sams
|
jutro tudi od mene in , aprilčica, tvoj Jakob je pameten dečko! Je že izbral najlepše ime na svetu, Ana . Te moram še nekaj službenega vprašati (si rekla, da lahko ): kdaj lahko pričakujem mojo davčno napoved? V prvi rundi me ni bilo... sem že malo panična, da me ne bodo obtožili kakšne utaje . anč, wow, babica!!!! Kaj boš mogoče prišla po diplomi delat v Izolo ? Bi potrebovali ene par babic, ki delajo s srcem pa še v povprečju izolske babice niso tako mlade in bodo počasi začele odhajati v penzijo... Na mojem porodu je bila poleg babice Kristine (ki jo je imela tudi aprilčica) še ena, ki se je uvajala in je bila fuuul nežna in fuuuul prijazna. Upam, da z leti ne usahne ta prijaznost in strast do dela... Ker pri nas so te starejše hudičeve, ful napi.zdevajo med porodom: npr. kakšna mati pa boste, če ne znate pritiskat, ali pa: ja, otroke je lahko delat, dejmo se zdej potrudit, da grejo ven, pa presredka nič ne pazijo . Se mi pa zdi ful dobro, da boš kot babica otroke imela že med študijem, ker boš potem lahko iz prakse vse vedela, kako stvar poteka in kaj boli ... Kaj ti boš imela kake privilegije med porodom ? Npr. možnost izbora babice ali kaj takega? Jaz sem bila ful raztrgana in mi je moj vsak dan nosil šlaufek. Ja, vsak dan novega, ker sem ga vsak dan preluknjala, ko sem jedla Potem pa se je razjezil in kupil zračnico od karjole/samokolnice! No, to pa je ZAKON! Drži zrak in nič ji ne more do živega. Sem jo imela doma še 2 tedna, ker drugače nisem mogla sedeti in tudi zdej bo v obvezni opremi za porodnišnico, čeprav upam, da ne bom rezana . Prvič sem si 2 meseca pred rokom VSAKO JUTRO masirala presredek in ni pomagalo NIČ. Tokrat ga bom enostavno ignorirala, pa da vidimo! Aja, glede babice Kristine: aprilčica, kaj si jo videla na tisti Jonasovi oddaji resnice na TV3??? Jaz sem jo gledala samo zato, ker sem na reklami videla, da bo ona . Porod v Izoli pa je moj plačal ene 20 €. hel32, drži se! Se mi prav smiliš, najprej pritisk, sedaj pa še sladkorna... In Poopsie, nate tudi mislim in upam, da si še v 1 kosu .
|