Ayo
|
Ojla punce! Ste bile pridne in ste ful naklofale! Sem prebrala bolj povrsno...a bi mi katera naredila obnovo? Smo se namrec vceraj vrnili s smucanja, brrrrrr je bilo mraz, tako da sem se fino prehladila. Sicer izgleda brez vrocine, ampak imam nos totalno zabasan, glava me boli in verjetno tudi pritisk, ker mi sumi v usesis No, drugace smo se imeli pa super, 2x sem celo celodnevno smucala in 1x bla na teku na smuceh. Tudi mali je na sreco dan pred odhodom ozdravel in bil potem ful dobre volje in naspidiran v hribih Moji znaki - slabosti so in niso. Kadar so, so na izi, sploh ni za primerjat s 1. No, ampak apetita trapravega pa itak da nimam, nic mi ne pase, ceprav ko sem lacna, izgleda to tako, kot da ne bi jedla celo vecnost, to je tako kruljenje v zelodcu, da moj samo obraca oci. Da ne govorim ponoci, ko se zbudim (beri me zbudi mali), ne morem nazaj zaspat od lakote! Joske me se nic ne bolijo, verjetno me zdaj tudi ne bojo vec. Raztezanje maternice - se i zdi da so se te bolecine malo umirile. Sem pa to na zacetku zaznavala kot neaksni mehurcki oz. nekakao podobno kot kadar te zacne sraufat za na wc...zdej me pa samo vcasih nekaj spikne v jajcnikih... Ja trebuh imam pa tudi jaz tak, kot sem ga imela v 1. pri 5-ih mesecih. Hlac ne morem vec zapet Upam, da se bo trebuscek vzdrzal vsaj se 1 mesec, ker se nihce ne ve, tudi v sluzbi bom povedala sele v februarju... majci, si sprasevala glede velikosti trebuscka/ - kot sem napisala, meni se je zacelo poznati sele v 5.mesecu, ko sem bila ze cez rok, so mislili da sem sele v 7. mesecu...no rodila sem pa korenjaka s 4600g in 56cm. Tako da, nic se sekirat, v glavnem da je vse ok. poopsi za tvojo pupiko, ojojoj kaj moras prestajata, si predstavljam kako ti mora biti hudo, ker meni je bilo ze za jokat samo to, ko revcek ponoci ni mogel panckat z zamasenim noskom oz. ko je imel drisko in ni jedel. V glavnem - kako gre, je kaj bolje? Grem sedaj tudi jaz pocivat, sem svooooooooh! Lp