|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
7.5.2009 22:08:38   
Muca83
TRILLI, seznam je bil zadnjič posodobljen na podstrani 170, tam si ga lahko pogledaš. Potem pa napišeš svoje podatke v enakem vrstem redu, kot so na seznamu, po možnosti še odebeliš ali pobarvaš črke, da bodo punce, ki urejajo seznam hitreje našle podatke in potem te bodo dodale naslednjič, ko se bo seznamček posodobil. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu TRILLI)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
7.5.2009 22:09:45   
eee35
obstaja, obstaja, če malo prelistaš nazaj boš najdla...kdo že to pri nas vodi? Pojma nimam, ena dobra dušicauser posted image , v glavnem, če napišeš tu svoje podatke, bojo pol na seznamu, vsake tok časa se aktualizira...Saj res punce, kdo vodi ta seznam, pa vpisuje podatke? Vsaka čast, je zeo lep!user posted image

(odgovor članu TRILLI)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
7.5.2009 22:36:12   
opatija
Ojla user posted image !

Res ste pridne s pisanjemuser posted image Danes nisem utegnila za računalnik, pa sem vas kar nekaj časa bralauser posted image

Danes je bil super dan. S kolesom smo odšli v Trnovo k Škofu na odlično kosilce. Tam pa je Nik poskrbel za popestritev, da sem skoraj počila od smeha. Včeraj sem mu namreč povedala, da bo bratec iz joškic pil mleko. Danes v gostilni pa kaže na moje joške in razlaga mojemu user posted image , da je tuki mleko, mami kuhauser posted image

Jutri zjutraj imam pregled, ki se ga kar veselim, čeprav ne bo UZ. Upam, da bom poslušala srčekuser posted image Mučna mi je le misel na tehtanje. Po kilah se sicer nisem zredila, nad svojim izgledom pa nisem najbolj zadovoljna (rezen trebuščka seveda). Da mi ne bi bilo prelahko, mi je še mama rekla, če sem se zelo zredila. Komaj sem se zadržala, da se nisem zjokala. Sem jezna sama nase, ker sem to nosečnost preveč obremenjena s tem in se skos sprašujem, kaj si drugi mislijo, koliko se jim zdi da sem se zredilauser posted image user posted image Še dobro da gremo za vikend na morje. Upam da se bom lahko malo posončila, da bom malo bolj zadovoljna s sabo. Drug teden pa začnem uvajati sadne dneve.

simonalokar v MŠ so rekli, da je likanje potrebno zaradi sterilnosti, vendar je to bolj problematično pozimi, ko se perilo dalj časa suši in se navzame z vlago. Najbolj enostavna varianta je sušilni stroj, če ga imaš seveda. V tem primeru likanje odpade. Mi imamo kombiniranega (pralno sušilnega) pa je žal čisto zanič. Pri Niku je še delal, sedaj pa že dolgo ne, čeprav so nam ga zamenjali. Odločila sem se, da sorodnikom namignem naj ob rojstvu user posted image zberejo denar za novega sušilca, ker se mi bo od pranja zmešalo, za sušenje pozimi pa v stanovanju itak nimamo prostora.
Še eno opozorilo vsem, ki boste sušile na sončku: vedno dobro preglejte dojenčkova oblačila. Soseda je namreč oblekla svojemu 3 mesece staremu dojenčku pižamico, direktno iz stojala za perilo. Naenkrat je začel grozljivo kričati in ko sta ga z možem hitro slekla sta opazila, da je imel v pižamci sršena, ki je revčka 5x pičil v nogico. Noč so preživeli na urgenci, tamauček pa je bil na srečo OK, le nogico je imel obupno zatečeno.

Šivi pa mene najbolj skrbijo. V porodnišnici so rekli, da bo kmalu OK, vendar se mi je doma kar zvrtelo od bolečin, vsakič ko sem se usedla. Ko me je patronažna videla, je rekla naj ji pokažem saj je bila prej 10 let babica. Ko je zagledala kakšno imam stanje je oddrvela k mojemu user posted image in mu zabičala, da se cel teden nikakor ne smem usesti, zato sem jedla kar leže. Rekla je, da je stanje obupno, da so me grozno zašili. Vse sem imela zatečeno zato se me šivi zategovali. Mrzle kopeli 10x na dan so na srečo pomagale. Na prvem pregledu (po 6T) pa je bilo že bolje in moja G je rekla, da se mi je krasno zacelilo, sploh glede na raztrganine, ki sem jih imela.
Kerala ful si me potolažila, da je šivov z vsakim porodom manjuser posted image Upam, da bo pri meni tudi tako.

Tako drage moje, spet sem se ful razpisala, zdej grem pa malo pred TV. Moj dragi je še na squash, jaz pa bom uživala ob čutenju brcik in poslušanju Nikovega čebljanja v spanjuuser posted image Jutri pa je PEEETEEEK in mi gremo na MORJE!user posted image user posted image user posted image

Bodite v cvetju!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
8.5.2009 7:11:43   
kargo
Dobro jutro babuške
Res je lepo jutro,upam,da bo takšno vreme še naprej,vidiš aprilčica,zdaj ko sem nehala plesati je pa sončekuser posted image ,vrjetno sem nekaj zaštrikala tako da bom to obrt raje opustilauser posted image .
Dobrodošle vse nove,trilli čestitke za user posted image  in muca83 tudi tebi čestitke za user posted image .
Sedaj pa punčke kar lepo že vodijo.
Punce moje tako ste pridne,da vas komaj dohajam z branjem,sem se prav zmatrala,pridne,pridne.
Zelo sem vesela za to,ker čakam prvo bebico in sem čisto brez izkušenj,v knjigah pa piše vse tako lepo.
Čeprav vam moram priznati,da me je kar malo stiskalo,ko sem brala vaše izkušnje iz porodauser posted image ,ker res ne vem kaj naj pričakujem,po pravici povedano me je strah.Sams HB za tebe,da nas nasmejiš,ti kar tako naprej,tvojemu user posted image  pa svaka čast kako se znajdeuser posted image .
Poopsi in sulfinija,mislim na vaju upam,da sta vredo in vajiniuser posted image  tudi,še malo pa bo konec,še naprej držim pesti za vasuser posted image user posted image user posted image .
Hel32 res se mi smiliš z vsemi temi dietami,svaka ti čast,da ne podležeš sladoledu in pizzi,tudi jaz sem bila prejšnji teden na pregledu za sladkor in do zdaj me še niso poklicali upam,da je vse vredo,sicer se pa tolaži da ni več veliko do konca.
Opatija,ti pa uživaj na morju in se spomni kaj na nas.
Lep dan vam želim,da bi vam minil kar naj bolj veselo,tiste ki delate pa da bi vam minil čimprej.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
8.5.2009 8:14:54   
Reby
Dan! Na zadnjem pregledu sem imela test za sladkorno in je nimam, MV je dolg 4,2 cm, posteljica se je dvignila, še 100% smo spet vidl, da bo fantek. V glavnem vse super user posted image   
Naslednji pregled imam 3.6. user posted image

Imam pa še eno vprašanje - danes mislim it malo na bazen in na sončka, a se lahko malo posončim in kaj menite o plavanju v bazenu, a je ok - mislim zaradi vode...
Hvala!!!

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
8.5.2009 8:37:39   
sams
ojla drage moje user posted image ,
kakšen super dan!
Da pokomentiram tole s šivi: moj user posted image  je bil fuuuul velik in je kar naenkrat zletel ven in sem bila malo rezana, ampak še raztrgana notri in zunaj. Mene lokalna anestezija ne prime (slabe izkušnje od enkrat, ko sem si zlomila nogo in so mi jo ravnali na živo kljub dvema dozama anestetika). In ko me je hotela šivat po porodu, sem ful kričala da boli. Moj user posted image  mi je potem rekel, da je bilo kot na kolinah, da je kri špricala vsepovsod in je ful strogo zahteval, da me uspavajo. če ne, bi verjetno izkrvavela. Tako da so me zašili pod narkozo. Posledica je bila, da sem pozneje dobila mleko, ker nisem malega mogla pristavljat še 1 dan po narkozi, ker sem bila čisto out. Pa posledice s krvjo...
Ampak hočem povedat, da je moje življenje po šivih ena 2 tedna bilo grozno. Nisem si upala ne lulat ne kakat in seveda mi je urin zastajal v telesu in so mi dali kateter. Ampak sem potem ugotovila, da stoje lulam super in sem vsakič šla lulat pod tuš. Tako da ne vem, če sem v življenju bila bolj čista. Ker po vsakem lulanju sem si rekla, mah nič, pa se bom še malo stuširala user posted image . Tako sem se tuširala ene 5-10x dnevno. To je trajalo ene 2-3 tedne. Spomnim pa se, ko smo šli iz porodnišnice, ki je v Izoli na istem mestu kot bolnica, sem videla ene starke, ki so se komaj premikale. In sem jim bila ful ljubosumna, ker one so "lepo" hodile, jaz pa sem komaj komaj racala od bolečin user posted image . Groza, da sem bila ljubosumna na uboge starke user posted image ...

Ampak RES to takoj pozabiš!!! Samo upam, da bo drugič boljše.

aprilčica, ful si mi smešna, ker sem že ene parkrat opazila, da gresta tvoja 2 spat in ti si še budna. Narobe svet; ženske "ponočujemo", moški spančkajo user posted image .

miska in muca, ta je pa dobra, da boste se podile po porodnišnici.

Trilli, dobrodošla! Pa smo že 3 iz Obale!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
8.5.2009 8:48:43   
*anč*
oj!

sams   jst sm bla kr mal presenečena, kako nekatere niti pisnejo ne med porodom, čeprav jih precej mal pojamra, kej zavpije in pove, da boli. jst sm se prvič na koncu tko drla, da me je zdej kr mal sram user posted image , sam kaj pa nej, če boli ko user posted image . tuki ni nobena babica rekla porodnici naj bo tiho, al pa metala  vn kake komentarje ala nagobčnik pa ko ste otroka delal, je blo pa luštno ...  hvala bogu!
kar se pa pručke tiče, se zdi meni full fajn zadeva, ker olajša iztis, je pa res, da babica ne more varovati presredka in se ta zato lažje strga, čeprav v pokončnem položaju manjkrat kot v ležečem. v lj delata s pručko samo 2 zelooo izkušeni babici, ampak mislim, da ne s prvorodkami. pa če si se v 1. full strgala, te na pručko ne bojo dale .. . ker smo me ta prerezane/strgane spet večje kandidatke za epiziotomijo ... user posted image

flora  šivi bolijo odvisno od tega kok jih maš in kaj vse je bilo prerezano oz. počeno (koža, podkožje, mišice). jst sm bla fejst prerezana in je blo hudo 14 dni, neugodno pa do 1 meseca.

eee 35  mene prerez presredka ni bolel, čutla sm tolko kot če z nohtom po koži potegneš, zato ker tist pritisk otroka še bolj boli. prereže te na vrhu popadka, ko pritiskaš. šivanje me je bolj bolelo, ker ni počakala,da anestetik prime.

trili in breda  dobrodošle!!

fajn se mejte!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
8.5.2009 8:51:23   
*anč*
sams  točno vem o čem govoriš... jst sm se sprašvala, če bom še kdaj lahko sedelauser posted image   zdej pa nehiva s to temo, ker bova vse zastrašile user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
8.5.2009 8:58:43   
go_ta
Dobro jutro, souser posted image ! še ne prekrasen dan pa petek, jupiuser posted image No, sj zame je ta teden vsak dan petek, ker sem bla domauser posted image
Opatija, si me pa nasmejala s tistim Nikovim mami kuha user posted image  Otroci imajo res dobre predstave o stvarehuser posted image
Jst tud nimam nekeha gnezditvenega občutka, da bi vsak dan 5x pospravla, prala (no, sj prat ne morem nič, ker nimam še nič cunjic domauser posted image ), prestavljala stvari ...
madona, te porodne izkušnje z rezanjem presredka, brrr. Sams, najbolš da že zdj naročim zračnico?user posted image  Še HB, da slabe stvari sčasoma pozabimo, ane! anč, najbolš, da nehata jauser posted image , ker bom jst svojemu user posted image  nj kar notr ostaneuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
8.5.2009 9:02:07   
hel32
Reby, če greš na bazen ti svetujem, da si kupiš une posebne tanpone v lekarni jih imajo, za plavanje!
Ker je voda v bazenih ZELO okužena, in lahko pride do kakšnega glivičnega vnetja, ker smo v user posted image  zelo občutljive,
drugač pa kopanje v bazenih odsvetujejo!!!!!!user posted image Odloči se pa seveda sama.

Ta sladkorno- neslana dieta pa ni šlaba, sem zgubila celo 1.20kg,verjetn vode, nevem,počutim se tudi ne tako slabo!
Z user posted image  sva se včeri pogovarjala, da bova sobico urejala proti koncu junija, mislim da bo dovolj časa, tak, da jaz nebom
nič prala prej, da bom lahk potem direkt v previjalno zložla, pa še takrat bo skoraj vse že doma!user posted image user posted image user posted image
Imam pa sušilca, tak, da bom raje kr tam vse posušila, potem ni treba nič likat, sam lepo zložiš.
Spet en lep dan s sončkom,uživajte punce.

Helena 24t 2d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
8.5.2009 9:11:12   
sams
ja anč, boljše da nehava user posted image . Samo še to sem hotela povedat, da sem med iztisom jaz non-stop govorila ne morem, ne morem in cvilila. Samo to je prišlo tako spontano, da se nič več ne čudim nobeni, ki kriči ali preklinja... NA SREČO se je zdravnica naslonila na moj trebuh in po 2 popadkih je mali zajokal user posted image .

Ampak user posted image  za pručko, jaz sem si tako želela vsaj v drugo. Vsi me sprašujejo, kako je roditi na pručki, ker sem privč, jasno, vsem raztrobila, da jaz bom itak rodila na pručki user posted image .

Pa še popravek: smo že 4 iz Obale!

Aha, kar se pa Sisy tiče, sem ji glihkar poslala zs, da se kaj javi, ker jo pogrešamo user posted image . Jaz sem jo že večkrat pošpijunirala, da vidim, če je še vedno aktivna na forumu user posted image ...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
8.5.2009 9:39:11   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Reby, če greš na bazen ti svetujem, da si kupiš une posebne tanpone v lekarni jih imajo, za plavanje!
Ker je voda v bazenih ZELO okužena, in lahko pride do kakšnega glivičnega vnetja, ker smo v user posted image  zelo občutljive,
drugač pa kopanje v bazenih odsvetujejo!!!!!!user posted image Odloči se pa seveda sama.

Niso bazeni glih tok okuženi..sam je raven klora odvisna o prisotnosti bakterij. Če je visoka koncentracija klora tudi nam v vagini pobije naravno floro in več ni kontrole nad gljivicami in se one razvijejo v večem broju in pride do vnetja (one so itak vedno prisotne). Za kopanje v bazenu tudi jaz svetujem tampone z vazelinom in zvečer uporabo svečk z naravno floro oziroma z mlečnokislinskimi bakterijami. Tako ne bo prišlo do glivičnega vnetja.

Nove so-user posted image  dobrodošle. Mi res pridno čvekamo in vsak dan napolnimo kakšne dve-tri strani če ne več user posted image user posted image .
Punce ne se bat poroda...miljarde žensk je dalo to skoz. Nekatere naše babice po 10 krat. Najpomembneje je da dobite svojo stručko v roke in vse pozabiš!!

Lp in upam da uživate na sončkuuser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
8.5.2009 9:46:00   
gabi05
ojla!že dolgo se nisem oglasila me pa zanima če se je katera nova odločila za nakup BABYBOOM  vozička,oz. če ga je katera že videla v živo!Je pa cisto isti kot QUINNY,zato se mi zdi brez veze dajat za QUINIYA 650evrov,ker je babyboom
skoraj enak in stane 258 evrov!
Na forumih ko sem malo brala jih nekatere ful hvalijo druge že spet ne!!!Ali je katera že kupila kakršen koli voziček in katerega?
Zanima me pa tudi to kdaj ti da ginekolog potrdilo o predvidenem datumu poroda,za socialno,da lahko potem dobiš denar oz. paket!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
8.5.2009 9:47:07   
Sanikaa
Mislim da bom v Lj porodnišnici prvo vprašala cimre kakšen imajo nick na forumuuser posted image .
Življenje je res zanimivo kako dogodki in podobne situacije povežejo ljudi. Moja prva cimra iz porodnišnice mi je zdaj ena od najboljših prijateljc. Skupaj gremo na morje , otroci skupaj praznujejo rojstne dneve...celo je ona tudi zdaj noseča..ampak je decemerka user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
8.5.2009 9:48:34   
Sanikaa
decemberkauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
8.5.2009 10:01:44   
simonalokar
dobor jutro

opatija groza, da je mogu lih tvojga pičt joj si sploh ne predstavljam, da mi mene piču kaj šele to nebogljeno user posted image .
sem ga mal pokronala imam sušilca doma, ampak ker je lepo vreme sem vn obesila - mal šparamuser posted image user posted image . sam zdaj bom ven dala ko pa bo otrok tukaj pa ne bom  likala ampak v sušilca dala hvala za nasvet.

glede šivanja v živo a si to lahk dovoljo - lahko zahtevam da me uspavajouser posted image . še to po vrhu mene so šivali ampak so mi dal lokalno

danes imam pa MŠ bomo videli kako bo če se je kaj spremenilo v 3 letihuser posted image user posted image user posted image .

muca čestitke za user posted image .

zdaj pa že kuham ker moram polj iti v zdravstveni dom.

sobro došle nove user posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
8.5.2009 10:08:16   
Anonimen
uf, ste zgovorne danes, se vidi da bo mlaj....grem prebrat...

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4342
8.5.2009 10:24:49   
Anonimen
ups, narobni forum....sem nekaj pisala pa narobe napopala....

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 8.5.2009 10:28:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
8.5.2009 10:39:20   
Flora2
Evo se še jaz malo javim, vi ste pa tako pridne čveke user posted image   da vas komaj dohajam, mislim da nam kar dobro laufa tale naša tema.

Jaz sem pa danes doma (dopust) in je prav super, sicer sem vstala že ob pol 6.30user posted image ampak ni panike, zdaj pa čakam prijateljico da s punčkico (4m) prideta do mene in gremo babnice pohajkovatuser posted image . Vsem, ki ste doma sem vam pošteno fovšuser posted image .

Vidim, da smo pridobile novi članici, to bo še veselo. Dobrodošliuser posted image .

Anč sem prebrala, glede šivov, si bila pa fajn boga,  Sams si raje ne predstavljamuser posted image .

Punce a se lahko še mal pohvalim, končno sva slikala kuhinjo, sicer še manjkajo detajli (cokel, fronta na pomivalcu , steklo med elementi) ampak vseeno, sem tolk ponosna na svojegauser posted image , ker je naredil točno tako kot sem hotela.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
8.5.2009 10:41:23   
Anonimen
uuuuuuuuuuuuuuuu, flora, kok je pa lepa....mi lahko poves kam ste dali staro kuhinjo, ce ste jo imeli, ker ena kolegica bi nujno rabla kuhinjo. se je odselila s sinekom in nima nic pohistva...

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4345
8.5.2009 10:42:52   
simonalokar
flora2 ful lušno bosta imela user posted image user posted image user posted image . lepe barve men je tud zelena všeč

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.5.2009 10:44:40   
Flora2
Hvala punce, meni je tudi maximalno všeč.

Miška, staro kuhinjo je vzel sodelavec, ker si opremlja stanovanje, žal, če ne bi jo z veseljem podarila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.5.2009 10:45:45   
Anonimen
aha ok, sam vrasam, ker sem se lih spomnila nanjo;)

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.5.2009 10:53:45   
Flora2
Ni problema, če se da pomagat, zakaj pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.5.2009 10:56:33   
Anonimen
ja jst pa se cakam , da se moj zmigne.....mormo podret stenge za na podstresje in bo tam ko so zdaj stenge jedilni kot, u drugem kotu pa kuhinja.....sem jo dobla "izpod sanka" in to svejino za 400€, drugace pa stane prb. 3000€
in komaaaaaaj cakam, da se lotivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......