|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
7.5.2009 10:38:34   
hel32
Dieto moram že tak zdaj imet zaradi pritiska, zdaj pa še ena brez sladkorja,user posted image
sem rakla dragemu, da ko rodim grema na pizzo in veliki sladoled,
sploh veste, kak se mi to lušta???
Glede prereza presredka in šivanja, jaz sem bila1x rezana in šivana sedela že 1 dan normalno, brez obroča,čiščo imela sam 3 dni,
med popadki in pritiskanjem sem bila pa čist tiho!
Je pa res da so me babice obravnavale malo grdo, češ kako ne znate pritiskat,in je bla ful zatežena, naj že prav pritiskam,
halo saj sem 1 rojevala, res je bla neprijazna, to je bilo pred11 leti v SG, zdaj grem v MB!
Lep dan!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
7.5.2009 11:28:07   
Alisa
ojla,
sploh vas več ne dohajam brati.
Danes sem imela pregled in je vse ok, sem pa v 25 tednu, joj kok gre hitro.
Dobila sem napotnico za eritrocitne imunohematološke preiskave za to ker sva oba rh- negativna- a je še katera to imela?
Sem pa dobila Magnesol tablete zaradi tega ker me spodnji del trebuha boli sploh ko se malček odloči za okrobacije, boksanje,... Je pa že obrnjena z glavico dol.
Naslednji pregled imam 3.6.2009, kilice so pa tud že lepo narasle tako da imam zdaj +5,5.
Kaj posebnega še nisem nič kupila, bom počakala da grem na dopust, potem pa porodniška in bom takrat imela čas za pohajkovanje po trgovinah, upam da ne bo prevroče.
Zdaj vas pa šibam malo prebrat za nazaj, da vem o čem klepetateuser posted image
Lp,

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
7.5.2009 11:55:31   
Drnula
Glede študentov v porodni - prav se mi zdi, da se upošteva želje porodnice in če se jo vpraša če ji je neugodno. To se mi zdi osnovna olika.
Meni  sicer ni nelagodno in imam celo rada ko lahko 'pomagam'. Sama sem bila študent in sem cenila vse, ki so imeli odprt pristop do mene in me želeli naučiti kar so znali ali mi pri tem pomagati ali olajšati. In imam enak pristop, pa mi ni važno ali ga učim kopirat ali pa naj bo to v porodnišnici, pač naučiti se mora in meni je tako vseeno ali je dohtar, babica, sestra ali pa študent, ki bo postal eno od tega.
Men je bilo recimo neugodno 1x ko sem bila itak že tako zaradi situacije čist out, ker sem morala it na čiščenje ker je plodek v 12t umrl. Takrat sem prišla v sobo, sredi sobe je bila miza - kobila in stopnice do nje, okrog je pa bilo ca 10 ljudi, verjetno kak več in so vsi pri miru stali in čakali name da se skobacam gor, dvignem srajco in montiram noge. Potem ko sem to naredila se je premaknila prva oseba, anastezist, ki mi je dal narkozo in potem me je na srečo zmanjkalo in sem se zbudila šele v sobi.

Pižame pa jaz ne bom jemala. Tam itak rabim eno do dve na dan zamenjat. Al je kaj krvavo itak mi pa tolk mleko teče ven, vsaj ponoči da rabim frišno najmanj 1x na dan. Kakšnih šivov se tud ne spomnim. Tiste mrežaste hlačke so pa men zakon in sem si jih celo vzela še za domov. Morda zato ker sem imela CR in jih res ne čutiš na rani. Natikači ali vsaj svoji copati - to pa je nujno.

V PO  za prisotnost očeta na porodu tud ne rabiš potrdila o udeležbi na MŠ. Sicer pa je bilo to potrdilo takrat celo plačljivo, ko sem jaz hodila v MŠ 2,5 leti nazaj, vendar ga je takrat baje zahtevala samo ljubljanksa porodnišnica - ?? nisem sigurna, midva ga ziher nisva nikjer kazala. Je pa priotnost plačliva v PO, ker pod to štejejo da očetu pripada tudi kosilo, ki ga ima na razpolago v njihovi menzi. Kako je če se porod odvije ponoči in nimaš možnosti kosila? Po mojem ne računajo nič potem.

S pasom sem za dovolnjna ful ! Lahko nosiš katero koli mikico od prej in potem pas in še fajn zgleda.

Jaz sem še vedno hin. Grlo in pljuča so nekoliko boje, spala sem pa bolj švoh, ker me je skoz dražlo na kašel in danes me pa tolk boli glava in bezgavke.

Danes še počakam en sestanek in potem grem in se poskušam za jutri tudi zmeniti, da bom doma. Včeraj sem se kar dobro spočila popoldne in odležala. Moj user posted image je tako lepo poskrbel zame in za tamalo user posted image  in sem se lahko kar orgn odpočila.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
7.5.2009 12:09:30   
simonalokar
 alisa čestitke za pregled user posted image user posted image .

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
7.5.2009 12:22:59   
aprilčica07
Spet trenutki miru:)

drnula: jst imam za sabo podobno situacijo z študenti.. ampak pr meni je blo tako, da sem hodila na ctg ker sem bla že blizek roka in moja bivša g ni imela pravih aparatov .. in pridem notri,  tam dohtarc plus 5 ostalih, mi pomagajo, da se stlačim na posteljo, da zmontiram noge, dohtar začne pregled in uni vsi gledajo tja.. jst vsa zmešana, ker me je tolko šokiralo, da nisem ust utegnila odpret.. no, pol ko me je dr že vso prešlatal, na noter in na venuser posted image me vprašša, če me moti, da so okoli študenti.. ma haloo??? itak nisem več vedla kaj odgovorit ker me je totalno zmedlo.. ampak sem preživela...user posted image    kje si pa pas kupila??

Sem med malco tle okoli malo gledala kašne cunje, pa nimam kaj kupit.. joj, me je znerviralo.. moram si vzet prav cajt, da si grem med vikendom kaj pametnega kupit, ker guzam ene in iste cote že en kup cajta.. se ne počutim lih ok..

glede dretja:.. jst sem se kr neki drla, ampak pol mi je sestrična rekla, da naj šparam moči, saj nevem ali je blo dretje ali sotkanje, ampak vem, da sem tam gori na mizi njurila in tudi malo preklinjala, ampak tako na nežno, nisem mojga nikamor poslala, sem mu le rekla, da tja ne grem nikoli več ha ha..user posted image user posted image ampak sem se po enih dveh treh dneh že premislila in če me je kdo vprašal če bom šla še rodit, sem odgovorila samozavesto JA, pa so se vsi čudiliuser posted image user posted image user posted image

hel32: ma nimaš kaj, se moraš počuvat.. si pa ne predstavljam kako to zgleda, ker jst že komi zdržim s sadjem do 15, pa da ne bi smela nič sladkega in dijeto za pritisk?? joj, dobra si...

Šibam..

Dobrodošle vse nove!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4280
7.5.2009 12:24:57   
HeGa
Hello user posted image !

Res ste pridne s čvekanjem, vas komaj dohajam te dneve, ko imam totalno gužvo.

Sem si kar pisala kaj želim pokomentirat, ker bi drugače vse pozabila.

Dobrodošle nove user posted image !

Joob - na 3DUZ jst ne bom šla, nisem šla niti v prvi nosečnosti. Saj bodo tile 3-je meseci še prehitro minili, pa še spola ne želim izvedet.

Hel32 - kolk si pa ti revček s tole hrano. Verjamem, da se ti vse lušta. Saj bodo tile meseci hitro mimo, pa si boš potem vse privoščla. Pri meni zaenkrat še nič ne kaže, da bi me poslala na test za sladkorno, mogoče pa jutri kaj omeni, če ne pa tudi prav, tudi 2 leti nazaj ga nisem delala.

Kar se tiče kreme za bradavice priporočam Lanolin Multi Mam. Sem mela ornk probleme, moje mleko in Bepanthen mi nista nič pomagala, šele z Lanolinom se je začelo stanje poboljševati. Pa seveda čimbolj na zraku in suhem met bradavice.

Za dojenčkovo ritko mi uporabljamo lekarniško hladilno mazilo (Galenski lab.), če je pa slučajno ritka začela kej rdečiti, pa sem prešaltala na Sudocrem. Smo pa tudi Bepanthen uporabljali in nimam pripomb.

Za potrdilo za prisostvovanje očka pri porodu v LJ. smo tudi mi morali plačati, pogledal ga pa potem v porodnišnici ni noben. Potrdilo seveda še imava, nisem se pa še odločila, ali naj greva še enkrat plačati prisostvovanje pri porodu, glede na to, da že v prvo sploh niso gledali.

Poopsie & Sulfinija - držim pesti, da čimdlje ostanete 2v1, upam, da vama ni preveč mučno ker morata biti hospitalizirani. Še malo pa bo!

Drnula, eee35, pa kakšna, ki sem jo pozabila, se pa hitro pozdravite.

Jst sem o.k. Še vedno pridno obiskujem telovadbo in moram rečt, da mi prav sede, da se malo razmigam. Sami sprehodi mi niso dovolj.  Pa koooomaaaaj čakam jutrišnji pregled.

Uživajte v lepem vremenu!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
7.5.2009 12:44:22   
aprilčica07
Še komentar na šive: mene so me boleli le dva oziroma tri dni.. očitno sem bla dobro zašitauser posted image user posted image jih je blo pa tud malo, je rekla dr, da je vse bolj lepotnouser posted image user posted image user posted image rodila sem na pondeljk v soboto, isti teden, sem pa že sedela po turško, brez težav..  user posted image user posted image user posted image user posted image ko me je mama vidla joj je kmalu kapuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak meni ni blo hudega... tako, da šlaufa jst nisem rabla, upam, da bo tudi zdaj tako. Podpišem takoj!

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
7.5.2009 12:46:26   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Men je bilo recimo neugodno 1x ko sem bila itak že tako zaradi situacije čist out, ker sem morala it na čiščenje ker je plodek v 12t umrl.

Oh, Drnula, user posted image , kako žalostno. Bogica user posted image .

hel32, zate pa imam tole (vsaj na sliki, če že v resnici ne moreš):

user posted image

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
7.5.2009 12:52:53   
aprilčica07
sams:  sem preverila pr kolegicah na dohodnini in naj bi najkasneje jutri šla ven druga skupina info izračunov dohodnine, v tej naj bi bila vračila.. a čakša da dobiš kaj nazaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
7.5.2009 12:55:48   
sams
žal ne aprilčica, pri nas vedno v računovodstvu naredijo tako, da moramo vračati. Čakam zato, da se psihično pripravim na šok v denarnici...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
7.5.2009 13:06:39   
aprilčica07
sams: a tako   :( poznam občutek, tudi jst sem dobila že lani za plačat letos pa tudi.. ma sem bla besna kot ris, ker nimam nevem kašne plače, pa je blo treba plačat in to ne lih malo... ampak to so skuhali zaradi tega, ker so vse olajšave ven vrgli in zaradi fenomenalne lestvice..user posted image user posted image user posted image user posted image banda.. mi kr pritisk dvigne, pa dejansko sem uslužbenka njihova.. madona... moram nehat, ker mi bo če ne pritisk preveč narastel...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
7.5.2009 13:19:09   
go_ta
aprilčica: jst sm bla pa FUL vesela, ker sem v 1. rundi dobila dohodnino, in to bojo oni plačal men ... kr dost denarjauser posted image  Sm pa mislila, da bom dobila med zadnjimiuser posted image
Aja, prej sem pozabila ... Hel32, res se mi smiliš. Jst sm tok nora na hrano pa vse sladko, da bi morala biti privezana takrat, ko ne bi jedla. Ampak ... za user posted image  vse, ane! Še mal, pol si pa privošči vse, kar ti srce poželi!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
7.5.2009 13:19:27   
kerala
Ojla,
no, pa se mi je končno le uspelo prebiti cez vse čveke zadnjih 3 dniuser posted image ! Danes sem malenkost bolj na easy, pa sem si privoščila malo branja in pisanja med službo...

Glede prisotnosti študentov med porodom - pri prvem porodu v Ljubljani se mi je tik pred zdajci v porodno usulo ma ne vem koliko, cela gruča študentov in res ni bilo prijetno. Jaz sem bila pa preveč hin, da bi se temu upirala. Ena je potem ostala pri meni več časa in vem, da mi je bilo full lepo, da je bila ob meni, tako prijetna, prijazna in ponirjujoča, skratka, takoj bi bila spet za, da je ena, nikakor pa ne cel regiment. Glede babic v porodni pa sem imela tudi kar srečo, so bile vse prijazne. Sem kar 3 zamenjala, k je tako dolgo trajalo.
V Postojni študentov ni bilo, babici sta bili OK.
Tudi tokrat bom šla rodit v PO, me je preveč strah da bi na tisto grozno babico v Izoli naletela, da grem preventovno raje drugam. In kar mi je bilo v PO tudi super (sicer ne vem, ali je še tako), je bilo to, da so nam ponoči za nekaj ur user posted image  odpeljali, tako da sem se vsaj takrat naspala. Drnula, ti boš verjetno vedela.

Meni je bilo drugič v porodnišnici kar dolgčas. V PO sem bila sama v sobi, ker sem se med nosečnostjo okužila s toxo, pa so me raje izolirali. Tako da sem polovico Ane Karenine prebrala. Če pa v sobi nisi sam, po moje časa za branje ali surfanje itak ni.

Kozmetiko (in tudi čistila) jez tudi uporabljam kar se da naravno, brez aditivov, parfumov, barvil...Po moje je tudi za bebice to najboljše. Kupujem pa jo v Sanolaborju, tu v Kopru imajo full izbire. 

Včeraj sem pa tudi jaz začela z MŠ. Madonca me je presenetilo koliko nosečnic je bilo! Tam nas je bilo fajn čez 30, pa to še zdaleč nismo vse - kdo bi rekel da imamo nizko rodnost! Jao, smo se stiskali v tisti mali predavalnici. Očkatov je bilo pa res malo, mislim da samo 2.
Kako pa je s potrdilom za prisotnost pri porodu za mojga pa moram še vprašat. Prvič (pred skoraj 15 leti) je hodil z mano in tudi imel potrdilo. Seveda ga nimamo več, mogoče bo moral še enkrat poslušat, kar pa mu ne more škodit. So nam pa rekli, da je plačilo prisotnosti odvisno od porodnišnice. Tam kjer ga računajo, pa stane menda 20 EUR.

Glede testa za sladkorno ga meni G ni nič v naprej napovedala. Ko sem bila zadnjič na pregledu mi je dala napotnico in naslednje jutro sem šla na test. Mogoče pa tistim, ki ga še niste imele, to nameravajo narediti ob naslednjem pregledu. Drugače pa kar vprašajte.

V soboto, ko sva bila z mojim user posted image  v BC sem kupila nekaj bodijev na preklop. Tistih s kratkimi rokavčki nisem gledala, mislim, da jih me ne bomo rabile, ker morajo novorojenčki imeti menda vsaj en dolg rokav, potem pa tudi ne bo več take vročine. Se mi je pa zelo fajn zdelo, da so imeli tudi take iz bambusa - to je menda najbolj ekološki material, v katerem se absolutno nič ne potiš (sprobano na lastni koži), pa full je mehek na koži. Res da so bili malo dražji, ampak tista dva bomo že preživeli. Ostale sem pa vzela iz eko bombaža - moj sploh ni hotel slišat, da ne bi bilo eko...

Poopsie, krasno je slišat dobre novičke! Držim pesti še naprej user posted image user posted image user posted image ! Joob, tebi pa tudi čestitke za mehurčekuser posted image . Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste imele pregledel. In dobrodošle vse nove!

Hel, ti si pa res revica z vsemi temi tegobami. Še dobro, da se danes vse to odkrije in poštima, samo da je z user posted image  vse OK! S tabo bo pa čez par mesecev tudi vse po starem. Pa še dobra plat - ko bomo me morale hujšati in se odrekati sladoledkom, jih bo ti z užitkom lahko lizala, kar pa tudi ni slabo!

Sams, vedno se nasmejem ko te berem. Tista z zračnico od karjole je pa tudi pogruntavščina! Moj tudi take naumi, so praktični, ni kaj, teli moškiuser posted image . Kaj zdej, nič od telovadbe, a?

Ayo, ja moji punci sta že od malega "morali" k baletu. To je bila od nekdaj moja fiksna ideja, da punca mora plesat. Jaz sem plesala balet 7 let, pol smo se preselili in sem morala nehat (cela travma), ker ga v Kopru takrat ni bilo, sem pa plesala skozi nekaj in s tem še vedno nadaljujem - v plesu sem vedno najbolj uživala.

eee in Drnula, upam, da sta že OK! No, saj vreme bo zdaj bolj prijazno, kar pa tudi lahko samo koristi!

Jao, res si moram večkrat vzeti kaj časa za tale forum, če ne se preveč nabere in kljub romanom, ki jih semle nakucam, ne uspem vsega pokomentirat.

Punce, uživajte vsak trenutek user posted image , ga ni lepšega od čudeža, ki ga čutimo v svojih trebuščkih user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 4288
7.5.2009 13:47:10   
sams
kerala, jaz sem vedno nek zabavljač v družbi, ne vem, verjetno sem ful smešna user posted image  Me veseli, da te moji posti nasmejejo, sej to je prav! Dobra volja je zakon. Glede telovadbe....vsak petek komaj čakam, da pride in potem pride še nekaj vmes. Enkrat imam roj. dan, enkrat bi moj dragi bil rad z mano in počival (temu pa res ne morem reči ne user posted image ), jutri se dobimo z bivšimi sodelavci, ki ne vejo, da sem user posted image ...To bo smešnica! Sej jutri, če bomo dovolj zgodnji bi lahko prišla. Če ne pa NASLEDNJI TEDEN! Ker ful pogrešam to telovadbo. Drugače sem totalni lenuhar, ampak tale telovadba je super.

IZVIRNO SPOROČILO: kerala
Punce, uživajte vsak trenutek user posted image , ga ni lepšega od čudeža, ki ga čutimo v svojih trebuščkih user posted image

To pa ti dam 100 % prav!!!!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
7.5.2009 13:50:37   
Anonimen
punce, jst pa sem mela dopoldan preblisk, in sem se odlocla, da moja spalnica ne bo vec u barvi bukve, ampak bela, s crnimi detajli....in zdaj barvaaaaaam barvaaaaam....
in cakam reakcijo mojega ko pride domovuser posted image user posted image user posted image
sam tale sindrom pripravljanja gnezda je pa od hudica!
upam da po porodu ne bo cisto popustiluser posted image

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
7.5.2009 13:53:45   
*Orhideja*
Danes sem imela pregled, sladkor je uredu, toxa pa negativna. Glede MŠ pa so mi rekli, da bom po pošti dobila vabilo, tako da sedaj čakam in čakam... Jaz bom šla na 3D UZ, pri nas v Zagorju stane 70€. Drugače imam pa kar srečo glede G, ker pri njemu dobiš točno uro in čakaš max. 10 min. Se mi prou smilte tiste, ki morate po dve uri čakat.

Podatki za tabelco: naslednji pregled 1.6. (3D UZ), +7kg

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
7.5.2009 13:55:58   
Anonimen
user posted image za pregled.....jaz cakam vsakic po 3-4 ureuser posted image user posted image user posted image
ker nase sestre od finekologinje narocijo samo za--->dopoldan!!!!grrrrrrrrrr
pol pa ze mislis da si na vrsti, pa se 4 nosecke usujejo iz laboratorijauser posted image user posted image user posted image
(ginekologinja pa je fenomenalna)

(odgovor članu *Orhideja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
7.5.2009 14:17:27   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce, jst pa sem mela dopoldan preblisk, in sem se odlocla, da moja spalnica ne bo vec u barvi bukve, ampak bela, s crnimi detajli....in zdaj barvaaaaaam barvaaaaam....
in cakam reakcijo mojega ko pride domovuser posted image user posted image user posted image
sam tale sindrom pripravljanja gnezda je pa od hudica!
upam da po porodu ne bo cisto popustiluser posted image

Jaz tud dons že cel dopoldan kombiniram kako bi prebarvala spalnico in al nebi bile omare na drugi strani boljš?
ko bom mojmu omenila me bo privezal. V prvi nosečnosti sem zadnje tedne premikala pohištvo, tako da moj ko je pršu domov ni vedel kje je posla, sm čakal je da se spravim v kopalnico bano prestavljat. Res je čuden ta sindrom- kere ideje in moč nam dauser posted image

Jaz imam pa kar uredu sistem pri gin. večinoma me naroča zgodaj zjutraj med 7-9h pa nikoli ne čakam, večinoma me vzamejo not kako minuto prej kot poznej. user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 7.5.2009 14:20:05 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
7.5.2009 14:21:31   
Arwen
miska_mccute - si pa faca.user posted image Sporoči, kakšna bo reakcija moža na novo barvo.
 Mene tudi gnezditveni sindrom daje na ful.user posted image Še dobro, da nam pridejo že 18.5. novo sobico montirat in potem se mi sprosti ena omara, tako da grem takrat veselo v akcijo. Previjalno v sobo nest, pa cotke pripravljat...Se že prav veselim.user posted image

orhideja - user posted image za pregled.

kerala - prvič slišim za blago iz bambusa.user posted image   Prav zanimivo, moram bit drugič bolj pozorna, ko bom v BC. Mi imamo v sobah bambusov parket, ker velja za najtršega in sem zelo zadovoljna, ampak blago  hmmm česa vse se ne spomnijo.user posted image

Šivi so pa mene boleli 10 dni. Sem bila kar boga, še nogavice mi je moral user posted image obuvat.user posted image No, ja, saj mine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
7.5.2009 14:26:22   
Anonimen
moj je itak navajen da je vsake 3 mesce bajta okol obrnjena....ne vem....jst cutim neko zadovoljstvo ko prestavljam.....sam ko se lotim, prestavim tud dnevno u otrosko itd itd....tko da ne bo barva kak velik šok::......user posted image
sem se spomnila ene 3 mesce nazaj da hocem kuhinjo u dnevni, pa dnevno u spalnici, ppa spalnico u kuhni....in je moj ze sestemal za el. pa vodo, da bo pac kuhna u dnevni...no, pol pa sem si mal premislilsa.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
7.5.2009 14:54:32   
Alisa
Evo to moram pa mojem dragem povedat, da bo vedu da nisem jaz glih najhuj in bi skoz kaj prestavljala. Sedežno vsakič okrog obračam ko pomivam, pa mi skoz govori a se še nis naveličala?

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
7.5.2009 15:08:45   
Sanikaa
Simona  Nisem nič posebno uporabljala za masažo spodaj , samo navadno mandljevo olje. Tudi za trebuh in joške , pa niti eno strijo nisem dobilauser posted image  HB!!!

Tri tedne pred dejanskim porodom sem končala v porodni, ker sem padla čez trebuh in se je vse začelo. Tudi tri cm sem se odprla in redne popadke imela, po se je  vse ustavilo. Imela sem celo noč poslušanja kaj se je dogajalo v Lj porodnišnici user posted image . Kar smešno in ful emocionalno je bilo poslušat pet minutno kričanje žensk po pa otročiji jok!! In tako so ih nanizali 5-6 v pol ure, pa spet mir celo noč.
Mislim da vsaka reagira na bolečino na svoj način. Meni noben nič ni prepovedal niti prigovarjal , ampak krike niti ne moreš kontrolirat ko moraš vse stisnit, oči zapret, zadržat dih in izkoristit popadek za iztis. Mislim da ti krik da še mal bolj močiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
7.5.2009 15:14:03   
Arwen
miska_mccute - LMAO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdaj me pa res firbec matra kaj si po horoskopu? Jaz sem dvojček, imam tudi rada spremembe, ampak  tako hudo pa spet ni.user posted image Alisa, se še kar dobro drživa, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
7.5.2009 15:15:49   
Anonimen
arwen, devica sem......

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
7.5.2009 15:26:55   
Sanikaa
Ah jaz pa barvam otroku kolo :) Noče peljat rozega ker je za punce user posted image
Mislim da bi mojuser posted image  znorel če bi si premislila po štemanju ..hm ..dobrega moža imaš!! Jaz pa sem komaj prejšnje poletje čakala da mojstri grejo ven iz stanovanja in da bo končno konec z preurejanjem in pucanjem. Nema šanse da zdaj kaj menjam naslednjih vsaj pet let user posted image . Kaj smo vsi različni user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?