|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
4.1.2009 21:12:21   
aprilčica07
az edino (se) nisem porocena

Jst tudi nisem in trenutno nimamo nobene volje to spremnit, se pravi, bova večna koruznikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 626
4.1.2009 21:51:26   
mamika2
Hojla user posted image ,

ste pa res pridne user posted image , ne vem, kako vam rata? Meni uspe skočiti na forum samo zvečer, pa še to za cca. 15 - 20 min.

Danes smo imeli obiske za kosilo, smo odspali siesto, pa popoldan druga runda obiskov. S pupo sva spekli kakavovo torto po receptu iz praznične številke Cicibana - mala je navdušeno sodelovala in zadeva je res uspela user posted image . Tako, da bova kuharske podvige nadaljevali, ker obe uživava user posted image .

Mi je kar žal, da je praznikov konec, in bo treba jutri v službo. Jaz bi že kar zdaj imela porodniško, mi doma čisto nič ne manjka user posted image .

Zjutraj sem se iz firbca stehtala, kile niso šle nič gor (58 kg), hlače so mi pa v pasu vseeno tesne - bo treba nekaj novih oblek kupit. Sem šla v materinsko knjižico gledat in sem v prvi nosečnosti šla s 56kg na 66,4kg ob koncu nosečnosti - bomo videli, kako bo zdaj, ko že štartam z 2 kg več...

Ubožčke tiste, ki imate bolne otroke ali pa ste same bolneuser posted image . S pediatrično kliniko v Lj. imam jaz kar pozitivne izkušnje, z dežurno šlužbo na Metelkovi je pa tako, da je odvisno na katerega dežurnega pediatra naletiš.

Od tam imam nekaj zelo dobrih izkušenj in eno zelo slabo, ko je naša prinecesa zakuhala na 39,5 pa Calpol ni prijel. Dežurna pediatrinja nas je poslala domov, naj ji zbijamo temperaturo z vodno kopeljo. In smo jo dajali praktično celo noč v banico, kjer ji je temperatura padla na 38, ko je bila 10min zunaj banice pa spet 39,5 - in tako celo noč. Mala je že bledla od utrujenosti in vročice. Ko smo po tel. klicali nazaj na Metelkovo, da ji temperatura kar naprej narašča, je pa dežurna vpila v telefon, da fizika nikoli ne odpove user posted image . Smo zdržali do jutra in jo peljali k naši pediatrinji, ki ji je dala Voltaren, temperatura je padla, mala je pa od izmučenosti spala skoraj ves dan.

Čim manj stresen začetek tedna vam želimuser posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 627
4.1.2009 23:22:03   
Muca83
Joj, punce koliko se razpisujete! Sem zadnje dni bolj malo za računalnikom in komaj uspem vse prebrati.

Vidim, da neke bolezni razsajajo in upam, da se vse, ki ste zbolele same ali otroci, čimprej pozdravite.

Čas hitro mineva in čez 3 dni imam že prvi pregled. Tokrat niti nisem nervozna, kot sem bila pri prejšnji user posted image , ker sem tako močno prepričana, da je vse ok. Včeraj sem mojega vprašala, če bo šel z mano na NS, pa noče it. user posted image Saj ga razumem po eni strani. Pač v prejšnji user posted image je šel zraven in so mi tam ugotovili dobre 3 tedne mrtev plod. Mi je že takrat rekel, da naslednjič ne gre. Se mi zdi, da ga je moglo precej prizadeti, samo moški o tem ne govorijo. Jaz ga bom sicer še malo probala prepričat, če ne bom šla pa pač sama user posted image

O imenih se bova pa pogovarjala kasneje, ko mine to najbolj tvegano obdobje. Vem pa po tem kar sva se kdaj pogovarjala, da bo ime težko izbrati, saj imava čisto različen okus. Za spol bom pa jaz sigurno vprašala, ko bo čas za to, ker sem preveč firbčne narave, da bi se zadrževala. Tudi meni je brez veze se it neka presenečenja. Ni kaj, taka sem. Jaz bi najraje vedela že pet let nazaj, kaj bom imela user posted image

Slabosti pa še vedno napredujejo, vsak dan je malenkost huje. Najhuje je pa to, da pomaga samo, če čimveč jem. Si sploh ne upam stopiti na tehtnico. Za povrhu sem pa začela še slabo spati in sem podnevi potem res čisto zdelana. Jutri pa še v službo in res sploh ne vem kako se bo tole skombiniralo. user posted image

Moji podatki za seznamček: 25 let (marca bom 26), 3. user posted image , nobenih otrok.

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.1.2009 7:34:17   
Anonimen
Evo, pa smo v službi. Jaz sem komaj zapela hlače, majco sem zamenjala 3x, vse mi je tesno, počutim se kot balon. Črevesje se mi je res malo napihnilo ampak to je kar malo too much. Pa se mi zdi da se nisem ravno prenajedala. NO, gibala se pa tudi nisem prav veliko. Hudiča. Saj še komaj sedim, vse me tišči

Mislim pa da bom v službi lažje prenašala slabosti. Vsaj upam. Čez praznike sem bila čist povožena, vsak dan slabše. Za zdaj sem kar ok. V službi se zamotim, dela imam ogromno, niti ne sfolgam ... tako, da običajno lažje prenesem. Sam da ne sedim na kakem sestanku, potem je pa kriza ....

Muca, ojoj 3.tedne je bil plodek že mrtev? Me je kar malo zaskrbelo. Meni se je podobno zgodilo nazadnje, vendar je bil mrtev max 5 dni, kolikor je bilo od prvega pregleda. Pa še mi je bilo čudno, ko sem šla naslednji dan na čiščenje z vsemi znaki nosečnosti, še slabo mi ni bilo prav nič manj user posted image

Jaz zaključujem 10t, pregled pa imam  šele čez dober teden. Morda si ga res probam zrihtat  ta petek, samoplačniško. Če ne drugega zato, ker se bom v službi za naročen dan pregleda zelo težko izgovorila, ker imamo eno stvar, ki je pomembna in je jasno, da moram biti tu.

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
5.1.2009 7:51:49   
kgb
Punce kar pozitivno razmišljat! Vse bo ok! Avgustovčki so borci- levčki, ki se borijo za obstanek!!!! Na nuhalnih bomo izvedele, da lepo rastejo in da bomo avgusta dobile zdrave sončke!
Jaz se odpravljam v službo, moram rečt da mi kar paše, da grem. Pomoje mi bo manj slabo, če bom imela delo. Skrbi me samo, ker mi je pred prazniki šef prišel ven z idejo, da bi me še dodatno na teren poslal, pa mi to zdaj ravno ne paše preveč. Bomo videli.
Na bolniško me pa ne vleče, bi kar raje delala dokler lahko. Hitreje minejo ti tedni...user posted image
No, se še beremo....lep začetek tedna vsem!!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.1.2009 8:57:25   
*anč*
oj!

kok ste se razpisale ... sploh ne dohajam user posted image .

poopsie 
boga mala pikica. upam,da se čimprej pozdravi. verjamem, da ti je hudo jo tam puščat, men bi se srce trgalo. držte se!

moji podatki za seznam : 25 let, 3 user posted image , 1user posted image star 2 leti, neporočena

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu kgb)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.1.2009 8:57:51   
čačka

Po dolgem času se vam tudi jaz oglašam. Za začetek vam želim čimveč tega, kar je potrebno, da se vam bodo učke nagajivo iskrile in da se vam bo na obrazu risal sproščen smeh. Predvsem pa, da bodo avgusta zajokale zdrave bebice. SREČNO  2009!!!

joj punce... kako pridno čvekate. Sem kar na hitro preletela vse strani. Kot vidim, imamo večinoma vse podobne težave! Ja, jaz sem mislila, da bom med srečnimi nosečkami in da me slabost ne bo osrečila. Kako sem se zmotila
Pri meni se pojavljajo večerne slabosti, kdj pa kdaj tudi dopoldanske. Na srečo ne bruham... ampak slabo mi je za umret. 
Se tolažim, da je to samo še nekaj tednov

Povejte mi, kako kaj kile? Jaz sem šla gor cc. 1,5kg. Malo zato, ker sem nehala kadit, malo zato, ker imam popolnoma zjeb... prebavo, malo zato, ker sem se zredila. Me je pa strah, da bodo šle kile prehitro gor. Načeloma, prve tri mesece ne bi smelo iti kaj dosti gor, a ne? 1,5kg pa je kar veliko, ne? Kako ste ve na tem področju?

(odgovor članu kgb)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.1.2009 10:44:21   
blanč
Dobro jutro. kako smo kaj na prvi delovni dan???
Jaz sem pa danes dobila materinsko knjižico pa fotko dveh manekenov, ki sta danes stara 9 tednov in velika že 2cm-prava orjakauser posted image . Mi je ginekologinja kazala nekaj v smislu rokic pa nogic, samo kaj morem starost pač, ker jaz nisem nič vidlauser posted image .
Zdej grem jest, ker sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.1.2009 11:28:12   
Anonimen
Sem se malo poigrala s seznamom. Če vam je všeč - super, drugače pa še naprej prejšnjega uporabljat.

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
5.1.2009 11:29:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Ayo   -  33, P=02.03.09, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), 20.01.
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
majca   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 15.01.
M1987   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01. 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

01.08.
Sisy 
 -  ??, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??, NS-19.01.
poopsie  -  28, ??, CE, (? user posted image , 1 user posted image ) , 23.01.              

03.08
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

05.08.
go_ta  -  26, P, ??, (1 ) , 19.01., NS-22.01.
Alja_   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), NS-20.01.

06.08.
UršaT.  
 -  27, ?, LJ, (1 user posted image ) , 07.01.
pika984   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 07.01.           

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??   
Anonimna 
kea   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 05.01.

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01.

11.08
lara27   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
HeGa  -  32, ZZ, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.01.

12.08
čačka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01., NS-29.01.
cowgirl   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 12.01.                            

13.08.      
Zima07   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 06.01.
DIANE   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01.

14.08.

lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  ??, ?, Kamnik, (? user posted image , ? user posted image ), ??              

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 03.01.

19.08

muca83   -  25, ?, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , 07.01.
mamika2 
karin1   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , / user posted image ) , 19.01.
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

20.08
Anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, ??, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 07.01.
mony5   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.
živa25   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , ? user posted image ) , 05.01.
sams   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 20.01.

21.08.

*anč*   -  25, ZZ, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 13.01.

22.08
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
TjasaJ   -  ??, ?, Brežice, (? user posted image , ? user posted image ) , 08.01.
aprilčica07  -  32, ZZ, ??, (2 user posted image , 1user posted image ) , 09.01.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 05.01.
eva Ana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??

24.08
niwci   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 27.01.

28.08
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 26.01.

29.08
Arwen  -  ??, ??, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

30.08  
anonimen   -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01. 
Tanchy  -  25, ??, ?? (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??  

SKUPAJ Avgustovskih   2009  = 57 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
5.1.2009 13:07:37   
Anonimen
evola...

Moji podatki za na seznamček.... BTW - Všeč mi je user posted image user posted image user posted image

23 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, pregled pa danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Koliko dojenčkov bomo imeli pa še ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa od aprila naprej sem poročena user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 5.1.2009 13:10:15 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
5.1.2009 14:08:38   
Arwen
Hojla! Res ste pridne nekatere bodoče avgustovske mamice. Da ne bom imela slabe vesti, se vam še jaz malo oglasim. No, tudi mene so že začele napadati slabosti. Nič mi ne diši, potem pa v trenutku postanem lačna za umret, da se kar tresem in moram ASAP dobit dozo hrane. Bo že…sočustvujem s tistimi od vas, ki nobene hrane ne zadržite v sebi…kako mora biti šele to hudo?!user posted image   Tudi nam so prazniki prehitro minili in smo že nazaj v ustaljenem ritmu. Jaz sem v službi ožjim sodelavcem že povedala, ker v času veselega decembra res ni šlo drugače.user posted image So bili vsi veseli zame in me že zdaj nosijo po rokah. Ostali bodo izvedeli po NS oziroma, ko se bo že kaj videlo. Seveda, možek gre na NS z mano. Že zdaj naju oba firbec matra, kaj bo, tako da bova definitivno vprašala za spol. Pa nimava nobene  posebne želje, samo radovedna sva. Pri prvem otroku me vsi po vrsti prepričevali, da bo punčka, tako da sem že sama trebušček ogovarjala z imenom punčke. Potem sem pa na morfologiji izvedela, da bo fantek.user posted image
  Anonimen – hvala za posodobljen seznam, meni je všeč J. Še nekaj mojih podatkov za dopolnit: 31 let, 2. nosečnost, 1. pregled 27.1. Poopsie – upam, da se ti mala priceska kmalu vrne domov. Živa25- tudi jaz grem danes na pregled…sicer še ne na tisti ta uraden prvi pregled, samo pogledat na UZ, če je vse o.k. Držim pesti tudi zate!   Fajn bodite pa še naprej pridno polnite ta forum, Arwen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.1.2009 14:33:38   
poopsie
Ojla babuške.
Evo mene ravno od Iraye. Pljučnice še nima ampak,če je nebi v soboto pripeljali bi jo do zdaj že kao imela. Posebnih zdravil ji ne bodo dajali samo antibiotike. Tako,da upam da pride v sredo že domov.user posted image  Sem pa šla k njej kar med odmorom za kosilo ker sem do vratu zakopana v gužvi in drugače nebi mogla it. Tako,da sem si v pekarni kupila 4rogljičke in se sedaj lepo bašem z njimiuser posted image
Danes sem se končnoo naročila na NS k Pelkičevi. In jo imam 20.1user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!user posted image      user posted image gre z mano pa tudi Iraya,da ji bom lažje razložila,da bo dobila bratca ali sestrcouser posted image
Trebušček je že zelo napet in se skozi oprijeto majco takoj opazi kaj se dogaja :) Tako,da sem danes prav iskala eno tuniko. Čeprav mam raje oprijete majce bom zdaj 2tedna delala izjemo in nosila bolj razvlečene stvariuser posted image
Za seznamček: 2user posted image ,poročeni še nismo. Mogoče me zdaj v nosečnosti kaj vtrga o kakšni porokiuser posted image  NS je 20.1,pa če lahko popraviš tam moj pregled na 26.1user posted image
Zvečer pa dobim od sestrične Angelsounds pa bomo srčka poslušaliuser posted image user posted image user posted image  A ga ima katera?

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 638
5.1.2009 14:34:27   
toninena
Pozdravljene, kolikor vidim ste v glavnem dame, no da ne boste osamljene se še jst mal oglasim.
Z mojo drago se že par let mučiva na vse možne načine imeti otroka, predlani prvič umetno pa žal ni uspelo, lani drugič spet umetno je draga sicer zanosila vendar je šlo kmalu  veselje kmalu po vodi.
No letos je pa tretjič umetno in sedaj smo v 10 tednu user posted image , danes prvi UZ in pikica je velika 28mm in vse OK.

Zanimivo je brati vaši izkušnje, predvem tiste pozitivne.

Aja, pa rok je predviden 04.08.2009user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.1.2009 14:46:37   
majca
Čaw punce!
no jaz pa sem bila danes pri svojemu zdravniku in sem na bolniški do 15.01.-takrat imam pregled pri G in pol bo ona odločila kako in kaj.Drugače pa sem jo klicala in je bila zasedena in pol sem sestri povedala za izcedek in je rekla da če ni preveč hudo, da naj pridem takrat ko sm naročena...
poopsie vesela sem zate in za tvojo princesko da je bolje in da bo v sredo že doma...user posted image user posted image user posted image
Pa da dam še jaz svoje podatke 26let(marca 27),1.user posted image ,NM

< Sporočilo je popravil majca -- 5.1.2009 14:47:15 >

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.1.2009 15:19:08   
niwci
Ojla!

Vidim da ste pridne in da poprauljate seznamček, zato tudi jaz sporočam moje podatke: 25 let, 1 user posted image , zaročena, trenutno sem v NG kmalu pa grem v KK.

Poopsie samo da bo z Iraye kmalu vse v redu. Mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Toninena želim vama, da bo tokrat vse v redu, pa pobrodošla med nami. Tudi vama dosti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jst pa ne morem več čakat na pregled. Ful me firbec martra. Bi šla že kar danes tja.
Za spol sva se pogovarjala, pa nisem ziher če bi rada vedela. Moj vsekakor bi rad vedu, tko da bom seveda zvedla tudi jaz (hočem al nočem) user posted image Za imena pa se še dogovarjava.

(odgovor članu toninena)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.1.2009 15:21:58   
Drnula
Čestitke toninena ! Take zgodbe zmeraj radi slišimo.
Srečno vse do avgtusta in naprej !

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.1.2009 16:09:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Podatki:

33let
2. user posted image
1 otrocek, fantek star 1 leto
kraj: sem zamejka (upam, da sem lahko vseeno z vami user posted image )

IIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si mi polepšala dan! Kako lepa novička... user posted image

Želim ti lepo, mirno, zdravo user posted image

D-day: 2.3.09      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!! Leto 09 pa bo res nekaj posebnega... user posted image user posted image user posted image

...se opravičjem, ker tako vdiram v debato user posted image Vsem srečkam user posted image želim vse dobro! user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 5.1.2009 16:14:05 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.1.2009 17:34:18   
Lorian
Hojla!

Da se vam še jaz pridružim. Čestitam vsem srečkamuser posted image
Tudi pri meni se nekaj dogaja, me je bilo malo strah, ker mi ni bilo takoj slabo, no sedaj sem pa prepričana, da je vse ok. Že dva dni mi vse smrdi ( hvala bogu tudi cigaret ) isto je bilo v mojih dveh prejšnih nosečnostih. No pa tudi nobene hlače ne morem več zapret, pa 4 kg sem se zredila.
Sicer imam prvi pregled 9.1. in bom šele takrat izvedela predviden datum poroda, ker moja menst. pač ni najbolj redna in se po njej ne da orientirat, no jaz sem se kar pod vas AVGUSTOVKE vpisala, ker je po mojem rok tam nekje 24.08. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.1.2009 18:34:39   
pika984
Lep pozdrav še z moje strani in srečno novo leto vsem (čeprav malo pozno).

Res ste pridno čvekale. Jaz sem vikend bolj ali manj preživela na wc-ju. Mislim da sem staknila neko virozo. Ful  sem bruhala, pa ful sem mela drisko. V dveh dneh sem shujšala za 2 kg. Mislite da lahko to moji user posted image ful škodi.
V sredo tako imam končno pregled da vidim kako in kaj.

Aja in še moji podatk za seznam stara sem 24 (še en mesec), neporočena, to je moja 1. user posted image . Sem pa iz okolice MB.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.1.2009 18:49:25   
TjasaJ
Pa je prvi dan v službi za nami. Jaz sem komaj čakala, da pridem domov in jeeeeeemuser posted image . Slabosti se umirjajo, ker jem vsaki 2 uri in je bolje - tudi kilogrami pridno rastejo... Ne glede na to, ali je to preveč ali ne, drugače pri meni ne gre. Sicer bodo še rože uvenele v stanovanjuuser posted image .

Seznam mi je zelo všeč in čestitke Anonimni zanj. Dodajam še podatke: 3user posted image , prviuser posted image bo pa avgusta. Starost 30, neporočena - sva se o tem začela pogovarjat, pa se ne strinjava glede obreda. Zaenkratuser posted image .

niwci: kdaj pa prideš v KK. Gremo lahko potem na kak sprehod skupaj!user posted image

poopsie: lepo, da Iraya kmalu pride domov in upam, da boste vsi zdravi potem še naprej!

Lep večer in čim hitrejši konec delovnega dneva jutri!

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.1.2009 20:00:53   
mamika2
Drage user posted image ,

zdaj šele vidim, kako me služba utrudi user posted image , in kako mi je bilo luštno med prazniki user posted image .

Čez teden dni imam prvi pregled, upam, da bo vse ok. Čestitke vsem, ki ste imele preglede v zadnjih dneh user posted image , in dobrodošli vsi, ki ste se nam pridružili user posted image .

Seznam je super, še moji podatki: 34, poročena, LJ., 3 user posted image , 1 user posted image , 12.1.

Trgovine za user posted image  v Lj.; kolikor jaz vem, imajo nekaj v Nami (Benetton), v BTC Popek, BTC Kepica. Ali je še kakšna? Res moram iti pogledat dokler so še razprodaje.

Luštno se imejte user posted image .

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.1.2009 20:23:21   
Anonimen
user posted image
Še en podatek za seznam: Nuhalno imam 12.2, če ne pride do kakšnih sprememb - npr. da bi G na prvem pregledu ugotovil, da nisem v tistem tednu, kot mislim, da sem (oz, kot sestra pri G misli, da sem, js itak mislim, da sem en teden nazaj, glede na M).

lp

(odgovor članu mamika2)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
5.1.2009 20:28:15   
Anonimen
user posted image
Sem prej pozabila: danes me je nekajkrat pošteno zabolelo spodaj, kot nek krč, po celem spodnjem delu, nižje od trebuha. In pika me spet.
Izmučena sem tako, da bom šla verjetno kmalu spat.
V 3 tednih sem izgubila že 3 kg in počasi me začenja skrbet. Vsaj bruham ne, to bi bilo huje. Kar pojem pa se trudim, da je zdravo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
5.1.2009 21:20:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), 20.01.
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), 15.01.
M1987   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01. 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

01.08.
Sisy 
 -  ??, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??, NS-19.01.
poopsie  -  28, ZZ, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-20.01.            

03.08
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

05.08.
go_ta  -  26, P, ??, (1 ) , 19.01., NS-22.01.
Alja_   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), NS-20.01.

06.08.
UršaT.  
 -  27, ?, LJ, (1 user posted image ) , 07.01.
pika984   -  24, ZZ, MB, (1user posted image ), 07.01.           

07.08.
busi2 
lily rose 
Anonimna 
kea   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 05.01.

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01.

11.08
lara27   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
HeGa  -  32, ZZ, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.01.

12.08
čačka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01., NS-29.01.
cowgirl   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 12.01.                            

13.08.      
Zima07   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 06.01.
DIANE   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), 08.01.

14.08.

lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  ??, ?, Kamnik, (? user posted image , ? user posted image ), ??              

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 03.01.

19.08

muca83   -  25, ?, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , 07.01.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 12.01.              
karin1   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , / user posted image ) , 19.01.
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

20.08
Anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, ??, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 07.01.
mony5   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 15.01.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 05.01.
sams   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 20.01.

21.08.

*anč*   -  25, ZZ, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 13.01.

22.08
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
TjasaJ   -  30, ZZ, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 08.01.
aprilčica07  -  32, ZZ, ??, (2 user posted image , 1user posted image ) , 09.01.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 05.01.
eva Ana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??

24.08
niwci   -  25, zaročena, NG, (1 user posted image ) , 27.01. 
Lorian   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), 09.01.

28.08
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 26.01. 

29.08
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.01. 

30.08  
anonimen  user posted image  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, ??, ?? (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??  

SKUPAJ Avgustovskih   2009  = 59 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?