lučka 25
|
Dober dan. Sem danes bolj na izi vse skupaj vzela in se šele do sedaj do RR dokopala. Kruce, žal mi je, da je test pokazal samo eno črtico. Pa zakaj samo pokvarjene teste prodajajo in moraš prav na loteriji zadeti tistega, ki pokaže . Samo n obupat, pojdita v nove boje, me bomo pa že zdaj začele navijat. Želvica, še malo (saj vem da gre prepočasi), pa bo prišel dan D. Do takrat pa, drži se. Darja, pa ne no. A res? Potem pa kar pozitivno za naprej, ker zamrznenči tudi veselo čakajo na tebe/vaju. Se*, jaz delam sicer v vrtcu, ampak tudi v šoli ni samo sedenje. Hitro lahko narediš kak hiter gib. Misli na sebe in otročke. Za službo bo še čas. Shadow, jutri bo pa en dva tri tu, pa tvoji otročki v tvojem varnem zavetju tudi. Lara, vidim da uživaš. Jaz sem fajn, bolj sproščena ker mi ni treba mislit, kaj lahko narobe naredim ali dvignem, pa virusi,... Zdaj pa uživam. Že dva dni pa uživam brez valov salbosti, samo zaspana sem malo bolj. Kar se pa tiče drugih in njihovih problemv,...si taka kot jaz. Ne znam odklopit in mislit samo na sebe, pa ne pomagat drugim. Moj pravi, da ne bi bilo slabo, če bi kdaj kaj pustila pri miru, samo ne gre. Se boš morala včasih ar malo stran obrnit, pa na sebe pomislit (ja, kdo to govori) hedviga, še ko boš svoja sončka dobila v naročje ne boš morala verjeti, da se to res dogaja. Da končno lahko uživata v vajini sreči. Izkoristita vsak trenutek že sedaj in potem. Pa saj v to sploh n dvomim. gigi in hedviga, pa se res v vajinem slengu počutim kot doma. biba, navijam za c. shuka, hvala za Prometrium. Saj res, zdaj se pa lahko dobiva tudi dopoldan ali pa malo prej. In to pri starih prdcih bambi in Se*, jutri bo pa že punkcija. Ampak gre čas do punkcije res hitro, samo kaj ko se potem pa tako vleče. Abra, bo pa res treba počasi v šoping. Zdaj še v miru, da ne boš potem zadnje tedne prav na hitro vse pokupila. Pikovit, upam da si dobila pravi odgovor in si pomirjena. sapi, vzemi si čas za knjige, kake romantične filme,... pa uživaj kar se le da. mismis, kužon vidim da si je dal včeraj duška. Pa saj to je za razumet. Saj bi si ga mi tdi, samo nas bi gledali začudeni in še kake prisilne jopiče oblekli, za kužone pa je to normalno. zarja, vidim da je res gužva v službi, če še v ilegali tako na hitro sem gor priletiš. obi, žal mi je in ciljamo na naslednji postopek z istim ciljem . blanč , pa saj to je super. Prav lepa novica. Potem se pa res lahko že sedaj trojčki obetajo, če sta še ostale dva zarodka preživela zamrznitev. šopka, UZ je pokazal lep začetek in si lahko zadovoljna.
|