|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
9.1.2009 9:05:13   
HeGa
Hello!

Pri meni nič novega. Se dolgočasim in bašem s hrano.

Tudi jaz tokrat nisem dobila slikce na prvem pregledu. Ampak kaj čmo. Sem ji pozabla rečt, ona je pa tud ni dala. Bomo mel pa prvo slikico z NS. Moj bo pa po moje zraven samo na NS in potem na morfologiji. V Dravljah mislim da tudi 60EUR stane NS. Če hočeš še CD pa mislim da 75. Tam nekje.

TjasaJ - upam, da čimprej zamenjaš G. Tole je pa res grozno. Že tako se sekiramo, če je vse ok, potem ti pa niti preiskav vseh ne nardijo. Mene čakanje niti ne moti, moti me pa če si ne vzamejo časa zate.

Dobrodošle vse nove user posted image !

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
9.1.2009 9:11:20   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: HeGa

V Dravljah mislim da tudi 60EUR stane NS. Če hočeš še CD pa mislim da 75. Tam nekje.

Imaš prav glede cen. Ampak samo opozorilo - če hočeš CD, moraš povedat na začetku. Po mojem najbolš, da že sestri omeniš, pa potem še zdravnici. Midva sva na koncu rekla, da bi CD tudi imela, pa ni več šlo in sva dobila slikice samo sprintane na listu. So pa vseeno tko lepe, je videt že cel profil obraza - nosek, bradico,... Sploh ne moreš verjet, da ma tak mali človeček že vse. user posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 752
9.1.2009 9:31:25   
idrija1
Dobro jutro!

Diane, žal mi je zate! Tudi jaz imam prav tremo it v ponedeljek na pregled. Tudi če se prepričaš, da razmišljaš pozitivno, je še vedno en mali del strahu v tebi. Ta teden se vleče ko...kje je šele ponedeljek!!! A ste v službi že povedale? Jaz bom do ponedeljka počakala. Kako so sodelavke sprejele vašo nosečnost?
Sara Jan - dodatni podatki:29 LET, ZAROČENA, Sp. Idrija, prva nosečnost, koliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo še ne vem, mi je pa omenil na prvem pregledu, da obstaja možnost, da sta dve vrečki, bomo videli, pustimo se presenetiti!

Je pa danes tako mrzlo, da ne grem niti na sprehod.

lp

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 753
9.1.2009 9:38:21   
Ayo
JUTRO!

Najprej DIANE - user posted image user posted image in upam, da vama spet cimpreje uspe!!

No, moje vnetje sinusov se izbuljsuje (beri AB opravljajo svoje delo). Vsaj bolecin nimam vec, slabotna sem pa se vseeno malo. Meni se je to prvic zgodilo in to so res neznosne bolecine, glava, obrazne misice, celjusti in celo zobje, in se vrat...groza!! No, zdaj je minilo, HB!

Drugace slabo mi je (se) po malem. Najbolj takoj po tem ko pojem. Ko se zelodcek spet sprazni, je bolje. Najvecja muka mi je piti, se voda mi smrdi, to je bilo isto pri 1.user posted image user posted image

AS - nisem ga imela v 1.user posted image in ga tudi sedaj ne bom. Se mi zdi se s tem se obremenjevat cisto odvec, brez zveze. No moje osebno mnenje. user posted image

Oblacila - jaz imam kar nekaj zimske garderobe, ker je moj mali decembercek. Tako da si bom kupila vec pomladi, predvsem za poletno garderobo.
Zaenkrat se nekako dobim gor vse, tudi kg so ok, sedaj ko sem bila bolna, sem celo izgubila. user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 9.1.2009 9:41:44 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 754
9.1.2009 9:49:24   
simonalokar
diana moje iskrene sožealje ti želim in upma da bo kmalu zasijalo nov nasmeh na tvojih ustnicah z novopikico.

vidim da že vse nakupujete jaz pa se v avto ne spravim ker mi je slabo ko se vozim

popoldnevi so ubitačni in veliko bruham in kako mi je slabo, še malo sem 9 6/7. upam, da se bodo kmal nehale slabosti.

pri katerih tednih se že konča te smotane slabosti namesto da bi bila vesela, sem utrujena pa še wc objemam kdaj se bo to nehalo.

simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
9.1.2009 10:08:01   
go_ta
Diane, res mi je iskreno žal!!!!user posted image Sj tega nas je vseh strah, tudi zaradi tega jst s strahom pričakujem prvi pregled (še dva tedna sta do tega!!), ne vem, kako bom zdržala. Sj vem - če je namenjeno, je namenjeno, ampak držim pesti za vse, tebi, diane, pa želim, da čim prej zagledaš plusek in vaju razveselil pikica!!

Danes sem pa doma in bom malo pospravljala tole bombo v stanovanju, MOGOČE kaj za diplomo naredila, mal lenarla - nenormalno velik lahko spim - od 10 ur naprej, še vedno pa zgledam kot zombi!!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 756
9.1.2009 10:22:58   
mony5
Diane res mi je zelo žal in upam, da boš spet kmalu user posted image !!!

Jaz pa delam in komaj čakam, da bo konec dneva, da grem domov k moji lubici in možeku!

Jst še nisem bila na pregledu, ker ga imam šele v četrtek zvečer!
Slabo mi je vsake toliko ampak bo že!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 757
9.1.2009 10:22:59   
altaja
DIANE: moje sožalje, res... Ne pozabi, za dežjem VEDNO posije sonce!

Vsak dan berem o vaših slabostih, pri meni pa nič. Popolnoma nič. Sej vem, tiste ki veste kaj pomeni slabost v nosečnosti boste rekle naj bom vesela..no..sej na nek način sem, po drugi strani pa.. ni slabosti, ni bolečin, ni bilo še pregleda,.. U bistvu se sploh ne počutim noseča, včasih se mi zdi da je to vse samo ena navadna fikcija. Sem vesela, da ne bo pomote..navdušena sem, ampak... vse se mi zdi tako neresnično.
Verjamem da bo po pregledu drugače, ko bom vidla kako najin otroček plava v mojem trebuščku. Takrat bom verjela, da je res tam, da obstaja. Do takrat bom pa za vsako ko bom šla mimo ogledala opazovala če je trebušček kej zrastel...

No ja, en dokaz pa le mam.. prvič se lahko pohvalim z dekoltejem user posted image

Punce, srečno!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 758
9.1.2009 10:23:36   
mony5
altaja midve sva pa istočasno sporočilo poslali, hahahhauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mony5 -- 9.1.2009 10:24:38 >

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 759
9.1.2009 11:16:46   
*anč*
klepetate tok, da sploh ne dohajam.
moje počutje je vsak dan slabše, full sm utrujena in slabo mi je. komi čakam 12. teden da se to neha.  vidim,da mate podobne probleme.

sulfinija, muca in ostale ki ste videle user posted image čestitam!  jst mam pa u tork pregled, me že mal stiska.

fajn se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 760
9.1.2009 11:20:17   
*anč*
oh, diane, full mi je hudo zate. drži se! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
9.1.2009 11:34:55   
eva Ana
diane user posted image

danes sem imela prvi pregled...plod se vidi je rekla G, sam PDP mi ni mogla izračunat, ker je še premaliuser posted image , bo treba počakat do 23.1., ko mam drugi pregled, slikco je naredila, sam mi je niso dali, not v kartoteko jo je dalauser posted image , tako da se zna zgodit, da se od vas poslovim, in se preselim k septemberkam....poročam

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
9.1.2009 11:48:21   
DIANE
Hvala vsem, rada vas imam. Naj vas nikakor ne bo strah zaradi mene jaz sm mela že skos težave, pač tak je za vse je nekaj dober čeprav priznam je hudo zelo počutim se prazno. Ampak pozitivno bom šla dalje, upanje ostaja in držite pesti, da bom po kakih 4 mesecih ugledala spet plusek.

Glejte pozitivno.

Lpuser posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 763
9.1.2009 11:49:50   
Anonimen
user posted image
Diane user posted image in upam, da vama kmalu spet uspe.

eva Ana, saj si lahko pri septembrkah in avgustovkah, glede na to, da boš čisto na meji. Js bom kar v obeh temah, če bom le imela čas. Ne bom nobenih zapustila. Tukaj bom lepo brala kaj me čaka, v drugi temi jim bom pa js pisala, kaj druge nosečke čaka.

Moje slabosti so malo boljše. Samo pomislim na ingverjev čaj in ugotovim, da v bistvu ni tako hudo user posted image . Edino apetita še vedno ni, js bi pa tako rada z užitkom jedla.

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
9.1.2009 12:39:40   
5ra83
Sem videla, da ste me dodale na seznam, pa sem napisala zelo malo podatkov:) .
Sem namreč iz Maribor, sem 1.noseča, NS pa imam 30.1.2009. Komaj že čakam in upam, da bo z bebico vse ok.

Imam pa še eno vprašanje, če katera ve. Kdaj lahko ugotovijo spol otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
9.1.2009 12:54:16   
pika984
DIANE tudi meni je žal za tvojo pikico in ti želim čim prej spetuser posted image .

Mene so naročili na nuhalno 29.1, drugi pregled pri gin pa imam 10.2. Drugi teden pa grem dat kri v laboratorij, pa morem tam pustit materinsko knjižico in jo dobim potem na pregledu nazaj. Kaj za NS rabiš materinsko knjižico zraven?

5ra83 mislim da ti že na nuhalni lahko pove spol, včasih se že vidi. Moji kolegici so na nuhalni rekli da je 95% fantek, če pa bo po bomo vidli.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.1.2009 13:05:35   
Sulfinija
Ojla!

Diane,draga moja sme dajala tole dvakrat eno za drugim skozi in vem kako je hudo.Pošiljam ti en velik in topel user posted image user posted image ,pa ne pozabi upanje umre zadnje.

Eva ana,čestitam tudi tebi za user posted image .Boš videla drugič bo že srček lepo bil tika taka.

No punce malo o meni.Noč je bila kriminalna od 3-4.30 zjutraj so me ful bolele noge križ.....Groza.Zjutraj sem si prala lase,sušila z fenom in smao annekrat puf v wc kup slin kriza vendar se tole vidno manjša.Moj buši pridno raste,se že kar pozna bom zvečer slikala ko pride domov bodoči očka in vam dala slikico sem gor.
Jaz gobelin šivam morem se ful hitro narest ker bom potem rtežje šivala ker mi bo buši smetal,.....Zato čimveč šivam koker lahko seveda sedim.Pa zraven kuham se mi je zluštala lazanja jo je včeraj oči naredil vendar ponoči sem kar zlepa ko nisme mogla spati spremenila jedilnik.Lazanjo sem dala v skrinjo pa jo bomo jutri spekli,sedaj pa sme lepo olupila keompir,dala v jena posoda,ga začinila,zraven spražila papriko na rezine narezano,ter paradižnik okrogel na kolobarje,ter zrevn spražila in dodala piščančja prsa na česnu mjami.Sedaj se mi lepo peče,jaz pa malo tukaj.Sedaj pa šibam šivanka kliče.Fanj mi bodite,čimmanj slabosti,ter veliko pozitvnih misli in slikica mojega bušija sledi večer po 19.00 uri.

Kdja bote pa kaj ve slikale bušije?Jaz bi jih že ful rada videla,velja?

LP Mojcauser posted image 9t1dan

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.1.2009 13:06:51   
altaja
Ojla punce, rabim en nasvet...

Situacija je sledeča. Trenutno sem brezposelna in pred diplomo. Malo prej sem dobila vabilo na razgovor za službo, ki si jo zelo želim in sem za to delovno mesto kandidirala še preden sem zvedela da sem noseča. Zdej pa dilema: Kdaj naj potencialnemu delodajalcu povem, da sem noseča. V primeru da se odloči zame, se mi zdi korektno, da mu povem preden me zaposli, po drugi strani bi bil pa to lahko razlog da se odloči za drugega kandidata. Jooooj, bi pa res šla rada delat do poroda ker se mi ne da bit doma.

Kaj menite? Kak predlog?

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.1.2009 13:08:42   
elevitka
pika984 ... mislim da ne... glede na to da imam jaz sicer PDP 27.7.2009 pa sem že bila 3 x na pregledu in še vedno nisem dobila materinske... dobim jo baje na naslednjem pregledu 10.2.2009, NS pa imam 16.1.2009 ko bom noseča 13 t

ali pač? fino bi bilo slišat še kakšno mnenje

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.1.2009 13:08:58   
Sulfinija
Pika984,materinsko baje na nuhalni ne rabiš.Če te bo pač prosila poveš lepo,da jo je zadržla ginekologinja ker jo pošlje v bolnico z krvjo,da ti vpišejo krvno skupino noter.Meni jih spenjajo skupaj mam že kar tri skupaj spete ravno zato ker mam v prvi original krvno skupino,potem pa sta ostali dve kar zraven lepo speti,ker je vskaokrat ne pošiljajo v bolnico.

Upam,da sem ti vsja malo pomagala.

LP Mojcauser posted image 9t1dan

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.1.2009 13:12:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ojla punce, rabim en nasvet...

Situacija je sledeča. Trenutno sem brezposelna in pred diplomo. Malo prej sem dobila vabilo na razgovor za službo, ki si jo zelo želim in sem za to delovno mesto kandidirala še preden sem zvedela da sem noseča. Zdej pa dilema: Kdaj naj potencialnemu delodajalcu povem, da sem noseča. V primeru da se odloči zame, se mi zdi korektno, da mu povem preden me zaposli, po drugi strani bi bil pa to lahko razlog da se odloči za drugega kandidata. Jooooj, bi pa res šla rada delat do poroda ker se mi ne da bit doma.

Kaj menite? Kak predlog?

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
9.1.2009 13:16:25   
Anonimen
user posted image
Zaradi prehitrega klikanja mi prej ni uspelo nič napisati. V glavnem, imam podobno situacijo, samo da je diploma že za mano. Js sem se kar odločila, da podpišem in nič ne rečem. Sem predolgo čakala na priložnost, da bi jo sedaj izpustila. Imam pa samo za eno leto. Kar bo, pač bo. Začnem naslednji teden, povedala bom po nuhalni in rekla, da sem šele takrat izvedela, ko je bilo že podpisano. Imam rok konec avgusta in je to nekako še možno rečit.  Pa še, kao da sem imela že 2 splava in bi se mi zdelo zelo bedno, da bi to omenjala, kak teden kasneje pa bi se zgodilo kaj hudega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
9.1.2009 13:21:34   
altaja

Midve sva nekako skupaj glede roka, jst mam tud konc meseca... Mah ful je bedno k bi rada stvar spelala korektno in seveda ne sebi na škodo! No, sej bom vidla u ponedeljek kake so sploh moje možnosti. Maš pa prav, teoretično bi se lahko zgodilo da sploh še ne bi vedla za nosečnost user posted image

Hvala za tvoje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.1.2009 13:26:37   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image
Zaradi prehitrega klikanja mi prej ni uspelo nič napisati. V glavnem, imam podobno situacijo, samo da je diploma že za mano. Js sem se kar odločila, da podpišem in nič ne rečem. Sem predolgo čakala na priložnost, da bi jo sedaj izpustila. Imam pa samo za eno leto. Kar bo, pač bo. Začnem naslednji teden, povedala bom po nuhalni in rekla, da sem šele takrat izvedela, ko je bilo že podpisano. Imam rok konec avgusta in je to nekako še možno rečit.  Pa še, kao da sem imela že 2 splava in bi se mi zdelo zelo bedno, da bi to omenjala, kak teden kasneje pa bi se zgodilo kaj hudega.

jaz bi naredila enako... glede na današnji čas in recesijo, pa vse svinjarije ki jih delajo delodajalci, n ne gledajo a zaposlene ... no ok... nekateri... bi se tud meni lepo pelalo kaj si bo potem mislil ko bom imela podpisano pogodbo... denar je denar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.1.2009 13:34:28   
Pia67
Živjo!
Me je že mal sram, ker sem pogosto vercam tudi na vašem delu foruma, če bo vse Ok, bom ziher rodila avgusta (DP je sicer 4.9.2009). Imela sem že en CR, običaj je, da CR delajo teden dni do 10 dni pred predvidenim DP (saj veste, operacijsko treba rezervirat, pa anestezista itd).
Vas je fajn brat, da me malo spomnite kaj se bo dogajalo v naslednjih tednih. Sama sem trenutno v 6. tednu, pričakujem 2. otroka v dobi, ko so nekatere že babiceuser posted image . Kmalu jih bom štela že 42, počutim se BP, prvi pregled imam 19.1.09, ker se mi ne zdi smiselno prej hodit.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?