opatija
|
Ojla ! Res ste pridne s pisanjem Danes nisem utegnila za računalnik, pa sem vas kar nekaj časa brala Danes je bil super dan. S kolesom smo odšli v Trnovo k Škofu na odlično kosilce. Tam pa je Nik poskrbel za popestritev, da sem skoraj počila od smeha. Včeraj sem mu namreč povedala, da bo bratec iz joškic pil mleko. Danes v gostilni pa kaže na moje joške in razlaga mojemu , da je tuki mleko, mami kuha Jutri zjutraj imam pregled, ki se ga kar veselim, čeprav ne bo UZ. Upam, da bom poslušala srček Mučna mi je le misel na tehtanje. Po kilah se sicer nisem zredila, nad svojim izgledom pa nisem najbolj zadovoljna (rezen trebuščka seveda). Da mi ne bi bilo prelahko, mi je še mama rekla, če sem se zelo zredila. Komaj sem se zadržala, da se nisem zjokala. Sem jezna sama nase, ker sem to nosečnost preveč obremenjena s tem in se skos sprašujem, kaj si drugi mislijo, koliko se jim zdi da sem se zredila Še dobro da gremo za vikend na morje. Upam da se bom lahko malo posončila, da bom malo bolj zadovoljna s sabo. Drug teden pa začnem uvajati sadne dneve. simonalokar v MŠ so rekli, da je likanje potrebno zaradi sterilnosti, vendar je to bolj problematično pozimi, ko se perilo dalj časa suši in se navzame z vlago. Najbolj enostavna varianta je sušilni stroj, če ga imaš seveda. V tem primeru likanje odpade. Mi imamo kombiniranega (pralno sušilnega) pa je žal čisto zanič. Pri Niku je še delal, sedaj pa že dolgo ne, čeprav so nam ga zamenjali. Odločila sem se, da sorodnikom namignem naj ob rojstvu zberejo denar za novega sušilca, ker se mi bo od pranja zmešalo, za sušenje pozimi pa v stanovanju itak nimamo prostora. Še eno opozorilo vsem, ki boste sušile na sončku: vedno dobro preglejte dojenčkova oblačila. Soseda je namreč oblekla svojemu 3 mesece staremu dojenčku pižamico, direktno iz stojala za perilo. Naenkrat je začel grozljivo kričati in ko sta ga z možem hitro slekla sta opazila, da je imel v pižamci sršena, ki je revčka 5x pičil v nogico. Noč so preživeli na urgenci, tamauček pa je bil na srečo OK, le nogico je imel obupno zatečeno. Šivi pa mene najbolj skrbijo. V porodnišnici so rekli, da bo kmalu OK, vendar se mi je doma kar zvrtelo od bolečin, vsakič ko sem se usedla. Ko me je patronažna videla, je rekla naj ji pokažem saj je bila prej 10 let babica. Ko je zagledala kakšno imam stanje je oddrvela k mojemu in mu zabičala, da se cel teden nikakor ne smem usesti, zato sem jedla kar leže. Rekla je, da je stanje obupno, da so me grozno zašili. Vse sem imela zatečeno zato se me šivi zategovali. Mrzle kopeli 10x na dan so na srečo pomagale. Na prvem pregledu (po 6T) pa je bilo že bolje in moja G je rekla, da se mi je krasno zacelilo, sploh glede na raztrganine, ki sem jih imela. Kerala ful si me potolažila, da je šivov z vsakim porodom manj Upam, da bo pri meni tudi tako. Tako drage moje, spet sem se ful razpisala, zdej grem pa malo pred TV. Moj dragi je še na squash, jaz pa bom uživala ob čutenju brcik in poslušanju Nikovega čebljanja v spanju Jutri pa je PEEETEEEK in mi gremo na MORJE! Bodite v cvetju!!!
|