Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Ojla punce, rabim en nasvet... Situacija je sledeča. Trenutno sem brezposelna in pred diplomo. Malo prej sem dobila vabilo na razgovor za službo, ki si jo zelo želim in sem za to delovno mesto kandidirala še preden sem zvedela da sem noseča. Zdej pa dilema: Kdaj naj potencialnemu delodajalcu povem, da sem noseča. V primeru da se odloči zame, se mi zdi korektno, da mu povem preden me zaposli, po drugi strani bi bil pa to lahko razlog da se odloči za drugega kandidata. Jooooj, bi pa res šla rada delat do poroda ker se mi ne da bit doma. Kaj menite? Kak predlog? altaja, jaz tudi ne bi povedala, sigurno. In ce bos imela sreco s trebusckom, se ti mogoce nekje do marca sploh bo poznalo. Pa se takrat, ko zacne rasti, je bolj dvomljivo, veliko jih ne ve ali je spehec ali . Pa tudi, ko poves, nimas kaj razlagat zakaj nisi ze prej povedala, to so tvoje osebne stvari, ki drugih ne zanimajo. Sulfinija, meni se pa tudi slucajno ne ljubi kuhati pri slabostih na vse kar pomislim je . Drugace pa zelo rada kuham. Najbolj pase junky food, pa sendvici, makaroni/spageti...to je pa vse fast food, tako da ni treba biti dolgi za sporhetom. Jaz ravno sedajle studiram, kaj bi pojedla. Se mi zdi da si bom kar toast naredila, najbloj simpl. Danes sem se doma na bolniski, v ponedeljek grem pa ze delat, ahhhhhhhhhh Delam pa od 8h-17h, me je kar malo groza...