|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
28.2.2009 6:51:25   
kargo
Dobro jutro punce,zgleda dasem edina,ki ima težave s spanjem,se mi že pomalo meša.Danes sem se spet zbudila ob 3.30.Ne vem zakaj je tako,ker tudi čez dan nič ne spim.Včeraj sem bila na pregledu,je minil že en teden odkar sem bila v bolnici.Naredili so mi ultrazvok,bilo me zelo strah,ampak je vse superuser posted image .Beba raste normalno,zmerla ji je obseg glave in trebuščka in pravi da je vse normalno.Hematom,ki se mi je naredil po biopsiji se je pa posušil,jupi.Nasledji pregled imam 9.3. in upam da bojo že izvidi do takrat.Želim vam lep in miren vikend.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
28.2.2009 7:59:24   
Tanchy
Tudi jaz vam želim eno lepo, sončno dobro jutro!!!
Kaže se spet en karsen dan in upam, da ga bomo vse kar najbolje izkoristile.

Pri nas se tudi non stop nekaj dogaja, da sem kar precej že utrujena. Še dobor, da sem pa tja pride petek in potem žal karatek vikend. Naslednji teden pa še mami praznuje 50 let in besno iščem ideje - ima katera kakšno? Brskam in brskam po netu pa mi sploh ne vem kaj ne pade na pamet...user posted image Najbolj pa me jezi ker ne morem pripravit življenjepisa - ok, od 20.leta naprej lahko, prej pa nimam koga vprašat user posted image .

Ve ste pa tako pridne, da vas takole ob koncu tedna lahko samo preletim -

Vsem user posted image , katere imate bolj ali manj žalostne izkušnje želim,vse lepo in dobro, ter da se bo vse skupaj lepo končalo avgusta s krasnim user posted image v naročjih.

Tiste user posted image , ki pa imamo sreči in niti nimamo težav (čeprav jih itaqimamo user posted image ) pa želim srečno crkljanje bušijev - to velja za vse user posted image .

Da še jaz malo pokomentiram moje počutje: grozno utrujena, prav tako se mi nič ne da pospravljat (hvala bogu, da mi mami priskoči na pomoč), slabosti in vrtoglavic zaenkrat ni več user posted image . Malo zgodaj, vendar sem v pon pri 14. tednih že začutila rahlo žgačkanje čisto spodaj v trebuhu - ker sem sedela se to zelo dobro čutila. Verjetno se je user posted image ravno dobro dregnil v steno. Sem bila potem, ravno na pregledu, pa je to kar možno. Naslednji pregled je 23.3.2009.

Me pa zanima ali so vaši malčki že postavljeni na glavico oz. tiste, ki ste že rodile ali se spomnete - so user posted image tako ostali ali so si še spreminjali lego?
Vem, da je veliko možnosti, samo zanimajo me vaše izkušnje. Naš Leon se namreč ni nikoli postavil na glavico in sem tudi rodila s CR (nožna vstava).

Ali še oziroma kdaj ste nehale jemati folno kislino?

Hvala za odgovore,

lp

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
28.2.2009 8:03:23   
Sulfinija
Ojla!

Jaz še vedno jemljem folno kislino in jo bom do konca.

ha ,tudi meni se zdi,da najino user posted image  čutim ko se mi mika po trebuhu in pritiska ob steno ob sedenju tole absolutno dobro čutim.Prvaih brck pa še kar ni,sem pa vsja pomirjena da jo čutim včasih bolj,včasih manj če prav čutim seveda.

LP Mojcauser posted image 16t2dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
28.2.2009 9:13:27   
eee35
Jaz sem se danes tudi parkrat ponoči zbudila, pa enkrat valjda imela en grozen napad kihanja, po moje sem tudi zbudila mojega, pa user posted image , pa še sosede...Pol pa smrkanje spet. Tega pa res nisem pričakovala, slabosti, okej, prekomerno lulanje, okej, ampak SMRKANJE???? Tu mač...
Danes bom šla nekam malo v hribčke, ne hribe, ker se mi ne da, ampak nekam tako, da malo migam. Sonce je noro!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
28.2.2009 9:20:40   
kerala
dobro jutro!
eee35, tudi smrkanje je za user posted image čisto normalno zaradi povečanega volumna krvi menda. Jaz ponoči nič ne lulam in se pa prebudim kdaj ravno zaradi polnega nosa. Pa nisem prehlajena.

jaz pa grem na tržnico na kavico, pa malo na sonček in na sprehodek ob morju z mojim user posted image . Sobota je najprimernejši dan za to, se sami vozički okrog sprehajajouser posted image !

Uživajte v sončku!user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
28.2.2009 10:58:55   
Lorian
Hojla punce, se javim še vam. Očitno bom kar pri vas ostala, ker imam že tretji datum in sedaj sem se odločla, da ga ne spremenim več. Tako da moj PDP je od včeraj naprej 30.08.
V glavnem g. mi je izračunala NS in je rekla, da je razdalja 2 mm, kar ni preveč dobro. Kakšne razdalje ste pa ve imele? Sicer je vse lepo vidno, pa živahen je, tako da je skoraj sigurna, da je vse ok. No točno bom itak izvedela po AC, tako da čakam na 24.03. ( kje je še to ). Pa si predstavljate, da je potem kaj narobe, ti pa že otročka čutiš in vse... upam da bo vse ok.
Lepo pridno pišite še naprej, jaz vas itak še brat ne uspem, kje šele da kaj komentiram. Vas je pa vseeno luštno prečekirat kako ste.
za seznamček še to. Naslednji pregled pri g. 30.3.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
28.2.2009 18:49:05   
šivilja
Ja kje pa ste danes vse. Včasih komaj uspem sproti vse prebrat. Danes pa je bil tako lep sonček in je res bolj pametno iti ven, kot pa viset pred računalnikom.

Uživajte še v ostanku dneva!!!

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
28.2.2009 19:16:40   
kerala
Lorian, kakšno pa imaš izračunano verjetnos za DS po izmerjeni NS? A si dala kri za DHT? Ti je NS izmerila kar tvoja G ali zdravnik z licenco?
Jaz sem imela razdaljo 1,1mm, kar je osnovno vejretnost 1:180 (zaradi mojih 38 let) zmanjšalo na 1:1000, skupaj z rezultatom DHT pa na 1:3700. Tako da sem se glede na te rezultate kar odločila, da sploh ne grem na AC.
Načeloma je debelina do 2,5 še vedno normalna, samo tanjša ko je boljše je. Jaz bi za vsak slučaj dala še kri za DHT, oz. še boljše, če uspeš na AC kaj prej. AC se dela v 16. tednu, to pa je, če sem prav izračunala, prej kot si ti naročena. Jaz imam rok 13.8., pa sem imela predvideni datum za AC pretekli ponedeljek. Lahko pa tudi zraven še zatežiš da rezultat NS ni najboljši...
Jaz bi bila na tvojem mestu zelooooo sitna in vztrajala, da te naročijo prej.

Saj ne, da bi te hotela kakorkoli prestrašit - daleč od tega! Seveda da bo vse OK, samo za vsak slučaj...
Jaz žal še preveč dobro vem, kako je, ko ga čutiš in veš, da ga čez nekaj dni ne bo več. Sem doživljala to pred dobre pol leta v 22 tednu in tega resnično nikomur ne privoščim! In verjemi - vsak teden, dan... močno šteje.

Močno držim pesti, pa zihr bo vse tko kot mora bit - avgusta bomo pa pestvale male, tople in mehke štručke! user posted image user posted image user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
1.3.2009 8:06:03   
sams
user posted image Aktualni pregledi v tem tednuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedeljek 2.3. 2009
user posted image   katyy26

Torek 3.3.2009
 user posted image    Zima07
user posted image    tulpek
user posted image     23tina
user posted image     SAŠA77
user posted image      živa25

Sreda 4.3.09

user posted image  tejči77

Četrtek 5.3.2009
 user posted image    Barbk
user posted image    TjasaJ

Petek 6.3.2009
user posted image  HeGa
user posted image  altaya
user posted image   ianmai
user posted image       aprilčica07 AC

user posted image Aktualni pregledi v marcuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek 9.3.2009

user posted image  Piha
user posted image  čačka
user posted image  muca83
user posted image  irency84
user posted image  Reby

Torek 10.3.2009
user posted image   šivilja 
user posted image   Drnula 
user posted image   lara27

Četrtek 12.3.2009
user posted image    Sulfinija 
user posted image    kerala
user posted image     Joob

Petek 13.3.2009
user posted image    Alisa
user posted image    Serendipity

Ponedeljek 16.3.2009
user posted image  aprilčica07
user posted image       go_ta MF

Torek 17.3.2009
user posted image   sams

Torek 18.3.2009

user posted image       *anč* AC

Ponedeljek 23.3.2009

user posted image      Flora2 MF
user posted image       Tanchy

Torek 24.3.2009

user posted image     Lorian AC
user posted image       ema82 MF

Sreda 25.3.2009

user posted image      simonalokar MF
user posted image       Urša T. MF

Petek 27.3.2009

user posted image     Sisy MF

Sobota 28.3.2009

user posted image      poopsie MF

Ponedeljek 30.3.2009

user posted image   eee35
user posted image       cowgirl MF
user posted image    Lorian

Torek 31.3.2009
user posted image    karin1

user posted image Aktualni pregledi v apriluuser posted image

Sreda 1.4. 2009
user posted image     M1987 

Petek 3.4. 2009
user posted image    opatija  MF

Ponedeljek 6.4. 2009
user posted image   Piha  MF
user posted image    romana24  MF

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
1.3.2009 8:11:34   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Lorian

V glavnem g. mi je izračunala NS in je rekla, da je razdalja 2 mm, kar ni preveč dobro. Kakšne razdalje ste pa ve imele?

Jaz sem imela 1,8 mm. Baje je do 3 mm vse OK, tako da po mojem ni razloga za skrbi. Sem prebrala tudi, da 9 od 10 otrok, ki imajo debelino med 2.5 in 3.5 mm, se rodi user posted image  bp.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
1.3.2009 8:12:45   
Barbk
Jutro babuške,

itak, da vas spet ne dohajam. Vas bom zdajle samo lepo pozdravla in šibala za nazaj brati, da vidim kaj se je dogajal. Madonca moram bit bolj pridna z branjem, se mi zdi da sem vso rdečo nit zgubila. Šibam.....
Joj....in kako ste kaj danes na tole sivo (vsaj v Lj.user posted image ) nedeljsko jutro?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
1.3.2009 9:08:55   
go_ta
dobro jutro, drage moje! ste dobro spale? jaz se totalno nisem naspala ... pa sse obrnem sem pa tja, ne morem spat! tud čez dan ne spim, tako da pol skoz sam zeham!user posted image
včer sva pa mela noro - je dragi praznoval roj.dan! sm mu za kosilo lazanjo nardila, spekla pecivo, torto, narezala mal salamc, sira, pol so pa obiski pršli in smo se mel luštn. user posted image  dons se mi pa zato NIČ ne da, niti kuhatuser posted image razmišljam, da bom naredila pomfri pa hrenovke he he. mam pa zdaj novo strast pri hrani (pri men to traja par dni:): krompir z blitvouser posted image
zdaj pa na kavico. lepo se mejte!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
1.3.2009 10:04:20   
cowgirl
go_ta... moj je tudi včeraj praznoval rojstni dan... user posted image danes pa torto delam, ker včeraj ni bilo energije. sem se že navadila, da kakšno stvar prestavim in ne grem z glavo skozi zid. kdaj me popade taka utrujenost, da grem lahko komot spat za 3 ali 12 ur. vseeno. user posted image
trebuh raste kot za stavo, vsak dan se težje premikam in moram prav pazit, kako ustanem iz ležečega položaja, ker me drugače trebuh oz. mišice in kite tam okrog zelo bolijo.
včeraj sva šla še u baby center brskat... in sva našla perfekten vozek za nas. mi smo bolj hribovci in je high trek edini za take poti, po katerih se bomo sprehajali. user posted image
Uživajte, veliko počivajte in se sprehajajte!

Carpe diem

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
1.3.2009 11:12:48   
eee35
cowgirl: a lahko napišeš kakšen je to voziček, kaj sta zbrala?

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
1.3.2009 12:10:22   
Joob
Huudo, sej ne morem verjeti, kake buhije imate ze nekatere...pri meni se še čiiisto nič ne pozna...sem pa danes stopila v 17.teden. Ali bi me moralo kaj skrbeti???user posted image  Brcik pa tudi se ne cutim.user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
1.3.2009 12:43:05   
cowgirl
tale je http://www.lovecnacene.si/readfile.php?f=upload%2Fproducts%2F2603%2F6%2F114836.jpg

saj še malo gledam... Jane slalom mi je tudi všeč, ampak je taka cena... no saj so vse, ampak so te vozički dragi, user posted image kot bi bili iz zlata. moj user posted image ima kolo=bicikel za tako ceno, pa ga vozi že nekaj let (ne po asfaltu, ampak offroad) in ni skoraj nič obrabljen... baje pa da vozički so, če jih voziš 2-3- leta in je bolje če kupiš novega. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
1.3.2009 17:37:19   
rinaa

Ojla!

Me veseli, da so se javile avgustovke. Najin PDP je 6.8.2009 in bova prvič postala staršauser posted image . Že komaj čakava na najino user posted image .

Velik sreče in zdravja tud ostalim in čimlepšo nosečnost.user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
1.3.2009 17:59:14   
nena1978
Ojla user posted image

pa da še jaz napišem par vrstic.....že kar dolgo se nisem oglasila :-( user posted image
ja ta služba pa domov...pa še neki za fax končujem, tko da sm zvečer tko zmatrana, da se mi sploh ne da še za računalnik :-(

bili smo na NS, debelina je 1,8mm, sem pa dala tudi kri, izvid rezultat samo še izboljšal......NS mi je delala moja gin, ki ima tudi licenco....nekako mi je pomebno, da mi vse dela en človek (in to dober!!!)...v prvi nosečnosti sem imela slabo izkušnjo (ki se ni dobro končala), zato sem sedaj še toliko bolj pazljiva in pozorna..... je bil pa sedaj otroček tako živahen, da ga je kar "lovila", da je uspela izmerit NS....
naslednji pregled imam 12.3., razen popoldanske utrujenosti (ki je normalna) pa nimam večjih težav user posted image , upam, da bo tako tudi ostalo.....user posted image

lepo se imejte, pazite nase in na svoje user posted image ....

(odgovor članu rinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
1.3.2009 19:25:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image )??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), MF-16.03.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-27.03.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-28.03.          
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-24.03.

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 10.03.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), MF-23.03. 

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , MF-25.03.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), ??               
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, 10.03. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 02.03.
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-03.04.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.03., MF-06.04.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-25.03. 

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), MF-30.03. 

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), 06.03.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03.                              

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image )user posted image , 01.04.

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 03.03.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), 12.03. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), 12.03.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , 04.03.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), MF-30.03. 

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , 06.03.  

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 02.03.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), 12.03.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ?? 
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), 05.03.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ),user posted image , 09.03.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), 31.03. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), 13.03.  
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), 03.03.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), 09.03.  
kargo   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), 09.03.

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), 05.03.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 03.03.
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), 17.03. 
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),-2, 10.03. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), 09.03. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), AC-18.03.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), ??
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) ,user posted image , ??

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), 16.03., AC-06.03. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), 12.03.

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ),-2, 23.03. 

26.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), 03.03. 

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03.  
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , 03.03.

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 30.03., AC-24.03.

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 87 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu nena1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
1.3.2009 20:18:39   
kerala
Zdravo drage moje user posted image !
Evo, pa je še en vikend za nami. Upam, da ste ga lepo preživele - glede na to, da ste bolj malo pisale, sklepam, da je bil kar pesteruser posted image .

Milsim, da sem včeraj prvič začutila mojouser posted image . Nisem sicer čisto prepričana, ker mam skoz tak prepih tam po črevih, da vse tiste nežne brcike zakrije, pa vendar se mi zdi, da je bilo to to. Tudi danes je bilo nekaj malega, čeprav sem bila preveč v akciji, da bi sploh lahko spremljala. Zaenkrat je vse tako nežno, da se ga med gibanjem praktično ne da začutit. Upam, da bom jutri, ko bom spet cel dan presedala v pisarni, spet kaj začutilauser posted image .

cowgirl, tudi meni je bil tale High Trek zelo všeč, zdaj se pa vedno bolj navdušujem na Mutsyjem 4-rider, al pa PP Skate, al pa celo mogoče Maxi cosi, tisti z dvemi velikimi kolesi zadaj in dvemi malimi spredaj. Kolikor sem gledala, se High Trek dobi v Italiji tudi 200 EUR ceneje. Se splača pogledat.

Lep večer vam želim, pa dooolge sladke sanje!user posted image user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
2.3.2009 7:05:58   
aprilčica07
Jutro

na hitro, ker sem že v gužvi:)

mojga smo spakirali, se vrne v četrtek, v petek pa ac. Joj, nevem ali naj se veselim ali jočem.. me je strah ko psa, saj potihem upam, da bo vse ok, po drugi strani me je pa strah telefonskega klica in besed gospa pri vas pa ni vse ok..jao, jao, bodo dolgi dnevi:( ma bomo preživeli, itak nimamo druge izbire, kajne? malo me vse skupaj nekam daje, marca imamo pr nas vsi rojstni dan, moj, jst, moja mama, nona, teta..res bo pestro, meni pa ni do druženja, ne do veseljačenja, skratka do ničesaruser posted image user posted image user posted image user posted image

imamo spet dež... ga res ni blo že dolge:):)

nevem katera je spraševala o debelini ns, jst sem jo imela 2,9, pa je rekla ginekologinja, ki mi jo je merila, da normalno je do 2,5, se pravi, sem jo imela fejst povečano:(

Grem še na kavo, pol pa delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
2.3.2009 7:44:51   
Drnula
Dobro jutro aprilčica,
jaz sem tud pri kavici zdajle, jaz si po poti na stopnicah skuham iz automata. Pa, dobra je. Upam, da bo vse ok, daboš imela čim več gužve in ti čimprej pride ta petek in bodo rezultati ok. Saj sem šla čez marsikaj ampak čez to ne in lahala bi, da vem kako se počutiš, še predstavljam si težko, mi je pa jasno, da ti ni lahko in če bi le kaj pomagalo da mislimo nate in ti od daleč stojimo ob strani ...

go_ta, jaz bi tud kar spala. Če ne bi bila v službi bi pomoje precej več spala. Včeraj sem šla spat ob 10. spala do 5.30 potem še celo pot do LJ in ... bi še. Pa popoldan doma, tam nekje po 16. mi prav paše se uležt in zakinkat pa čeprav sam za 15 min.

tancy, zdaj je še prezgodaj za lego na glavo. Zdaj imajo user posted image  še toliko placa, da se lahko obračajo po mili volji na vse strani.

Jaz sem pa glih prej začutila eno brciko user posted image  Takole v službi za mizo najbolj začutim ... ali če se mal razburim, na nakšnem sestanku, pa sem potm hitro spet mirna. Ampak ja, razburjenost, to sem opazla že v 1.user posted image , ni treba veliko, čist mal dvignjenga pritiska pa je bil takoj živ žav.

Drug teden, 10.3. imam naslednji pregled... hmmm, zanima me če mi bo delala morfologijo, ker bi mojga vzela takrat zraven. Po mojem mi še ne bo, tudi 1. mi je delala šele po 22t. Bom vseeno poklicala.

Lepo se imejte. Jaz že komaj čakam petek.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
2.3.2009 7:55:54   
Anonimen
hey hey punce!!!!
pozdravcek po dolgem casu.
s5 mi racunalnik ni pustil poste pisatuser posted image !!!!
na kratko....z mano je vse ok, in cakam, komaj cakam na prve brcike, ker so vsi tipicni znaki nosecnosti izginili, samo se vsak dan vecji trebuh me spominja na nosecnost, pa nihanje energije!
danes delam plane, kaj vse bom naredila po bajti, malo manj kot podrla bi jo, pa novo sezidala:D. prideta pa kaka 2 dneva v tednu, ko niti na wc nisem sposobna jit, brez da se pol ure psihicno pripravljam na pot do WC.-ja!!!
se vam tudi kaj takega dogaja???
se podatek:Moj  naslednji pregled(tretji) imam 11.3.
.Lep dan zelim vsem skupaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
2.3.2009 10:15:35   
Joob
Punce,zakaj pa mene ignorirate?user posted image user posted image user posted image  Sem vceraj malo pojamrala, da me skrbi, ker sem v 17tednu, nosečniški znaki so izginili, trebuha od nikoder, brcik tudi ne...se vedno nosim stare hlače...povejte, ali imate ze vse buhije? Joooj kako me skrbi...pregled imam pa sele 12.3...do takrat se bom pa pojedla...Sploh sem panična zato, ker imam pred sabo ze dve neuspeli nosečnosti in me res skrbi, da je kaj narobe.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
2.3.2009 10:40:18   
tejči77
Joob, nič ni narobe, če še ni bušija, sploh če še nisi rodila se buši pokaže kasneje. Nekaterim se še v petem mesecu nič ne vidi. Tako da skrbi na stran in uživaj.user posted image

Mi smo preživeli lep vikend, bili pri mojem stricu na Ptuju (ga nisem videla že sedem let), včeraj pa na enem dolgem sprehodu okoli jezera.
Sem pa malo žalostna, ker sem izvedela, da pridejo v Udine konec avgusta Coldplay in ne bom mogla it.user posted image  Sem se še nekaj mesecev nazaj zaklela, da na Coldplay grem, če bodo kje v bližini, pa naj bo kar hoče. No, imam vsaj lepo tolažbo, zakaj ne bom mogla iti.user posted image  To pa tudi vse pretehta. Sem si v petek posnela z MTV-ja njihov koncert iz Tokia (letos februarja je bil) in je super, čeprav so ga ves čas rezali.user posted image  Larisa si je zraven začela peti la la.user posted image Znak, da so njej tudi všeč.

Sem si kupila tudi nosečniške žabe. Zdaj sem blažena. Nič tiščanja in bolečin.user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.