|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
8.1.2009 9:38:04   
sarajan
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), 20.01.
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), 15.01.
M1987   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01. 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), NS-02.02.

01.08.
Sisy 
 -  30, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-20.01.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-20.01.            

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , 28.01., NS-20.01.

05.08.
go_ta  -  26, P, ??, (1 ) , 19.01., NS-22.01.
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), NS-30.01.                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), NS-20.01.

06.08.

pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), 07.01.           

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-20.01. 
Anonimna 

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01.

11.08.
lara27   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , NS-26.01.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 08.01., NS-29.01.
cowgirl   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 12.01.                            

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 27.01.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 10.02., NS-27.01.
DIANE   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01.

14.08.

lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  27, izz, Kamnik, (1 user posted image , 0 user posted image ), 08.01.09

16.08.              
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02., NS-29.01.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 12.01.              
karin1   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , / user posted image ) , 19.01.
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

20.08.
Anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , NS-02.02.
mony5   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.
sams   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 20.01.

21.08.

*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 13.01.

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 08.01.
aprilčica07  -  32, IZS, ??, (2 user posted image , 1user posted image ) , 09.01.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
eva Ana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??

24.08.
niwci   -  25, zaročena, NG, (1 user posted image ) , 27.01. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 09.01.

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 26.01. 

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.01. 

30.08.  
anonimen  user posted image  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 22.01. 

31.08.
Alisa   -  ??, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 60 

malo izpopolnjeno

če bo fantek bo JAN, če bo punčka bo pa SARA

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.1.2009 9:55:17   
pika984
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Pika984,ja na slikici piše velikost in kak dolgo si noseča pa piše zraven mere od user posted image .

Kok si pa ti noeča,da je takole velik korenjak,korenjakinja?

LP Mojcauser posted image 9tednov

Piše 10 tednov in 1 dan (to je od zadnje menstruacije)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.1.2009 10:52:57   
aprilčica07
Da dopolnim še podatke o lokaciji (smo malo  na enem koncu, malo na drugem) tako, da bo najbolj prav, da napišem Primorska:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.1.2009 12:16:21   
eva Ana
Ojla, no da še jaz dodam moje podatke za seznam

eva Ana, IZS, 27 let, MB, 2 user posted image , / user posted image ,jutri 9.1. prvi pregled in pol javim PDP

kako ste kaj drugače? jaz sem en dan čist ok, drug dan pa spet slabost, sam na srečo ni user posted image  zraven. Se še kateri dogaja, da ne prenese trgovin? Jaz sem tam čist adijo, vse mi kr pleše in slabo mi je v trenutko, posebaj v večjih nakupovalnih centrih!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.1.2009 12:38:55   
idrija1
Pozdravljene!

Najprej iskrene čestitke vsem, ki vam-nam je uspelo!user posted image
Tudi pri nas doma je veselo, saj se je prikazal končno plusekuser posted image ! Bila sem že na 1. pregledu, a, ker sem bila noseča šele 5 tednov, se je zelo malo videlo na UZ. Kmaj čakam naslednji pregled, 12.01! Drgač pa, hranim se kot kak pujsek, vse bi pojedla, lepo je! Sem pa zelo utrujena, slabo se počutim, lenarim,...no, ja, lahko rečem, da so to prave nosečniške radosti. Rok imam, po mojih izračunih nekje od. 28.8, do 31.8.09!

Če je na forumu katera iz Idrije ali okolice, naj se javi!
lp

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.1.2009 13:09:23   
niwci
Dobrodošla idrija1 med user posted image !

TjasaJ pa imaš danes pregled. Sporoči kaj kako je bilo!!! Jst bom pa morala počakat še 19 dni user posted image

Mene pa zanima, če ste na prvem pregledu dobile use slikce svojih sončkov? Ker jst sm prašala sestro kaj dobim prvo in mi je rekla, da šele na NS. Pa še to, če so bili vaši dragi na prvih pregledih z vami? Moj user posted image bi rad šel zraven, pa je rekla sestra da itak nima kaj še videt, da bo že šou z mano na NS

Lep dan usem souser posted image !

(odgovor članu sarajan)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.1.2009 13:57:35   
kea
Jaz sem do sedaj  vedno dobila prvo slikico na 1. UZ.
Na UZ pri G sem vedno šla sama, ati je šel zraven na NS in potem 3D UZ!

Tudi jaz komaj čakam, da minejo ti 3 tedni do NS, ampak ja , vleklo se bo!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES

Gabriela Mistral,
Nobelova nagrajenka

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.1.2009 14:31:51   
elevitka
Malo bom tudi sem občasno pogledala glede na to da imam rok 27.7.  kar se lahko hitro zavleče v avgust  user posted image  

(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 733
8.1.2009 14:55:40   
čačka

user posted image user posted image user posted image JUHUHUHUuser posted image user posted image user posted image
Danes sem ponovno videla našo pikico. user posted image user posted image user posted image user posted image
Z možem vsa bila kot dva mala otročka...user posted image
sva komentirala, se veselila ob bitju srčka, vzkliknila od veselja, ko je otroček pomahal z rokami in nogami. Enkratno doživetje!
Otroček je velik 2,38cm in kot zgleda, veselo ˝plava˝.
Pa tudi jaz sem dobila materinsko knjižico. Kako veselje… kot da bi osvojila Nobelovo nagrado user posted image
Aja, spet sem lahko aktivna! KONČNO! Če priznam, sem bila kr malo živčna, ker nisem kaj dosti gibala. Vsak dan, v večernih urah, sem mojega preganjala na sprehod ne glede na temperaturo. Je reku, da sem edina nora nosečka, ki hodi v temi pri -10C na prehod! ha ha ha
Danes pa grem tudi v šoping. Trebuh ne bo nič manjši in tudi razprodaj še nekaj časa ne bo!

Kea, jaz pa pri dr. Strah. Pride tudi 60 eur, če se ne moti.
Midva se bova sigurno odločila za 3D. Upam samo, da bo slikica res lepa. Par prijateljic je šlo na 3D in niso imele take sreče kot ti!

Aja, jaz sem že povedala v službi in vsi so bili ful veseli. Potem pa sem dobim hladen tuš user posted image . Malo jih grabi panika, kako bo, ko me ne bo in bi radi, da naredim delo enega leta v 4 mesecih?!?!
Sem čisto znorela! user posted image  Prvič me je pograbila globoka želja, da grem direkt na porodniško! Jaz špilam fer pay potem pa nož v hrbet. Sem mislila, da bom koga ubila. No, prvi bumerang sem že poslala nazaj, jutri pa se grem s šefico pogovorit.

Eh, zdaj sem se že malo pomirila! Pa saj ne morem biti dolgo časa slabe volje... če pa sem danes videla mojo pikico.user posted image
Aja, naslednji pregled imam 9/3/9!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 734
8.1.2009 15:06:07   
simonalokar
niwci moja G daje slikice od samga začetka jaz jo že imam od 6t. in jo bom dobila vsak mesec na pregledu verjetno je od G kdaj jo dajo .

drugače mo ok glede slabosti raje ne govorim tako da bom raje tiho

sem pa ful lena se še slišimo

simona

aja sem iz okolice Litije

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.1.2009 17:40:37   
5ra83
pozdravljene,

tudi jaz se vam pridružujem, PDP imam  08.08.2008. Komaj čakam na nuhalno. Prvi utrazvok sem že imela v 6. tednu pa sem že videla bitje srčkauser posted image .

Čestitam vsem nosečkam na forumu!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 736
8.1.2009 18:30:42   
Barbk
Se čisto na hitro pofočkam, ker sem še v službi. Upam, da mi zvečer še kaj rata napisat, če ne bom prej dol padla. user posted image  Zadnje čase hodim spat z Manco, pa še to jo prosim, da naj prej zaspi kot jaz. user posted image
V glavnem vas berem in čestitam zdaj vsem za uspešne preglede. Vsem ostalim čakajočim na pregled želim, da nam hitro mine čas do pregleda, NS.
Tako kot vse ostale tudi mene spremljajo nosečniške radosti-občasna slabost (kak dan ja, pol spet dva ne in spet dan slabo....), špika pa zadnje par dni bolj močno kot prej, še posebej se mi zdi, da me po desni strani okrog jajčnika malo bolj špika. No pa saj jaz se vsake take nosečniške "težavice" izredno veselim in jo prenašam, le naj najina pikeca pridno rasteta in se razvijata v zdrava otročička.
Poopsie hvala za info o AS. A ti ga imaš? Zdaj resno razmišljam, da bi si ga kupila, magari rabljenega. A ima še katera namen nabavit tole zadevco?
In ja superca, da je Iraya doma. user posted image
No zdaj pa šibam še delat in upam, da mi res uspe še kaj počvekat.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.1.2009 18:51:09   
poopsie
No dobro,da mi je ERROR napisalouser posted image  Grem še vse 1× od znova.. Bo pa tokrat krajšeuser posted image

Sem ravnokar prišla iz spalnice. Rekla,da grem počivat za pol urce in seveda sem zaspala in se zbudila po 2urahuser posted image  Pa pomoje bi še spala,če nebi Iraya prišla v spalnico in navdušeno skakala,da ji je ati prinesel Winxicouser posted image user posted image
Zjutaj,ko pa sem se oblačila sem na hitro dvignila Irayo in sm naenkrat dobila močan krč v spodnjem delu trebuhauser posted image user posted image  Sem se samo vsedla in minuto nisem mogla čisto nič naredit. Sem se ful vstrašla,šla na WC,če je slučajno kaj krvi ampak je blo vse čisto. In pol sem še v službi na 20minut hodila na WC ampak hvala bogu ni nič bilo.
Mi je to bila šola,da z Irayo nesmem več toliko noret in je dvigovat.
Nosečniških oblačil nimam NIČ iz prve nosečnosti tako,da bomo mogli it v šoping v kratkemuser posted image  Buši je že prav velik.
Hlače zelo težko zaprem,ko pa sedim pa si preprosto gumb odprem in lažje zadihamuser posted image
Razmišljala sem,da bi si to kupila   http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php ve katera kako se obnese?
Danes v službi me je sodelavka 4× opozorila,da imam gumb odprt in,da nekam pogosto hodim na WCuser posted image  In nisem več vzdržala,sem kar povedala,da avgusta dobimo dojenčkauser posted image  Je bila zelo vesela.. in žalostna ker me potem 1leto ne bouser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 738
8.1.2009 18:58:55   
poopsie
Še nekaj pozabilauser posted image
idrija1 dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image
niwci jaz sem dobila takoj slikico. Sicer se pa nič ni videlo....en zmazek na srediniuser posted image
5ra83 dobrodošla tudi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image
barbk ja jaz ga imam... sem ga dobila v dar. Mi je ful všeč. Poslušam 3minutke tako,da vidim,če je vse ok. Pa tudi pozneje,ko bomo še brcike šteli mi bo prav prišel,če bo user posted image  preveč miren. Bom samo srčka poslušalauser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu sarajan)
Neposredna povezava do sporočila: 739
8.1.2009 19:46:11   
mamika2
Hojla user posted image ,

meni tale mraz čisto nič ne ustreza user posted image , kar naprej me zebe, sploh v noge.

Še jutri služba, potem pa vikend user posted image . Komaj čakam na ponedeljkov pregled, vem pa, da bom na trnih še do začetka februarja, ko imam NS.

Za tiste, ki ste spraševale glede razprodaj, jaz sem vse kupila v Nami Benetton (za 2 tuniki, krilo, kavbojke in jopo sem dala 160 eur - meni se to zdi kar ok.) Je pa tako, da meni tam kroji ustrezajo, in sem vse skupaj opravila v kakšnih 20 min, med opoldansko malico - imam že izkušnje s tem kaj potrebujem in kaj mi v redu stoji iz prve nosečnosti. Je bilo pa kar nekaj nosečk, ki so kupovale, istočasno tam, tako, da ne vem, koliko je še kaj ostalo. Bom pa mogoče šla še kam drugam pogledat pred zaključkom razprodaj. 

Jutri greva pa možekom plesat zvečer - komaj čakam, da se malo postiskava user posted image .

Čestitke vsem, ki ste imele pregled user posted image . Dobrošle nove user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 740
8.1.2009 19:46:18   
go_ta
Hej, punce, evo, da se še jst mal oglasimuser posted image  Prihaja 'moj' del dneva ...zdaj se začenjajo slabostiuser posted image  in potem samo jem ko hrček, ker se potem počutim bolje, trebušček pa raste - pa vse drugo tuduser posted image  Sm šla dons mal na razprodaje, sm mal večje hlače kupila - končno bom lažje zadihalauser posted image  pa dve tunike. pa seveda sem se na oddelku z oblekcami za dojenčke tud potikala in zadrževala, da kaj ne kupimuser posted image drugač pa delam, čakam na drugi pregled, nuhalno ... pa vse tako pridno pišete, komaj sledimuser posted image  lep večer želim vsem, čim manj slabosti in čim lepši dan jutri!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 741
8.1.2009 19:56:55   
mayathebee
IZVIRNO SPOROČILO: mamika2

Hojla user posted image ,

meni tale mraz čisto nič ne ustreza user posted image , kar naprej me zebe, sploh v noge.

Še jutri služba, potem pa vikend user posted image . Komaj čakam na ponedeljkov pregled, vem pa, da bom na trnih še do začetka februarja, ko imam NS.

Za tiste, ki ste spraševale glede razprodaj, jaz sem vse kupila v Nami Benetton (za 2 tuniki, krilo, kavbojke in jopo sem dala 160 eur - meni se to zdi kar ok.) Je pa tako, da meni tam kroji ustrezajo, in sem vse skupaj opravila v kakšnih 20 min, med opoldansko malico - imam že izkušnje s tem kaj potrebujem in kaj mi v redu stoji iz prve nosečnosti. Je bilo pa kar nekaj nosečk, ki so kupovale, istočasno tam, tako, da ne vem, koliko je še kaj ostalo. Bom pa mogoče šla še kam drugam pogledat pred zaključkom razprodaj. 

Jutri greva pa možekom plesat zvečer - komaj čakam, da se malo postiskava user posted image .

Čestitke vsem, ki ste imele pregled user posted image . Dobrošle nove user posted image

hello!!
hvala za dobrodošlico novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 742
8.1.2009 22:04:29   
TjasaJ
Dobrodošle nove user posted image ! Poletje bo zanimivo marsikjeuser posted image !

Danes sem imela prvi pregled. In je srček lepo bil, pa veliki smo 15mm, noseči pa 7t5d. Nekako po izračunu, le PDP en dan prej - 21.8. Imam pa v maternici en hematom, ki baje ni nič hudega (upam) - me je pa G opozorila, da moram takoj prit, če bo sveža kri... Ima še katera to? Zanimivo, da sploh ne paničarim. Ponoči pa spat nisem mogla, ker me je skrbelo, če bo srček bil. In jeuser posted image . Moj ni hotel zraven in sem ugotovila, da ne bi kaj veliko videl, tako da gre na NS.

Malo pa moram še kritizirat. Imam G v porodnišnici Brežice, na novo (ker sem dobro preseljena) in mi je žal, da nisem ostala na Gorenjskem. Ker tam se mi je G vedno posvetila, tukaj pa za tako pomembno stvar, kot je 1. nosečnost, nimajo časa za osebo. Nesramni res niso bili, ampak si manj kot številka. Nič ni vprašal G, nič povedal, samo bris vzel in me poslal na UZ (in sploh ni sam videl, da je bil prejšnji PAP C!). Da ne rečem, da nas je bilo v čakalnici vsaj 20, še preden je začel delat. Sem že začela spraševat za privat G, ker je zame čakanje 2 ure preveč stresno.

Naslednji pregled imam 5.2., niso mi vzeli ne krvi, ne vode, le še stehtali in izmerili pritisk. Punce, tole je res bolnica iz socializma! Katastrofa!!! Vam povem, da so uničili skoraj ves čar. Skoraj...

Kar pa se slabosti tiče - vsak dan je bolje. Sem pa trenutno na kilah in kilah grozdja, pijem pa skoraj nič - ker me ful slabi. Upam, da kmalu začnem, da ne bo pikica dehidrirala.

Pa sem se razpisalauser posted image ...

Lep večer vam želim in same prijetne nosečniške tegobe user posted image !

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 743
8.1.2009 22:11:04   
mayathebee
IZVIRNO SPOROČILO: TjasaJ

Dobrodošle nove user posted image ! Poletje bo zanimivo marsikjeuser posted image !

Danes sem imela prvi pregled. In je srček lepo bil, pa veliki smo 15mm, noseči pa 7t5d. Nekako po izračunu, le PDP en dan prej - 21.8. Imam pa v maternici en hematom, ki baje ni nič hudega (upam) - me je pa G opozorila, da moram takoj prit, če bo sveža kri... Ima še katera to? Zanimivo, da sploh ne paničarim. Ponoči pa spat nisem mogla, ker me je skrbelo, če bo srček bil. In jeuser posted image . Moj ni hotel zraven in sem ugotovila, da ne bi kaj veliko videl, tako da gre na NS.

Malo pa moram še kritizirat. Imam G v porodnišnici Brežice, na novo (ker sem dobro preseljena) in mi je žal, da nisem ostala na Gorenjskem. Ker tam se mi je G vedno posvetila, tukaj pa za tako pomembno stvar, kot je 1. nosečnost, nimajo časa za osebo. Nesramni res niso bili, ampak si manj kot številka. Nič ni vprašal G, nič povedal, samo bris vzel in me poslal na UZ (in sploh ni sam videl, da je bil prejšnji PAP C!). Da ne rečem, da nas je bilo v čakalnici vsaj 20, še preden je začel delat. Sem že začela spraševat za privat G, ker je zame čakanje 2 ure preveč stresno.

Naslednji pregled imam 5.2., niso mi vzeli ne krvi, ne vode, le še stehtali in izmerili pritisk. Punce, tole je res bolnica iz socializma! Katastrofa!!! Vam povem, da so uničili skoraj ves čar. Skoraj...

Kar pa se slabosti tiče - vsak dan je bolje. Sem pa trenutno na kilah in kilah grozdja, pijem pa skoraj nič - ker me ful slabi. Upam, da kmalu začnem, da ne bo pikica dehidrirala.

Pa sem se razpisalauser posted image ...

Lep večer vam želim in same prijetne nosečniške tegobe user posted image !

Res hvala za tolažbo s tegobamiuser posted image Drugače pa vidim,da je precej "poletnih" na poti letos...Porodnišnice polne do koncauser posted image user posted image user posted image
Sicer mam šele 22.1. pregled ampak komaj čakam, da slišim srčka od bebike...čist sem fertik od veselja, moj pa tudi...
saj bi se jaz tudi razpisala,ampak mi nosečniške tegobe tega ne dovolijo;
me bolj wc želi ob sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 744
8.1.2009 22:31:05   
Muca83
Heh, punce, že zdaj ko vam je slabo tako pridno pišete, kaj šele kasneje, ko slabosti popustijo user posted image

Sulfinija, hvala za lepe želje! Me zanima, če si se zaradi jemanja progesterona kaj slabše počutila? Me je malo strah kakšnih neprijetnih učinkov...

Drugače pa jaz ugotavljam, da je ta nosečnost malo lažja od prejšnje. Slabosti niso tako hude in niso non-stop. Tudi bruhala nisem še nič. Najbolj sem vesela, da lahko pijem, ker mi je bilo prejšnjič od tega najbolj slabo.
Me pa daje huda "volčja lakota". Kot bi vse kar pojem samo padlo skozi. Najem se do sitega, čez eno uro pa že čutim kot praznino v želodcu. In to prav bolečo praznino. Ko me pa res zagrabi lakota, moram pa takoj jesti, če ne je kriza user posted image Na srečo so kile zaenkrat še prizemljene.

Vidim, da se že o nosečniških oblačilih pogovarjate. Jaz sem si v prejšnji user posted image okrog 11t kupila dvoje hlače. So mi bile ful udobne za nosit. Zdaj pa zaenkrat še ni nobene potrebe po menjavi garderobe. Še sreča, da je zima, da bom lahko dlje skrivala trebušček.
Nabolj groza me je pa v službi povedat, ker vem, da bodo zelo slabo sprejeli... user posted image Pred NS itak ne mislim nikomur nič praviti, ampak potem bo pa treba enkrat zbrati pogum...

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.1.2009 8:02:17   
Anonimen
user posted image
Joj, jaz pa še vedno čakam na prvi pregled, torek ob 7.00. Je sploh še katera, ki še ni bila na pregledu ? Menda samo jaz, pa sem že v 11t user posted image  Še malo, še malo ....
Sem pa sicer zadnje tri dni bolje, manj slabo mi je, mogoče sem celo malo manj utrujena. Vsaj čez dan, ko pridem ob 17. domov sem čist hin. Potem sem pozneje zvečer spet bolje... vedno sem bila bolj večerni tip. Bomo videli kako bo čez vikend?

poopsie - kaj pa je tale nosečniški pas? Kako, kdaj ga nosiš? Kar tako, ali je mišljen za pod majco? Sicer mi zgleda ful dobro ampak si ne predstavljam. Nosečniške hlače moraš itak vseeno imet, a ne?

lpp

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
9.1.2009 8:34:18   
DIANE
Pozdravljene, mne na žalost brišite. Kajti malemu je nehal biti srček in sm včeraj šla da so mi ga tudi odstranili.user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem želim čim lepšo nosečnost in zdrave otročke.

LP ANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.1.2009 8:34:44   
Anonimen

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), 20.01.
idrija1   -  ??, ?, Idrija, (? user posted image , ? user posted image ), 12.01.
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 22.01.

01.08.
Sisy 
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-20.01.            

03.08.

04.08. 

05.08.
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), NS-20.01.

06.08.

07.08.
busi2 
lily rose 
Anonimna 

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01. 
5ra83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??

11.08.
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-26.01.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03., NS-29.01.

13.08.      
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 10.02., NS-27.01.
DIANE   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01.

14.08.

mognolija1984 
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), 08.01.

16.08.              
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02., NS-29.01.

18.08.

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 

20.08.

21.08.

TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02.

22.08.

aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 09.01.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image ) , 09.01.

24.08.

28.08.

29.08.

30.08.  
anonimen  user posted image  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 22.01. 

31.08.
Alisa   -  ??, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 63 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
9.1.2009 8:46:14   
HeGa
DIANE - moje sožalje. Želim ti, da čimprej zagledaš nov +.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.1.2009 8:47:47   
Anonimen

PDP

XX.08. 
idrija1   -  ??, ?, Idrija, (? user posted image , ? user posted image ), 12.01.
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 22.01.

01.08.
Sisy 

03.08.

04.08. 

05.08.

06.08.

07.08.
busi2 
lily rose 
Anonimna 

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01. 
5ra83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??

11.08.
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-26.01.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03., NS-29.01.

13.08.      

14.08.

mognolija1984 
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), 08.01.

16.08.              

18.08.

19.08.

mamika2 

20.08.

21.08.

TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02.

22.08.

aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 09.01.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image ) , 09.01.

24.08.

28.08.

29.08.

30.08.  

31.08.

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 62 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?