|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
5.1.2009 21:26:44   
HeGa
Hello user posted image !

Dobrodoške vse nove user posted image . Več nas bo, bolj bo zabavno.

Jst pa komaj čakam jutri, ko imam prvi pregled. Končno!!!

Nekaj nosečniških oblačil imajo tudi v Zari - vsaj v tisti v BTC-ju.

Vsem bolanim pošiljam en velikuser posted image  pa da se čimprej pozdravite.

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
5.1.2009 21:30:06   
Anonimen
user posted image
Mami mi je zdajle težila, kako komaj čaka, da bom imela js dojenčka, kak bo fajn ipd... zadnje čase samo o tem govori, kot da bi slutila. No, razlog tiči v tem, da je decembra dobila prvega vnuka in zdaj samo še o dojenčkih sanja in si želi, da bi bil še kakšen, ki bi bil bližje od sestrinega...

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
5.1.2009 21:56:00   
aprilčica07
Jst sem še zmeri tako zanič z zdravjem.. Ufa, me je zdelalo tokrat, kašljam, pa šmrkam, pa nič ne morem, sem kot ena cunja tle okoli. Pa zebe me, vročine pa nimam.

Drgači čakam petek, da grem na pregled. Jutri gremo po špežo za na smučanje, no, upam, da bomo šli, ker smo vsi nekam zanič z zdravjem. Lubi je še danes v karanteni, jutri pa pride spet k namauser posted image user posted image user posted image

V službi kaos, kr naprej neki, tako, da nimam kaj lepega za napisat. Grem raje spat, ko, da bom tle okoli stresala slabo voljo.

čau.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
5.1.2009 21:59:23   
zima07
Pozdravljene!!!!

Anonimna, bravo za seznam, tudi meni je všeč, fino bo, ko bo popoln in bo manj vprašajčkov user posted image ...No, moji podatki: čez 1 mesec bom 30, neporočena (še), Ljubljana, pregled je bil 30.12., naslednji bo 27.1...

Poopsie, držim pesti za Irayo...user posted image user posted image

toninena, bravo in dobrodošel na forumu!!user posted image

Dobrodošle vse novo pridružene članice user posted image

Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.1.2009 8:24:48   
čačka
Jutro punce! ŽElim vam dobro jutranjo user posted image , kakav ali čaj!
Anonimna - seznamček je super. Dodajam moje podatke: 31 let, poročena, okolica Celja, 1user posted image , 0user posted image .
Poopsie tei in Irayi pošiljam  user posted image user posted image user posted image  

Toninena.. čestitam iz srca. Vem kaj pomeni, da se dlje časa boriš za user posted image . Midva sva imela bodobno zgodbo v blažji obliki...

Danes je pri meni velik bolje kot včeraj. Slabosti ni, razen zjutraj pred zajtrkom. Še dva dni, pa bomo ponovno pogledali našo malo bebico... komaj čakam!user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.1.2009 8:47:29   
Tanchy
Dobro jutro!

Se strinjam, da je seznamček super user posted image user posted image user posted image  in dodajam nove podatke:

IZS (izvenzakoska skupnost- še), prvi pregled 22.01.2009

toninena - dobrodošel med nami-super, da imamo tudi moško družbo user posted image user posted image  in seveda vse lepo pri user posted image .

poopsie - user posted image user posted image , da bo Iraya čim prej zdrava in se boste lepo cartali

Lp

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.1.2009 8:59:21   
kea
Ja dobro jutro! Tudi pri meni so še sami ????, tako, da dopolnjujem!
s: 33 , P, 4.user posted image , 3user posted image  , PDP po pregledu spremenjen na 16/8-2008......aja, MB! Upam, da nisem še česa spustila, bom pa dopolnila!
Ali ste v večini že povedale???? Mi še nismo, še malo počakamo, da minejo prvi 3 meseci????!!!! 

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES

Gabriela Mistral,
Nobelova nagrajenka

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.1.2009 9:26:45   
Sulfinija
Ojla,da se vam malo javim v pozitvne misli.Kako ste kaj?Vidim,da pridno pišite meni vska dan zmanjkuje energije ne za branje za pisanje.Včeraj mi je bilo spet slabo,danes zjutraj malenkost.Sem si včeraj kupila en velik gobelin z lepim šopkom rož v vazi in ga šivam za svojo gin,kot dar.Upam da bo fertik še pred porodom hi,hi.

No sedaj bom še malo šivala.potem pa se grem tuširat se hudo potim,potem oprat lase ter bom že nared za gin.pregled katerega imam ob 12.15 bom šla kar malo prej...

Včeraj je bila pri nas mamina sestra in hudiča popoldna samo pride v sobo in mi reče čuj bom pa tebe vprašala,ker mi mami noče povedat ti si nosečka,se ti že pozna jaz sem kar padla hi,hi.Evo buši se že pozna,prsa nenormalno velika sme si včeraj kar dva ta večja modrca kupila ker me ostalo vse tišči.

Joj punce če danes slišim na UZ srčeka najine user posted image  bom kar v ordinaciji zavriskala in sporočila celemu svetu da bom mamica hi,hi kajti nič več ne morme skriti,da raste v meni novo bitje.Punca do sedaj sta bile dve nosčenosti ravno usodni ena v 8t1dan druga pa 8t2dni,danes pa sem 8t4dni če danes slišim srčeka sem pa zmagala do avgusta.

Evo pa sem se malo razpisala,šibam še malo šivat nato me kliče kopalnica.Vam poročam takoj,ko bom lahko.

LP Mojcauser posted image 8t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.1.2009 9:54:11   
HeGa
Sulfinija jaz sem optimistka. Naj se ti uresniči največja želja!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 659
6.1.2009 10:15:35   
Barbk
Babuške mene tolk hormoni rukajo....Sulfinija sem brala tvoj post in ni šlo drugač k, da se zjokam. Držim pesti zate in za vajino pikico in vse bo vredu.
Dobrodošle vse nove avgustovke 09 in en avgustovček 09 tudi seveda. user posted image user posted image  
Jaz tudi še zmeraj kašljm ko slon in se dobesedno davim. Je kar nerodno pred strankam.user posted image  Grlo je ok in pol mislim, da sem čist sposoba delat. Pa pridem zvečer zmatrana ko slon domov. Jaj ni kej res se poznajo leta, pa mogoče tud to, da nosim user posted image user posted image . Na bolniško še ne bi šla rada (čeprav grem po besededah G lahko takoj že zaradi dvojčkov), čeprav bi tud višek časa prav prišel-je treba še faks dokončat, pa še spočita bi bila za mojo princesko Manco ko pride iz vrtca. No ja verjetno bom še malo počakala.
Da še popravim podatke za seznam-btw, Anonimna lepo si ga preuredila user posted image . Koruznica (upam, da ne večna user posted image ), Lj, pregleda pa zdaj nimam 7.1, ampak po NS (datum še javim). NS pa imam v Dravljah 2.2.. Komaj čakam, da z mojim user posted image  vidiva teli najini bebici in, da pridno rasteta. Žabici najini lepo rastita, mami in oči vaju že zdaj neizmerno ljubita, pa sestrica vaju čaka....Na pa bom spet jokala....

Poopsie super, da bo Iraya že kmalu doma. user posted image  

Vsem, ki imate ta teden pregled pa držim pesti.
Vse moje souser posted image  (po imenih kdaj drugič, da ne bom kaj v temo brcnilauser posted image ) pa prav lepo pozdravljam in čuvajte svoje pikice.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 6.1.2009 10:16:29 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.1.2009 10:36:28   
Ayo
Punce tudi jaz vas samo na hitro pozdravljam, sem totalno zanic! user posted image Sem staknila en orenk prehlad, ponoci sem mislila da mi bo buco razneslo, pa vceraj sem smotka letala po razprodajah in sem bla zevecr totalno fertik, sem se komaj slekla in sla v postlo. Ker me je tudi spodaj nenormalno spikal in tiscal...upam da je vse ok.
Pregled imam pa sele cez 2 tedna user posted image

Sulfinija, danes drzimo pesti!!! Prepricana sem, da bo slo vse tako kot treba! Pa veliko uzitkov pri poslusanju user posted image ! To je res nekaj najlepsega v zivljenju! user posted image

Aja, pa se to, pri nam snezi, iiiiiii! user posted image

Zdej pa sibam pocivat!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 661
6.1.2009 11:52:36   
lily rose
eto, še mene na hitro...prvo želim vsem srečno in zdravo leto

jaz sem imela pred prazniki par kapljic krvi, nato rjav izcedek, kar se je čez noč umirilo. Tisti dan sem se malo preveč pretegnila pri delu in sumim da je bilo to krivo
seveda sem zagnala paniko in šla takoj naslednji dan do G. kjer sva videli srček ki je bil in je rekla da ne vidi krvavitve in da zaenkrat zgleda vse ok. Upam da je res tako, komaj že čakam NS ki jo imam 20.1....obenem me pa tudi kar malo skrbi. Tak se mi vlečejo dnevi do takrat. Povedala še nisva nikomur, čeprav me v službi sumijo pa doma mami tudi. Ona ima pa tako ali tako radarje vgrajene zgleda, ker vedno ugotovi če je kaka taka stvar, ki ni treba da takoj izve :)
Počutim se v redu, na vsake toliko mi je malo slabo, v bistvu sem bolj lačna pa ne vem kaj bi jedla ker mi nič ne paše, pa prsi so me začele še bolj bolet kot so me.

No pa da še dodam moje podatke, stara sem 26, poročena, 2 nosečnost, 1 otrok, okolica Bleda

lep pozdrav

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.1.2009 12:17:13   
sonček85
sulfinija:evo ura je 12.15 in tvoj pregled naj bi že bil.Javi mi kasneje kako bo ,saj komaj čakam vesele novičke,in bodo točno takšne kot sem ti rekla ,srček bo veselo utripal in avgusta boš povila lepega fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lily rose)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.1.2009 12:53:17   
Arwen
Na hitro se oglašam in sporočam, da sem včeraj videla našo pikico na UZ, srček bije in zaenkrat vse izgleda o.k. user posted image Slabosti se stopnjujejo, danes ponoči sem morala kar trikrat jesti.user posted image Zdaj sem pa noro utrujena, da bi najraje kar zaspala za računalnikom in se zaklenila v pisarno. Tudi jaz si hlače še komaj zapenjam, tako da grem danes pogledat, če kaj pametnega najdem na razprodajah.

Toninena, iskrene čestitke za user posted image . Res lepo, da imamo tudi nekaj moške družbe.
Lily rose , midve se bova pa lahko skupaj sprehajali, sva blizu doma.
Sulfinija, tudi jaz mislim nate.

Srečno še naprej vsem souser posted image , Arwen.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.1.2009 13:50:27   
niwci
Pri meni še nič nouga. V 8t, pa še zmeri se ne počutim noseča, razen tega da me sem pa tja malo ščipa po trebuhu. Apetit imam normalen in se tudi jaz počasi pridno redim  user posted image

TjasaJ itak da bomo lahko šle kdaj na sprehod. Prou vesela bom. Maš v četrtek pregled, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.1.2009 14:05:19   
Anonimen
sulfinija oglasi se kaj s pregleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa smo včeraj videli user posted image ... je rekla da zaenkrat vse kaže super dobro, imam pa 26.1. spet pregled user posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam da spet vidimo svojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
6.1.2009 14:05:44   
Barbk
Arwen juhej za srček. user posted image
Niwci tudi sama pri manci nisem kako posebej čutila nosečnosti, razen kilc, seveda. user posted image
Lily rose mamice s(m)o prav posebna "bitjeca". Ona sigurno že ve....user posted image  držim pesti za NS, saj 20.1 bo pa itak tik tak tukaj.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.1.2009 14:06:42   
Sulfinija
Vriskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam jeeeeeeeeeee punce user posted image  bije,veliki smo 2cm hi,hi.Jutri se naročim na nuhalno,kontrolo pri gin. pa imam 10.2. po nuhalni.Spasmex dalje,utrogestan porabim do konca potem pa nič več.Punce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  najina pikica raste hi,hi.

LP Mojcauser posted image 8t5dni,slikica celega plodeka bo v albumu.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.1.2009 14:07:30   
Barbk
Živa tudi tebi user posted image . Iiiiii kolk je lepo vidit utrip srčka, a ne.

Poopsie a si ti govorila o Angel sound? Jaz bi to tud imela....Kdaj pa lahko začneš uporabljat?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.1.2009 14:09:00   
Barbk
Joj Sulfinija spet jokam od sreče. Res sem vesela za vaju in za vajino pikico, zdaj je že pikec. user posted image  

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 670
6.1.2009 14:13:46   
Anonimen
user posted image
Čestitam vsem za nuhalno, Sulfinija, sem držala pesti za tebe. Js jo imam šele 12.2. in se bo še vleklo...

Sem še vedno brez apetita, z rahlo slabostjo (ni tako hudo kot prejšnji teden) in na trenutke na meji bruhanja. Zadnja dva dni me spet malo bolj intenzivno pika in boli spodaj. Včasih me zaboli, kot da bi bil krč.

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
6.1.2009 14:16:05   
Anonimen
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Bravo sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
6.1.2009 14:16:51   
Anonimen
Meni je pa G rekla naj še počakam z naročilom na nuhalno do naslednjega pregleda, ki je 26.1.2009.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
6.1.2009 14:27:16   
čačka
user posted image user posted image user posted image sulfinija ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.1.2009 14:35:47   
DIANE
Vsem novim en lep pozdrav u nas je že kr velik ful fajn.

sulfinija BRAVOuser posted image user posted image user posted image sm tok vesela zate. No mne zle mal matra mam spet izcedek pa to ne morš verjet a bom res morala sam ležat mal bl se gibam me že bl špika.

Mah sej bo. No jutri grem dat kri in vodo in nato v četrtek pregled upam, da bo vse kul in da mali moj raste in veselo srček bije.
Aja jutri bom pa tudi šla reč uni privat G da naj mi vrne denar, ker je naredila se mi zdi kr podlo. Ko bi rekla lejte ne vidim utripa pejte še drgm probat. Ne pa ja plod je mrtev bote šli na urgenco in da ga odstranijo.

En lep dan vsem!

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?