|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
14.1.2009 15:24:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna16

Ja mene skrbi zato, ker v drugi nosečnosti, ko sem v 7tednu zacela krvaveti, mi je sestra od G rekla, da dokler so prsi bolece, me nima kaj skrbeti...po enem tednu sem splavilauser posted image , zato spet skrbi.

user posted image namesto veselja in optimizma pa tole user posted image user posted image user posted image To je ena velika traparija!!!! Iz lastnih izkušenj in še kr neki prijatlc, znank smo/so user posted image doživele kot najlepše obdobje v življenju-nato pride še lepše user posted image
In to brez vseh znakov-razen pozitivnega testauser posted image Nikoli slabo, nobenih bolečin-razen tisto malo špikanja, ko se razteza maternica, joške me tud pod razno niso bolele, nobenih kupovanj večjih modrcev-pa je dojenje takoj steklo...user posted image

Punce uživajte v tem krasnem obdobju, kot sem napisala-pride še lepše! Ne obremenjujte se s tem če nimate vse v enakem tednu user posted image NS (bebi mora biti dovolj velik za ta pregled-mislim, da 4,5 cm. Smo tudi mi bili premajhi, pa so mi za en teden prestavili), pa če se slabosti naenkrat nehajo, pa bla-bla-bla user posted image (Tud RR občasno poskrbi, da se zasekirate user posted image Pač ne berite vsega! )user posted image

Uživajte, uživajte in še enkrat uživajte!
Čimmanj temnih misli, boste videle, da boste bolje tako vi, kot vaš user posted image
Zase lahko trdim, da je bila user posted image ful lepa, mirna, polna ljubezni, lepih, dobri misli, pa vse je blo na izi user posted image In tak je tudi naš user posted image

Pošiljam vam zvrhano mero optimizma in same lepe, pravljične misli! user posted image

(odgovor članu Anonimna16)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
14.1.2009 15:24:38   
poopsie
user posted image No nadaljujmouser posted image

mamika1 kar pogumno in optimistično naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede hrane.. Meni paše sadje,sadje in še 1× sadjeuser posted image  Čim bolj sočno je več ga pojem. V prvi nosečnosti nisem mogla videt riža zdaj pa se mesu izogibam na 10metrov. Že,ko ga zavonjam se mi vse obrneuser posted image  Pa tudi,če je slučajno kaj preveč mastno.. Uff..mi potem še 3ure tisto olje pleše pred očmi.

Potem nadaljujemuser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 927
14.1.2009 15:31:35   
Anonimen
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Ne glede na kakršnokoli situacijo v firmi, imaš vso pravico imeti otroka kadar hočeš ti, ne pa ona. Lahko bi ti samo čestitala. Njena stvar pa je, da organizira delo v firmi, da bo potekalo nemoteno naprej. Seveda je lahko problem, ampak za to nisi ne kriva ne odgovorna ti. pa saj vse to že sama veš. Ampak me res razjezi. Jaz sem tudi v podobni situaciji, pravzaprav sem za vso firmo v pisarni sama - sprejemam klice, ukvarjam se s kadri, plačujem račune, delam izvoze, uvoze, izdajam dobavnice in račune, skrbim za nabavo materiala, blagajno, skratka vse. 

tule se strinjavi. Z njo sva se res odkrito pogovorili in med drugim sem jo vprašala če morda bolj ceni človeka, ki vloži vse samo v delo in se ne posveča tudi svojem privat življenju in če morda ni povezana uspešnost na osebni ravni tudi s službeno .... skratka to teško razume pa kaj čem, meni, da smo mlajše generacije bolj pragmatične (zvenelo je pa kot bi rekla sebičneuser posted image ) ... meni je žal da je tako, poskušam pa da se ne bi sekriala. Saj sekiram se ne, ne morem pa tudi reči, da mi je popolnoma vseeno.

Zdaj letim domov.

Uživajte

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
14.1.2009 16:02:57   
Serendipity
Ojla avgustovske nosečke!

Jaz sem pravkar prilezla iz službe, malce zmatrana, se je pa možek ponudil, da skuha kosilo, ker se mi je tak spremenil okus in vonj, da edino kar lahko ''kuham'' je čokolino user posted image . Meso mi tak smrdi, da odpade, čebulnega vonja ne maram.. user posted image user posted image user posted image user posted image Ma se ne pritožujem, je možek fajn priden - kuha špagete, ki jih obvlada v nulo... Uh, sem se zdaj spomnila - LAAČNAAAAuser posted image

No, jaz sem mojemu šefu povedala za user posted image - je vedel, da sem v postopku (zaradi dnevov, ko sem imela UZ-je in bolniške po punkciji -  v šolstvu je med šolskim leto težko dobiti dopust), potem sem po pozitivnem testu imela močne krče in sem raje od 19. ostala doma, pa sem pač bila prisiljena povedat zakaj. Vedo še čist najbližje sodelavke, ostalim pa povem po nuhalni oz mislim da kar za svoj RD... user posted image

Sem vas sicer v grobem preletela - idrija - držim pestke za vaju s pikico!

Lep pozdrav in topla dobrodošlica vsem novim srečkam  vsem ostalim pa topel objemček v tej mrrrrzliiiii zmrzali, ki pleše svoj ples zunaj. Sem komaj priturila v službo in danes domov...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.1.2009 16:04:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 929
14.1.2009 16:13:00   
Anonimen
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čačka

Če bo danes podobno, grem jutri na pregled krvi, da se prepričam glede železa.

Imam zelo podobne probleme, hemoglobina pa 151, kar je zelo solidno. Pač nosečniške tegobe. Žal sva med tistimi, ki vse to malo težje prenašamo. Danes sem pa doživela verjetno še zadnjo stvar (simptom) , ki se lahko zgodi. Skupaj sem padla. In da bo zadeva bolj zanimiva: to se je zgodilo na moj prvi delovni dan v pisarni, ko so nekaj razlagali in sem tam stala, kar naenkrat pa tema okrog mene.

Ko skupaj padeš ti pade pritisk? Ali je fora v čem drugem?

Dobra stran: delo imam preko javnih del in so zaposlene tam rekle, da vsaki, ki pride delat preko javnih del rečejo, da se ji splača zanosit in da so vesele za njo. Tako se mi je že prvo uro rešila dilema, kako povedat. Pa še zdaj bo lažje, če bom kdaj potrebovala kaj prosto ali pa če se bom slabo počutila. So me že hotele kar domov poslat in na bolniško, pa sem rekla, da bom poskusila, če gre, samo da stat na miru ne smem. Potem nisem imela več problemov. Mi pa danes začuda ni bilo slabo. Verjetno tudi psiha dela svoje. Utrujena pa sem, ampak je boljše kot prejšnje dni.

(odgovor članu čačka)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
14.1.2009 16:15:14   
altaja
Ojoj, zdej ko si omenila špagete... jst bi jih tud.. nič, jih grem skuhat user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 931
14.1.2009 16:43:34   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ojoj, zdej ko si omenila špagete... jst bi jih tud.. nič, jih grem skuhat user posted image

Uh, potem raje ne bom omenila., da so bili mnjaaaamii... user posted image user posted image

Grem zdaj debato nazaj brat o železu, ker sem že prej imela težave s tem...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 932
14.1.2009 17:52:13   
Lorian
Hoj punce! Še malo k vam pokukam. No tudi jaz skačem iz septemberk k vam in obratno, tako da idrija1 meni se razhaja datum za 3t in tudi prvič, je bilo tako. Je pa tudi res, da sem prvič 3t prej rodila, pa je bil otrok normalno velik in razvit, tako da sem še sedaj prepričana, da sem bila noseča 3t več! Sedaj pa isto, no bomo videli, kaj bo g. zračunala 27.01, ko imam drugi pregled.
Drugače mi je pa user posted image  za znoret. Pa zebe me skoz! Upam, da bo kmalu boljše.

Pridne boditeuser posted image  in čim manj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 933
14.1.2009 18:15:07   
Sulfinija
Ojla!!!

Potizitivke moje na spadam ravno v tole temo,ker itak smao jamram zaradi nosečniških tegob,vendar se vam vseeno javim.

Včeraj mi je bilo kriminalno cel dan slabo,vendar zvečer po telenoveli sem vseeno šla k našim prijatljem.V prekmurju je navada,ko se rodi otrok,da se trosi perje,slama,pleve,...pa sem odšla z mojima.Kok so fanj natrosili hi,hi še po drevesju je bila prava zima vse nekaj belo fenomenalno je bilo in nato prava pojedina od kuhanega vina,čaja,sokov,vina,...od hrane odličen pasulj,kuhane klobase,vratovina domača šunka sira živa glasba fenomenalno je bilo smao je bilo zunaj pod šotorjem nisem bila dolgo.

Danes zjutraj pa,ko sem se vstala kriza spet slabo,potem dvakrat bruhanje takole kriminalno še ni bilo.Popoldne sem kar prespala brez energije totalno,ko mam računalnik ugašnjen skoraj cel dan je že hudo.Samo tolažim,se da bo tega kmalu konec.Jutri namreč dopolnim 10.teden stopim pa v 11 joj ko se veselim,da se nuhalna bliža nimate pojma,ko boma spet oba videla najino user posted image

Ostale pozitivke mate kaj snega?Pri nas skoraj cel dan gre ledeni dež niti ven nisem hodila,da še kje ne bi padla po tem ledu.Takole šibam vodoravno pa malo za gobelin mam vsaj kanček energije ki jo bom sedaj porabila.

LP Mojcauser posted image 9t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
14.1.2009 18:25:48   
niwci

Mene zanima če se kateri mogoče kdaj vmes pokazala rahlo krvava sluz?user posted image Dopoldne sem namreč na hlačkah opazila rdečkast madež, naslednjič ko sem odšla na WC je bil zoped in na paperčku rahlo rdečkasta sluz.
Prejšnje dni sm opazila tudi da mi iz nožnice teče (voda), ker sm imela mokre hlače.
A je to normalno?
Js upam da ni nič, ker mi ni tekla prav kri ampak je bil samo madež. Čutim tud rahlo ščipanje v spodnjem delu trebuha.

Hvaležna bom za vsako mnenje ali podobno izkušnjo.

Lep večer vsem!

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 935
14.1.2009 18:52:44   
Anonimen
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Ojla!!!

Potizitivke moje na spadam ravno v tole temo,ker itak smao jamram zaradi nosečniških tegob,vendar se vam vseeno javim.

Najboljše, da odpreva svojo temo samo za jamranje user posted image . Nama ne bo zmanjkalo materiala, pa še drugim ne bova grenili dnevov. Čeprav, ko berejo, kako hudo je lahko, so lahko samo srečne, da jim gre tako dobro. Js res ne vem, s čim sem si zaslužila, da me tako matra ta user posted image .

Pri nas je bil tudi cel dan ledeni dež in katastrofalne ceste.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
14.1.2009 19:01:14   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija & anonimna user posted image - faci sta, saj vsaka rada pojamra, v tem pa ja ni nič slabega, mar ne? Kvečjemu ti je lahko lažje. Saj ima vsak kak tak dan ali več.

niwci - na žalost ti ne vem svetovati. Držim pestke, da je vse ok. Malo še po forumu povprašaj... Drži se. Vse bo OK.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
14.1.2009 19:29:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), 20.01.
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), 15.01.
M1987   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01. 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), NS-02.02. 
idrija1   -  29, zaročena, Sp. Idrija, (1 user posted image ), 19.01.
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 22.01. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 21.01. 
Anonimna16   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , / user posted image )
, NS-03.02.

01.08.
Sisy 
 -  30, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-20.01.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-20.01.            

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), NS-26.01.

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , 28.01., NS-20.01.

tevži   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), NS-25.01.

05.08.
go_ta  -  26, P, ??, (1 ) , 19.01., NS-22.01.
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), NS-30.01.                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), NS-20.01. 
Anonimen user posted image    -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, NS-20.01.

06.08.

pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), 10.02., NS-29.01.         

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-20.01. 
Anonimna 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01. 
5ra83   -  ??, ?, MB, (1 user posted image ) , NS-30.01.

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-26.01.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03., NS-29.01.
cowgirl   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 12.01.                            

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 27.01.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 10.02., NS-27.01.

14.08.

lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), 08.01.

katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-02.02.

16.08.              
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02., NS-29.01.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 12.01.              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , 19.01.
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02. NS-03.02. 
Reby   -  33, ?, LJ, (1 user posted image ) , 12.01.

20.08.
Anonimen
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , NS-02.02.
mony5   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.
sams   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 20.01.
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 13.01.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02.

miska-mccute   -  30, ?, Cerknica, (? user posted image , 2 user posted image ), ??

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 06.02.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image ) , 09.01.

24.08.
niwci   -  25, zaročena, NG, (1 user posted image ) , 27.01. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 27.01.

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 26.01.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.01. 

30.08.  
anonimen  user posted image  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 22.01. 

31.08.
Alisa   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , 19.01.

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 72 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
14.1.2009 19:32:11   
Anonimen
Hvala vsem za pohvale za seznamček. Se trudim.

Če pa kdaj naredim kakšno napako pa ne zamerit, me pa le spomnite, da jo popravim.

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
14.1.2009 19:44:48   
HeGa
Ojla user posted image !

Moj prvi delovni dan je mimo. Preživela. Sploh ni bilo tako hudo, kot sem si predstavljala.

Dobrodošle vse nove - zdej nas je pa res že veliko.

Se čisto strinjam za obroč za sedet. Meni je full pomagal.

Zdaj se pa laufam malo z mojo pikico igrat.

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
14.1.2009 19:58:06   
Anonimen
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija & anonimna user posted image - faci sta, saj vsaka rada pojamra, v tem pa ja ni nič slabega, mar ne? Kvečjemu ti je lahko lažje. Saj ima vsak kak tak dan ali več.

Js imam že cel mesec tak in se mi zdi, da na tej temi samo jamram. Pa baje mine. Samo to me še drži pokonci (pa po novem tudi to ne pomaga in občasno zletim na tla).

niwci: po moje - če je samo izcedek, brez barve (ali pa rahlo rumen) in izrazitega vonja, ni panike. Če je krvi v izcedku toliko, da jo komaj vidiš in še to po sreči, ker imaš snežno bel papir in vse temeljito preverjaš, tudi ni panike. Verjetno kje kakšna žilica poči.
Če je pa krvi več in bolj izrazita, da ni tako pomešana s sluzjo in sploh, če je sveža, pa raje pokliči G ali pa pojdi kar k dežurnemu. Če ne drugega, vidiš, da je vse OK in si pomirjena.
Js sem imela 12 dni nazaj čisto malo krvi (samo na papirju) in sem šla na pregled k dežurnemu in je rekel, da je vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 941
14.1.2009 20:15:54   
TjasaJ
Ojla punce!

Jaz o slabosti raje ne bi... Uff... Me pa zanima, tiste, ki ste jo že imele zaradi slabosti, ali bolniško dobiš pri os. zdravniku, ali moraš prej do G?

Serendipity - a ni smotano, da ne moreš dobiti dopusta. Jaz sem že težila pri G, da ne morem kar tako hoditi na preglede in čakati v nedogled... Nočem pa, da bi že vsi vedeli.

niwci - meni je G rekel, da, ker imam hematom, da bo lahko enkrat malo madeža, takrat nej le počivam. Pridem naj le, če bo sveža kri. Izcedek imam pa vsak dan, brezbarven, posebno ko pridem iz sprehoda. Upam, da si že ok.user posted image

Grem naprej delat za službo, čeprav se počutim, kot da imam dodatne tri tone na sebi... Lep večer!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
14.1.2009 20:48:00   
tulpek
user posted image
sem se odločila, da se mi ne da več palm lepit sem (čeprav so tako lepe in me spominjajo na veliko lepši letni čas, kot ga imamo sedaj), tako da bom postala druga rastlinca.

Js imam tudi povečan brezbarven  izcedek po kakšnem sprehodu, je normalo.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 943
14.1.2009 21:32:04   
tevži
tudi jaz sem očitno dala premalo podatkov:

28, NM, 1. user posted image , 1user posted image , NS-21.1.09

lp

< Sporočilo je popravil tevži -- 14.1.2009 21:43:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
14.1.2009 22:22:02   
go_ta
Živjo, punce! Evo se oglašam pred spanjem ... z lubijem sva šla na sprehod, je fajn snežilo, sam opažam, da sem hitr zadihana, kar mi pred user posted image  ni delalo težav ... kaj bo šele, ko bom zaobljena ... Pol mi je pa dragi pico naročil, zdaj se pa spet počutim povoženo - večer res ni moj del dneva. me je dragi ravn vprašala, če sm imela jutranje slabosti, sm rekla, ne, jutranjih ne, pri men so večerneuser posted image  sj ne vem, zakaj jih imenujejo jutranje, če so lahko zjutraj, popoldne, zvečer, ceu dan ...???Sulfinja & tulpek, sj se vse lahko povežemo v nekakšen klub jamračic, vsaka ma svoje težaveuser posted image  je pa bolš delit slabe stvari z drugimi, ne?user posted image  ampak upam, da bo počasi to za nam in bo prišlo obdobje, ko bomo pokale od energije!user posted image  Želim vam mirno noč s čim več spanja!

(odgovor članu tevži)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.1.2009 6:25:13   
Alisa
oj,
zdajle pa še jaz šibam na prvi pregled, noge mam kot teliček, namreč strah me je ceste, ker je full snega, gužva iz Gorenjske proti Ljubljani, pa še to ali bo vse ok.
Vam sporočim kako in kaj ko pridem domov.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 946
15.1.2009 7:36:13   
Anonimen
Dobro jutro user posted image

Alisa srečno danes na pregledu. Verjetno si že tam in si tudi videla da so ceste v LJ kar ok. Včeraj sem se vozila v službo 2uri, danes normalno 45 min.

Moje slabosti se boljšajo, morda je imela vlogo malo tudi psiha, ko sem se bala da ni kaj ok. Slabo mi je potem doma, ko prideva iz službe in se močno najem potem mi vse skup dol pade in bi se kar na tla vlegla. Potem ne vem, al sem taka požrešnica al kako je s tem ... kajti meni tudi ko mi je slabo bi kar kaj pojedla ... he-he  da mi bo morada kaj bolje user posted image

Upam, da bo kmalu vse čisti mimo. V prvi user posted image  nisem imela niti ene slabosti, sem pa bila na začetku utrujena. Začetki moje prve user posted image  so itak štorja zaseuser posted image

Lepo se imejte, slabosti bodo kmalu mimo in bomo samo še user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
15.1.2009 8:00:14   
Drnula
user posted image
Malo za pofirbcat
http://shop.nordstrom.com/C/6005237/0~2376776~2374327~6005194~6005237?origin=6017161_Select+a+Trimester6017161

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.1.2009 8:27:43   
čačka
Jutro bodoče mamice

Tejči77 - tablete se dobijo v lekarni. Cena cc. 14eur. Kar drage, ven! V eni tableti so vitamini, minerali, folna, v drugi samo omega. Po sestavi so zelo podobne Elevit tabletam, samo da je dodatna tabletka za omega3. Ker od kar sem noseča na ribe ne smem niti pomislit, je to dober nadomestek za vnos O3.
Anonimna user posted image  kolikor vem, lahko padeš skupaj od pritiska, pa tudi od pomanjkanja železa. V nosečnosti lahko ta pade drastično čez noč. Moj nasvet je: če se v prihodnje še vedno slabo počutiš, brez energije, omotično, pokliči G in predlagaj pregled krvi.  

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 949
15.1.2009 8:32:38   
čačka
Včeraj, je bil moj dan! user posted image user posted image user posted image
Nobenih slabosti, nobenih problemov s pristikom... počutje BP. Sem šla celo na fitnes in spat okrog 12h!
Jao... kot da ne bi bila noseča user posted image
Sem pa ugotovila, da se veliko prej zadiham. Kot zgleda kondicija drastično upada. Ampak ni panike, samo da se lahko aktivna. Danes pa grem na dolg, dolg sprehod v snegu. Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image  Prava romantikauser posted image  

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.