|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
9.1.2009 14:01:33   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ojla punce, rabim en nasvet...

Situacija je sledeča. Trenutno sem brezposelna in pred diplomo. Malo prej sem dobila vabilo na razgovor za službo, ki si jo zelo želim in sem za to delovno mesto kandidirala še preden sem zvedela da sem noseča. Zdej pa dilema: Kdaj naj potencialnemu delodajalcu povem, da sem noseča. V primeru da se odloči zame, se mi zdi korektno, da mu povem preden me zaposli, po drugi strani bi bil pa to lahko razlog da se odloči za drugega kandidata. Jooooj, bi pa res šla rada delat do poroda ker se mi ne da bit doma.

Kaj menite? Kak predlog?

altaja, jaz tudi ne bi povedala, sigurno.

In ce bos imela sreco s trebusckom, se ti mogoce nekje do marca sploh bo poznalo. Pa se takrat, ko zacne rasti, je bolj dvomljivo, veliko jih ne ve ali je spehec ali user posted image .
Pa tudi, ko poves, nimas kaj razlagat zakaj nisi ze prej povedala, to so tvoje osebne stvari, ki drugih ne zanimajo.

Sulfinija, meni se pa tudi slucajno ne ljubi kuhati pri slabostih user posted image na vse kar pomislim je user posted image . Drugace pa zelo rada kuham. user posted image
Najbolj pase junky food, pa sendvici, makaroni/spageti...to je pa vse fast food, tako da ni treba biti dolgi za sporhetom. user posted image
Jaz ravno sedajle studiram, kaj bi pojedla. Se mi zdi da si bom kar toast naredila, najbloj simpl.

Danes sem se doma na bolniski, v ponedeljek grem pa ze delat, ahhhhhhhhhh user posted image Delam pa od 8h-17h, me je kar malo groza...user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.1.2009 14:04:24   
Ayo
Aja pa se to sem pozabila:

Pia67, super da imamo med nami tudi eno izkuseno mamico! Bravo za pogum! Meni je to super, poznam kar nekaj mamic over 40, nekatere izgledajo veliko boljse kot tiste pri 30-ih!! user posted image user posted image user posted image

Aprilcica07, kako je bilo na pregledu?
No, pa lep smucarski teden vam zelim in fino se obleci in zadekaj, sal, kapa in vse tak...nikoli ne ves! Zelim vam lepo vreme in uzivajte!!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 9.1.2009 14:06:13 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.1.2009 14:24:25   
Anonimen
user posted image
Pia67, ti nas kar beri in piši, js sem brez slabe vesti tudi pri septembrkah in na dveh temah, vezanih na kraj, ker se ne morem odločit, kam bolj spadam.
Poznam pa js tudi eno žensko, ki je imala zadnjega otroka pri 40+ in ne ženski ne otroku nič ne manjka. V bistvu je punca izredno pametna.

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
9.1.2009 14:41:10   
Anonimen
user posted image
Pia67, jaz sem tudi imela CR prej, meni pa  je G rekla, da če do PDP ne rodim sem na ta isti dan naročena za CR.
Jaz sem za crknit. Grem domov.

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
9.1.2009 14:47:42   
poopsie
Hoj hoj

Malo se vam javljam iz službe. Sicer imam dela preko glave ampak za vas sem si vseeno vzela časuser posted image
anonimnauser posted image  Ta pas nosiš nad hlačami.Ne rabiš imet nosečniških. Če ti je naprimer majca premala,da ne kažeš bušija si daš pas preko in je super. Moja soseda pa ga nosi tudi ker ji hlače ne grejo več zapret. In se skozi sploh ne vidi,da je gumb odprt.
DIANE user posted image user posted image user posted image user posted image  res nevem kaj naj rečem...Nimam beseduser posted image user posted image
5ra83 spol user posted image  lahko ugotovijo že na NS,če seveda dojenček pokaže kaj je med nogicamiuser posted image  Takrat še sicer ni 100%,se pa na MF dosti boljše vidi.
sulfinija bom jaz tudi danes zvečer dala mojega bušija goruser posted image  Ok? Pol pa boma tekmovale katera ima večjegauser posted image
pia67 čestitkeuser posted image user posted image  Ful super,da imamo med nami tudi eno tako pogumno&izkušeno  mamicouser posted image  Upam,da boš imela lepo nosečnostuser posted image
Aprilčica hitro poročaj o pregleduuser posted image

Včeraj sem zaspala komaj ob 12ih. Prvo sem gledala film pol pa se samo premetavala sem in tjauser posted image  Okoli 2.sem šla na WC pol pa končno zaspala. Ob 4.30 pa se je Iraya začela jokat ker sem v njeni sobici lučko vgasnila. Sem ji šla lučko nazaj prižgat in pol seveda nisem mogla nazaj zaspatuser posted image  Sem gledala zvedze skozi oknouser posted image  Okoli 6ih pa sem spet zaspala.. Ampak je itak budilka zvonila ob 7.30 tako,da sem bila zjutraj,ko zombiuser posted image user posted image
Med kosilom se mi je takooooo McDonald's zaluštaluser posted image  Pa nikoli ampak res nikoli nisem prenesla te hrane niti vonja. In sem šla,si kupila,pojedlauser posted image  Že takoj kako sem prišla v McDonald's je tisti vonj vdaril v mene,mi je postalo slabo ampak so me tiste slike premamile in sem si vseeno kupila.
Na koncu je bilo prav dobro... user posted image

Šef kliče.. se slišimo kasneje.

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu sarajan)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.1.2009 14:51:00   
niwci
Anonimna da te potolažim, jst bom pa mogla še čakat na prvi pregled 18dni in bom takrat tud menda že v 11t user posted image

DIANE zelo mi je žal, da se ni izteklo tako kot bi se moralo user posted image user posted image user posted image in držim pesti, da bo spet kamlu posijalo sončke.

TjasaJ - a takšne izkušnje imaš s tamkajšnjo G. Zanimivo. Nisem vedela da si tudi ti priseljena. Midva pa sva lih razmišljala, kaj bi bilo najbolj pametno, ali ostanem tuki do konca ali se preselim že vmes v vaše kraje... Sicer bomo še videli kako bo na tukajšnjem prvem pregledu, ampak me je tvoja izkušnja nekako odvrnila od tega, da bi zamenjala G.
No pa še čestitke za user posted image

Vem da je še malo zgodi, ma mene je pa dragi že včeraj peljal v trgovino in sva mal gledala in nabavljala oblekice (lih k so razprodaje user posted image ). Sej nismo pretiravali, lih ene hlače, pa dve majčki.  Tiste ki ste že mamice, me zanima, koliko ste se zredile v noge in rit (zaradi hlač me zanima, če sm se kej uštela user posted image ).

Lp vsem souser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.1.2009 14:59:56   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: niwci
  Tiste ki ste že mamice, me zanima, koliko ste se zredile v noge in rit (zaradi hlač me zanima, če sm se kej uštela user posted image ).

jz se nisem cisto nic zredila, sem imela samo trebuscek.
Rodit sem sla s +10kg, domov sem se vrnila s +1. user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.1.2009 15:02:20   
poopsie
niwci jaz sem se tudi zredila samo v trebuh. Na stegna in rit mi ni šlo čisto nič. Namesto trebuha pa sem eno veliko žogo imelauser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.1.2009 15:04:02   
Lorian
Hojla! Očitno sem tudi jaz zašla med tiste, ki bodo rodile septembra.
Danes sem bila na prvem pregledu, pa je na UZ ugotovila, da sem noseča nekje 5t, tako, da imam naslednji pregled 27.1 in je rekla, da se bova šele takrat o nosečnosti pogovarjali. Sem jo vprašala, če se naročim na NS, pa je rekla, da ne bom šla, ker bom šla samo na AC, da na oboje pa ni treba it. A špara ali kajuser posted image ? Saj je res, da na AC naredijo vse preizkave, sam glede na to, da mi NS tudi ptipada? Pa materinsko knjigo moram kupit samauser posted image , sem bila ful presenečena.

user posted image pia67, pa le nisem več najstarejša nosečka med vamiuser posted image .

user posted image diane, upam da ti uspe prebrodit krizo!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.1.2009 15:04:51   
Anonimen
user posted image
To, koliko se zrediš v noge in rit je čisto odvisno od vsake posebej. Po mnenju mojega G se razen v trebuh nimam kam za redit.
Vem za takšne, ki so po porodu imele manj kg kot pred nosečnostjo, pa tudi za takšne, ki so pošteno pridobile. Odvisno je tudi od tega, če boš imela ful apetita ali pa ga sploh ne boš imela.

Js še nisem kupovala oblek. Razen mogoče kakšnih majčk, tunik, ne bom vnaprej nakupovala, ker nimam občutka, kako mi bo potem to sploh pasalo. Dokler nimam trebuha še tako ne rabim, nekaj kavbojk imam pa večjih, tako da bom na začetku kar te imela. Sicer pa punce, največje trebuščke bomo imele, ko bo čas kril, ker mi je zelo všeč.

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
9.1.2009 15:10:40   
Lorian
Jaz sem se obakrat zredila za 25 kg, upam, da tokrat ne, ker mi je 7kg ostalo od drugega poroda.

Drugače sem se pa zredila povsod, noge, roke, rit, trebuh( sta bila odebeljena ), še v prste sem se zredila, tako, da sem mogla dat vse prstane predčasno dol! Pa res nisem pretiravala z hrano.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.1.2009 15:18:47   
poopsie
Lorian tudi jaz si moram materinsko sama kupit..Tako,da nisi edina. Sem pa bila sama tudi zelo presenečena nad tem. Iz kot pa si?
Do 35tedna sem se zredila 14kg vendar so mi prsti in gležnji zelo začeli zatekat tako,da sem dobila še 4kg gor.iz porodnišnice sem jih imela še +8. Je pa Iraya zelo jokala ponoči,sploh ni hotela spat in sem v 3mesecih še vseh teh 8 kg zgubila.
Je pa seveda odvisno od vsake posameznice posebej.user posted image

< Sporočilo je popravil poopsie -- 9.1.2009 15:19:11 >

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.1.2009 15:20:53   
Arwen
Hej, punce! Tudi meni je slabo za zmešat, ampak na srečo vsaj bruham ne. Stalno moram nekaj jesti, potem se še nekako prebijem skozi dan. Se mi pa že pozna na kilogramih +1 user posted image . Zvečer je počutje vedno slabše. Ah, kaj bi jamrali, še nekaj tednov moramo skoz dat, potem smo pa zmagale, a ne?user posted image   Altaja  - user posted image user posted image glede dekolteja. Kar se tiče razgovora, ti pa zaenkrat ni treba nič povedat, niti te delodajalec nima pravice o tem spraševat. Se strinjam z anonimno. Diane – hudo mi je zate in držim pesti, da se ti kmalu spet pokaže plusek-takrat se nam pa obvezno spet javi, ok?! 5ra83 – na nuhalni se že vidi spol, če se user posted image seveda postavi v ugoden položaj…če skriva svoje bogastvo, potem pač ne bo nič. Prijateljici so takoj povedali, da bo punčka in je res bila. Pri našem pa se ni videlo, ker se je non stop obračal in smo izvedeli šele na morfologiji. pika984 – mislim, da materinska na NS ni obvezna. Jaz sem jo prvič imela in mi je notri par podatkov napisala. Drugače pa itak tam dobiš sprintan izvid in to je to. Pika67 – čestitke in dobrodošla kadarkoli tudi med avgustovkami. Niwci– glede kilc je tako kot je rekla anonimna. Jaz se v noge in trup nisem zredila, v boke sem se pa vseeno kar razširila v 9 mesecih. Aja, še Sulfiniji dolgujem pojasnilo – oprosti, jaz nisem govorila o receptu za Utrogestan, ampak za neko zdravilo za otroka in postopek je bil tak, kot sem ga opisala.
Toliko za danes, odhajam počasi domov. Bodite še naprej tako pridne in uživajte prost vikend .user posted image user posted image

Arwen

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.1.2009 15:34:36   
Lorian
poopsie, sem opazla, da si tudi ti iz Celja. A imaš Gašperlinovo? No prvič sem menda tudi mogla nekaj plačat za materinsko, samo da sem jo tam dobila, sedaj jo moram pa v knjigarno iskat?!

LP vsem user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.1.2009 16:42:31   
blanč
Pia 67 a bojo dvojčki? Nč niso to še nevem kaka letauser posted image -jaz sem tudi blizu, no ja nekaj let še faliuser posted image . a naravno ali s pomočjo kake stimulacije?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.1.2009 17:37:46   
TjasaJ
DIANE en velik user posted image in naj se vama kmalu pojavi spet +. Tvoj optimizem bo k temu veliko pripomogel!!

niwci - v KK e en G, ki ima prakso na koncesijo in moja kolegica je bila z njim zadovoljna. Sicer pa so tudi s tem nekateri zadovoljni. Pa ne vem, ali je imel slab dan ali pa so tukaj imuni še na to, da so le številke... Pustimo se presenetiti. Menjala pa verjetno ne bom, ker je ta G v porodnišnici, kjer nameravam tudi rodit. Kako pa to, da imaš ti pregled šele takrat? Sicer naj bi to bilo čisto normalno, ampak meni je bilo že do sedaj kar dolga...

altaja - jaz sigurno ne bi nič rekla. Končno je res, da ni nujno, da ne bi bilo kaj narobe - seveda rega nočemo! - po drugi strani pa tudi ne rabiš povedat, kdaj si zanosila, če službo dobiš. Boš pač malo prehitela user posted image . Aja, glede dekolteja pa sva očitno na istem user posted image . Moj je čisto navdušen!

Tudi jaz razmišljam o nakupih. Pa res ne vem, kako se bom redila. Mi pa trebušček že kar nagaja. Verjetno bom kupila ene hlače, ki bodo za prehodni čas, do pomladi. Pa potem večje, če bo treba. Če se mi bo sploh dalo v trgovine. Ker se seliva čez en mesec, imam trgovin že čez glavo, pa čeprav niso tiste z oblekamiuser posted image . Zdaj mu grem pa malo pomagat. Imam slabo vest, jaz pod odejo on pa tako priden na hiši...

Lep večer!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.1.2009 18:04:33   
simonalokar
zanimivo meni ni bilo treba kupiti materinske kajti dobiti jo  moraš zastonj.

zredila sem se za pičlih 6 kg. bil me je samo trebuh kot da bi žogo pojedla nosila sem čisto spodaj in spredaj. še zdaj dobivam kilo dol nevem kako bo to šlo upam da bo kmal dobr.

jutri ima nečak rojstni dan in bo spet fešta in jaz sam hrano vidim sm na wc-ju nevem kako bo šlo.

lep vikend vsem.user posted image user posted image user posted image user posted image

simona

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.1.2009 18:40:08   
Barbk
Na evo sem prej dol padla včeri. user posted image

Diana user posted image  in user posted image . Resnično mi je žal za vaju in vajino pikico in vem, da vama bo kmalu spet uspelo. Tokrat pridete do konca, z zdravo bebico. Pa javi, prosim. Drži se.

Madonca ste spet naklofale in spet ne vem več kaj je katera napisala. Moj spomin je bolj tak tak...user posted image
Bom čist posplošla zdajle. Kar se tiče kil(c). Jaz sem sem se pri Manci zredila 14 kg, pa brez posebnega apetita, iz porodnišnice sem prišla še zmeraj 11.5 kg plusa. user posted image  Mislim-Manca je bila 2680g težka, kje je pa še ostalo. No takole je bilo pri meni. Še zmeraj imam 10kg viška. user posted image  Dolgo sem se borila s kilam, pa je šlo 3 dol pa spet 3,5 gor itd....Never ending story. user posted image  In sem izgubila voljo. Sem šla pa zdaj par dkg dol (zame je to špicauser posted image ), pa mal moram spet športat (na easy) in bo. Po porodu pa gasa na zdravo prehrano, veliko, res veliko vode pit (to je bistvo za dojit-čeprav nama z Manco dojenje ni zlaufalouser posted image ) in športat. Sem optimist, da bo šlo hitreje in uspešno.
Meni se je tudi končno napel trebušček in ne morem ga več potegniti noter. Gumb mora biti ves čas odpet, kavbojke pa obvezno nizek pas. Upam, da mi jutri uspe kake nosečniške kupit, ker so glih razprodaje, pa še bolj komot bom.

Zdaj pa šibam še teh 20 minut oddelat, Sulfinija in Poopsie pa prosim buškota v albumček. Še kaka prosim. Moj še ni za fotke, čez kak teden pa že verjetno. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.1.2009 19:40:27   
aprilčica07
diane: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa poročilo o pregledu: srček bijeuser posted image user posted image user posted image , po zadnji M naj bi bla noseča 8n tednov, po velikosti plodka pa neki manj, točen PDP bo določen po nuhalni. Drgači za zdej vse ok:) Dobila materinsko in vsa navodila..user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, to je na hitro, imam pestro, ker gremo v nedeljo na dopust. Se najbrž olgasim šele po 18 januarju.

Na nuhalno se še moram naročit, naslednji pregled imam 6 februarja..

Tolko od mene za zdaj.

Uživajte in pazite nase.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.1.2009 19:58:00   
Serendipity
Lep pozdrav pupe...

berem in spremljam vas že od mojega pluska naprej  in se odločam ali se vam naj pridružim ali ne. No, pa poskusimo...

Zanosila sem po treh letih in pol z ICSI postopkom (to je umetna oploditev - raje napišem za vsak slučaj user posted image ) svojega fižolčka sem videla v sredo, srček bije in lepo rastemo.
Nosečniški znaki so prsi ala Pamela A, slabosti (ki so bile dva tedna skrajno hude, zdaj pa še le občasne), utrujenost (delno zaradi terapije Utrogestana, ki so mi jo predpisali za podporo nosečnosti) in to je to. No, hm .. pravzaprav je še ena ''malenkost'' - hrana, ki mi je bila prej všeč, mi ima zdaj čuden okus, jedela bi le sladko (potem mi je pa seveda slabo user posted image ) in nooooraaa sem na sladoled. Se vidi, da bo naš sonček poletni otrok, kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, še podatki za seznam:

Serendipity (ali lahko kar krajše napišete Se*)

PDP - naj bi bil 19.8 (glede na dan punkcije ali 18.8 - glede na dan ZM) . Mi ga G ni določila, ampak se nagibam, da bo 19.8 bolj uradna varianta glede na določitev nosečnosti na UZ-ju.
starost 27 (no, še malo pa bo osmica tu user posted image )
poročena (po dolgoletnem glodanju kokic user posted image )
Prekmurje
1. nosečnost in 1 user posted image
naslednji pregled: nuhalna: 3.2.2009
                             pregled pri G 13.2.2009

Lep pozdrav vsem in čim manj slabosti!

DIANE - *objem*. Drži se!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.1.2009 20:03:35   
lara27
Lep pozdrav vsem na forumu

Diane res mi je hudo za tebe želim ti veliko sreče vnaprej.
Dobrodošle ve nove user posted image jz mam zdej take slabosti ,da nisem za nikamor pa nič mi ne paše jest.
Naročila sem se na NS 9.2. naslednji pregled pa komaj 10.3. nevem zakaj tak pozn pa še moji podatki za seznam :
Nov PDP je 20.8.2009 popravljen  po ultrazvoku , tretja nosečnost , starost 26.let.

< Sporočilo je popravil lara27 -- 9.1.2009 20:10:13 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.1.2009 20:09:11   
Sulfinija
Evo punce slikice bušija so v albumu.

LP Mojcauser posted image 9t1dan

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.1.2009 20:32:22   
Muca83
DIANE, moje sožalje user posted image user posted image

altaja, jaz sem bila skoraj v isti situaciji. Sem se ravno vse zmenila glede zaposlitve, popoldne pa dve črtici. Sem se odločila biti tiho, tako da bodo res slabo sprejeli novico user posted image Je pa razlika samo v tem, da sem tu že dolgo prej delala preko študenta.

Se*, tebe se pa spomnim iz bork! Čestitam, da ti je uspelo po dolgem boju user posted image user posted image user posted image Avgust je res mesec za nas, ki se že nekaj časa trudimo... user posted image

Meni pa dnevi tako hitro minevajo... Sem cele dneve v službi. Noro. Saj mi je to všeč, ker komaj čakar februar in z njim NS.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.1.2009 20:42:52   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Se*, tebe se pa spomnim iz bork! Čestitam, da ti je uspelo po dolgem boju user posted image user posted image user posted image Avgust je res mesec za nas, ki se že nekaj časa trudimo... user posted image

Meni pa dnevi tako hitro minevajo... Sem cele dneve v službi. Noro. Saj mi je to všeč, ker komaj čakar februar in z njim NS.

saj jaz tebe tudi. Se spomnim, da so bile res fantastične debate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za čestitke in hvala enako - naj tvoja pikica lepo raste in vama polepša dneve najprej z brcikami nato pa s svojimi norčijami in smehom! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.1.2009 21:06:28   
niwci
TjasaJ verjemi, da je tudi meni to še zeeeelo daleč, sploh pa še zato, ker nismo še nikomur povedali in je prav težko zadrževati user posted image . Sva se odločla da poveva novico šele po prvem pregledu, ko bova tudi sama vedela če je vse OK. Kar pa se G tiče, pa bomo še videli kako se bodo stvari zapletale (če bom rabla pa še kako informacijo, se bom kr nate obrnila user posted image ).

Dobodošlica tudi novim user posted image !

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ime za punčko
mia02

Najlepše ime za punčko

Daša (26%)

Korina (12%)

Mija (42%)

Lora (20%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!