|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
7.5.2009 7:34:39   
sams
jutro tudi od mene in user posted image ,
aprilčica, tvoj Jakob je pameten dečko! Je že izbral najlepše ime na svetu, Ana user posted image . Te moram še nekaj službenega vprašati (si rekla, da lahko user posted image ): kdaj lahko pričakujem mojo davčno napoved? V prvi rundi me ni bilo... sem že malo panična, da me ne bodo obtožili kakšne utajeuser posted image .

anč, wow, babica!!!! Kaj boš mogoče prišla po diplomi delat v Izolo user posted image ? Bi potrebovali ene par babic, ki delajo s srcem pa še v povprečju izolske babice niso tako mlade in bodo počasi začele odhajati v penzijo... Na mojem porodu je bila poleg babice Kristine (ki jo je imela tudi aprilčica) še ena, ki se je uvajala in je bila fuuul nežna in fuuuul prijazna. Upam, da z leti ne usahne ta prijaznost in strast do dela... Ker pri nas so te starejše hudičeve, ful napi.zdevajo med porodom: npr. kakšna mati pa boste, če ne znate pritiskat, ali pa: ja, otroke je lahko delat, dejmo se zdej potrudit, da grejo ven, pa presredka nič ne pazijo user posted image . Se mi pa zdi ful dobro, da boš kot babica otroke imela že med študijem, ker boš potem lahko iz prakse vse vedela, kako stvar poteka in kaj boli ... Kaj ti boš imela kake privilegije med porodom user posted image ? Npr. možnost izbora babice ali kaj takega?

Jaz sem bila ful raztrgana in mi je moj user posted image  vsak dan nosil šlaufek. Ja, vsak dan novega, ker sem ga vsak dan preluknjala, ko sem jedla user posted image  Potem pa se je razjezil in kupil zračnico od karjole/samokolnice! No, to pa je ZAKON! Drži zrak in nič ji ne more do živega. Sem jo imela doma še 2 tedna, ker drugače nisem mogla sedeti in tudi zdej bo v obvezni opremi za porodnišnico, čeprav upam, da ne bom rezanauser posted image . Prvič sem si 2 meseca pred rokom VSAKO JUTRO masirala presredek in ni pomagalo NIČ. Tokrat ga bom enostavno ignorirala, pa da vidimo!

Aja, glede babice Kristine: aprilčica, kaj si jo videla na tisti Jonasovi oddaji resnice na TV3??? Jaz sem jo gledala samo zato, ker sem na reklami videla, da bo ona user posted image .

Porod v Izoli pa je moj plačal ene 20 €.

hel32, drži se! Se mi prav smiliš, najprej pritisk, sedaj pa še sladkorna...

In Poopsie, nate tudi mislim in upam, da si še v 1 kosu user posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
7.5.2009 7:36:55   
Anonimen
jutro...ja pri nas je tudi ze navsezgodaj soncek!user posted image user posted image user posted image
glede testiranja sladkorne: v obeh prejsnjih nosecnostih sem pila ta sirup.(22,24 let)
zdaj pa sem 30, pa nic ne kaze da me bojo kaj posladkali....
ja moj tamlajsi je tudi tako smesen....
ko se ulezem, me "zajaha" na stegnih, in se z rokicami nasloni na trebiscka in ga trese, pa pika s prstki, pa trka po njemu pa pravi: dojeeeencek, zbudi se......
no jst sem vceraj dala prvo rundo cunjic prat.
sem se odlocila da bom pocasi do augusta vse preprala. namrec, moj pralni stroj non stop v delovanju(se mi zdi da zivim od pranja do obesanja do pospravljanja)
in ko bo kaka priloznost, da stroj stoji, hitr 1 rundo cunj za malo notruser posted image
lep dan vsem!

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4252
7.5.2009 8:38:43   
Arwen
Jutro!  Sonček je in še več sončka napovedujejo za vikend.user posted image Upam, da ste dobro spale in da ste dobre volje.user posted image Jaz sem se zbudila ob 5h in nisem več mogla nazaj zaspat, sem začela tuhtat kaj moram še za na dopust zrihtat danes, pa je bilo konec spanja.user posted image Pa polna luna bo soboto.

Moj user posted image je imel pri porodu s sabo potrdilo, ga je moral pokazat, ampak za plačat pa ni bilo časa, ker je prišel direkt iz službe, mali je bil pa že skoraj zunaj.user posted image Pa mu po porodu niso nič težili, da mora plačat, čeprav naj bi se. Mislim, da je bilo tudi 5.000 SIT.

miska_mccute - madona, si pridna, že pripravljaš cunjice.user posted image Te pa čisto razumem, ker se tudi meni zdi, da non stop perem, pa smo samo trije. Kaj šele bo?user posted image user posted image

Pri nas se ta starejši že zelo veseli bratca, je pa res, da je star že 4 leta in drugače dojema kakor vaši, ki so še mickeni. Naš že načrtuje, kako se bosta skupaj v avtki igrala, pa kako mu bo pokazal, kako se žogo brca in tko.user posted image

Aprilčica07 - dobro uvajaj danes, pa nič jo ne šparaj.user posted image Mi imamo tudi že novo pripravnico ene 2 tedna in je prav fajn, da sem zdaj jaz malo bolj na easy.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
7.5.2009 8:40:41   
go_ta
daaaan, babeuser posted image  Jst sm bla dons spet zgodnja: ob pol 7 sm vstalauser posted image  Pa sem bla že ful pridna, tko da zdj lohk cel dan noge v luft držimuser posted image . Dan je pa ful ful lep pri nas, se bom kr mal posončala na balkonu, če bo tole zdržal, pa brala.
mene tud čudi tole s sladkorno, mislim, da me ni dal na test, ker jst mal prehitr pridobivam kileuser posted image  No, oni že vejo, al kako?user posted image
aprilčica, men je pa ime Ana ful všeč! Če bi imela punčko pa če moja sestra ne bi imela Ane, bi bil to tud moj izboruser posted image  Se mi pa zdi, da se je pri nama nekako ustavlo pri tem izbiranju imen - bova kr v porodni enega na hitrico izbrala očitnouser posted image
Muca83, držim pesti, da bo user posted image  pokazal, kaj ima med nogamuser posted image , ne pa tko kt moj, k se na UZ skrije in ni šans, da kaj vidišuser posted image  je že zdaj vražiček, kaj šele bouser posted image
Zdaj pa mal ven, k je pri nas res tako lepo, dobim takoj še več energije!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
7.5.2009 8:46:51   
Flora2
Hej punce dobro jutro, končno sončnoooooooouser posted image ,

danes sem imela pa boj sama s sabo, ali it v službo ali poklicat za dopust, se mi tolk ne da delat da je user posted image , ampak kaj čmo je treba delat, nam bo pa potem toliko bolj luštno.

Anč sem prebrala, da študiraš babištvo, superuser posted image , potem so ti te stvari že popolnoma domače. Če ne sprašujem preveč, zanima me kje delaš v Lj. ali kje drugje. Drugače pa mislim, da če bo kakšen študent zraven nimam nič proti, ker pojma nimam kaj me čaka sploh ne vem točno kaj naj si mislim, vem samo to da me vsake toliko časa zgrabi panikauser posted image .

hel32 ti imaš pa res smolo no, upam in verjamem da ti bodo pomagali, da boš še te tri mesece normalno zdržala z nami, drži se.
Poopsie tudi nate mislim in držim pest user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
7.5.2009 9:00:14   
Anonimen
arwen, ne ne....moja 2 sta 6 in 8 let stara....in se veselita dojencka. pa se rekla sta da bosta ona2 vse postimala kr bo za narest okol male. in nafutrala in igrat se jo naucila in hodit jo bosta navadila in futrala jo bosta(u glavnem ni da ni) jst bom lahko sam lezala pa gledala hahahaha.aja, edino ko bo pokakana bom morala jst, ker smrdi, pravita!!!!
ja glede studentov v porodni. sem imela obax studentko in morm rect, da sem ji bla fuuuuuul hvalezna. ni pa mi bilo vsec prvic, ko sem bla v drugi porodni dobi, so skozi vrata prikorakali profesorica in ene 10 studentov in meni nic, tebi nic jim je razlagala kako pa kaj gre....pa 1 mi je trebuh zmeril, 1 mi je potipal otroka...jao jao, to mi pa res ni bilo. pa se prav 1 neprijazna profesorica je bla....me je malo manj ko napizdila, zakaj imam tako mali trebuh, pa se je pol domen rosil cisto normalno velik in tezek!!!!user posted image

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
7.5.2009 9:00:40   
*anč*
oj!

aprilčica  no, pa mate ime! user posted image   tko kot je sams rekla bolš ne bi mogu zbrat user posted image .   naš je pa enkrat prjavu, da bo Levina (levinja po njegovo) user posted image , ampak mislim, da ne bo šlo user posted image . jst sm tut včasih sama nase besna, ko sm zmatrana in tečna do malega user posted image .

sams  v izoli vem, da kr naprej iščejo babice. mogoče pol pridem tut tja, ker mi je izola že od nekdaj ljuba user posted image . kar se pa tiče komentarjev babic pa no comment! user posted image   men tak folk ni za v zdravstvo user posted image .  pomoje ne bo nobenih privilegijev pri mojem porodu, ker v lj dela tam okol 50 babic, tko da jih niti pol ne poznam. je pa čista loterija ... odvisno na koga nabašeš, ene kr avtomatsko režejo, medtem ko se ene full trudijo, da ne delajo nepotrebnih epiziotomij.   jst sm tut šlaufek rabla ... me je kr groza, ko pomislim, da ga bom verjetno spet user posted image .

miska_mccute 
se že men zdi, da non stop perem, kaj je šele pr vas ..

mejte lep dan!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
7.5.2009 9:02:12   
Anonimen
anc, bos ti rodila v lj?
lahko se srecave v porodni, ker imave na isti dan rok:Duser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4258
7.5.2009 9:23:48   
hel32
Dober dan
Danc sem malo boljši volje, včeraj sem bila pa res čist povožena,....
Hvala vam za vzpodbudne besede, zlate ste, ja res, ne vem če je še kaj ko me lahk doleti,user posted image  upam, da ne, navečji problem je ko nevem kaj lahko jem kaj ne
dokler mi ne povejo!
No pravkar sem se naročila v ponedeljek ob 7:30 sem naročena v bolnici! Držite pesti!
Anč hvala ti za obrazložitev, se kr bolš počutim,tako kot praviš, bolš da sem pod nadzorom in se čuvam,da bo dete zdravo!
No drugač pa mi še nimamo vseh oblačilc doma, nekaj jih še moram dokupit, jaz kupim vsak mesec malo, ker pr nas je tako, da smo vse  ženske v familiji
noseče, in tiste ki imajo malčke, bojo porabile za naslednje, tak, da moram vse sama kupit!user posted image
Zgleda, da se fantičku kar lepo godi v trebuščku ker, prav veselo dela prevale, brcka, ful je aktiven user posted image user posted image
Pa še to jaz sem preko neta pisala v P MB in sem dobila ODG: da imajo vse tam vložke ,haljo,.. lahko pa, če hočem prinesem svoje nogavice in copate,
pa haljo tudi, ker v tisti trdi jaz ne mislim biti, ja pa moderček za dojenje!
Zredila sem se pa 6 kg!

Helena v 24 tednu
še 16tednov

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
7.5.2009 9:24:15   
*anč*
Flora  mi mamo prakse v lj, pol pa mal krožimo po ginekologiji in porodnišnici.   drugače si pa eni študenjtje zrihtajo prakso v domačem kraju, sam  meni je to lj user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
7.5.2009 9:30:17   
Flora2
A tako gre to pri vas, jaz samo upam da v P naletim na osebje, ki me (nas) bo obravnavalo kot človeka, ki je v taki situaciji prvič in ne kot številko. 

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
7.5.2009 9:32:32   
*anč*
kok ste vse pridne s cuncami in nakupovanjem user posted image , men je pa avgust še takooooo daleč. mam pa cotk full od tristana, trenutno so v uporabi pri eni prjatlci, tko da ne mislim nevem kaj kupovat. od opreme mam pa praktično tut vse. pol poleti bo padla kaka roza cotka user posted image .  morm pa jst najprej omare kupit, ker mam tristanove stvari še vse v predalniku od previjalne, zdej bo pa treba plac narest.

miska_mccute  ja, jst bom pomoje kr v lj, mam do porodnišnice točno 10 min hoje user posted image . se mi zdi pol bolj enostavno, da bo mojima fantoma lažje pridet na obisk. drgač se pa tut mal s postojno spogledujem in porodom v vodi, sam tam so še dalj časa pol v porodnišnici pa še drugič gre hitreje in lahk, da do tja sploh ne bi pršla user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
7.5.2009 9:33:57   
simonalokar
hoj

pl že vse pripravljamo oblekice za naše user posted image . me pa zanima mislite vse zlikatiuser posted image . nasvet prosim.

anč  in ostale pri moji 1user posted image je bila notri ena absolventka - so me vprašali če je lahko ampak meni je bilo že vse eno. mi je bila pa bolj v pomč kot pa že une stare babice. res pa je ko so rekli da bo ona spravila otroka na svet in da je on prvi se mi je mal pokolcnilo, ampak je bila superuser posted image user posted image . tako če ponovno naletim zdaj nanjo bi bila vesel. sam nevem kako se je pisalauser posted image . če me bodo ponovno prašali za absolvetko bi bila za to. nekje morajo biti.user posted image user posted image .

moj je bil pri prviuser posted image zraven pri porodu in je moral plačati in nesti list od MŠ to je naredil - po porodu. mi je bil pa v pomoč. pol nakoncu če pa bi bilo hudo zanj pa je šel lahko ven - z mojim dovoljenejmuser posted image user posted image user posted image user posted image .

hel 32 ti smola ti. a boš morala imeti dieto ali kaj. nič sladoleda jaz bi user posted image user posted image . no upam da bo vse vredu..

jaz se že bojim polne lune ker zdaj v nosčnosti slabo spim ob polni luni.

simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
7.5.2009 9:34:25   
*anč*
Flora  nč bat, jst mam tako od poroda kot iz prakse pozitivne izkušnje! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
7.5.2009 9:43:03   
sams
Anč, kakšne izkušnje pa imaš s porodnicami? Kaj se ful derejo? ker jaz sem si, preden sem šla rodit, rekla, da ne bom niti pisnila, ampak potem na koncu (ko sem pritiskala), nisem zdržala in sem malo kriknila tu pa tam user posted image . Kaj kakšne ful preklinjajo? Jaz sem 1. ful hotela roditi na pručki, pa se babici ni dalo user posted image , upam, da bom lahko sedaj to doživela, ker gre baje ful hitreje.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
7.5.2009 9:45:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

miska_mccute  ja, jst bom pomoje kr v lj, mam do porodnišnice točno 10 min hoje user posted image . se mi zdi pol bolj enostavno, da bo mojima fantoma lažje pridet na obisk. drgač se pa tut mal s postojno spogledujem in porodom v vodi, sam tam so še dalj časa pol v porodnišnici pa še drugič gre hitreje in lahk, da do tja sploh ne bi pršla user posted image .

jaz bom rodila definitivno v lj!ceprav imam do lj vec kot 1 uro voznje. obakrat sem bila v lj in sem zeloooo zeloooo zadovoljna. edino ena nocna sestra je bila zoprna, samo jo je domen takoj polulal po nosu...user posted image
ko sem bila noseca s tadejem, sem morala na zadnji pregled v postonjsko porodnisnico, ker je bil moj ginekolog na dopustu. in tudi ce bi imela namen jit v PO, bi si takrat definitivno premislila....

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4266
7.5.2009 9:51:03   
Breda76
Ciao,
jaz imam rok 27/08 vendar sem imela cerklazo v 20 tednu zato mislim da bom prej na vrsti ceprav je vse ok...... Vidim da ste ze vse zacele veselo nakupovat....., jaz nimam se NIC!!!!!! Bojim se ze nakupovat, da bi bilo potem kaj narobe in bi mi ostali vsi tej spomini....... Moj soncek je pa fantek, ki brca ko pravi futsbaler.....vceraj sem imela morfologijo in baje je v redu tezak pa ze ko svinc 630g v 23+6..... kako pa vasi miskoti kaj vagajo?????

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
7.5.2009 9:53:04   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Arwen

Tanchy - hvala za info. To pomeni, da morava midva potemtakem tudi v MŠ, če ne drugega vsaj po to potrdilo.user posted image

Meni je prijateljica plačala in nič ni rabila sam je povedala moje ime. pa sem bila v MŠ 2005. Tak da moj že ima potrdilo :)

Tista z gumo za samokolnico me je nasmejala do solz user posted image user posted image .  Mislim da bi moj enako stvar kupil če bi jaz potrebovala vsak dan nov obroček. Prosim ne zamerit , nasmejalo me je tisto moško razmišljanje,,kaj bi zdržalouser posted image
Midva sva kar mazala ta moj presredek dobra tri meseca in ni bilo potrebno rezanje, sicer sem mal počila , ampak bol z notranje strani, tak da sem imela dva šiva. Sedela sem že prvi dan brez težav..upam da bo tako tudi drugič.

Punce taaako je lep dan..upam da uživate   lp

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
7.5.2009 9:59:16   
simonalokar
hoj

breda 76 dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image . glede teže ti ne ne morem povedati ker mi ga nazadnje ni izvagalauser posted image user posted image user posted image .
bomo videli zdaj 28.05

drugače pa se širm in hajam. naš sine tudi že daje roke gor in trese trebuh da bi ga brcnlauser posted image user posted image . tkoj iz vrtca je priteku in ji začel nagajatiuser posted image user posted image .

ja tista z gumo je pa dobra user posted image user posted image user posted image . ja da mu ni bilo potrebno večkrat v trgovino.

sanikea s katero kremo si se pa mazala presredek. prvič se nisem nič in sem bila samo malo prerezana 3 šivke sem dobila. KATERA KREMA JE TOuser posted image user posted image .

ČAO

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
7.5.2009 10:02:31   
simonalokar
POZABILA SEM KOMENTIRATI GLEDE VPITJA.

ko sem prišla v porodno ob 23 je ena ženska tuk vpila, da sva se z možem tako spogledala in sem se ornk ustrašila kam sem prišla. jaz sem samo zajamrla ko so mi prerezali presredek - ne se ustrašet prehitro mi je popadek popustu in ona je lih takrat prerezala tako da sem začutila pekočo bolečino. drugače pa je bilo vse ok. bbrez vpitja kot je predstavljeno po tvuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4270
7.5.2009 10:10:58   
Flora2
Anč si bom vzela na znanje, da je to v prvi vrsti nekaj lepega in nepozabnega in šla s pozitivnimi mislimi v P.

Koliko časa pa ti šivi in vse to boli, baje da zna biti kar fejst boleče vse skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4271
7.5.2009 10:15:14   
aprilčica07
Na hitro, ker imam malo miru..

anč: ne, ne bo Ana, ker je moja sestrična Ana in pa bivša od brata. tako da ne gre lih skupaj.. je pa ime res lepo in če ne bi blo tolko An okoli bi blo v ožjem izboru:):)
sams: meni je bla babica Kristina fanj, sem jo tudi gledala tam pr Jonasu, ampak samo na pol. V glavnem z mano je ravnala lepo, človeško, povedala vse kar smo rabli vedet, od mene user posted image user posted image user posted image user posted image so pa tudi pr nas v šempeterski bolnici določene dvetke od babic, jih ne želim srečat... mislim, da se bo spet s sestrično dogovorila, da bo šla zraven, tako, da je že to ful lažje, ker se pač poznamo in je občutek dosti bolj varen. Glede dohodnine, naslednja tranša dohodnina naj bi šla ven  8 5, to je jutri.. taka je bla zadnja info, ampak bom še preverila pa ti za zihr sporočim...

Moram it, ker bo kmali moja praktikanta nazaj. Ampak sem že tako zmatrana od govorjenja, da je joj. Pa itak, dokler ne bo prav delala ne bo dosti imela od tega. Tako pač je pr nas.

Se oglasim kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4272
7.5.2009 10:15:30   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Tista z gumo za samokolnico me je nasmejala do solz user posted image user posted image .  Mislim da bi moj enako stvar kupil če bi jaz potrebovala vsak dan nov obroček. Prosim ne zamerit , nasmejalo me je tisto moško razmišljanje,,kaj bi zdržalouser posted image

uh, veš da ne zamerim, sej je tudi meni bilo smešno user posted image . Po mojem so v trgovini mislili, da je malo čuden, ker je vsak dan kupoval otroški šlauf za v vodo user posted image .

simonalokar, pridna, da ti je uspelo lepo potiho roditi. Jaz sem sicer bolj na glas stokala, pa so mi rekli, naj raje šparam moči. Pa si nisem mogla pomagati, je prišlo iz globočin user posted image . Ampak definitivno ni bilo tako kot na TV, niti kakšnega preklinjanja mojega user posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
7.5.2009 10:17:40   
simonalokar
flora2 šivi so me boleli 1 teden res pa da sem jih imela samo 3.. po vsaki potrebi sem se spodaj tuširala to mi je zelo prijalo kajti ko urin pride gor peče tako da redna higiena in da imaš doma čim več na prostem da se ti celi. npr. ko sem ležala sem bila brez hlačk. res pa je da sem imela čiščo samo 4 dni.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
7.5.2009 10:21:33   
simonalokar
sams jaz sem si zadala da bom tiho ker mi je una gospa dala misliti pa še komentarji babic. da ji bodo nagobčnik gor daleuser posted image vsaka izraža bolečino drugače jaz se potuhnam in se sami sebi smilimuser posted image user posted image user posted image . me je pa možek dobro tolažiluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?