Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83 Meni recimo prav nič ne diši čokolada, kateri se prej nisem mogla upreti. Mi pa zelo pašejo suhe slane zadeve, npr. slane palčke in prestice. Mastne stvari se mi upirajo, pa začuda mi sir ni ravno na top listi, pa sem drugače nora na sir. Skuta in jogurti še laufa kot običajno, od sadja pa mi ful pašejo grenivke, pomaranče in svež ananas. Očitno mi nekaj vleče na kislo in slano. Vem, da sem že slišala ene teze o tem kaj pričakuješ glede na to, kaj ti paše jesti ampak ne verjamem v te vraže. Aja, pa še nekaj. A še katero muči neprenehen zanič okus v ustih? Meni je kar noro. Tic tac bonbončki nič ne pomagajo, čigumi pa za nekaj minut, potem pa spet zoprn okus Pa še ena čudna stvar me daje, za kar do nedavnega nisem vedela, da je znak nosečnosti - kri iz nosa. Zjutraj ko se zbudim moram vsak dan pihati malo strjene krvi iz nosa, ampak samo iz ene nosnice. Pa nisem nič prehlajena. In sem zadnjič slučajno zasledila, da je tudi to tipično za obdobje nosečnosti Ja, pri meni je vse to isto. Mi nekaj zadisi (obicajno nekaj kar ze dooooooolgo nisem jedla), potem ko pojem mi je pa ze bleeeekkkk. In tudi jaz imam sedaj rajsi slano kot sladko (drugace sem ful sladkosnet!). Pa tudi kri iz nosa je povezano z , ja, je ena razlaga zakaj do tega pride, pa se je ne spomnim vec V glavnem - pri meni je isto. Glede NS - se opravlja med 12t in 15(16)t. je v 12t v trenutku, ko dopolni 11 tednov. Tudi jaz imam NS prakticno na dan, ko bom dopolnila 11t (to je v 12t). V 1. pa sem jo imela zelo pozno, se mi zdi v 16t. za vse, ki ste uspesno opravile UZ!!