Alisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: idrija1 Hojla! Včeraj sem bila na pregledu, velikost je primerna 6. tedenski, ne pa 7. tedenski nosečnosti, med drugim, tudi srčni utrip ni bil prepričljiv, tako je rekel G. Že od prejšnjega četrtka sem totalno bolna, grlo, glava, trese, splošno slabo počutje, še tolikoslabše je, ker ne pojem nobene tablete, saj se bojim!potem pa še tak šok včeraj na pregledu. Glede na vse podatke o moji menstri, ovulaciji, spolnih odnosih, je teoretično ter praktično nemogoče, da bi bil plod star 6. tednov. Prosim, če je katera imela podobno situacijo, naj sporoči, kako se je končalo, saj me bo konec do naslednjega pregleda, ki ga imam naslednji teden, 19.1., v ponedeljek. Upam, da je z vsemi augustovkami vse v najlepšem redu, lp Sem šla prav v materinsko knjižico gledat od prve , in po mojih izačunih takrat bi morala bit v 8. tednu po UZ po sem imela kao 6tednov pa 3 dni, srček pa tudi ni bil prepričljiv, bolj točno ti bo na nuhalni znala po merah povedat. Držim pesti da bo vse ok, misli pozitivno pa verjemi da pomaga.