|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
13.1.2009 9:13:51   
Pia67
Ojla, tudi jaz imam maternico zasukano v križ, vendar se ta zadeva popravi, ko maternica raste. No, vsaj tako mi je povedal ginekolog v prvi user posted image . Mene je križ le malo bolel, v tej nosečnosti pa me je od začetka bolela trtica, vendar iz čisto drugega razloga, padla sem na rit, ko sem tekla na smučeh in sem ene 3 tedne kar čutila zadekuser posted image . Drugače pa zarad, kakor pravijo v križ obrnjene maternice nisem in upam, da ne bom imela težav.
Sem si pa v knjižnici sposodila knjigo Joga v nosečnosti in so not prav fajn vaje. Si jo moram skopirat in vsak dan najt 30 min, da oddelam potrebno. Vaje za trebušne mišice pa še vedno delam, ker zaenkrat res ni razloga, da bi to zadevo opustila.
Sem kar nesrečna, če mi kak dan ne rata migat user posted image , ampak triletna punči terja svoje, tako, da po 21. uri pridejo na vrsto gospodinjska opravila, potem pa na repu najdem še sebe user posted image .

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.1.2009 9:30:38   
go_ta
čestitam, miskauser posted image  No, sj se kr nabiramo, veliko bo teh avgustovčkovuser posted image  Jst odštevam dneve do 2. pregleda (19. 1.) pa NS (22. 1.), ma upam, da bo vse v redu! sm že čist živčna, ko čakam na preglede!
Zdaj visim v službi, napol spim ... čeprov samo sedim za računalnikom, razmišljam in tipkam, sem zvečer tako utrujena, kot da bi maraton pretekla. da ne govorim o tem, ko smo šli v nedeljo na sankanje in smo pol ure v hrib lezli - zvečer sem mislila, da bom sede zaspala! Ja, pri meni je zvečer najhujše, zmatranost, slabost, pol pa jamram mojem lubiju in me crkljauser posted image
Širim se tud počas (ali pa hitro:), dons zjutraj nisem mogla hlač zapet in sem lepo z gumico to rešilauser posted image  sicer zjutraj ponavad nimam težav z zapenjanjem, zvečer sem bolj okroglauser posted image
Za zdaj vsem mojim souser posted image  želim lep dan! Bodite na toplem pa upam, da bo čim manj slabosti, utrujenosti ... sj počasi bomo prilezle do 12. tedna, potem pa upam, da bomo pokale od energije!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.1.2009 9:46:46   
tejči77
Pozdravljene, nosečke!
Verjetno se vam tudi jaz pridružim. Test sem delala 17. decembra, 1. pregled imam pa šele 21. januarja, tako da še ne vem kako in kaj. Po mojih izračunih bi pa vsekakor morala biti avgustovka.
Doma imamo že eno julijko, pa bo vse kaže dobri dve leti razlike. user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.1.2009 9:54:28   
Anonimen
hi hi go_ta, hvala za cestitke.Jaz sem sicer doma ze od 19.12. Sprva prisilni dopust, od vceraj naprej pa imam bolnisko. Pa sem vseeno zelooooo, zelooo utrujena. si ne predstavljam kaka bi bila, ce bi se delala. glede slabosti pa...ufffff.....groza. Od 8ih do 10ih dopoldan  mi je za znoret.Bruhat pa ne gre, da bi blo kako olajsanje cutit. Moram pa povedat , da pri prvih dveh nosecnostih nisem imela nikakrsnih tezav, u bistvu, ce ne bi vidla pluseka in ce mi ne bi ginekologinja potrdila nosecnosti, sploh ne bi opazila da sem noseca.Je pa tud rekla ginekologinja, da so leta, in da se vsako leto vec pozna na pocutju.
Drugi pregled imam 11.2., sam nisem se v pricakovanjum saj sem se popolnoma pod vplivom vcerajsnjega.
Jap, sirim pa se tudi sama.Morm povedat, da se v kavbojkah kar neprijetno pocutim, tako da smo privlekli na dan vse trenerke ko jih imam na zalogi;)

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
13.1.2009 9:57:12   
Anonimen
Tejci, cestitam. In drzim pesti....Verjamem da je groza cakati na prvi pregled. Vsaj meni je blo....Sem kar imela obcutek da kaj ne bo kot bi moralo biti...sedaj ko sem pa nasega soncka videla, pa sele zares pocasi zacnem dojemati, da se nam bo pridruzin nov dojencek;)

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
13.1.2009 10:23:14   
niwci
TjasaJ, je ful lepo, k poveš novico in vidiš da so jo lepo sprejeli in da se veselijo s tabo. No v nedeljo je ratalo povedati tudi pri njegovih. Sicer sem pričakovala mal večjo reakcijo, saj ni blo nevem kakega navdušenja. Mogoče smo jih mal presenetli, pa so sprva mislili da se hecava   user posted image ,… so bili pa potem veseli, pa smo kasneje mal počvekali, pa še včeraj so me začeli pitati z vitamini, pa tega ne smeš, pa onega, pa ne ven hodit, da se ne prehladiš, fino se obleči,… v glavnem je luštno!   Še ena se nam je pridružla user posted image   Dobrodošla hel32.   Anonimna – tudi jst se strinjam, da si zelo pridna z urejanjem seznamčka in te pohvaliti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.1.2009 10:26:29   
tejči77
Hvala! Berem, da zbirate podatke, 31 let, uh, 21. januarja jih bom že 32, IZS, Celjanka, 2. nosečnost.
Mene še kar meče od sreče, ne glede na to da sem noro utrujena. Slabosti nekako rešujem, da kaj spravim v želodec. Se mi zdi, da mi je bolj slabo, kot mi je bilo v prvi nosečnosti. Pa mi ni hudega, saj vem zakaj je tako. Le doma imamo zadnji mesec precej razmetano in umazano. Ves mesec sem imela namreč angino in kar ne morem se znebit bolečin v grlu in posledično sem manj skrbela za dom. Imam že kar slabo vest, čeprav moj lubi res pomaga kolikor gre. Tamala eno in pol letnica v 15 minutah naredi tako, kot da bi bomba priletela. Vse igrače iz boxov strese po tleh, odpre predale v kuhinji in privleče ven pokrovke in piskre, potem je pa glasbena veselica. Juhej!user posted image  Glede na to se mi ne sanja kako bo zgledalo vse skupaj pri dveh.user posted image
Še bolj veselo!

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.1.2009 11:54:30   
Anonimen
user posted image
Imela sem pregled in vse je BP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliki smo 42 mm, točno za izračunan datum pdp 5.8.09, srček veselo bije, z rokicami in nogicami mahamo na vse pretege user posted image

Zdaj pa moram počasi povedati v službi user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
13.1.2009 11:58:30   
Sulfinija
Anonimna,user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled.Bravo kak ste vi veliki.Kok pa si ti nosečka če te smem vprašati glede na velikost mislim?Kdaj pa imaš nuhalno?

LP Mojcauser posted image 9t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
13.1.2009 12:12:55   
sayuri
Pozdravljene avgustovke. Naj vam vsem čestitam za nosečnost in želim prijetne mesece nosečnosti. Avgust bo en dva tri tukaj in takrat boste v roke prejele najlepše darilo. user posted image  Sem lanska avgustovka in moja dva sončka sta bila pravkar stara pol leta. Rodila sem sicer že julija (en mesec pred rokom).

Pišem vam zato, če je mogoče tu kakšna dvojna nosečka, ki bi kupila majčko iz trgovine Popek, na kateri piše PRIDEVA AVGUSTA. Majčka je rdeče barve, ima 3/4 rokava in sem jo res malo nosila. Je kot nova. Če je katera zainteresiana, naj me kontaktira na ZS. Ji bom poslala sličico.

Se opravičujem, ker sem takole padala notri. Vas včasih malce prebiram, da podoživim lanskoletno pričakovanje user posted image

Lep dan

PS: Sulfinija, jaz pa zate danes nesem na pošto user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 885
13.1.2009 12:33:17   
Anonimen
user posted image
Sulfinia, na eni slikci pravi 11t2d, na eni pa samo 11t in po teh izračunih pdp pride 5.8.09, enako kot pri klasičnem izračunu po zadnji menstruacijie. Ta pa je bila 29.10.08.

Na nuhalno se žal še nisem naročil. Ker sem res tepka, ker sem malo pozabila mal sem se  pa verjetno nazaj držala iz strahu, da spet kaj ne bo štimalo. Zdaj se mi mudi in se moram naročit. Prejle sem si sprintala iz rr vse telefonske in moram poklicat. Sam moram iti menda ven na cesto klicat, ker v službi nimam kje ne da bi vsi slišali kaj se pogovarjam. Pa še nisem rekla, bom zelo kmalu. Na nuhalno bi šla najraje v Postojno k Reševi. Ne vem pa če bo imela še prosto – upam. Sicer pač nekam drugam.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
13.1.2009 12:39:26   
Anonimen
user posted image
Krstila sem školjko user posted image In to sedaj, ko so slabosti občutno manjše kot prejšnje tedne. Upam, da je bila izjema.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
13.1.2009 13:40:42   
go_ta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image
Sulfinia, na eni slikci pravi 11t2d, na eni pa samo 11t in po teh izračunih pdp pride 5.8.09, enako kot pri klasičnem izračunu po zadnji menstruacijie. Ta pa je bila 29.10.08.

Čestitke, anonimna, da je s tvojo pikico vse v redu!!user posted image  a tolk smo že veliki?user posted image  napisala sem smo, ker imam čisto isto kot ti (ZM je bla 29. 10., po RR pa naj bi pa PDP 5. 8. - bomo vidli, kaj bo v ponedeljek G na 2. pregledu povedal)!!user posted image Jst mam NS že v četrtek, ti pa le hitro pokliči danes, te bojo že dal na urnik, brez skrbi, ko boš vse povedala!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
13.1.2009 14:00:12   
Anonimen
oooooo, kok so ze velki vasi mali soncki.....se pravi, da bom cez 1 mesec tudi jst ze vidla mahanje z rokicami in nogicami???zdaj sem v devetem tednu. (2 cm, 2 mm)In se tudi moram narocit na NS...

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
13.1.2009 14:32:57   
idrija1
Hojla!

Včeraj sem bila na pregledu, velikost je primerna 6. tedenski, ne pa 7. tedenski nosečnosti, med drugim, tudi srčni utrip ni bil prepričljiv, tako je rekel G. Že od prejšnjega četrtka sem totalno bolna, grlo, glava, trese, splošno slabo počutje, še tolikoslabše je, ker ne pojem nobene tablete, saj se bojim!potem pa še tak šok včeraj na pregledu. Glede na vse podatke o moji menstri, ovulaciji, spolnih odnosih, je teoretično ter praktično nemogoče, da bi bil plod star 6. tednov. Prosim, če je katera imela podobno situacijo, naj sporoči, kako se je končalo, saj me bo konec do naslednjega pregleda, ki ga imam naslednji teden, 19.1., v ponedeljek.

Upam, da je z vsemi augustovkami vse v najlepšem redu,

lp

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.1.2009 14:48:17   
Anonimen
ojoj, idrija.....si predstavljam, kaj dozivljas. drzim pesti da bo vse ok.misli pozitivno....upam da se bo vse srecno izteklo.!!!

(odgovor članu idrija1)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
13.1.2009 14:54:08   
Arwen30
Tudi jaz pričakujem avgusta 2009 in tudi sama imam težave v začetku nosečnosti. Šele pred kratkim sem se prijavila na portal in se mi zdi zelo lepo, da se ženske med sabo tako podpiramo. Sedaj sem na bolniški do nuhalne svetline in na jemanju progesterona (trikrat na dan). Sem v 8. tednu. Sicer mi ni slabo, ne bruham, sem pa utrujena in bi skoz spala in ležala, sem kot 'izžeta cunja'. To bo najbrž posledica tablet.

Tudi sama upam, da bo vse v redu z mojo pikico (je prvi in zelo zaželjen). Sva se z možem kar nekaj mesecev trudilauser posted image

Vsem nosečnicam želim veliko sreče, čim manj slabosti in bruhanja ter zdrave otročičke... mogoče se pa s katero srečamo v ljubljanski porodnišnici user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
13.1.2009 15:37:56   
Anonimen
se nekaj bi dopisala, ceprav ne spada v to temo. upam,da mi urednistvo to odpusti, samo res ne vem kam bi napisala.
v prispevku, kaj vzeti s seboj v porodnisnico
vsem noseckam toplo priporocam, naj v porodnisnico vzamejo plavalni obroc za napihnit. ko sem rodila prvic in drugic, so temu namenjeni obroci sicer bili, vendar jih vsekakor ni bilo zadosti. In moram povedat, da smo jedle na izmene, ko je bil kak obroc fraj. saj je direkt na stolu, se posebno se je bi presredek rezan ali natrgan, res mucno.
za pot domov pa vam priporocam, da ocka v avto vrze navadno blazino(POUŠTER), DA BOTE MED POTJO SEDELE NA NJEM;)
SE 1X SE OPRAVICUJEM, SAMO RES MISLIM DA JE TO KAR DOBER PRIPOMOCEK ZA LAJSANJE BOLECIN IN UDOBJE MAMICE.

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 13.1.2009 15:42:18 >

(odgovor članu Arwen30)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
13.1.2009 16:37:00   
Alisa
oj,
me je skor kap kok ste napisale saj vas sploh ne dohajam, kaj šele da bi uspela kaj napisat.
Komaj čakam da imam pregled v četrtek da vidim malo pikico in upam da bo vse ok.
Drugač pa slabosti kar ni konca, na trenutke sem lačna ko lev, mam pa dan ko ne morem nič v sbe spravit razen kako jabko al pa jogurt.
Dobila sem gor že eno debelo kilo, trebuh mam zvečer napihnjen kot balon, vse me tiši ampak to paše zraven.
Sem pa gledala od prve user posted image user posted image in sem videla da sem see tam zredila v 1. mesecu dobre 2 kg. Na koncu pa sem imela 10 kg več sm mislim da bo zdaj drugač, bomo pa pol vsekale kako hujšanje pa bo.user posted image

Pri podatkih za seznam mi napišite še ostalo;
starost;28
PDP; 31.8.09 (zaenkrat)

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
13.1.2009 16:39:10   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

se nekaj bi dopisala, ceprav ne spada v to temo. upam,da mi urednistvo to odpusti, samo res ne vem kam bi napisala.
v prispevku, kaj vzeti s seboj v porodnisnico
vsem noseckam toplo priporocam, naj v porodnisnico vzamejo plavalni obroc za napihnit. ko sem rodila prvic in drugic, so temu namenjeni obroci sicer bili, vendar jih vsekakor ni bilo zadosti. In moram povedat, da smo jedle na izmene, ko je bil kak obroc fraj. saj je direkt na stolu, se posebno se je bi presredek rezan ali natrgan, res mucno.
za pot domov pa vam priporocam, da ocka v avto vrze navadno blazino(POUŠTER), DA BOTE MED POTJO SEDELE NA NJEM;)
SE 1X SE OPRAVICUJEM, SAMO RES MISLIM DA JE TO KAR DOBER PRIPOMOCEK ZA LAJSANJE BOLECIN IN UDOBJE MAMICE.

Tudi pri meni je ena imela tak obroč in smo si ga menjavale, ko smo jedle. Včas pa smo mogle mal pohtet smo pa na eni ritnci sedele je bilo prec boljš.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 895
13.1.2009 16:47:29   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: idrija1

Hojla!

Včeraj sem bila na pregledu, velikost je primerna 6. tedenski, ne pa 7. tedenski nosečnosti, med drugim, tudi srčni utrip ni bil prepričljiv, tako je rekel G. Že od prejšnjega četrtka sem totalno bolna, grlo, glava, trese, splošno slabo počutje, še tolikoslabše je, ker ne pojem nobene tablete, saj se bojim!potem pa še tak šok včeraj na pregledu. Glede na vse podatke o moji menstri, ovulaciji, spolnih odnosih, je teoretično ter praktično nemogoče, da bi bil plod star 6. tednov. Prosim, če je katera imela podobno situacijo, naj sporoči, kako se je končalo, saj me bo konec do naslednjega pregleda, ki ga imam naslednji teden, 19.1., v ponedeljek.

Upam, da je z vsemi augustovkami vse v najlepšem redu,

lp

Sem šla prav v materinsko knjižico gledat od prve user posted image , in po mojih izačunih takrat bi morala bit v 8. tednu po UZ po sem imela kao 6tednov pa 3 dni, srček pa tudi ni bil prepričljiv, bolj točno ti bo na nuhalni znala po merah povedat. Držim pesti da bo vse ok, misli pozitivno pa verjemi da pomaga.

To je čudež življenja.

(odgovor članu idrija1)
Neposredna povezava do sporočila: 896
13.1.2009 17:46:25   
niwci
Dobrodošle tevži, miska­_mccute, Arwen30 in tejci77 In čestitam anonimni za uspešen pregled! Juhejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mamika2, glavo pokonci, pa upam, da bo drug teden kej drugači pokazalo in da bo še zmiraj vse v redu. Bom držala pesti, saj tud mene skrbi kako bo, ker še nisem bila na prvem pregledu in ne vem kaj mi bodo povedali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za useh nas.   Kea jst se tud že včasih težko obrnem v posli user posted image , nareč najraje spim na trebuhu in se sem pa tja že pojavljajo problemi. Včeraj pa je tudi mene močno špikalo v spodnjem delu trbuha, čisto nisko, kjer je že kost, drugačnih težav pa še nimam. Čim kasneje tem boljeuser posted image user posted image user posted image .   Sulfinija mene je tud mal mikalo, zakaj majo nekatere tako zgodi preglede. Mene je za prvi pregled naročila šele v 11t, nekatere ste pa imele že dva. Sm se pač sprijaznila, da bom morala še počakati. Konec koncev je še nekaj takih in so me druge potolažile, da so itak pregledi med 8t in 11t. Na NS pa se še nisem prijavila, naj bi se pa delala v 12t oz. 13t. Jst samo upam da bo use v redu, ker z user posted image nisva zdržala več in sva domačim že povedala veselo novico. Kar se pa planerja tiče, ti ne morem nič povedati, ker o tem ne vem kaj dosti. Imam pa en kolendar od aktivije, ki sem ga že enkrat ko sem bila na pregledu pri G dobila, pa sem si tam malo prebrala kako zgleda nosečnost po mesecih, spodaj pa je tudi majhen kolendarček po tednih in si tam kaj zapišem user posted image . Je pa fino, k tle na RR fino, ker glede na to da nimam izkušenj, zvem vedno kaj novega… hihi   Zadnje dva dni pa tudi pri sebi opažam neko utrujenost. Po kosilu se mi začne kar malo dremat in bi najraje šla kar spat. Ja menda je to to, alpa sam izgovor za počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Anonimna, praviš da boš šla na nuhalno v Postojno. Jst tud moram še poklicati in se naročiti, pa bom tudi šla v Postojno. A imaš že izkušnje s to Reševo? Če ima še katera kako priporočilo je seveda dobrodošlo, bom zelo hvaležna!!!   miska­_mccute tale tvoja ideja s pouštrom je res dobrodošla in nam, ki nimamo izkušenj pride lahko zelo prav. Ne vem zakaj bi to brisali z RR, saj se pogovarjamo ravno o teh stvareh user posted image  Hvala za nasvet!!! Dragi že pridno zapisujeuser posted image user posted image user posted image user posted image   Lep pozdrav vsem so-user posted image , čimlepši večer z čimamanj slabostmi.

Niwci 9t2dni

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
13.1.2009 17:49:12   
tejči77
glede obroča, jaz sem ga tudi imela, pa je bilo vse skupaj še huje. Samo meni so šli šivi narazen in sem bila potem še enkrat šivana, tako da me ne upoštevat. Verjetno res pomaga.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
13.1.2009 19:07:49   
Muca83
Uau, spet nove nosečke. Čestitke user posted image

Anonimen user posted image , uau, ti pa imaš pod srcem že pravega velikana! user posted image Dobra si, da si tako dolgo zdržala do prvega pregleda. Ene ga imate res pozno. Ene pa nerazumljivo kmalu, potem vas pa prestrašijo. Meni se zdi, da je med 8 in 9 T ravno prav. user posted image

Anonimen user posted image greš pa po mojih stopinjah pri krstu školjke user posted image No, pri meni je bil na srečo očitno osamljen dogodek. Upam, da tudi pri tebi.

idrija1, sama sicer nisem imela nikoli takega primera, kot je tvoj, sem pa prebrala precej izkušenj punc, katerim se je zgodilo enako in se je vse dobro izšlo. Držim pesti, da bo tako tudi pri tebi!

Mene pa zanima kaj vam puncam kaj paše jesti. Če so se vam kaj prehranske navade spremenile.

Meni recimo prav nič ne diši čokolada, kateri se prej nisem mogla upreti. Mi pa zelo pašejo suhe slane zadeve, npr. slane palčke in prestice. Mastne stvari se mi upirajo, pa začuda mi sir ni ravno na top listi, pa sem drugače nora na sir. Skuta in jogurti še laufa kot običajno, od sadja pa mi ful pašejo grenivke, pomaranče in svež ananas.

Očitno mi nekaj vleče na kislo in slano.

Vem, da sem že slišala ene teze o tem kaj pričakuješ glede na to, kaj ti paše jesti ampak ne verjamem v te vraže. user posted image

Aja, pa še nekaj. A še katero muči neprenehen zanič okus v ustih? Meni je kar noro. Tic tac bonbončki nič ne pomagajo, čigumi pa za nekaj minut, potem pa spet zoprn okus user posted image

Pa še ena čudna stvar me daje, za kar do nedavnega nisem vedela, da je znak nosečnosti - kri iz nosa. Zjutraj ko se zbudim moram vsak dan pihati malo strjene krvi iz nosa, ampak samo iz ene nosnice. Pa nisem nič prehlajena. In sem zadnjič slučajno zasledila, da je tudi to tipično za obdobje nosečnosti user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 899
13.1.2009 19:58:57   
*anč*
ojla, čveke!

vas sploh ne dohajam za branjem user posted image

DANES JE SREČEN DAN!!!  vidla sm mojega pikeca, je plesal, rital in mi celo pomahal user posted image . srček bije user posted image , veliki smo ravno prav 21mm(2 dni več). po vsej verjetnosti bo fant, ker je že danes kazal nekaj velikega med nogami user posted image . ampak počakimo še malo.

ne morem vam opisat veselja, da je vse ok, sm bla dans pošteno presrana, da se mi ne ponovi lanska zgodba.

lep dan tudi vam!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.