Ayo
|
Ojla! Vidim, da me nobena ne pogresa. Sem na bolniski ze od ponedeljka, bila ze 2x pri zdravniku...nazadnje mi je dal spet AB, sem ponovno fasala vnetje sinusov. Pa to ne mores verjet, ze drugic v enem mesecu! Poleg tega se kasljam toliko, da me ze skrbi, da staknem se kaksne pljucnice. Vrocino ima ze 4. dan... AB nisem jemala ze od otroskih let, zdaj pa kar naenkrat toliko zdravil, da mi je ze slabo od vsega. In se skrbeti me je zacelo, kako vsa ta kemija in bolezen vpliva na rast in razvoj mojga Res ze komaj cakam, da mine ta zima in mraz, in da se zacne lepse in toplo vreme. Pa sigurno sem spet shujsala, prejsnji teden, ko sem se tehtala pri G, so bile kile se vedno nespremenjene. Zdaj bi pa ze pocasi lahko dobila kaksno kilco gor...ce ne bo resnicno zacelo skrbeti. Drugace sem vas bolj na hitro prebrala. Vidla vse slikce (Sisy, Barbk) Jaz bi tudi rada nalimala kaksno slikco od mojga princa, ampak mi RR v album ne nalozi slik Vem, da imajo nekateri tukaj na RR isti problem... Barbk, ves tole ti moram rect, ker kadar te berem imam to v mislih, da se jaz tebe ful spomnim iz "zelimo si novega clana", se pred tvojo Manco, kako si bila nestrpna in "sitna", da kdaj bo ratalo. Res, tako zivo si se mi vtisnila v spomn, pa brez zamere. No, in evo, sedaj bos imela celo 3 otrocke! Aprilcica07, za tvojo sestricno Zadnje case se pa res same grozovite stvari dogajajo! Vsem cestitam za NS!! Nekako smo sedaj prebile led, kajne. Tudi jaz resnicno ze komaj cakam, da zacnem uzivat, meni se se kar dogaja, da se nisem isto dojela, da smo (pa se bolana sem kar naprej). Ja pa nekaj ste o kravzelckih govorile, jaz sem tudi skravzlana, ne ful, ampak toliko pa, da se moram tudi jaz likat in to fuuuuuuul sovrazim Jaz sem si zmeraj zelela ravne svilene lase. No, zato pa nocem da bodo moji otroci skravzlani, ker jaz imam cisto prevec dela z lasmi.