|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
4.2.2009 20:38:42   
čačka
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

No ko sem že glih pri slikcah pa še eno fotko iz NS:

najina dva škratka
user posted image

No za danes sem končala. S slikcam. user posted image

user posted image  UAU Prvič vidim UZ fotko dvojčkov in sem čisto navdušena!!! UAU user posted image

Tudi Manca je prava lepotička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
4.2.2009 20:41:19   
čačka
Sisy... ti pa si mi ukradla ime user posted image user posted image user posted image  
No, ali bolje... midva imava izbrano ime Zoja za najino pikico, če bo punca.
Pa ni veliko Zoj pri nas!

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
4.2.2009 20:45:33   
čačka
Tejči77... ej, vsaka ženska čuti po svoje. Zaupaj svojemu telesu in svojim občutkom. Če si prvič začutila v 16 tednu, potem je možno, da boš zdaj prej!
A boš rodila v Celju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
4.2.2009 21:25:57   
aprilčica07
Dober večer,

sem si skuhala čajček iz sliv, da bo pomagalo pri prebavi, me prav zanima če bo kaj uspehauser posted image user posted image user posted image

Sicer sem pa žalostna in v skrbeh, kr so mojo sestrično prej peljali v bolnico.. diagnoze še ni, ta hujši sum je HB ovržen, zdaj sumijo eno otroško bolezen, ki jo še ni prebolela.. V glavnem punca je bla skoraj napol mrtva, komaj dihala, kisika v krvi je blo lih na meji.. Skratka, držite pesti, da se vse dobro konča!

Pazite nase.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
4.2.2009 21:29:44   
Urša T.
aprilčica 07, držim pesti, da bo vse v redu ter da si tvoja sestrčna čimorej opomore. Boga user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
4.2.2009 21:34:47   
aprilčica07
Urša T: hvala..user posted image user posted image res je boga, pa njeni starši zraven.... čakam, da prideta moja dva, sta šla do njih, da mi kaj več povejo, ker ta negotovost ubija, res..

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
5.2.2009 7:53:52   
Drnula
Dobro jutro.
Jaz sem skoraj dobro in počasi začenjam uživati user posted image . Imam pogoste celodnevne glavobole, kar se spomnim že od 1.user posted image  ampak danes zjutraj nisem nič čutila, zdaj pa me nekaj prijemlje. Včeraj mi je bilo po nekaj dneh miru slabo in sem zvečer spet prijateljevala s školjko user posted image

A vam tud trebuh noro raste? Ne vem če se ne redim še zraven. Moja vaga je bolj čudna, po njej v enem dnevu, pravzaprav od jutra do večera zaniham kar za 2 kg ... mislim, da ji ni za verjet. Skratka moj trebuh je že precej velik. Hlače imam še iz 1.user posted image  nujno pa rabim kaj za zgoraj. Vse stvari imam precej ozke in kratke. In za povrh še vse stare in zgonene user posted image  Kdaj sem si nazadnje kaj kupila ??? spomnin mi sploh ne nese tako daleč, vse zimske cunje imam še izpred 3 do dveh let. Saj bi šla v nabavo, pa si ne vzamam časa. Sužba do 15.30, 50 min vožnje do doma, po Neco v varstvo ... lačni smo... kaj nam še ostane... trgovine? kje pa ! Neca, knjigice, kauč, tv ... postelja

Mene tudi precej srbi koža, pa sploh nisem povezovala z nosečnostjo. Srbijo me v glavnem stegna, začne pa po kopanju. Verjetno gre za izsušeno kožo in ko se z Neco namakva v vroči vodi se izsuši še bolj. Bom uporabljala mandeljnovo olje. Mi je všeč, me je moj pogosto mazal v 1. nosečnosti ... bo treba spet upelat, moj bo takoj za user posted image

Barbk, uz dvojčkov, prvič vidim, super

Jaz imam naslednji pregled v torek 10.2. in komaj čakamuser posted image

Lepo se imejte. Letim delat

Neposredna povezava do sporočila: 1657
5.2.2009 7:58:36   
Alisa
Jutro,
uf ste bile pridne za pisat.
Sm na hitr, ker sem v službi pa trenutno še nimam kaj delat (ni še šefa)

- Najprej vsem čestitke za super rezultate pri NS.
- Fotke luštne, luštni so tile otročki, ko bom imela čas bom še jaz kako prilepila.
- aprilčica - tvoji sestrični pa čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
- stanje pri nas - prehlajeni smo še kar, jaz ob 2h ponoči hodim bruhat, čez dan in zjutrj pa nimam več problemov, sm ponoč, mislim grozn. Ah bo že minil.
- včeraj ste imeli sonček, pri nas je bila sama megla in niti duha o kakem sončku, men se že meša od tega groznga vremena.

Seznam nosečk- avgust
Žal moram sporočit da žal moje drage prijateljice sarajan in vaše sonosečke ni več srečka user posted image , ker je žal bilo nekaj narobe. Še tuki ti želim, da se čimprej uredi in da boš kmalu lahko ponovno zagledala ++ in da se vama izpolne želja po user posted image . Rada vaju imam!!
Evo šefe prinesel delo, je treba delat,
lep dan vsem

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1658
5.2.2009 8:30:00   
Drnula
Tuki se najde kar nekaj lepega
http://www.lavie.si/kolekcija.php
ampak kolikor se spomnim imajo strašno zasoljene cene
Me je prijelo, da bi si šla kaj kupit. Pa ko bi se še toplo in suho vreme kmalu začelo ....

Za sarajan mi je žal. Vedno mi je hudo ko preberem te novice. Ampak moram reči, da me nami, avgustovkami 09 ni bilo veliko takih primerov, ne toliko kot berem običajno.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
5.2.2009 8:51:14   
Sulfinija
Ojla!

Kak sem jezna ko en velik user posted image .Ko se potrudim napišem celo stran brez napak mi zašteka in me ven vrže user posted image user posted image user posted image .Pa dajmo jovo na novo.

Dva dni sem se super počtuila danes zjutraj za zajtrk pa spet user posted image ,hvala bogu ni več takole pogosto.Včeraj sem dobila po pošti izvid od nuhalne in mam dobre rezultate hvala bogu.Komaj čakam danes teden da vidim na UZ kako napreduje najina user posted image .Mam pa en problem že dva dni me daje neka bolečina tukaj pri popku kak se mi vidi rez od lapare.Zaradi tega sem mela že UZ novembra v LJ in ravno takrat mi je zdravnik na UZ rekel,da takole čutim pač O ker sem brez zarastlin in da ni nič narobe in ravno takrat sem zanosila.Sedaj pa me malce skrbi da tole kaj ne bo škodilo najini user posted image ,smao se tolažim z tem ker mi je rez čisti ven prišel od popka,da se vse širi in še takole gnilo vreme je,da mogoče zato bolje sedaj čutim.Si narahem mažem z ognjičevo krmeo kaj dosti pa ne upam,da ne bi škodila user posted image .Je mogoče katera od vas imela laparo in kak je ona tole raztezanje po tem čutila?

Ste pa že daleč se pogovarjate že o brcih.Glede tega ne morem komentirati še nikoli jih nisem čutila v svojem telesu mam pa zračunano nekje okoli 19.marca naj bi jih prvič čutila.Joj na tale trenutek komaj čakam me prav zanima kako se v začetku tole čuti?Mi lahko katera pove?

Glede trebuha pa????Meni se fanj olbi se mi že fanj pozna in zvečer bom pripopala kako novo sliko saj sem danes dopolnila 13.teden in stopila v 14.teden kak hitro čas beži kar ne morem verjeti....

Takole drage moje avgustovke fanj mi bodite,počivajte,uživajte in božajte svoje ogromne bušije.

LP Mojcauser posted image 13t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
5.2.2009 9:19:51   
čačka
Dobro jutro sonosečke!
Tudi jaz sem danes prestopila v 14 teden user posted image  Vsakič ko je pikica teden starejša, ki kar zaigra pri srcu.
Joj, moj trebušček je zdaj res že nosečniški. Zjutraj se vidi glih za spoznanje, tekom dneva pa se vedno bolj izboči in pred spanjem imam občutek, da sem v 5  mesecu.
Ja, vedno bolj si žulim ta trebušček. Moj me heca, da ga bom znucala user posted image
No, drugače pa je počtje BP. Včasih sem bolj utrujena, včasih polna energije... se pa kr nič ne obremenjujem! Aja, sulfinija jaz sem imela laparo, ampak ne občutim nič podobnega. Mogoče zato, ker je minilo že skoraj leto dni. Boo... ne vem!
Tudi srbečica me ne daje. Sicer imam dokaj suho kožo, zato se že od 1 dne naprej mažem s kremo proti strijam 2x dnevno, celo telo pa  nahranim 1x dnevno. Poskusite z intenzivnim vlaženjem kože, lahko da pomaga.
Zdaj pa grem nazaj med papirje... uh, samo še dva dni, pa bo spet vikend! In še v šoping grem.... JUPPI

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
5.2.2009 9:26:16   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: čačka

IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

No ko sem že glih pri slikcah pa še eno fotko iz NS:

najina dva škratka
user posted image

No za danes sem končala. S slikcam. user posted image

user posted image  UAU Prvič vidim UZ fotko dvojčkov in sem čisto navdušena!!! UAU user posted image

Tudi Manca je prava lepotička user posted image user posted image user posted image

jst tud prvič vidim UZ dvojčkov in je ful dobra slikca in zelo zanimiva! Tudi jaz sem čist navdušena!!!!user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
5.2.2009 9:28:16   
mony5

Sisy... ti pa si mi ukradla ime user posted image user posted image user posted image  
No, ali bolje... midva imava izbrano ime Zoja za najino pikico, če bo punca.
Pa ni veliko Zoj pri nas!

Čačka mislim, da si se malo zmotila, saj imamo mi Zojo in ne Sisy (ona ima Saro)! Ampak ti je vse oproščeno! Tudi meni je Zoja najlepše ime na svetu pa še naši punčki to ime zelo paše!!!user posted image user posted image user posted image  
S katerega konca Slovenije pa si?

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
5.2.2009 10:07:17   
čačka
Ups...user posted image user posted image user posted image
kaj naj rečem... zgleda da mi nosečnost škodi tudi na področju Iq-ja.. hi hi

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
5.2.2009 10:17:32   
Sulfinija
[ Aja, sulfinija jaz sem imela laparo, ampak ne občutim nič podobnega. Mogoče zato, ker je minilo že skoraj leto dni. Boo... ne vem!

Čačka,tudi pri meni je minilo skoraj leto dni vendar jaz ti povem še ful čutim tukaj sploh ko je smotano vreme.Od operacije slepiča je že več kot 10.let pa me še občanso pika.Upam na vse naj,naj.

Jza se po kopanju namažem po trebuhu in stegnah z krmeo proti strinjam iz mulerja,po ostalih dleih telesih pa kar z kremami za telo Oriflame.Tuširam pa se ali z samo navadno vodo ali z isto firmo iz mulerja z gelom za tuširanje kot imam krmeo proti strijam.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
5.2.2009 10:29:15   
Barbk
Sarajan želim ti, da čimprej zacelita rane in zagledata plusek in dobita zdravo detece. user posted image
Aprilčica07 tvoji sestrični pošiljam na tone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravi.
Babuške hvala za komplimente za našo princesko in najina škratka. Kar se tiče UZ-ja dvojčkov pa tudi v resnici ne dojemaš čisto. Kar gledaš in gledaš ko ujame oba naenkrat in spremlja njuno gibanje. Ko sem Manco vidla na NS in sem lahko preštela njene prstke in občudovala njene vragolije v bušijo sem le nemo strmela, pozabila na ves svet okrog sebe...takrat sem si rekla, da verjetno pri drugem ne bo več te čarobnosti. No pa sem tudi tokrat z nasmeškom na obrazu nemo strmela v najina škratka. Svet se je vrtel naprej brez mene...In zopet sem pozabila poškiliti kako moj user posted image  doživlja prvo srečanje s svojimi škratki.
Lepo je res in še lepše bo ko ju bom poleti (držimo pesti, da zdržita do avgusta) dobila vsa topla v svoj objem.
In brcike-joj sem že tolk nestrpna, da se mi že v rit meša. user posted image  Pri Manci sem jih čutila v 18 tednu. Se mi je pa že kak teden prej dozdevalo, da bi nežno božanje znalo bit brcika.
Tejči ti le zaupaj sebi. Se res zna zgodit, da že kaj čutiš. Poznam eno mamico, ki je pri prvem otročku res zelo kmalu čutila brcike kot eno pretakanje.
Sisy naša Manca ima tudi zadaj kraužlčke in me je strah jo malo postriči, da bodo teli cukrčki izginili. No saj kaka pol leta nazaj sem jo povsod malo poštucala pa so krauželčki spet tukaj, tako da upam, da ji ostanejo.
Sulfinija veš, da sem že razmišljala kje si. Ne skrbi vse je ok.user posted image
Kje je pa Poopsie?
Drnula ko bi sebe brala glede šopinga. user posted image
Mony5 a si ti iz Bežigrada? Jaz sem pod Šmarno goro.

No zdaj grem pa tole oddat, ker če mi bo napisala we are sorry...se mi bo user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 5.2.2009 10:30:31 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
5.2.2009 10:50:34   
aprilčica07
Barbk, Sisy: glede kodrčkov, naš lump jih je tudi imel, in ga nisem hotla ostrižt lih zaradi tega, ker sem se bala, da kodri izginejo... pa ker je fantek, pač ne more met dolgih lask, pa poletje je blo in se je ful potil, pa sem prosila taščo in ga je ostrigla... kravžljčki so še, ampak jih je res malo manj... Da pa kodri ne zginejo z striženjem sem jst živ dokaz:):):), kot mala bla vsa v kodrčkih, zdaj jih je sicer malo manj, ampak še vedno se moram fejst polikat, da zgledam kolkor tolko okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
5.2.2009 11:06:02   
mony5
ja sem iz Bežigrada!!!

pozdravček iz službe

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
5.2.2009 11:45:56   
tejči77
Pozdravljene!
Jaz sem pa danes čisto out. Iz nosa mi lije, vse me boli, pa niti še nisem nehala kašljati, se je že nova bolezen začela. Komaj se vlečem po pisarni.
In kot da to še ni dovolj, se mi je zjutraj nekaj neprijetnega zgodilo.
Ko sem peljala Lariso v vrtec sem na ledu nerodno padla. Okoli vrtca pač ne plužijo in ne solijo, tam kjer bi bilo najbolj potrebno. Kar naenkrat se mi je svet postavil naokoli, pa še dobro iz avta nisem stopila. Sem trdo čofnila na rit in še skor z glavo udarila ob tla. Ko sem se uspal pobrat sem pa ugotovila, da sem tudi vsa mokra. Hvala bogu, da Larise nisem imela v rokah. Zdaj me nekaj čudno zbada v trebuhu, pa me je strah da ni kaj z bebiko narobe. A je možno, da se pri takšnem padcu kaj zgodi ali so res tako dobro zavarovani, da nima bit kej?user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
5.2.2009 11:47:10   
go_ta
Hej punce! No, jaz se trenutno malo dolgočasim v službi, ni tolko dela, vrjetno me bojo pa potem zasuli, itakuser posted image
Ja, mam veselo novico: sem dobila rezultate dvojnega hormonskega testa in je verjetnost 1:18567!!!user posted image Res sem bla ful ful vesela! Ampak moram malo manj brat prek interneta takšne in drugačne novičke, mnenja o nosečnosti (težavah, napakah ...), ker potem sem čist panična, a je vse v redu a ni ... aaaaaaaaaa!! Prov grozn. Jp, bo treba sam še optimistično začet razmišljatuser posted image
Uglavnem, sem že 15 teden dopolnila. zdaj gremo v 16user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
5.2.2009 11:52:02   
Sisy

zakaj sem ti ukradla ime?????user posted image

Sej mi bomo fantka mel.....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
5.2.2009 12:29:12   
Barbk
Go_ta juhej. user posted image  Ti pa zdaj res samo lepo optimistično naprej do avgusta.
Tejči, če te skrbi se pojdi pokazat h G. Mislim pa, da so naše male bebice dobro zaščitene.
Mene pa danes skoz nekaj v nožnici špika. A ima še katera take "probleme". Vem pa, da sem imela iste težavice že pri Manci pa so me vsi čist čudno gledal kaj me tam doli špika. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
5.2.2009 12:30:52   
HeGa
Go_ta  user posted image user posted image  za dvojni hormonski test, le optimistično naprej.

Tejči77 danes pa zgleda ni tvoj dan. Sem tud jst razmišljala zjutraj, ko sem pikico v vrtec nesla, in se lomila po steptanem snegu, da mi sam še to manjka.  Če te ne neha zbadat, se pa le pejd pokazat.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
5.2.2009 12:43:50   
HeGa
Sem kar na hitr oddala prejšn post - preden me ven vrže.

Se že pol dneva dolgočasim v službi, pol se pa spravim kej napisat, pa babe v pisarno uletijo, pa čvek.
Kolk je grozn bit v službi, takrat ko ni dela.

Barbk  kolk je luštn vidt UZ dvojčkov. Čist kjut. Manca je pa tud ta prav cukrček. Kar se pa špikanja tiče mam jst iste probleme. Ampak tko v intervalih, pridejo dnevi, ko me noro špika. Me pa včasih tud višje špika. Ampak je blo isto v prvi user posted image , takrat sem vprašala g, pa je reku, da je to čist normalno.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
5.2.2009 14:20:35   
Arwen
Živjo! Jaz sem danes čisto out.. sem slabo spala in zato komaj oči še narazen držim, zdaj mi je pa še noro slabo postalo.user posted image Samo odštevam minute do konca službe in se smilim sama sebi. Dela pa tolk, da ne vem, kaj naj delam in kaj je bolj prioritetno. Uuuu, ne morem verjet, ravno je sonček posijal v mojo pisarno. Sem takoj boljše volje…user posted image No,  pa je že šel za oblake. user posted image   Jaz sem že totalno naveličana tega zamorjenega vremena, sonca nisem videla že kakšen mesec.user posted image Komaj čakam pomlad…

Tejči77 – jaz sem tudi že dvakrat fajn na rit odletela odkar sem noseča in me je tudi skrbelo, pa je bebika na zadnjem pregledu čisto zadovoljna izgledala. Ne skrbi, so dobro zaščiteni tam notri. Edina nevarnost je, da ti odstopi posteljica, ampak to je bolj pogosto v poznejši nosečnosti. Ti pa svetujem, da se končno vzameš v roke in se lepo doma pozdraviš, ker takole v stoje prebolevat viroze, pa še noseča, ni v redu…pa kaj, če se bo šef jezil, ti in tvoj sta prva, ok?!

Go_ta – ja, itak, saj smo ti že napovedale, da bo vse v redu.user posted image

HeGa – ti lahko faksiram kakšen svoj kup za delat?user posted image Se pa strinjam, da je grozno hodit v službo, ko ni dela. Pri nas se poleti ful umiri in potem dva meseca v glavnem čistimo predale.user posted image

A ni Poopsie iz okolice Maribora? Verjetno jo je sneg čisto odrezal od sveta, pa se ne more priklopit na net.user posted image Oprosti Poopsie...user posted image
Se beremo, A.    

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.