hel32
|
Kak ste danes pridne, Hvala vam za vzpodbudo, bo že šlo, sam da bo zdrav!Upam, da v teretje ne bo tako hudo, al pa bom že vsega navajena. Z sva pravkar bila na vrtu, on je štehal jaz pa sem sjala in sadila, zdaj pa še zalije vse skupi, da bom imela kaj jest, solate lahko jem v neomejenih količinah, sem se pozanimala, pa ajdo, ješpren, proseno kašo, lečo, nič živalskih maščob, od sadja za zdaj jabolka, jagode,maline,robide,črnice, meso,kurje, puranje,govedina, na olivnem olju pečeno,večzrnat kruh,uni kisli narezan,polnovredne testenine,riž,čokolado lahko jem uno 85%, manj masno mleko in navaden jogurt, sladkam pa lahko z fruktozo! Saj ni tak slabo če pogledaš je kr veliko stvari. Me je spet prijelo, sem naročila za sobico zavese Mickey& frends, in dekoracijo za steno mickey maus, majnka še samo tepih in stol za dojenje, kje pa boste ve dojile, jaz grem v ikeo po uni zibajoči stol, materinska blazina je pa tak zakon jo imam že od 15 tedna Zdaj pa grem, no bi blo kr fino, da bi jutri prišel informativni izračun dohodnine, jaz dobim nazaj mal neki, .