|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
7.1.2009 15:58:46   
aprilčica07
Ayo: user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pocajtaš!
HeGa in Anonimen: donat sem kupla med malco in ga zdaj veseli pijem tle za pultom, zaenkrat še ni rezultatovuser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer sem ga v preteklosti že pila, ampak se je pol stanj normaliziralo, zdaj se je pa spet vse ustavlouser posted image

Sicer še delam, danes je sreda in je dan doooolg. Ma bo že. Najedla sem se, zdaj veselo glodam čokoladko (pol pa jamram, da me je zaprlo, saj ni čudno)user posted image

Ah, treba spet it prekladat karte, ma sem že štufa teh papirjev. Nikoli konca.
Sem mislila, da bom že jutri  doma, pa ne bo ratalo, treba prit delat. No, od petka naprej do naslednjega petka pa upam, da nam rata bit na dopustu. Jupi...........

Grem, stranke.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.1.2009 16:11:47   
niwci
sulfinija čestitke!!!!!!!! pa srečno use naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Alisa dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image

Res ste pridne pri pisanju. Prou težko sledim user posted image . Razen tega, da komi čakam da tudi sama vidim kako je z mojim sončkom, ni nič nouga. To je še tako daleč. Ma sej bo prišel tudi ta dan.

Lep dan želim vsem user posted image , pa čim manj user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.1.2009 16:38:27   
Sulfinija
V MS v novi porodnišnici pride nuhalna 50Eurov.

LP Mojcauser posted image 8t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 703
7.1.2009 17:09:06   
poopsie
Ojla čvekice moje. Toliko klepetate,da vas komaj preberem. Da pa bi napisala kakšen post pa mi že zmanjka časa.user posted image  Moram vam povedat dobro novico. Iraya je domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes je prišla. Sem ful vesela tamala pa tut itakuser posted image  
Tisti,ki imate male otročke ste jim že povedali za nosečnost?? Jaz jo bom peljala zraven na NS in ji bom tam razložila.
Dobrodošle vse nove nosečke!user posted image user posted image user posted image
sulfinija malo pozno ampak vseeno..ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image
barbk ja jaz sem govorila o AS. Sem vprašala G. če je ta stvarca kakorkoli škodljiva plodu pa je rekla,da ne vendar ne smemo pretiravat. Začneš ga lahko uporabljat takoj,ko se sliši srček. Na začetku ga boš sicer težko našla,ker je dojenček vseposoduser posted image

Pri meni slabosti niso več tako močne kot na začetku. So še vedno prisotne ampak zdaj,ko mi postane slabo hitro pojem dva keksa in je boljše. Tako,da imam že pri postelji vrečko albert keksov in se vsako jutro bašem z njimiuser posted image
ayo upam,da se boš hitro pozdravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače jaz delam do 16ih..preden pridem domov je ura 17. in sem tako utrujena,da še samo padem v posteljo. Spar grem že ob 20ih in se na noč po 3× zbudim.user posted image  Vem,da mi v prvi nosečnosti ni bilo tako slabo pa še utrujenosti nisem imela takšne.
Ja ja..se pozna par let razlikeuser posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 704
7.1.2009 19:10:38   
pika984
Lep pozdrav.

Pa sem tudi jaz dočakala svoj pregled. user posted image je vredu, prave velikosti, pa tudi srček mu vredu bije. user posted image
Jutri se morem še naročit na NS.

Danes sma povedala mojima dvema (bla vesela), jutri pa bova še fantovima.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 705
7.1.2009 19:49:44   
Urša T.
user posted image Zdravo, souser posted image !

Danes sem imela UZ.
Sem zelooooooo vsesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na Uz sem videla našo pikico, ki meri 2,9 cm in je po besedah ginekologinje pravi "živček" user posted image .
Ko je pomahala z rokico, sem pa prav se zjokala, tok je blo lepo, sem bila čisto raznežena.
Dobila sem tudi materinsko knjižico ter prvo slikico in sedaj sem še bolj ponosna nosečka.
Res sem srečna!!!

Me pa malo skrbi, ker imam skrajšan maternični vrat.Meri namreč 3,2 cm.
Ginekologinja pravi, naj me ne skrbi, da bomo vse spremlajli, pa vseeno.
Ima katera kakšne izkušnje s tem?Iskala sem tudi podatek o tem, koliko naj bi biu dolg maternični vrat, pa nikjer nič ne najdem. Za vsako informacijo bom hvaležna.

Anonimen user posted image , zelo fajn si spedenčkala seznamuser posted image user posted image user posted image
Še moji podatki.Sedaj je PDP 4.8.09, moja prva nosečnost, živim v izvenzakonski zvezi, starost 27 let.Pregeld nuhalne svetline imam 20.1. naslednji pregled pri svoji ginekologinjie pa 28.1.
user posted image  
Sulfinija ter pika 984, oema iskrene čestitke za uspešno opravljen pregled, sem zelo vesela za vaju.user posted image user posted image user posted image

DIANE , tudi jaz te podpiram in se popolnoma strinjam s tabo.Če je pa to kaka strokovnost...

TjasaJ user posted image , meni je bilo slabo samo deveti teden, in to je to.Sedaj sem popolnoma brez slabosti, imam pa zopet bolj občutljive prsi.
Če ti ni slabo vsak dan, to še ne pomeni, da je kaj narobe, bodi brez skrb iuser posted image

poopsie, zelo sem vesela, da je Iraya končno doma, ter da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image .
Zdaj se pa le pocrkljajteuser posted image .

Nosečke, vsem pošiljam en topel user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 706
7.1.2009 20:00:41   
mamika2
Hojla srečke user posted image ,

danes sem izkoristila razprodaje in sem si, namesto, da bi šla na opoldansko malico, 
kupila krilo, kavbojke, 2 tuniki in jopo (vse - 30 do -50%) user posted image , vse lahko nosim že sedaj,
čeprav še nimam zares trebuščka, ker so taki kroji. Sploh se mi zdi trenutna moda s
tunikami super za nosečke.

Je bila pa popoldan naša pupika slabe volje, vse je bilo: ne, ne bom, nočem - ampak se mi zdi,
da sem v zen stanju, odkar sem noseča, me sploh ne spravi ob živce - ko vidi, da sem mirna,
se tudi ona kar kmalu umiri user posted image . Je hotela pire krompir in juhico ob 5 popoldan user posted image , pa sem si mislila,
zakaj pa ne, očitno raste, in sem ji skuhala - pa še sama sem jedla (zdrava malica, definitivno
bolje kot piškoti user posted image ).   

Anonimna hvala za dober link o nosečnosti in za popravljen seznam user posted image .

Vsem, ki ste bile na pregledu - čestitke user posted image , nove user posted image  pa - dobrodošle user posted image .

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 707
7.1.2009 20:02:11   
Urša T.
Pika 984, te smem vprašati, koliko meri tvoj user posted image  ?

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 708
7.1.2009 21:11:12   
Muca83
Pika 984 user posted image čestitam!

No, moj prvi pregled je tudi za mano. Zaenkrat vse ok, malček je velik dobrih 14 mm, srček lepo dela. Mi je rekla, da je celo za 2-3 dni večji kot po ZM, jaz pa sem pričakovala za cca 3 dni manjšega, ker sem imela malo daljše cikle med jemanjem Klomifena. user posted image
Mi je pa zaradi moje pretekle smole napisala recept za Utrogestan - čisti hormon progesteron, ki ga moram it iskat v tujino. Upam, da ga bom dobila v Avstriji. Je rekla, da bi bilo dobro za vsak slučaj, da to jemljem do 12T.

No, pa še datum za NS imam sedaj: 06.02.
Aja, PDP pa ostaja isti, kljub temu, da je plodek malo večji, je rekla, da ga bo spremenila na NS, če bo potrebno.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.1.2009 21:20:54   
Urša T.
Muca 83, Prometrium prodajajo tudi v Italiji, takoj čez bivšo mejo, na Fernetičih.
Če rabiš telefonsko številko lekarne, ti jo lahko napišem, znajo pa tudi slovensko govorit :)
No, jaz sem ga tam nabavila.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 710
7.1.2009 21:35:48   
mony5
No da se vam na hitro oglasim preden grem spat!

Jaz sem pa danes zjutraj padla, ko sem šla v službo! Mi je spodrsnilo na ledu in sem odletela kok sem dolga in široka! Pa kar se nisem mogla dvignit in sem čakala, da gre kdo mimo, da mi pomaga pa glih takrat ni bilo nobenega zraven! Še dobro, da nisem s tamalo v naročju odletela (jo zjutraj nesem v vrtec)!!! Malo me trtica boli pa moje operirano koleno (zima07, če me bo preveč bolelo se ti pridem pokazat, če lahko!?)!
Sem G klicala, pa je rekla, da naj pridem, če me bo trebuh bolel ali pa če bom krvavela! Ker ni bilo nič od tega nisem šla na pregled! Pa rekla je, da v tako zgodnji nosečnosti ni panike, če padeš, ker je plod še majhen!

Meni je tudi vsake toliko slabo ampak bruham pa ne! Skoz samo jem, pa zaspana sem, pa ne morem spat, ker je treba zjutraj v službo vstati,.......pa glava me skoz boli, pa pregled mam šele 15.1.!!! Sej je samo še en teden!!!

Sulfinija user posted image user posted image user posted image , ker je vse ok

Dobrodošle vse nove user posted image

pozdravček vsem

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 711
7.1.2009 22:16:37   
Muca83
Urša T., hvala, samo mi je bližje Celovec kot Italija. Na srečo imam kolega, ki živi v Celovcu in bo vprašal v lekarni če imajo. 

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 712
7.1.2009 22:43:28   
toninena
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Pika 984 user posted image čestitam!

No, moj prvi pregled je tudi za mano. Zaenkrat vse ok, malček je velik dobrih 14 mm, srček lepo dela. Mi je rekla, da je celo za 2-3 dni večji kot po ZM, jaz pa sem pričakovala za cca 3 dni manjšega, ker sem imela malo daljše cikle med jemanjem Klomifena. user posted image
Mi je pa zaradi moje pretekle smole napisala recept za Utrogestan - čisti hormon progesteron, ki ga moram it iskat v tujino. Upam, da ga bom dobila v Avstriji. Je rekla, da bi bilo dobro za vsak slučaj, da to jemljem do 12T.

No, pa še datum za NS imam sedaj: 06.02.
Aja, PDP pa ostaja isti, kljub temu, da je plodek malo večji, je rekla, da ga bo spremenila na NS, če bo potrebno.

Jst ga grem jutri iskat v Samobor (CRO) ,sem bil prejšni mesec že enkrat. A je že dobila katera povrnjen znesek za zdravila v tujini?

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 713
7.1.2009 22:57:14   
Muca83
Jaz sem itak dobila beli recept, tako da bi sama plačala tudi, če bi ga dobila v Sloveniji.

(odgovor članu toninena)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.1.2009 23:00:54   
toninena
Aha, mi imamo ta zelenega user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.1.2009 7:07:59   
aprilčica07
Jutro bejbe,

kako ste? No, jst sem se danes bolj kot vozila drsala v službo.. je blo vse pomrznjeno.. mater in cestno podjetje, kje so bli?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla tako besna,. da bi koga zmlela, če bi ga vidla... led je pa ja nevaren, saj sneg je tudi, samo malo več kontrolo le imaš, kadar je pa led..... mater, še zdaj se tresem:.....

Sicer sem pa kr ok, zdravje se izboljšuje, tako, da.... jutri imam pregled komaj čakam, da vidim če je vse ok... pol pa bomo vidli kako in kaj naprej... smučat najbrž  gremo, je moj včeraj celo smuče nabrusil in poštimal, tako da, dejmo rečt, da nas čaka lep dopustniški teden:)

Lepo se imejte in pazite nase.

A še poročilo: donat je včeraj zvečer začel delovat. Hura!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu toninena)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.1.2009 7:51:40   
kea
Dobro jutro!
Kako ste preživele noč? Prvi del, ko sem bila ful utrujena je bil super, po 12. uri pa sem tako slabo spala, da sem se zjutraj zbudila, kot bi me kdo povozil!
Saj bo kmalu minilo!
Vidim, da ste nekatere že nabavljale nosečniške obleke! Kje ste kupovale?
Obstaja še kaj drugega kot H & M, C & A in La vie ????
Čim lepši dan vam želim in čim  manj slabosti!!!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES

Gabriela Mistral,
Nobelova nagrajenka

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.1.2009 8:08:41   
Alja_
Dobro jutro  user posted image !

Jaz pa komaj uspem prebrati vsa sporocila, kaj sele kaj napisati.
Imela sem ze dva pregleda pri ginekologu in je na sreco vse OK z naso pikico.
Dolzna sem se podatke za na spisek...

29 let - neporocena, 1. nosecnost, naslednji pregled NS 30.1.09

Lep dan vsem...

(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.1.2009 8:29:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), 20.01.
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), 15.01.
M1987   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01. 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), NS-02.02.

01.08.
Sisy 
 -  30, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-20.01.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-20.01.            

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , 28.01., NS-20.01.

05.08.
go_ta  -  26, P, ??, (1 ) , 19.01., NS-22.01.
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), NS-30.01.                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), NS-20.01.

06.08.

pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), 07.01.           

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-20.01. 
Anonimna 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01.

11.08.
lara27   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , NS-26.01.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 08.01., NS-29.01.
cowgirl   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 12.01.                            

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 27.01.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 10.02., NS-27.01.
DIANE   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01.

14.08.

lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  ??, ?, Kamnik, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.              
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02., NS-29.01.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 12.01.              
karin1   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , / user posted image ) , 19.01.
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

20.08.
Anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , NS-02.02.
mony5   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.
sams   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 20.01.

21.08.

*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 13.01.

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 08.01.
aprilčica07  -  32, IZS, ??, (2 user posted image , 1user posted image ) , 09.01.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
eva Ana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??

24.08.
niwci   -  25, zaročena, NG, (1 user posted image ) , 27.01. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 09.01.

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 26.01. 

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.01. 

30.08.  
anonimen  user posted image  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 22.01. 

31.08.
Alisa   -  ??, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 60 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Alja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
8.1.2009 8:33:02   
Arwen
Jutro!
Toninena - mi smo imeli tudi recept za zdravilo za našega user posted image , ki se ga pri nas ne da kupiti. Greš lepo z receptom tja (jaz sem prej kontaktirala lekarno v Celovcu in se pozanimala, če imajo zadevo na zalogi), plačaš, nato pa z računom in receptom na ZZZS, kjer izpolniš en obrazec. Denar ti povrnejo na tekoči račun nekje v roku enega meseca. Srečno!
Arwen

(odgovor članu toninena)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.1.2009 8:48:04   
Sulfinija
OJla!

Njaina noč je bila spet kriminalna.Od 4-6 sem bila budn ako čuk in gledala okrog ujej le kdaj se bo tole končalo.

Muca,me veesli,da je tudi z vajino user posted image  vse kot mora biti.Joj si me kar malo panično naredila,ko sem prebrala da so ti na nuhalni povedali,da je plod mrtev že tri tedne.Jaz nimam nič prej UZ kot le nuhalno 27.1. pregled pri gin.pa imam šele 10.2 kak se bo tole vleklo.Do nuhalne je še 19.dni kriza no.
Tudi jaz sme jemala Utrogestan.Kupovala sem si ga nekaj časa v lekarni Tabor MB in enkrat v Avstriji.S tem,da je v MB bila škatlica 8eurov,v Avstriji pa 12eurov.In če sem seštela sem pri treh škatlicah 12eurov dala več v Avstriji kot v MB,vendar če sem seštela da sem se sem in tja v MB peljala 120km sem bila na istem.Škatlico in pol pa mi je podarila ena dobra iz RR.Tkaole,da sma nekako pokrpala.Sedaj jih več ne rabim jemat oziroma do konca imam še 18.tablet in sedaj sme zmanjšala dozo takole da si dam le eno zjutraj v nožnico in to bom ravno imela do 12.tedne nekje do nuhalne potem pa prekinem dokončno.

Arwen,to kar si napisala,da greš na Zsss in ti vrnejo denar tudi jaz sme imela takole poštimalo ko sme še hodila na iVF so mi vendo vrnili denar vendar sedaj več tega ne delajo,je vprašala moja G direktno na ZSSS in so tole žal ukinili.So pa baje ene druge ki niso takole dobre kot so Utrogestan tam pa dobiš denar vrnjen nazaj vendar sma se midva le odločila za Utrogestan.DEnar dobiš vrnjen na tak način,da ti G napiše recept za Dabraston ga daš v lekarni ti zadaj napišejo,da ga ni in ti djao one druge ki jih plačaš potem neseš tole na ZSSS in ti vrnejo denar vendar ne za Utrogestan.

Vidim,da tudi ve nekatere že kupujeta nosečniške oblačila.Tudi meni je vse tesno sploh kavbojke noebnih več ne morme skupaj zapeti.Bluze so mi še dobre vendar vse zelo oprijete,takole da se direktno vidi da se nekaj dogaja v mojem telesu.
Jaz imam od maja ko sem bila user posted image  HM nosečniške hlače z širokim pasom jih sedaj že redno nosim,le s tem da mam pas šedol zavihan ker še takega trebuha nimam,potem sem včeraj v Avstriji v KIku kupila 3.široke majice lahko jih nosim sedaj in dve imam največji Benettonovi.
Midva boma šla drugo doboto v HM po še en take hlače dolge seveda in mogoče še kako bluzico bomo videli kaj bo sploh na izbiro.
Potem za pomlad,poletje ne bom kupovala nič kajti da mi svakinja dvojne poletne hlače in ene z naramnicami,čez poletje pa itak ene tričetrk kavbojke nabavim in ene iz blaga z pasom pa bom ok ne bom nič pretiravala.Majice za poletje pa lepo široke in ne drage pa imajo vendo v KIku tak da si jih bom kar tam nabavila.

Takole sem se malce razpisala.Sedaj pa šibam na ZSSS,ker dam za potne tja še sedaj nosim v torbi od zdravljenja in sedaj bom dala noter,da potem dobim jutri nakazan denar.Pa na banko še šibnem in 800Eurov zapečatim do marca 600Eurov pa že imam od novega leta zapečateno to pa gre za nakup opreme za user posted image .

In še to danes sem točno napolnila 9.tednov torej sem zakorala v 10.teden joj kar ne morem verjeti kak čas hitro teče in nič ne reče.

LP Mojcauser posted image 9t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.1.2009 8:48:57   
HeGa
Hojla!

Danes sem pa res vesela, da mi ni treba nikamor. Saj je lepo, sam na cesto se mi pa ne gre.

Zadnje čase bolj slabo spim. Verjetno sem živčna, ker moram naslednji teden v službo, pa še cele dopoldneve sem sama doma, ker se moja pikica uvaja v vrtec. Lahko pa veliko stvari, ki sem jih odlašala končno naredim. Vse je za nekaj dobro.

Aprilčica07 - super za donat. Zdaj pa le nadaljuj.

mony5 - tole je pa grozno prebrat. Upam, da so bolečine že kaj popustile.

mamika2 - tole je bil pa ornk šoping. Super. Jst bi tud mogla it kaj kupit, pa se mi tko ne da. Nekaj nosečniških mam še od prejšnjič, ampak so mi še mal velke. Sicer pa dokler lahk normalne cunje brez tiščanja nosim, ni panike. Bolj me skrbi ker mam vrhnje dele bolj oprijete, pa da ne bo kdo že kaj opazil. 

poopsie - super da je Iraya doma. Se dobro počuti al je še bolančkana?

Ayo - naj ti AB čimprej pomagajo, vem kako zoprno je vnetje sinusov.

Lep zasnežen dan souser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.1.2009 9:31:17   
pika984
IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.

Pika 984, te smem vprašati, koliko meri tvoj user posted image  ?

Jutro.
Meni zdravnica ni povedala kolko meri, rekla je samo da je pravilne velikosti. Sem pa na slikici gledala piše 32,2 mm, pa sej je to menda velikost. Vam piše na slikici kolko je velik?

Ko sem vidla user posted image sem bla čist odštekana, zdravnico še misla neke stvari vprašat pa sem vse pozabla ko sem ga vidla, sam gledala sem ga.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.1.2009 9:32:24   
pika984
Aja pa hvala za čestitke. Čisto sem zmedena 

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.1.2009 9:37:11   
Sulfinija
Pika984,ja na slikici piše velikost in kak dolgo si noseča pa piše zraven mere od user posted image .

Kok si pa ti noeča,da je takole velik korenjak,korenjakinja?

LP Mojcauser posted image 9tednov

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?