Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 15:42:00
|
|
|
|
miska73
|
Pozdrav iz ilegale. Končno pavza za RR. Kruce upam, da vaju ni preveč potrlo. Pa saj se že približuje novo leto, ko se boste premaknili kam dalje. Vseeno pa držim pesti tudi za december. Obi Mi je ful hudo zate. Sem jaz tudi imela dober filing. Blanč (in Čedo) pa ka si ti ja nor. Pa kam boš ti s tolk otroci. Dej povej recept za takšen uspeh. Bbpikica obvezno foto na ZS Kaj pa pramene si tudi dala nardit. Kasneje se spet javim... Ilegala zopet pritiska.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 15:43:26
|
|
|
|
Bumo
|
Punce moje, da se na hitro javim, ker me kr fajn boli in mi ne paše sedet... pridelala sem 24 celic in, če bo vredu (upam,upam!!!) imam ET v nedeljo 30.11. Bom ubogala zdravnike,pa karkoli bod rekli. In se to...sestre in zdravniki so cudoviti! Se vam pridružim zvečer. Hvala vam lubice, da ste bile z mano v mislih!!!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 15:44:24
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Punce moje, da se na hitro javim, ker me kr fajn boli in mi ne paše sedet... pridelala sem 24 celic in, če bo vredu (upam,upam!!!) imam ET v nedeljo 30.11. Bom ubogala zdravnike,pa karkoli bod rekli. In se to...sestre in zdravniki so cudoviti! Se vam pridružim zvečer. Hvala vam lubice, da ste bile z mano v mislih!!! Wau! Bravo bumo! Pa BO vredu!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 15:52:51
|
|
|
|
Serendipity
|
Pupe, eno bjond pijtanje - od česa je odvisno na kateri dan je ET? A ste ve tudi čutile tak pritisk spodaj? Grem prečikirat znake HS ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 25.11.2008 15:55:34 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 15:56:05
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Kruce upam, da vaju ni preveč potrlo. Pa saj se že približuje novo leto, ko se boste premaknili kam dalje. Vseeno pa držim pesti tudi za december. Hvala vsem za podporo in dobre želje! Vseh vas pa tudi Božiček ne bo mogel preslišati! Sekiramo se ne prav nič, sva bila pripravljena na - . Morda bo v decembru kaj boljše, sicer naju Reško čaka v Januarju.......
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:28:32
|
|
|
|
blanč
|
Blanč (in Čedo) pa ka si ti ja nor. Pa kam boš ti s tolk otroci. Dej povej recept za takšen uspeh. prodajala Hvala punce, res sem bila vesela. Sem jokala in lubčkala tisto izjavo, kot, da mi je nekdo zapustil 3 miljone eurov
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:28:46
|
|
|
|
miska73
|
Da nadaljujem moje kratko javljanje iz ilegale... Darja Čimprej novim zmagam naproti. Bumo bravo naša super kokoška. Držim pesti, da se bo vse odvijalo po normalni poti in da bo ET in to z lepimi zarodki. Bambi in Se* pa kaj vidve že punkcijo... držta se pupe jutri, pa ta bolš spalne srajce, halje in copate s sabo. Nek se vidi razkoš. Pa kako priponko RR. Se* od kdaj si pa ti bjond Z dnevi ET je različno po centrih: - V LJ vedno 5 dan - V PO je 2., 3. ali 5. dan - predvsem odvisno od števila celic - merilo več je celic, kasneje je ET Za MB pa ne vem kako prakticirajo.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:29:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Blanč (in Čedo) pa ka si ti ja nor. Pa kam boš ti s tolk otroci. Dej povej recept za takšen uspeh. prodajala Hvala punce, res sem bila vesela. Sem jokala in lubčkala tisto izjavo, kot, da mi je nekdo zapustil 3 miljone eurov Blanč jst hočem RECEPT
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:31:44
|
|
|
|
tassi1
|
Se*- v Mb. delajo ET na tretji dan, če imaš malo celic-do 5, drugače pa na peti dan če ti to kaj pomaga,.. vsem želim en lep snežen pozdrav papa
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:36:02
|
|
|
|
Serendipity
|
O, super hvala za info punce! mišika - Veš, občasno sem. Pa ne malo, feeeejst! Si bo treba nov nanos črne barve dat ... tassi - snežen pozdrav? Kaj te samo pri nas nega snega? Hočemo sneeeeg!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:37:09
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Blanč (in Čedo) pa ka si ti ja nor. Pa kam boš ti s tolk otroci. Dej povej recept za takšen uspeh. prodajala Hvala punce, res sem bila vesela. Sem jokala in lubčkala tisto izjavo, kot, da mi je nekdo zapustil 3 miljone eurov Blanč jst hočem RECEPT Evo recept: 1.najhitrejši postopek 2.pretepanje deca, da vsak dan popije svoje vitaminske pilule 3.pitje vitaminov tudi sama 4. srečanje rr 5.vsak dan najmanj 3 dcl piva (alko seveda) 6.grožnje: -atu Rešu -Čedotu -našmu To bi bilo vse, če se še kaj spomnim, napišem. Sem pa v ilegali(služba)
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:39:19
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity mišika - Veš, občasno sem. Pa ne malo, feeeejst! Si bo treba nov nanos črne barve dat ... Pri meni je tudi potreben nov nanos... ampak zaradi žlahtne srebrnine v laseh, ki se vedno bolj sveti...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:40:30
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Blanč (in Čedo) pa ka si ti ja nor. Pa kam boš ti s tolk otroci. Dej povej recept za takšen uspeh. prodajala Hvala punce, res sem bila vesela. Sem jokala in lubčkala tisto izjavo, kot, da mi je nekdo zapustil 3 miljone eurov Blanč jst hočem RECEPT Evo recept: 1.najhitrejši postopek 2.pretepanje deca, da vsak dan popije svoje vitaminske pilule 3.pitje vitaminov tudi sama 4. srečanje rr 5.vsak dan najmanj 3 dcl piva (alko seveda) 6.grožnje: -atu Rešu -Čedotu -našmu To bi bilo vse, če se še kaj spomnim, napišem. Sem pa v ilegali(služba) Sej sem vedla, da sem neki pomembnega vun spustila...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:44:03
|
|
|
|
Serendipity
|
Punce - mene začenja kar fejst bolet v spodnjem delu trebuha ... pa taka napetost se čuti .. sicer sem jo že včeraj, pa sem mislila, da če bi kaj bilo bo na Uz kaj komentirali ... Kaj se priporoča? Pitje dosti tekočine?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:45:47
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Blanč (in Čedo) pa ka si ti ja nor. Pa kam boš ti s tolk otroci. Dej povej recept za takšen uspeh. prodajala Hvala punce, res sem bila vesela. Sem jokala in lubčkala tisto izjavo, kot, da mi je nekdo zapustil 3 miljone eurov Blanč jst hočem RECEPT Evo recept: 1.najhitrejši postopek 2.pretepanje deca, da vsak dan popije svoje vitaminske pilule 3.pitje vitaminov tudi sama 4. srečanje rr 5.vsak dan najmanj 3 dcl piva (alko seveda) 6.grožnje: -atu Rešu -Čedotu -našmu To bi bilo vse, če se še kaj spomnim, napišem. Sem pa v ilegali(služba) Sej sem vedla, da sem neki pomembnega vun spustila... Zdej veš, kako se stvari streže...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:46:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Punce - mene začenja kar fejst bolet v spodnjem delu trebuha ... pa taka napetost se čuti .. sicer sem jo že včeraj, pa sem mislila, da če bi kaj bilo bo na Uz kaj komentirali ... Kaj se priporoča? Pitje dosti tekočine? Mislim, da ja. Drugega nisem zasledila. Lepo pij veliko vode pa lepo malo pičivaj.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:47:20
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Blanč (in Čedo) pa ka si ti ja nor. Pa kam boš ti s tolk otroci. Dej povej recept za takšen uspeh. prodajala Hvala punce, res sem bila vesela. Sem jokala in lubčkala tisto izjavo, kot, da mi je nekdo zapustil 3 miljone eurov Blanč jst hočem RECEPT Evo recept: 1.najhitrejši postopek 2.pretepanje deca, da vsak dan popije svoje vitaminske pilule 3.pitje vitaminov tudi sama 4. srečanje rr 5.vsak dan najmanj 3 dcl piva (alko seveda) 6.grožnje: -atu Rešu -Čedotu -našmu To bi bilo vse, če se še kaj spomnim, napišem. Sem pa v ilegali(služba) Sej sem vedla, da sem neki pomembnega vun spustila... Zdej veš, kako se stvari streže... Zdej še samo naštudiram, kako pikice prepričat, da se ugnezdijo pol sem pa CARICA
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:48:46
|
|
|
|
netka34
|
Ojla, pupike.... Nič me ne sprašujte prosim, ker moram zložit govor. Zej dva dni vas bom samo brala, pa navijala, itak! Čez dva dni pa vam tut kej napišem.... Kruce in Darja, kar pogumno! Sej ste na pravi poti!! Blanč, presenečenje prve vrste!! Prow cmok v grlu si mi nardila! Čestitam!! Mejčkite se lepo, zunaj je mraz, pravi čas za se več stiskat z dragimi!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:50:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Zarja jest bi ti snegeca kar poslala, pa se bo sproti stopil . Sicer pa glavno je, da drug teden začneš pošlji mi snegeca...tu ga ni več....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:51:46
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Zdej še samo naštudiram, kako pikice prepričat, da se ugnezdijo pol sem pa CARICA Glej da boš tud za to dala recept. Na katerih vitaminih sta pa bila vidva?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:52:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light tvoj horny medi me v dobro voljo spravi, ker vem, da se da ...., tud če imaš trebuh z dvojčki saj draga midve to veva....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:55:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 zarja, vidim da je res gužva v službi, če še v ilegali tako na hitro sem gor priletiš. pa ja no...pol pa vas tolk pogrešam....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:56:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo pridelala sem 24 celic mislim, da je to rekord...kokoška!!!!!!!! Držim pesti za ET!!!!!!! Fejst full!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:57:59
|
|
|
|
blanč
|
Miška,upam, da bom prav napisala, ker sem v službi pa ne morem na škatlice škilit -E vitamin-300, kupljen v Italiji, pri nas najmočnejši 100 pa še sintetičen povrhu evitol. -Q10 -cink,selen jaz pa še b vitamin, ampak bolj zaradi vitiliga kot jajčk.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 16:58:00
|
|
|
|
Shadow
|
Bumo, ljubica, pa ti dosegaš nove rekorde!!! To bo otrok za izvoz! Zdaj pa hitro počivaj, da boš pripravljena za otročke! Kar se pa tiče osebja v Mb, se pa popolnoma stinjam s tabo. Neverjetni so, res.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?