči sem prebrala tvojo CB temo. Bemti pa kaj se vse glih nam dogaja user posted image  Neveljaven CBuser posted image . Ma, naj se grejo srat! A nam na čelu piše, da smo IVFovke, da nam jo še mal zagodejo? Lubica jaz močno navijam, da bo naslednji veljaven in da bo ++++++++++++++++++!!!!!!

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.11.2008 20:06:09 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
29.11.2008 20:10:56   
Zvezdica

Za vse, ki mislite na Dajamajo... Boljše je. Misli na vas in sprašuje po vas. Verjetno se bo kmalu lahko oglasila iz službe.

O žiži moja. Kako si mi ti? Najprej FULLLLLL velik objemček dajimaji.
Zdaj pa k vprašanju. A bova mi2 kdaj popile ta kofi al bom šla jast prej rodit?!?!? Itak me nekam čudn pika zadnjih 14 dni, sem pa zadnjič imela prav popadke, sicer lažne ampak me je kar malo stisnl, nisem pa hotla delat panike tu na RR, pol ko je pa nehalo sem pa itaq pozabila.

Delavci.... zdaj lohka gradis krivimuser posted image user posted image user posted image user posted image Škoda živcev, sem jih že vse skurla.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.11.2008 20:11:32 >

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
29.11.2008 20:14:23   
ledenka
zvezdica, name ne pozabi user posted image  če bo šlo tko naprej, se dobiva junija z vozički v Tivoliju user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
29.11.2008 20:16:10   
gigi1
Zvezdi moja user posted image . Veš, da bova user posted image . Me je ta teden prehlad moril. Upam, da bom drug teden dobra, pa te rufnem.
A se je že začelo z lažnimi? Verjamem, da si se ustrašila. HB, da so bili lažni. Medo naj kar še malo počaka.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
29.11.2008 20:16:45   
gigi1
Oj Ajsi končno sem te narajmala user posted image . Kako si mi ti mamika?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
29.11.2008 20:26:11   
ledenka
pravzaprav sem kar fino user posted image  imam precej energije. pa mislim, da se je mali začel oglašat... včasih se mi mehurčki sprehajajo po trebuhu. malo sem prehlajena, pa fejst mam nosečniško zadelan nos. kako si ti, kdaj greš naprej? ne morem razumet, da te glede na tvojo biološko uro ne dajo naprej čez 2 M... v tujini imajo tudi samo 1 ciklus premora... eh.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
29.11.2008 20:31:09   
gigi1
Končno, da zvem kako si. Včasih kakšno prigodo na Borbi napišeš. Sem pa prideš samo navijat...
Veš, da mislimo nate in nas zanima kako si user posted image . Upam, da te prehlad hitro mine. A nosečnice imate pa zamašene noske? To pa nisem vedla.
Saj veš kakšni so naši na GK. Ne odstopajo niti za mm od utečenih postopkov. Saj sem se že potolažla. Če to ne rata in Reš ne dela, bom šla pa v Graz. Moram imet v glavi vsaj še kakšno opcijo, drugače bom v postopku preveč živčna in ne bo dobro.

Sem tolk hitela poslat, da mi ne uideš...

user posted image  user posted image  user posted image  za mehurčke user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
29.11.2008 20:33:52   
mismis
Žižek moj, kakšno gnezdenje neki, zdaj je šele bila ovulacija. Sedaj sem v fazi, ko nekako preiskušam umetniško žilico v sebi, če jo sploh kaj imam. Se mi zdi, da je bolj kot gnezdenje, starost v igri user posted image user posted image

Naš je končno zrihtal wireless, BRAVO za našega user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 29.11.2008 20:34:06 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
29.11.2008 20:35:27   
ledenka
oooo, najljubši mišmiš! kako kužon? mojega mačkona moj pelje zraven na sneg, ko gre na cigaret pred bajto, pa mu ni preveč všeč user posted image

žiži, sej vem, da berete borbo user posted image  ta teden se bo šiht umitil, pa bo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
29.11.2008 20:36:51   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oooo, najljubši mišmiš! kako kužon? mojega mačkona moj pelje zraven na sneg, ko gre na cigaret pred bajto, pa mu ni preveč všeč user posted image

žiži, sej vem, da berete borbo user posted image  ta teden se bo šiht umitil, pa bo

ojla, ma kužon je super, zdaj se je začela njegova snežena uživancija, sva se danes spet valala po snegu user posted image user posted image
Ti si v redu, mislim razen prehlada?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
29.11.2008 20:39:46   
gigi1
Miška ne vem, ne vem...men tole zelo tako... ženstveno deluje. Mogoče se je pa gnezdenje pri tebi začelo 8 mesecev prej user posted image
Bravo tvoj user posted image  user posted image  user posted image , da nam je našo Mišmiš dal nazaj user posted image

Ajsi saj jaz jo berem, samo druge ne. In vem, da jih zanima kako si user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
29.11.2008 20:42:11   
mismis
Žižek, mogoče se mi je pa od vseh teh hormonov zmešalouser posted image user posted image user posted image

ti ki veliko shopingiraš spomnike pa okraske, a mogoče veš kje bi se dalo dobiti čisto bele šalice za čaj?

Lahko tudi katera druga pove, če slučajno ve

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
29.11.2008 20:46:37   
gigi1
Miš a ti misliš, da jaz šopingiram? user posted image  user posted image  user posted image
Ni ne volje, ne catja...
Je pa za probat v BTCju v tisti štacuni, kjer prodajajo  vse tiste stvari za nadarjene dušce, ki same izdelujejo marsikaj. Sem bila 1x tam. Mislim, da je v hali A. Bom vprašala prijateljico pa ti javim.
Drugače imajo pa čisto bele šalice tudi v Šparu ali Bauhausu. Vsaj imeli so jihuser posted image  (pred enim letom user posted image )

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
29.11.2008 20:48:17   
mismis
Ja sem že sister naročila, ker pravi, da gre jutri v Spar, upam da jih bo dobila. Drugače moram pa ta teden itak iti v Citypark v trgovino Art, ker rabim še barve za keramiko.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
29.11.2008 20:52:09   
gigi1
No, to trgovino Art sem mislila. Sam men se zdi, da imajo tam čist preveč zasoljene cene. Jaz sem šla pol v Jarše pri Dml v Astro (mislim, da je zdej Merkur) in tam dobila te zadeve po bistveno nižjih cenah.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
29.11.2008 20:53:54   
mismis
Se strinjam, to je itak ena od dražjih trgovin. Sicer pa potrebujem samo še par barv, ker osnovnih 5 že imam.

Drugače, kako si ti meni, predvidevam da je obisk že šel

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
29.11.2008 20:58:49   
gigi1
Jaz sem v Jaršah kupila zlato barvo v tubi. Tako fejst veliko, pa mislim, da je bila pol cenejša kot tiste tamale v Artu. Pa še ene špreje so imeli, da se lepo sveti..Zapelji se 1x tja, pa še do mene pridi na pirček user posted image

Hvala sem dobro. Danes me prvič po dolgem času ni prehlad matral...mogoče zato, ker sem že navsezgodaj letela avto pucat, pa bila v alufu do zdej. saj veš ta obisk je deloven user posted image . Ja je že šel.
Drugo pa...mah kar redim se user posted image  Sploh ne vem kaj je to. Jem isto kot prej ali še manj...kile mi pa sam gor bežijo user posted image

Kako si mi ti?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
29.11.2008 20:58:49   
bbpikica
Gigi seveda mi je ratal se odkidat saj jemoraluser posted image , sem mogla obvezno v dolino.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.11.2008 21:00:29   
gigi1
BB jaz sem avto kar s smetišno odkidala user posted image  user posted image  user posted image . Sploh ne vem kam mi je moj lopato skril user posted image  Je pa na poti.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
29.11.2008 21:02:28   
mismis
Žiži, jaz sem  super. Nimam za kaj jamrati.

Ti se mi pa le pocajataj, zdaj kmalu bomo morale spet kakšno srečanje organizirati, da se vidimo pred božičem in se poljubčkamo za naprej in za nazaj. Kile so pa mogoče še zaradi hormonov od postopka

bbpikica, lepo da se ti je uspelo odkidati, pri nas je to kar naš naredil, je bil priden

< Sporočilo je popravil mismis -- 29.11.2008 21:03:10 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
29.11.2008 21:11:17   
gigi1
Mišek moj pa ti si super tko in tko user posted image
Jap bo kar nujna žurka bred božičem. To takrat moram pa zarad naših nosečk bit zdrava user posted image
Upam, da so to res še ostanki hormonov. Saj...danes mam O. Mogoče sem tud zato mal okrogla.

Grem tazmahanga od Dejzi gledat na TV1000. Sem že pol filma zamudila.

Lepo bodite.

Lupčke vsem

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?