|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
13.1.2009 19:59:15   
tejči77
muca 83, to glede nosa sem tudi jaz prebrala v Pušenjakovi "Nosečnost po tednih".
Glede hrane mi pa prav nič ne paše, da bi rekla, tega se mi je pa zaluštalo in bom z veseljem pojedla. Pravzaprav mi vse smrdi, prejšnji teden ravno zaradi vonja pečenih klobasic nisem mogla nič jesti in sem letela naravnost na WC, potem pa eno uro zračila kuhinjo, pa še potem mi je šlo vse gor. Ko kaj pojem je bolj na silo in v malih količinah. Je pa res, da imam občutek da sem ves čas lačna, potem ko pa pomislim kaj bi dala v usta se mi pa upre. Hecno, kaj?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 901
13.1.2009 20:08:08   
tejči77
anč čestitke, jaz sem tudi vesela zate.user posted image user posted image
Jaooo, ne vem kako bom dočakala prvi pregled! In me je strah, da bom potem prepozna za naročit na nuhalno.
Men se pa kar zdi, da bomo imeli spet punčko, ker imam podobne znake kot dve leti nazaj, ampak pustimo se presenetiti, če ne prej do morfologije. A se vam tudi kar naprej spahuje, ali sem samo jaz tak osamljen primer?user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 902
13.1.2009 20:16:36   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Meni recimo prav nič ne diši čokolada, kateri se prej nisem mogla upreti. Mi pa zelo pašejo suhe slane zadeve, npr. slane palčke in prestice. Mastne stvari se mi upirajo, pa začuda mi sir ni ravno na top listi, pa sem drugače nora na sir. Skuta in jogurti še laufa kot običajno, od sadja pa mi ful pašejo grenivke, pomaranče in svež ananas.

Očitno mi nekaj vleče na kislo in slano.

Vem, da sem že slišala ene teze o tem kaj pričakuješ glede na to, kaj ti paše jesti ampak ne verjamem v te vraže. user posted image

Aja, pa še nekaj. A še katero muči neprenehen zanič okus v ustih? Meni je kar noro. Tic tac bonbončki nič ne pomagajo, čigumi pa za nekaj minut, potem pa spet zoprn okus user posted image

Pa še ena čudna stvar me daje, za kar do nedavnega nisem vedela, da je znak nosečnosti - kri iz nosa. Zjutraj ko se zbudim moram vsak dan pihati malo strjene krvi iz nosa, ampak samo iz ene nosnice. Pa nisem nič prehlajena. In sem zadnjič slučajno zasledila, da je tudi to tipično za obdobje nosečnosti user posted image

Ja, pri meni je vse to isto.
Mi nekaj zadisi (obicajno nekaj kar ze dooooooolgo nisem jedla), potem ko pojem mi je pa ze bleeeekkkk. In tudi jaz imam sedaj rajsi slano kot sladko (drugace sem ful sladkosnet!). Pa tudi kri iz nosa je povezano z user posted image , ja, je ena razlaga zakaj do tega pride, pa se je ne spomnim vec user posted image V glavnem - pri meni je isto.

Glede NS - se opravlja med 12t in 15(16)t. user posted image je v 12t v trenutku, ko dopolni 11 tednov.
Tudi jaz imam NS prakticno na dan, ko bom dopolnila 11t (to je v 12t). V 1. user posted image pa sem jo imela zelo pozno, se mi zdi v 16t.

user posted image za vse, ki ste uspesno opravile UZ!! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 903
13.1.2009 20:16:42   
*anč*
tejči77  hvala,hvala user posted image . aja, o bombi v parih minutah si govorila, vem kako zgleda user posted image . pa kok je bolj luštno razmetavat kot pospravljat user posted image !

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 904
13.1.2009 20:17:42   
*anč*
anonimna  tebi tudi čestitke za pregled, a niso cortkani ko migajo z rokicami in nogicami user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
13.1.2009 21:03:50   
Anonimen
user posted image
Mene pa zanima kaj vam puncam kaj paše jesti. Če so se vam kaj prehranske navade spremenile.

Nič mi ne paše. Ker pa nekaj baje moram jest, se silim z navadnim jogurtom, mlečnim grisom ali rižem, bananami in čokolešnikom. Tako hudo je zadnje 3 dni, prej sem še kaj bolj normalne hrane spravila v sebe. Če samo pomislim na kakšno bolj resno hrano, me želodec opomni, da to ne bi bilo vredu. Že prej našteto hrano komaj pojem.
Prej sem bila odvisna od čokolad in sladkarij, sedaj se ne spomnem, kdaj sem jih nazadnje jedla. Ni šans, da bi v zadnjih dneh spravila košček čokolade po grlu.
Pa tudi slanega ne morem. Se mi kar upira, če samo pomislim na sol.

Bruhanje... zgodba zase. Mislim, da bi lahko bruhala vedno, ko bi se nagnila nad školjko. Brez problemov. Ampak se tej pozi raje izogibam.

Utrujenost: že četrti dan se v postelji skoraj cel dan. Jutri začnem delat in upam, da bom zdržala. Pa še temperaturo imam malo povišano 37,2. 

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
14.1.2009 7:13:24   
Anonimen
ANČ čestitaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image !!! najina 2 mala sta ravno enako velika;)...
glede hrane pa:hmmmm, do zdaj nisem imela kakih posebnih zelja. Danes ponoci pa sem okoli2eh vstala in si iz hladilnika vzela sladko smetano, mixer, si jo stepla, posula s fuuuuuuul kakavom, in v 2eh minutah zmazala celo salckouser posted image ...upam, da se ne bo ponavljalo. pri prvi nosecnosti sem pojedla tudi do 2kg paradiznika na dan, pri drugi pa isto kolicino mandarin....upam, da ne bom nadaljevala s smetano in podobnimi zadevami, saj se bomo ze brez takih sladkih dodatkov dovolj razlezle.
tudi spala sem prvic slabo. do sedaj sem namrec smrcala brez prekinitve od prvih reklam pri filmu ob 8-ih zvecer, pa do 7-ih zjutraj.
trebuh pa imam napet, ko da bi bila ze v kakem 5em mesecuuser posted image . spim na boku, in mojega dragega ze obremenjujem z nogo cez njegon trebuhuser posted image ...pa kar naj se mal tudi on zrtvuje, saj je konec koncev on glavni krivec za moje pocutje.
aja, pa glede razpolozenja....u trenutku se lahko moj smeh spreobrne u jok in obratno....jokala bi za vsako najmanjso malenkost, ki mi ne pase....ko pa ta "napad mine, pa se smejem sama sebi, kako sem trapasta, da jokam ker si nisem kupila ene cokolade vec in podobno hiihih....saj kaj cmo, pa sj je fajn. in vem da je nosecnost eden izmen najlepsih oddobij v zivljenju!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
14.1.2009 8:48:45   
Arwen
Jutro!
Katastrofa. Danes sem se uro in pol v službo vozila, še avtocesta ni splužena, kaj šele lokalne ceste.user posted image Mi je bilo slabo v avtu za pop.... pa še okna nisem mogla odpret, ker je snežilo. No, sem čist iz sebe in dobro, da me takole zjutraj vsaj tale forum malo razvedri.user posted image

Miska-mccute – se strinjam, obroč za plavanje je res nepogrešljiv pri šivih, jaz sem še doma potem en teden na njem sedela. Toplo priporočam! Pa user posted image glede  tvoje nočne pojedineuser posted image . Muca83- tudi meni pašejo bolj slane stvari, sladko se mi upira…Čeprav odkar sem noseča nobene stvari ne pojem z ne vem kakšnim veseljem in se bolj ali manj silim, da nekaj vase spravim, drugače mi je slabo. *Anč* čestitke za uspešen pregled.user posted image
  Dobrodošle tudi vse nove avgustovke. Bomo še več imeli za bratuser posted image .
Tolk ste hitre, da nisem vsega za nazaj prebrala, tako da upam, da nisem kakšen pomemben dogodek in user posted image izpustila.
 Mogoče preberem še kaj kasneje, zdaj pa šibam delat.
Arwen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
14.1.2009 9:29:51   
altaja
Men je blo pa čudno od kje in zakaj kri v nosu /ajde, če bi bla prehlajena pa bi od konstantnega brisanja nosu kaka žilica počila, ampak nisem. Zdaj vem...

Drugače sem pa šele včeraj doživela prvo slabost. Hrana mi ni in ni šla, se pa trudim s sadjem in tekočino.

Včeraj mi je prijateljica svetovala da se izogibam raznim čistilom - ala pucanje kopalnice. Ni fajn da nosečnice vidhavamo hlape čistil, zato sem vesela ker bo od zdaj naprej do delo partnerja. Pa še pritožuje se ne user posted image . Drugače bom pa namesto čistil uporabljala ocetno kislino, mislim da je to pa ok, glede na to, da je naravna.

Punce, lep dan.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
14.1.2009 10:03:04   
altaja
Pravkar sem prebrala zelo dobr članek oz intervju...

http://www.delo.si/clanek/74288

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 910
14.1.2009 10:12:03   
čačka
Pozdravljene avgustovke.

Sem prav srečna, da vas lahko berem... ko vidim, da nisem edina s težavami, me nejevolja malo mine! Današnja noč je bila katastrofalna. Spala sem že ob 7h, pritisk sem imela 95/54, pa mrazilo me je, ponoči me je dajala slabost, bedela sem od 10 do 2h, pokrita sem bila z dvemi koutri, potem sem zaspala. A maj ko moram vstat že ob 5:30. Katastrofa... ta teden je grozen! Če bo danes podobno, grem jutri na pregled krvi, da se prepričam glede železa.
Ah, da o poti v službo niti ne govorim! 2 ure... ceste so bile katastrofalne. Jao... upam, da bo kmalu konec te zime!
No, pa sem se starnala user posted image  
Meni se je okus čist spremenil... se mi zdi, da se vračam v obdobje otroštva. Iste stvari, ki mi niso pasale  takrat, jih tudi zdaj ne jem. Ampak hrana je moj zadnji problem!
Trebušček pa je že kr okrogel. Se sprašujem od česa, če je pikica velika dobre 4cm? No, verjetno se tudi moje dodatne kilce morajo nekje videt. user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.1.2009 10:32:04   
tejči77
Uboga čačka, poskusi malo več C vitamina vnašat, pa Elevit poznaš?
Jaz se pa moram pohvalit, danes se počutim dosti bolje, tudi slabosti ni bilo in sem zjutraj normalno pojedla kos kruha in spila čaj. Jeeeeee! In spala sem vso noč do pol šeste.user posted image  Me ni naša sončica nič budila ponoči niti me ni nič bolelo.
Vsem vam, ki se ne počutite najbolje pa želim, da čim hitreje mine.

Slikice naše Larise

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
14.1.2009 11:34:41   
katyy26
Sem dala premalo podatkov...user posted image

Sem iz Celja, 2.nosečnostuser posted image , 1.user posted image

Lp!

In hvala za vpis....čavči

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 913
14.1.2009 11:44:27   
toninena
nafakauser posted image

< Sporočilo je popravil toninena -- 14.1.2009 11:46:29 >

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 914
14.1.2009 11:46:02   
toninena
Danes je napočil 12.tedenuser posted image . Na NS sva naročena 26.1, upam da bo hitro minilo, sva že čist nestrpna

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
14.1.2009 12:21:13   
simonalokar
žvijo punce

ste prebrale članek v delu ej katastrofa pa pravijo da je slovenija najboljša pa se obanšamo kot na balkanu - katastrofa.

jaz bi rada rodila naravno 1user posted image so mi prarezalli čisto malo so mirekli 4 mm, in seks je bil pol še vedno boleč kar nekaj mesecev. kaj šele moja kolegica ko so ji razrezali kar še v nogo saj vas ne želim strašiti ampak kar sem prebrala v tem članku sem začel arazmišljati če je bbilo sploh to potrebno.
sam naši zdravniki bi rekli bila je nuja.

ko bom šla rodit bom prosila in upala das bo tam moja kolegica ko je babica v lj porodnišnici in bi jo prosila da mi ne prerežejo- lih takrat ko sem šla rodit je tisti dan zbolela.

punce dobr je imeti notri mal poznanstva vsaj med babicami kajti one ti pomagajo.  in tudi da sem dobila tudi boljšo sobo kajti sobe v porodnišnici so nekatere katastrofalne iz oken tako piha da je obup. kolegica je bila v drugi sobi in je čez okno tako pihalo mesec marec, da je morala zatlačiti na okna brisače da je vsaj malo preprečila. 

hvala bogu da smo poletne nosečke. kajne

simona

(odgovor članu toninena)
Neposredna povezava do sporočila: 916
14.1.2009 13:04:26   
go_ta
ŽIvjo, souser posted image ! Pri nas sneži pa sneži pa sneži ...še dobro, da sem danes doma in mi ni treba iti v LJ, bi verjetno trajalo 100 let, da pridem tja pa spet domov. Sem bila pridna in sem malo pospravljala, zdaj grem do mamice, potem za diplomo mal delat, potem pa kosilo ... Zdaj me je napadla volčja lakota, vse bi jedla!! Joj, se poskušam mal nazaj držat, ker me do avgusta Greenpeace moral odpeljat v porodnišnico!user posted image  Sicer pa s hrano niti nimam težav, jem skoraj vse, ampak ko pomislim na neko hrano, mi ni do nje, če je pa pred mano, pojem!user posted image mi pa ful paše kivi - ki sem ga prej z odporom jedla! pa filane paprike ... mmm. Joj, jest bo trebauser posted image
Ampak tud mene moti ena stvar, poleg večernih slabosti seveda: tisti zoprni občutek v ustih, bljak!
Sicr pa še vedno odštevam dneve do 2. pregleda ... tok me je strah, ne vem zakaj. da bi blo kaj narobe, da ne bo vse tako kot treba. ja, treba rje azmišljat pozitivno, ampak kaj ko podzavest dela po svoje!! Za zdaj lep pozdrav pa še naprej tako pridno tipkajte, rada beremuser posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 917
14.1.2009 13:16:42   
čačka
tejči77 hvala! Ja, verjetno tudi c vitamin rabim, da bolje abosriram železo. No, jaz papcam tablete od Milupe... ne vem točnega imena, samo to, da sta v dozi dva paketa: ena je vitaminska tableta s folno, druga pa omega 3.
Sem pa si ogledala tvoj blog... mi je prav všeč! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.1.2009 13:18:49   
Anonimna16
Pozdravljene nosecke, upam, da me sprejmete medse, zaenkrat se kot anonimko...po NS se prijavim pod pravim nickom. Prvi pregled sem ze imela, srcek bije...sem v 10tem tednu...NS imam 3.2.
Sem pa danes malo zaskrbljena, saj so me kar cez noc nehale boleti prsi. Do sedaj sem se jih komaj dobro dotaknila, me je ze bolelo, da o bradavickah ne govorim...danes pa kot bi bila brez nih...skrbi me...saj je to ze moja tretja nosecnost...otrocickov pa zal se nimamo.user posted image  Kako je pa pri vas z obcutljivostjo prsi?

Pozdravcek vsem.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.1.2009 13:46:06   
Anonimen
user posted image
Sulfinia, go_ta - evo, naročena na nuhalno v torek 20.1. v LJ Dravlje pri Babnikovi. Drugje nisem več dobila termina. Upam, da bo ok.

Ja, v tem času user posted image  rastejo kot zmešani user posted image

Hja, včeraj sem imela pregled in ker je bila ravno prava prilika sem povedala še direktorci. Imeli sva doooooooool pogovor, še vse živo drugega ampak mi je odleglo, ker sva si imeli priliko izkašljat. Čeprav - žal - glede na situacijo v kateri smo jemlje to nekako kot neodgovorno do službe. Da je ona in njene generacije imela več odgovornosti za službo, da niso glesali samo nase .... situacija je pri nas namreč taka, da gre z majem na porodniško že en sodelavec za pol leta in da si ena sodelavka želi otrok, pa ji do zdaj žal še ni ratalo, pa bo imela zdaj zdaj 40 let. Ampak ... dobro.  Povedala sem. Zdaj bom že doma in potem ne bom več anonimna user posted image

Idrija1  - imaš 50% možnosti da bo vse ok in obratno. Tako so meni povedali v podobni situaciji. S tem, da je bil pri meni plod še manjši, mislim ... po zadnji menstruaciji je bil premajhen skoraj za dva tedna. In s tem, da sem tudi sama točno vedela, da nisem imela zapoznele ovulacije in je ta varianta odpadla. Meni se ni končalo dobro, čez en teden ni bilo več utripa. Upam, da bo ok, možnosti so. Tolažbe ni. Mučno je čakanje, vem. Posksi se zamotiti in s čim manj zaskrbljenosti počakati na pregled.

Anonimna16 - če ti kaj pomaga, moje prsi ne doživlajo popolnoma nobene spremembe. Danes mi še celo slabo ni nič user posted image user posted image user posted image  Občutljiva si bolj glede na prejšnje neuspehe in te popolnoma razumem.  Upam, da boš imela kmalu pregled in boš potolažena.

ampak jaz sem se pa tako zredila user posted image  no, to da sem nabasana v hlačah je vseeno kriv tudi trebuh, nekaj se le že pozna ampak sem vseeno dobila kar 3 kg in počuteim se kot bi dobila 10kg. Že tako mi je nekaj ostalo od prvega poroda - 3kg.
Trebuh čutim, če se mi tamala usede gor in tudi če ležim na trebuhu že čutim, da je nekaj not user posted image  V prvi nosečnosti sem si šla nabavit hlače po nuhalni svetlini, nekje po 12 tednu. NO, saj je podobno

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
14.1.2009 14:20:26   
tejči77
anonimen - tole o neodgovornosti in tvoji direktorici - mi je kar dvignile vse lase na glavi in še dlake. Grrrrrrrrr. Bi imela zelo veliko povedati na to temo. Pa bom samo tole. Ne glede na kakršnokoli situacijo v firmi, imaš vso pravico imeti otroka kadar hočeš ti, ne pa ona. Lahko bi ti samo čestitala. Njena stvar pa je, da organizira delo v firmi, da bo potekalo nemoteno naprej. Seveda je lahko problem, ampak za to nisi ne kriva ne odgovorna ti. pa saj vse to že sama veš. Ampak me res razjezi. Jaz sem tudi v podobni situaciji, pravzaprav sem za vso firmo v pisarni sama - sprejemam klice, ukvarjam se s kadri, plačujem račune, delam izvoze, uvoze, izdajam dobavnice in račune, skrbim za nabavo materiala, blagajno, skratka vse. Niti bolniške ali dopusta si ne morem privoščiti, ker potem vse obstoji.Seveda bom morala nekoga temeljito uvesti preden grem, sem pa prepričana, da mi direktor ne bo pel o odgovornosti.
Se opravičujem za tale izbruh! Ampak kar je res je res. Joj, koliko je treba včasih požreti, da prideš do svoje sreče.
user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
14.1.2009 14:29:15   
tejči77
anonimna 16, jaz sem samo imela kakšnih 14 dni tak čuden skeleč občutek, ki je tudi zdaj izginil. Po moje še to ni razlog za kaj hujšega. Smo si pa vse različne, tako da držim pesti, da bo vse OK.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimna16)
Neposredna povezava do sporočila: 922
14.1.2009 14:31:39   
tejči77
čačko, a te tablete od milupe se dobijo v lekarni ali tudi v kakšnem DM-u? A so to vitamini in minerali tudi zraven ali samo folna in omega?
Hvala,No blog zadnje čase bolj sameva in se bom morala malo bolj potruditi, da bo bolj ažuriran.

Slikice naše Larise

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
14.1.2009 14:53:35   
Anonimna16
Ja mene skrbi zato, ker v drugi nosečnosti, ko sem v 7tednu zacela krvaveti, mi je sestra od G rekla, da dokler so prsi bolece, me nima kaj skrbeti...po enem tednu sem splavilauser posted image , zato spet skrbi.
Ampak, 100 ljudi, 100 cudi. Drzim pesti, da bo z nami avgustovkami vse ok...no in tudi z ostalimi noseckamiuser posted image .

Lp

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 924
14.1.2009 15:17:02   
poopsie
Živjo user posted image user posted image user posted image user posted image

Me že dolgo ni bilo a ne?user posted image  Gužvo mam gužvo.. Je sodelavka noseča 26tednov in je dobila lažne popadke tako,da leži v bolnici in zato moram jaz delat še njeno delo zraven. Grem ob 7ih v službo pa pridem ob 19ih nazajuser posted image  Niti z Irayo se ne ukvarajm kaj dosti.. Nekaj si na hitro za jest pripravim,se stuširam in že grem spat. Me to vse tako utrudi,da res nič več ne morem.

Dobrodošle vse nove nosečke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

kmalu pa se bodo začeli pregledi NSuser posted image  Kako je teh 6tednov hitro minilo.. Pa se mi zdi,da sem komaj včeraj videla +user posted image
tejči77 iii...še ena Celjankauser posted image  Bi se lahko za kakšen coffee zmenili,ko bo sončekuser posted image
idrija žal nimam izkušenj z tem.. Vseeno pa srčno upam,da bo srček naslednjič glasno in hitro biluser posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.