|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
27.2.2009 7:49:53   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: kargo

Sams,če te je DHt potrl in te jezi,se še vedno lahko odločiš za trojnega hormonskega in ti bo mogoče lažje,čeprav si imela NS čisto vredo.Kaj pa ti je rekel tvoj ginekolog?

Hvala kargo, mah, moj ginekolog oz. njegova sestra, ki sta oba fuuul skulirana in nikoli nič ne komplicirata, je rekel, da že itak imamo te težave s krvjo in drugih težav ne rabimo in naj se ne sekiram in kaj bi rekle tiste, ki imajo razmerje 1:13. Poleg tega pa hormoni v telesu variirajo in lahko so ujeli glih trenutek, ko sem jih imela ful malo in zato je poslabšalo rezultat. Sej, probam vržti na stranski tir. Rekel mi je naj niti ne hodim na četverni test, ker bo itak vse OK. user posted image Res je tudi, da sem zadnje čase pod strasom, ker se selimo in mogoče tudi to vpliva na hormončke, ker sva se tudi z user posted image  "primila" za ene par neumnosti.

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.2.2009 7:55:36   
sams
opatija, drži se in ne se sekirat zaradi 2 sendvičev. Veš da tudi meni v tej user posted image  ful pašejo sendviči, pa nisem sendvičar? 2 sendviča ne bosta naredila škode, verjemi mi. Uživaj, zdej lahko. Verjamem pa, da pogrešaš malo časa zase. Evo, spij tole user posted image  in se zrelaksiraj.

aprilčica07, hvala. Sej vem, da ne smem jamrat, ampak en malček pa lahko, ne user posted image . Vedno te hočem vprašat, če delaš na kaki upravni enoti. Ker včasih ko napišeš post okoli 8h zjutraj poveš, da moraš iti, ker imaš stranke. Zato te ful nekaj vidim, da delaš na kaki upravni enoti. Kaj res? Sicer še vedno ful držim pesti tudi zate.

Zdej pa se grem pripravit in v akcijo. Pa-pa drage moje.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
27.2.2009 8:00:18   
aprilčica07
sams: ne, ne delam na upravni enotiuser posted image user posted image user posted image user posted image   sem pa na davkarijiuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
27.2.2009 8:59:49   
Drnula
Pozdravljene punce,
ste odrajale pust ?! Pišete in pišete in jaz vam ne morem sledit... si morda čez vikend vzamem kaj več časa.
Jaz brez nosečniških hlač ne vem kaj bi, saj ne bi mogla nič oblečt. Trenirke doma že, teh itak tudi prej nisem imela nosečniških, je pa res, da sem jih pretegnila. Ampak drugih hlač pa ni šans. Res, da nisem bila nikoli suhica, ampak trebuha je tud že kar nekaj
Na smušanju je bilo super. ... no smučanju .... jaz itak ne smučam, z Neco sva se sankali in seveda obvezno hodili vsak dan v bazen. Neca je uživala, da se je nisem mogla nagledat. To je bilo zanjo res užitekuser posted image
Moj trebuh pa je nekako takole
user posted image

Aja, včeraj sem že cel dan v službi čutila gibe in to je resuser posted image

Meni je v 1.user posted image  trebuh nekje od 7m stalno otrdeval, sploh na sprehodu, obvezno po user posted image , zadnji mesec je pa itak bil skoz trd kot kamen. Tud zdaj sem že opazila da mi otrdi med/po user posted image , v tej stopnji user posted image  je to zelo blago in ne bi vedela da gre za otrdevanje če ne bi bila prej že user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2379
27.2.2009 9:18:23   
Ayo
Jutro!

Aprilcica07, jaz sem se tudi vedno sprasevala, ce delas na UE user posted image user posted image

Opatija, ti se kar izkasljaj tukaj, zato pa je RR. user posted image
In ja ne se sekirat zaradi tistih 2 sendvicev, jaz imam tudi obupen nacin prehranjevanja med user posted image skos neki sendvici, spageti, pizza…ker drugace imam res zdravo prehrano. Mah, saj bo minilo, smo ze na polovici user posted image
Glede user posted image je moj isti, da se po nekaj dneh ze pritozuje in izgleda kot da ne bi user posted image ze celo stoletje. Ampak zadnje case se je kar malo sprijaznil, pa tudi sam je videl, da sem zvecer totalno fertik in mi se na kraj pameti ne pride, da bi blo treba se telovadit po postelji user posted image
Tako da, ce uspemo, imamo to na programu ob sobotah user posted image

Kerala, evo nisi edina, ki ima slab odnos z mamo. user posted image
Moja je sicer tako dalec, da mi itak ne more pomagat, ampak tudi ce bi bila cez cesto (itak pa ne bi NIKOLI mogla zivet v njeni blizini!!), bi bilo kot da je ni. Se nisva nikdar zastopili in se tudi  nikoli ne bova, zal!! Jaz sem HB z 20-imi leti prekinila stike z njo, se slisimo po telefonu 1x na 10-14 dni (dobro da obstaja vreme, ce ne se ne bi imele o cem pogovarjat), in to jet o.
Drugace tasco imam pa super! user posted image

Nic grem malo delat, ceprav je danes bolj dolgas v sluzbi.

Aja, user posted image se vedno ne cutim, pa bom jutri stopila ze v 19t user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
27.2.2009 9:36:02   
Anonimen
ja kakšni trebuščki so že tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo avgustovke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ayo ne sekiraj se... Moja kolegica je nosila dvojčke pa jih ni čutila do 21.tedna se mi zdi user posted image user posted image   Počakaj... imaš še nekaj časa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
27.2.2009 9:59:19   
go_ta
dobro jutro moje souser posted image ! še en prekrasen dan!!!!user posted image bo treba mal pospravt pa skuhat pa mal ven it .... pol pa spet pecivo pečt za jutr pa torto. uf, velik dela!
opatija, ti se kr izkašljaj! tud jst sm šla sama seb grozno na živce, ko sm bla utrujena, sam ležala, stanovanje je bilo bomba, nisem šla nikamor... zdaj je pa bolje, tako da bo pri tebi tud! najboljš si je narest en časovni okvir, da ti ostane mal časa zase, za en sprehodek!!! glede user posted image  ... moj se nič ne pritožuje, kar mi je zelo čudno ker je moj dragi pač moški, ga moram že jst včasih pobarat, če me sploh še hočeuser posted image ...res pa da se zdaj muckava le 1x-2x na teden pa je noro dobruser posted image , sam sm pol nesproščena zarad tistega rjavega izcedka, ampak do zdaj ga ni bilo. pa tud jst po tem čutim neko otrdevanje, zategovanje.
otročka pa čutim, ne vsak dan, ampak je res lepo, se pol tko bebavo smejim he he.
sams, nč sekirat, VSE bo V REDU!!! to je statistika, ki nam lahko greni življenje.
ja ta čas pa kar leti, smo že na poloviciuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
27.2.2009 10:06:26   
eee35
Opatija: glih sem prebrala, kaj si pisala, pa verjemi, nisi nič drugačna od večine nas. Meni se sploh ne da pospravljat, ne da se mi muckat, ne da se mi niti tuširatuser posted image  edino, kaj se mi da, je da hrano bašem kot nora, pa res se ne morem niti sekirat zaradi kilogramov. Evo zdaj, da bom solidarna s tabo, grem si naredit en pošten sendvič s tuninim namazom (zelenjavni namazek plus tuna, plus narezane olive), pa bom ga prav z veseljem požrla, pa pika!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
27.2.2009 10:11:03   
Anonimen
joj Opatija, jaz sem tudi tkoooo lena, da mi je včasih že prov nerodno user posted image user posted image user posted image user posted image   Jokam ob filmih in prov sopem zraven user posted image user posted image user posted image user posted image   ampak nimaš kej... To so hormoni.

Še malo pa bo minilo in potem bomo jamrale, da ponoči nismo spale ker smo dojile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jamranje pa je itak bistvo RR-ja... Da se lahko skašljamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
27.2.2009 10:19:45   
HeGa
Živjo user posted image !

Zadnje dni sem malce v gužvi pa vas komaj dohajam. Bi si mogla kar malo zapisat o čem je katera pisala, da bi lahko komentirala.

Ampak ja, tukaj smo, da se skupaj veselimo in požalostimo. Nobena naj se ne sekira, če se mora kdaj pa kdal malo ˝spucat˝. Vse bomo slej ko prej na vrsti. Še posebej sedaj ko smo user posted image  pa nas hormoni hecajo.

Jst sem bila včeraj na fizioterapiji in bila malo razočarana. Nas je bila cela skupina vsaka s svojimi težavami, terapija pa čisto splošna. Rešitev za vse pa je bila trening globoke trebušne mišice. Tud prov.

Nam je pa malo razložila o medeničnem in o trebušnem pasu. Medeničnega naj bi si dala gor tista, ki ima med samim gibanjem bolečine v predelu križnice ali sramne kosti. Ampak samo med gibanjem. Trebušni pas pa naj bi nosile samo tiste, ki imajo zelo ohlapno tisto ta pokončno trebušno mišico, oz. je razmik te mišice močno povečan. Seveda tudi samo med gibanjem. Naj bi ga (trebušnega) nosile samo tiste, ki bi jim ga priporočil ginekolog ali druga strokovna oseba, in ne kar tako, saj je vsaka taka ˝mehanska˝ zadevica potuha za mišice, kar ti vsekakor ne pomaga. Jst zaenkrat ne bom nosila nobenega. Eventuelno, če se stanje res poslabša medeničnega, drugače pa bom poskušala zadevo izboljšati s treningom globoke trebušne mišice. Moram si najt kak pilates za nosečke - pa se potem tudi vpisat, ampak kot vedno mam tisoč izgovorov. Bi rabla enga, da me mal brcne, da se nekam vpišem. Nekak mam en odpor do vadb, kjer sem vezana na dan in uro. Mah kaj pa vem.

Vsem, ki čakate na preglede in rezultate želim, da vam čimhitreje mine, pa da vas vse čakajo dobre novice.

En lep petkov pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
27.2.2009 10:57:09   
Reby
Ojoj, punce, kakšni trebuščki, me zanima, a mate že vse tako velike?
Jaz sem zdej začela 15. teden in šele nekako malo se mi je začelo poznati, čeprav je otroček celo malo nad povprečjem velik.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
27.2.2009 11:13:27   
eee35
Jaz sploh nimam občutka glede trebuha, včasih se mi zdi (večinoma zvečer), da je tok velik, pa napet, da bo počil, zjutraj pa se mi zdi čisto povprečen, pa se začnem takoj spraševat, aliuser posted image  raste. pa sploh ne vem več, ali sem res čutila žgečkanje, zdaj se mi zdi, da ga ne...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
27.2.2009 11:40:45   
Arwen
Zdravo! Uh, danes ste se pa že navsezgodaj razpisale.user posted image No, da ne bom zaostajala, se na hitro javljam in sporočam, da sem bila danes na rednem pregledu in je vse b.p. Še celo za kilograme me je pohvalila, da sem se ravno prav zredila, čeprav meni se zdi, da sem kot ena bunkica, ki vzhaja v vse smeri.user posted image
Ayo- z veseljem ti sporočim recept in cel postopek za krofe, ampak ti pišem na ZS kasneje od doma, ok? Jaz jih bom spet ta vikend pekla, ker mi je škoda enega litra olja, ki sem ga zadnjič uporabila za cvrtje krofov, tako da za kaj drugega itak ni. Se vidi, da sem Gorenjka.user posted image user posted image

Drnula – uuu, kakšen trebušček!user posted image Mi je kar smešno, ko pomislim, da bom tudi jaz že taka čez ene 3 tedne.
  Go_ta – hvala za info o Lostu. Komaj čakam, da se ga lotim.
  Kerala- ja, saj meni je tudi fletno, da se pride mišek k nama pocrkljat in mi kar nekaj manjka, ko ga ni, je kar naenkrat prevelika postelja.user posted image Mož bi pa rad imel bolj špartansko vzgojo, ampak mu ne uspeva preveč dobro, se tudi preveč hitro omehča.user posted image

Reby, zate pa user posted image user posted image user posted image .  Počivaj in vse bo v redu. Jaz jutri nastopim 15. teden, pa tudi še zdaleč nimam takšnega trebuščka kot drnula. Sploh pri prvem otroku se ti kasneje pozna, tako da je to čisto normalno.
Uživajte na sončku!! Pa pa, A.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
27.2.2009 11:54:53   
eva Ana
Ojla!
Sem še malo k vam pokukala, ker se zna zgodit da bom vaša user posted image .
Vidim, da ste prave klepetulje.
živa, sulfinija in še katera, ki smo čvekale "pričakujemo decembra"kako ste kaj ? babyi pridno rastejo?
Naš user posted image  je fant, to je bilo tako očitno na NS, da dvomim, da so zgrešili.user posted image
Lepo se imejte in čuvajte bušije!

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
27.2.2009 12:09:04   
Anonimen
joj čveke moje... Človek bi mislil, da bodo slabosti pri 15t minile. Jaz pa sem šele danes prvič bruhala.... GROZAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tega definitivno nočem ponavljati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
27.2.2009 12:15:13   
aprilčica07
reby: čuvaj se in en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravno me je preblisknilo, da bo danes teden ob taki uri, amnio že za mano. Pol le še čakanje ne rezultate in pol pač dalje kakor bo namenjeno. Kljub vsemu se dnevi kr hitro vrtijo:):)

Ah, stranke.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
27.2.2009 13:57:09   
Reby
Aprilčica - želim, da ti ta teden čimprej mine in da bodo čim boljši rezultati, verjamem, da bo vse super, bom držala pesti in mislila nate
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2392
27.2.2009 15:38:29   
Anonimen
pupe a je keri, ki je jedla Elevit,  kej slabo? Jst jih od včeraj jem pa sem čist fertik  Še bruham, k prej nikoli nisem 

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
27.2.2009 16:00:07   
eee35
živa25: mogoče je reakcija na železo? Jaz elevit jemljem po pol tablete, pa vedno šele takrat, ko nekaj pojem. Probaj zmanjšat, vzemi samo pol jutri, če pa boš se še zmeraj slabo počutila, nehaj sploh, pa boš vidla, če bo bolje, pol pa od elevita...
arwen: jaz bi tudi recept za krofe, prosim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
27.2.2009 16:26:30   
Sulfinija
Ojla!

Se vam tudi jaz malce javljam po burni noči.Po polnoči grem na wc kot ponavadi se obrišem in opazim dve piki krvi.Nato letim nazaj zbudim svojega poslušama srčeka,ki ga najdema čisto zgoraj pri popku na desni strani in bije.Pomirjena zaspim nazaj in danes cel dan poležavam v vodoravnem položaju.Punce mene vse gor tukaj nad prsi če sedim tišči kot bi mi nekdo dlan tiskal na mišiče.Zjutraj mi je bilo takole na desni strani,potem se je preselilo na levo stran in sedaj je spet pri prsih zgoraj nad popkom.Punce jaz močno sumim,da je tole najina user posted image ,ki  akrobira po mojem trebuhu in me pritiska.Dol pritiska pa me hvala bogu nič.Sem pa pomirjena,če bi pa kaj spet bilo pa takoj letim se ne bom pustila odgnati.Samo je stanje ok,le sedenje mi je malce muka ko mi tole pritiska na mišiče mi bolj paše vodoraven položaj.Ko bom šla čez 13.dni do svoje G bom jo prosdila naj preveri maternični vrat kajti sedaj se z cerklažo da še vse rešiti tkole da sem že na konju.Bolečin drugič in krčev pa hvala bogu nimam.

Takole sedaj pa šibam dalje plest,potem pa sledi telenovela.

LP Mojcauser posted image 16t1dan

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.2.2009 18:42:26   
simonalokar
živa 25 glede levelita meni je bilo po eni tableti slabo še 2 dni tako da sem prenehala jemati in tudi po tiflonu sm bruhala kot vidra tako da sem čisto nehala in povedala G tako.

zdaj pa grem sem zamtrana

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.2.2009 19:31:39   
Anonimen
pupe hvala. Sem se odločila, da sem danes vzela zadnjo tabletko, ker mi je res grozno blo danes....  No zdej grem pa malo k mami na čvek, pa se tipkamo kej...

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
27.2.2009 19:40:44   
Reby
Živa - tudi meni je bilo slabo po Elevitu, potem pa so mi punce svetovale, naj ga vzamem, preden grem spat in zdej je vredu :)
Sulfinija - a zdej pa tud teb tele krvavitve nagajajo. To je sigurno nizka postlca, sam je reku moj G in tud na kliničnem so mi rekl, da se bo še dvignila in da se bodo krvavitve prenehale. Le pojdi se pokazat ginekologu, jaz sem zdej dobila tablete proti krčem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
27.2.2009 19:42:30   
eee35
Punce a vas kaj matra nahod? Jaz imam napade kihanja, kot bi imela alergijo na nekaj, ampak prav hudo, kiham po 10x in sem čist izčrpana, samo držim se za trebuh. Pa nekako mislim, da je to povezano z nosečnostjo, ker drugače kiham neodvisno kje sem, a od zunaj, ali v stanovanju, ali v službi...jooooojjjj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.2.2009 20:28:57   
kerala
Ojla čvekice,
evo mene spet iz shoppinga. Tamale me bojo čist ugonobile s tem laufanjem okrog, ena rabi platno za risanje, druga neko blago za šivanje punčk pri tehničnem pouku... Je pa kar fajn, k me vsaj malo sterajo da se sprehodim čez Koper, ma smo tako šibale, da sem se prav zadihala. Pa še sonček je bil fajn in smo se še na kavici ustavile in, seveda obvezno spremljajoče najljubše opravilo - opazovanje vozičkov...

Aprilčica, Anč
in kargo, kolikor sem jaz slišala, dobiš hitri del rezultata amnio - trisomija 21, 13 in 18 - že v enem tednu, izvid v celoti pa v treh. Tako je to potekalo pri eni nesrečnici, ki sem jo spoznala v bolnici.  Ona je imela "splav" v 33 tednu, ker ji prej njen G ni ugotovil napake pri otročku, ugotovili pa so, da nekaj ni OK komaj v 29. tednu. Tudi pri nuhalni se ni nič videlo, ker podaja verjetno za trisomije 21, 13 18. Po hitrem izvidu po enem tednu je bilo še vse OK, po treh pa so ji ugotovili eno zeloooo redko kromosomsko napako.
Sicer sem pa prepričana, da bo pri vas VSE OK!!user posted image user posted image user posted image

Drnula, tvoj buši je pa res konkreten! Je to jutranji ali večerni? Pri meni je tako velika razlika, se moram prav slikat, da bom vidla, kako to na sliki izpade. Joj, sem šlampasta, sploh se nič ne slikam. Prejšnjič je bilo ravno obratno, tokrat pa nič, verjetno še vedno poslediceuser posted image ...

HeGa, upam, da bodo tiste vaje res pomagale za križ. Jaz sem glede gibanja prav grozna, me je kar sram. Že cel mesecm, odkar sem nehala hodit na plesne, se spravljam k telovadbi. Na začetku meseca sem bila še tako zaspena, da se nikakor nisem mogla spravit, zdaj je pa kao "proti koncu meseca", pa bom začela kao na začetku, tko da evo, v pondeljek se steram pa če bodo strele padale. Pri nas vodi telovadbo za user posted image ena fizioterapevtka, ki jo zelo hvalijo in upam, da mi bo tudi tele vaje za križ pokazala.

Opatija, ja pa kdaj si boš privoščila malo lenobe če na zdaj! Daj to svojemu razloži pa ma da te razume! Malo je pa tudi treba pojamrat, ti si kar daj duška! Tudi meni se sploooooh ne da pospravljat user posted image - pa ne sam zdaj ampak kar nikoli... še dobro, da imam čistilko - mi je to tako pomembno, si ne morem predstavljat, da bi en dan svojega dragocenega časa za to porabla, mi velik več pomeni nekaj ur zame kot pa tistih nekaj evrčkov. Dokler si bom le lahko privoščila, se raje čemu drugemu odpovem.
Glede muckanja je pa moj tako uvideven, da kar verjet ne morem - čisto drugačen kot prej! Nikoli mi ne teži, mu morem kar jaz skorajdauser posted image Zvečer se je že čist sprijaznu, da jaz pač omagam prehitro, ponavadi že kar na kavču, tako da sem zjutraj bolj pri volji, pa še to bolj med vikendi, med tednom je treba hitr ustat... Je pa res, da je takrat tolk boljše!

Sams, čimprej odženi skrbi zaradi rezultata hormonov! Tvoji user posted image to ne bo prav nič koristilo! Meni so tudi zadnjič hormoni dvignili verjetnost na 1:800, pa je bilo (žal samo kromosomsko) vse OK. Tale statistika včasih malo zmede, če pa pomisliš, kaj to pomeni v realnosti, je vsegaskupaj nič. Samo sproščeno in veselo!

Ayo, tudi jaz bi se bližini mame najraje izognila, samo okoliščine so pač take, da žal ne gre. Smo pa visooooook zid naredili vmes, tako da se sploh ne vidimo - je moj stal na koncu parcele, ko sem jaz držala palico in je govoril - še malo dvigni, še nas vidi z bakonauser posted image !  V komunikaciji smo pa zeloooo redkobesedni, včasih imamo tudi tihega pol leta! Sem pa več kot 100% prepričana, da jaz s svojimi čisto drugačna!

Drugač pa mene v čustvenih zadevah tudi teli hormoni čisto prevladajo. Prej nisem tolk jokala, zdaj se pa sploh ne morem zadržat. No, lahko rečem da se od prejšnje nosečnosti tole sploh še ni normaliziralo. Kar naprej mi gre na jok, ali kej zelo veselega al pa žalostnega, mi je kar nerodno na trenutke. Včeraj sem kar pol ure jokala, ko sem dobila sms, da je kolegica rodilauser posted image user posted image user posted image

Evo, sem se spet razpisala - uživajte petek - sicer ni glih za metek - je pa vseeno jutri sobota!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.