aprilčica07
|
Jutro, kargo: še ena, ki je imela slabo nuhalno.. za biopsijo sem bla že prepozna, tako, da sem naročena na amnio 0603 v Lj... počtuje je tako tako, kakor kašen dan, enkrat sem ok in prepričana, da bo vse tako kot mora bit, drugi dan je stanje porazno in se smilim sama sebi in jočem in stokam Ti držim pesti, da bo res vse ok. Je tako, da je to čakanje rezultatov najtežji del vsega tega. Jst bom, če bo amnio pokazala, da je kromosomsko vse ok, šla še na ultrazvok plodovega srčka... Mi je to predlagala tudi moja dohtarca, da se res pregleda vse kar se pač da... In če bo amnio in srček ok, pol bom šele začela uživat.. Ma do tja je še daleč, še najmanj 1 mesec živčne vojne... Sicer je vikend minil kr fanj, malo smo šli v maškare z tamalim, mi2 se nisva nič šemila, pa z enimi kolegi smo šli na burek, tako, da sem se malo zamotila in nisme lih cel cajt mislila na slabe reči.. Danes pa delam. Sem mislila se dogovorit tako, da bi delala do amnio, pol itak pripada 1 teden bolovanja, pa bi rada pol še malo povlekla, da bi bla doma dokler nevem kaj je na stvari. Bom vidla, če mi bo ratalo.. Tle na našem koncu so bolj "trdi" za bolovanja zgleda.. Saj nevem kaj je bolše, ali naj delam ali na bom doma. Ko bom čakala izvide amnio, bi blo pa verjetno bolše, da bi bla doma, ker bom ob vsakem zvonenju gsm.a otrpnila in mi bo zaledenela vsa kri po žilah. Tako, da... Ah pustmo cajtu cajt, prinese vse odgovore. Vedno. Lepo se mejte.